Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ???????ΩΧ....ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΓΥΡΟ!

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑ!!!ΤΙ ΧΑΡΑ :-) ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΙΤΑ!ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩ ΖΥΓΙΣΤΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ (ΤΗ ΒΙΚΥ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΑ!)

εσύ μανούλα αν δεν έχεις κάνει την καμπύλη μην το παρακάνεις με τα γλυκά.......η πίτσα μου είναι σπιτική,την έφυτιαξα μόνη μου οπότε ποιό υγιεινή από τα σουβλάκια ...ε;;;;;;παρηγοριά είναι αυτό;)

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑ!!!ΤΙ ΧΑΡΑ :-) ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΙΤΑ!ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩ ΖΥΓΙΣΤΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ (ΤΗ ΒΙΚΥ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΑ!)

ακου τωρα....σουβλακι με γυρο!δεν καταλαβαινω εγω η Βορεια!εμεις ή σουβλακι τρωμε ή γύρο!!!!

χαχαχα!!!κ σταματηστε!μια πιτσα μια γυρο!!!κ εγω θελω αλλα δεν θα μου φερει εμενα ο αντρας μου!αποκλειεται να με αφησει τετοια ωρα να φαω τετοια πραγματα..αυτος καλε τωρα εφυγε για το γυμναστηριο!!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ακου τωρα....σουβλακι με γυρο!δεν καταλαβαινω εγω η Βορεια!εμεις ή σουβλακι τρωμε ή γύρο!!!!

χαχαχα!!!κ σταματηστε!μια πιτσα μια γυρο!!!κ εγω θελω αλλα δεν θα μου φερει εμενα ο αντρας μου!αποκλειεται να με αφησει τετοια ωρα να φαω τετοια πραγματα..αυτος καλε τωρα εφυγε για το γυμναστηριο!!!!!

χαχαχαχαχα εσείς οι βόρειοι το καλαμάκι το έχετε για φαί ή για να πίνετε;;;;;;;;χαχαχαχαχαχα............:lol::lol::lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

Δεν έχεις ζυγαριά στο σπίτι??? Εγώ ζυγίζομαι σχεδόν κάθε μερα! Είναι καλό γιατι βλέπεις τι γίνεται και κόβεις λίγο αν ξεφύγεις :wink:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

χαχαχαχαχα εσείς οι βόρειοι το καλαμάκι το έχετε για φαί ή για να πίνετε;;;;;;;;χαχαχαχαχαχα............:lol::lol::lol::lol:

απο το καλαμακι ρουφαμε!!!!!!!δεν το καταπινουμε!!!!χααχα:P:p:p:tongue::tongue::tongue::tongue:

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

απο το καλαμακι ρουφαμε!!!!!!!δεν το καταπινουμε!!!!χααχα:P:p:p:tongue::tongue::tongue::tongue:

γειά σου Άννυ με τα ωραία σου...:lol::lol::lol::lol:ποιά βλέπει star;δεν είναι άπαιχτο το παλικάρι το καραφλό;;;;;;;;;:wink:

Grya.jpgGryap3.png

γειά σου Άννυ με τα ωραία σου...:lol::lol::lol::lol:ποιά βλέπει star;δεν είναι άπαιχτο το παλικάρι το καραφλό;;;;;;;;;:wink:
:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

ωραιο το παιδι!κ ο johnny noxvil καλος ειναι!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

pSC1p2.png

γεια σας μανουλες!!!

σας γραφω πλαγιως απο τον καναπε μου! Αλλη μια μερα περασε και νιωθω οτι δεν περναει ο χρονος! Μια κοπελα σχολιασε πριν το ιδιο... δεν θυμαμαι ποια! Η αγωνια μου ειναι για αυτη τη ζωουλα που μεγαλωνει μεσα μου και εξαρταται απο εμενα. Δεν θελω να σκεφτομαι τα ασχημα που περασαν δεν φοβαμαι ουτε τον θηλασμο, ουτε τις αυπνιες, την γεννα.... το μονο που θελω ειναι να φερω το αγορακι μου με υγεια στον κοσμο! Το χρωσταω αλλωστε στο κοριτσακι μου... ξερω οτι ειναι καλα εκει που ειναι!

Μην αγχωνεστε μανουλες! Υγεια να εχουμε και εμεις και τα μωρακια μας! Ολα τα αλλα θα γινουν ουτως η αλλως και θα ερθουν φυσικα οταν γεννησουμε! Μην ξεχνατε οτι με την γεννηση του μπεμπε γινομαστε και μεις μανουλες και κανουμε πραγματα που δεν ξεραμε οτι μπορουμε!!!

opGup3.png

gKjZp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες! Επέστρεψα κι εγώ απο την Φαιναρέτη. Νομίζω ότι όσα κοριτσάκια έχουν φοβίες ίσως θα τους έκανε καλό να παρακολουθήσουν κάποια τέτοιου είδους σεμινάρια. Κι εγώ φοβόμουν πριν ξεκινήσω τα μαθήματα. Τώρα απλώς ανυπομονώ να έρθει η ώρα που θα κρατήσω το πλασματάκι μου αγκαλίτσα. Είναι τόσο φυσική και φυσιολογική η όλη διαδικασία και την έχουν κάνει τόσες εκατομμύρια γυναίκες πριν από μας. Πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβόμαστε. Όσο για τον θηλασμό, αν πραγματικά το θέλουμε, σίγουρα θα μπορέσουμε, και είμαι σίγουρη ότι το θέλουμε. Εμπιστοσύνη στον εαυτό μας χρειάζεται.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Χριστίνα, κάποια στιγμή μεγαλώνοντας θα πάρω κανονικό απορρυπαντικό αλλά για αρχή επέλεξα κάτι πιο φυσικό γιατί αν μου μοιάσει το δερματάκι του θα είναι μιγιάγγιχτο και δεν θέλω να το επιβαρύνω με χημικά και τεχνητά αρώματα. Δεν ανησυχώ πως θα πάθει κάτι σοβαρό, προς Θεού! Επίσης όσο κι αν μου κακοφάινεται που δεν θα μυρίζουν τα ρουχαλάκια μωρουδίλα, λένε πως καλό είναι να αποφεύγουμε τις μυρωδιές τον πρώτο καιρό για να μην μπερδεύεται το μωράκι και να ξεχωρίζει καθαρά τη φυσική μυρωδιά της μαμάς και του γάλακτός της... Για τα υπολλείματα το ξέρω, είναι το χειρότερο το σαπούνι αλλά δεν πειράζει! Είναι το φοιτητικό μου πλυντήριο και κάποια στιγμή πρέπει να το αλλάξουμε! ;)

ιωαννάκι κ γω πιο ασφαλής νιώθω με το Αρκάδι κ γω αυτό πηρα αλλά εκόμη δεν έχω πλύνει.Αυτό για τις μυρωδιές ισχύει σε τέτοιο βαθμό που διάβασα πως ουτε αυτοί που μας επισκέπτονται δεν πρέπει να φοράνε αρώματα.Χρησιμοποιώ ηδη πράσινο σαπούνι.Μυρίζει τόσο άσχημα δηλαδή ή ουδέτερα;;;

ntesehjufpgrhgvn.png

ΑΠΟ ΙΩΑΝΝΑ

Έβαλα ένα πλυντήριο προχθές δοκιμαστικά με αρκάδι, τις καινούργιες νυχτικιές και πυτζάμες... Είναι λίγο απογοητευτική η μυρωδιά... Καμία σχέση με μωρουδίλα αλλά τί να γίνει... είπα να αποφύγω τα χημικά ώσπου να μεγαλώσει λίγο! Με το σιδέρωμα κάπως καλύτερα, έφυγε η πολλή μυρωδιά. Να δω πόσο καιρό θα το τηρήσω!

Βρε Ιωαννα πηρα και εγω αρκάδι . Τη μυρωδιά ειναι αυτή!!! Ακομη δεν επλυνα αλλά το μυρισα και εγώ με αυτο σκοπευα να πλυνω και μωρουδιακά ακαι τα δικα μου νυχτικά. Μ'ηπως να βάλουμε και λιγο μπεμπε μαλακτικο να μυρισει καλύτερα??? Βάζουμε μαλακτικο στα μωρουδιακά???

Κάπου διάβασα κορίτσια πως δεν επιτρέπεται.Λέω αύριο να πάω στον Πειραιά στο ecofamily που βρήκα στο ιντερνετ κ έχει εκπτώσεις κ θα δω για ιοκολοφικό απορρυπαντικό κ θα σας ενημερώσω.Τόσο χάλιαααααααααα;;;;;

ntesehjufpgrhgvn.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Δουλεύουμε κιόλας ακόμα! Αντε να τελειώσουν οι μέρες να βγω σε άδεια. Μπούχτισα!

Λοιπόν το πρωί πήγα στο κέντρο Μάνας και Παιδιού Καλλιθέας να μου γράψουν την άδεια. Καταρχάς μες στο ιατρείο ο γιατρός (μη χeσω για γιατρός) ήταν με μια τσιγαρούμπα σε ένα ιατρείο ένα επί ένα. Τεκές! Του λέω ότι εγώ εκεί μέσα δεν μπαίνω. Τελοσπάντων την άδεια ΔΕΝ την έγραψε. Μου λεει "είναι πολύ νωρίς". Ελα πάλι στις 12/2...

Τι να πω... Ουδέν σχόλιο.

Αυτός χρυσή μου είναι ο γνωστός Σαραντόπουλος .... Εμένα ποιός νομίζεις ότι είναι ο γιατρός στο κέντρο μάνας και παιδιού Καλλιθέας? Αυτός που κάθε φορά μου ανεβάζει την πίεση.... ε τον γνώρισες και από κοντά... Καπνίζει όμως σαν φουγάρο....δεν σέβεται τίποτα.....

Και εγώ κάθε φορά που πάω του λέω θέλω αυτά τα χάπια, όχι λέει θα σου δώσω άλλα. Έχω 30 μέρες άδειας, τις 15 μόνο γράφει, την υπόλοιπη πάρτην από την καλοκαιρινή σου μου λέει. 31 Μαρτίου Γράφει ΠΗΤ ο γυναικολόγος μου, 30 το βγάζει αυτός.

Εσύ που μένεις και πάς στης Καλλιθέας?

GaiGp3.png

Και επιστρέφω και εγώ για ένα βραδυνό.....

Άτιμες γυναίκες με τα σουβλάκια και τις πίτσες σας... Σας εκδικούμαι τρώγοντας 4 πορτοκάλια και μαύρα δημητριακά με light γαλατάκι για βραδυνό. Το στομάχι μου τα έχει παίξει.... το μεσημέρι έφαγα ένα πιάτο φασόλια και τώρα γουργουρίζω και κάνω περίεργους θορύβους....

Που 'σαι πρόεδρε? Πότε παραιτήθηκες? Δεν είναι δεκτή η παραίτησή σου δεν το πήρες χαμπάρι ε?

GaiGp3.png

Κοριτσια, κάπου στο φόρουμ διαβασα οτι το Αρκαδι, επειδη ειναι σκονη, το διαλυεις πρωτα σε νερο και μετα το βαζεις στο πλυντηριο. Δεν ξερω αν ετσι το κανατε, αλλα ετσι διαβασα.

Εγω θα σας καληνυχτισω μαλλον γιατι πεινασα και μετα θα παω νανι. Καληνυχτα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...