Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας συμφορουμιτσες μου! Κοιμηθηκα 2.5 ωρες το μεσημέρι κι έστρωσα :lol: Βλέπεις πλέον δεν με νοιάζει να κοιμηθώ νωρίς το βράδυ :wink:

Δεν θέλω να ακούω αηδίες για φόβους και τέτοια!!! Οι άλλες πως τα καταφεραν??? Δεν είναι τίποτα! Εγώ ρε κορίτσια κι αύριο το πρωι να μου έλεγαν οτι ηρθε η ωρα να γεννησω θα πήγαινα :lol::lol::lol: (Ανυπομονο πλάσμα!)

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

ΑΠΟ ΙΩΑΝΝΑ

Έβαλα ένα πλυντήριο προχθές δοκιμαστικά με αρκάδι, τις καινούργιες νυχτικιές και πυτζάμες... Είναι λίγο απογοητευτική η μυρωδιά... Καμία σχέση με μωρουδίλα αλλά τί να γίνει... είπα να αποφύγω τα χημικά ώσπου να μεγαλώσει λίγο! Με το σιδέρωμα κάπως καλύτερα, έφυγε η πολλή μυρωδιά. Να δω πόσο καιρό θα το τηρήσω!

Βρε Ιωαννα πηρα και εγω αρκάδι . Τη μυρωδιά ειναι αυτή!!! Ακομη δεν επλυνα αλλά το μυρισα και εγώ με αυτο σκοπευα να πλυνω και μωρουδιακά ακαι τα δικα μου νυχτικά. Μ'ηπως να βάλουμε και λιγο μπεμπε μαλακτικο να μυρισει καλύτερα??? Βάζουμε μαλακτικο στα μωρουδιακά???

Διαφημίσεις

Γεια σας συμφορουμιτσες μου! Κοιμηθηκα 2.5 ωρες το μεσημέρι κι έστρωσα :lol: Βλέπεις πλέον δεν με νοιάζει να κοιμηθώ νωρίς το βράδυ :wink:

Δεν θέλω να ακούω αηδίες για φόβους και τέτοια!!! Οι άλλες πως τα καταφεραν??? Δεν είναι τίποτα! Εγώ ρε κορίτσια κι αύριο το πρωι να μου έλεγαν οτι ηρθε η ωρα να γεννησω θα πήγαινα :lol::lol::lol: (Ανυπομονο πλάσμα!)

μαλλον γενναιο και πολυ δυνατο πλασμα θασ ελεγα!!!1να ενα καλο παραδειγμα προς μιμιση!!!!!!!:-P

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!!!!!!!!!:P;):D:tongue::):lol:ΔΕ ΜΕ ΡΙΧΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΛΙΜΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΝΝΥ 2:!: !!!!!!

θα ρθούμε με πανό έξω από το σπίτι σου.......απεργία πείνας δεν θα κάνουμε όμως.....δεν αντέχουμε.......:tongue::tongue::tongue:

Grya.jpgGryap3.png

Α,ΠΑ ΠΑ!!ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΑΠΗΣ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ??ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΟΛΕΣ??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Α,ΠΑ ΠΑ!!ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΑΠΗΣ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ??ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΟΛΕΣ??

έφυγαν όλες...έφτιαξα πίτσα....να κεράσω;

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

ΕΧΩ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ......................

καλα ντε μην βαρας!!!!:tongue::tongue:

Νικολ μου ειδες τι λεει?

οτι το μωρο μου εχει περισσοτερα εγκεφαλικα κυτταρα απο την paris k nicole Hilton μαζι!χαχαχα:lol::lol:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΘΑ ΝΑΙ ΛΕΣ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΗ??Ή ΘΑ ΝΑΙ ΟΣΟ Η ΠΑΡΙΣ ΜΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ??Χ Α Χ Α!! ΝΙΚΟ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΠΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑ@!!!!!!!!!!!!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Εδώ είμαι!!! Πεινάω και πηρα τον αντρούλη μου και μου φέρνει σούβλάκια να φάω :wink: (Με κοτόπουλο, αυτό με μάρανε) :lol::lol::lol:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ???????ΩΧ....ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΓΥΡΟ!

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑ!!!ΤΙ ΧΑΡΑ :-) ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΙΤΑ!ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩ ΖΥΓΙΣΤΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ (ΤΗ ΒΙΚΥ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΑ!)

8yrVp3.png

WAy0p2.png

καλα ντε μην βαρας!!!!:tongue::tongue:

Νικολ μου ειδες τι λεει?

οτι το μωρο μου εχει περισσοτερα εγκεφαλικα κυτταρα απο την paris k nicole Hilton μαζι!χαχαχα:lol::lol:

το διάβασα και γέλαγα μόνη μου.....:tongue::tongue:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...