Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι επαθες τωρα με την γεννα???μην το σκεφτεσαι...και μην βλεπεις βιντεο!τετοια μ@λ@κια εκανα ενα βραδυ κ δεν κοιμηθηκα!

Δεν βλέπω βιντεάκια αλλά μόνο στην σκέψη φοβάμαι... Με πιάνει πανικός.

Αλλά να το καταπιούμε το μωράκι δεν γίνεται... :tongue::tongue::tongue:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά είμαι... Χαζεύω στο internet... Aσε και με έχει πιάσει φοβία με την γέννα... Εσύ τι κάνεις;

Ωχ μην κάθεσαι και τα κοιτάς!!!!!!!!!!Κι εγώ τρέμω στην ιδέα και μόνο.Νομίζω πως δε θα αντέξω τον πόνο, ειδικά αν δεν μπορέσω, λόγω ηπαρίνης, να κάνω επισκληρίδιο......

Τρέμω..........

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

ασε Βαλια μου τη φοβια,γιατι πανω που σταματαω το κλαμα απο τα παραπονα που με πιανουν,τωρα με επιασε φοβος για τη γεννα,για το μαιευτηριο,για το θηλασμο...για ολα!!

τρελλομανουλα Αννυ αθληθηκες σημερα??μπραβο!εγω καουρες ακομη δεν εχω νιωσει(αρα η μπεμπα θα ναι φαλακρη??) απλα καμια φορα δε χωνευω και ανακατευομαι..τρωω κ πολυ και γρηγορα,ε,ποσο να αντεξει το αμοιρο στομαχι??αχ δε θελω να μαθω τι ειδες εκει............φοβαμαι..

Αν ισχύει αυτό με τα μαλλιά και τις καούρες, τότε ο δικός μου θα βγει με μούσια!!!!!!!!!!!!

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Την Παρασκευή λέω να πάω να ψωνίσω πυτζάμες και νυχτικό, σουτιέν θηλασμού και ότι άλλο θα χρειαστεί για το μαιευτήριο... Να ετοιμάζομαι σιγά σιγά...

Λέω να πάω στο mall. Εχετε να μου προτείνεται κάποιο μαγαζί;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

ασε Ελισαβετ κ μενα με πλεξουδες!!!!

Βαλια μου κ εγω λεω να παω απο βδομαδα ομως γιατι με πιανει κ μενα αγχος με την βαλιτσα.λεω κ αν συμβει κατι νωριτερα κ δεν τα χω ετοιμα??οπως επισης θελω να τελειωνω κ με τα ψωνια της μπεμπας!αλλα περιμενω κατι λεφτα...

Αντζουλα μου γιατι κλαις????ααα δεν θελω τετοια!τι παραπονα ειναι αυτα???

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι είναι αυτά που λες Ιωάννα μου?! Ίσα ίσα που διαβάζουμε με πολύ ενδιαφέρον αυτά που γράφεις και μπράβο σου και σ'ευχαριστούμε που τα μοιράζεσαι τις γνώσεις σου μαζί μας.

Απλά είναι η ώρα λίγο δύσκολη τώρα, άλλες θα τρώνε (όπως πάω να κάνω ευθύς αμέσως) αλλες κοιμόνται, άλλες ειναι σε σεμιναριο. Θα μαζευτούν πάλι σιγά σιγά.

Εγώ θα φύγω στις 5 για την Φαιναρέτη. Θα σας ξαναδω το βραδάκι. Τώρα πάω να φάω!

Φιλιά!

Δουλεύουμε κιόλας ακόμα! Αντε να τελειώσουν οι μέρες να βγω σε άδεια. Μπούχτισα!

Λοιπόν το πρωί πήγα στο κέντρο Μάνας και Παιδιού Καλλιθέας να μου γράψουν την άδεια. Καταρχάς μες στο ιατρείο ο γιατρός (μη χeσω για γιατρός) ήταν με μια τσιγαρούμπα σε ένα ιατρείο ένα επί ένα. Τεκές! Του λέω ότι εγώ εκεί μέσα δεν μπαίνω. Τελοσπάντων την άδεια ΔΕΝ την έγραψε. Μου λεει "είναι πολύ νωρίς". Ελα πάλι στις 12/2...

Τι να πω... Ουδέν σχόλιο.

X4pTp3.png

οχι φιλη ΑΝΝΥ!δεν κλαιω σημερα...κλαιω γενικα,σημερα ειπα να αλλαξω τροπαριο!καλε αν 2 μηνες ακομα αγψωνομαι ετσι καηκαμε!!ειδα απο το καφε ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ και ΦΕΒΡΟΥΡΙΟΥ χτες που ολες οι μανουλες ειχαν ανταλλαξει κινητα κι οταν ηταν να γεννησει η μια την επαιρναν τηλ και μαθαιναν ολες νεα και τα γραφανε!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

οχι φιλη ΑΝΝΥ!δεν κλαιω σημερα...κλαιω γενικα,σημερα ειπα να αλλαξω τροπαριο!καλε αν 2 μηνες ακομα αγψωνομαι ετσι καηκαμε!!ειδα απο το καφε ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ και ΦΕΒΡΟΥΡΙΟΥ χτες που ολες οι μανουλες ειχαν ανταλλαξει κινητα κι οταν ηταν να γεννησει η μια την επαιρναν τηλ και μαθαιναν ολες νεα και τα γραφανε!

E να το κανουμε κ εμεις αυτο!αντε προεδρεεεεε

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλησπέρα μανούλες....τι κάνετε;αγχωθήκατε για τη γέννα;αχ,και εγώ...:rolleyes:καούρες δεν είχα μέχρι τώρα αλλά η μπέμπα γύρισε και μου χώνει κάτι κλοτσιές στο στομάχι και είμαι χάλια.....στην μπρίζα είναι το καμάρι μου,όλη μέρα κλοτσάει.........Άννυ η γυμναστική καλη;εγώ δεν κάνω τίποτα......:(:(

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Angie Valia Elisavet και οσες μιλάτε για φοβίες και μένα αυτο το καιρο όλα με έχουν πιάσει για τη γένννα και μου προσ΄τεθηκε και το άγχος του Θηλασμου. Ο συζυγος μου που ειναι ψυχολόγος παρεπιπτόντως μου προτεινει αν δεν μπορώ να διαχειριστώ τις πληροφορίες που μαθαινω για αυτα τα θέματα να μην παιρνω και να μη διαβάζω άλλες πληροφορίες πια. Εγω τα κάνω αυτα υποτιθεται γιατι οσο πιο ενημερωμένη τοσο καλυτερα, Αλλά αν δεν μπορουμε να μας καθυσηχάσουν αυτά και μας δημιουργουν μεγαλύτερη ανασφάλεια καλύτερα να την κοψουμε την πολύ ενημέρωση και να σταματάμε μεχρι εκαι που ο κθενα αντεχει και διαχειριζεται με επιτυχία τις πληροφορίες. Λεω να τον ακουσω . Αρκετα όσα εμαθα μεχρι τώρα. (όλο ετσι λεω κ μετα πάλι ψάχνω στο ιντερνετ και ξανααγχωνομαι !!!) εσεις τι λέτε επι του θέματος??????

καλη σας μέρα μανούλες!

angel κουράγιο καλή μου με τη διατροφή,προσπάθησε να τρώς όλα όσα χρειάζεται,μην το παρακάνεις με τη στέρηση γιατί κάποια στιγμή θα κουραστείς και δε θα κρατιέσαι με τίποτα!!και λογικό θα είναι!εγώ πήρα δυο νυχτικάκια από το mothercare,αμάνικα γιατί δεν αντέχω τη ζέστη,με κλιπάκια μπροστά,ως το γόνατο,μόνο που δεν είχαν ρομπα.πήγαινε ρίξε μια ματιά.

Βασω τι κάνει το ανιψάκι σας που ήταν στο παίδων?εύχομαι όλα καλά!

irev και ο συνδυασμός καφέ-ροζ είναι τέλειος,αν έχεις ένα δωμάτιο για τα μικρά,συμβουλέψου έναν μπογιατζή και βρείτε έναν ωραίο συνδυασμό και των τριών! αν γίνεται!

strata καλά έκανες που επανέλαβες τον υπέρηχο!ευτυχώς που δεν είναι από το νεφρό ο πόνος!είναι μυοσκελετικός?πονάς ακόμα?να δούμε τι θα σου πει και ο νηστειοτέτοιος!

elisavet μου κι εγώ υποφέρω από καούρες,όχι κάθε μέρα όμως ευτυχώς.αν όμως ξεκινήσει με πεθαίνει,πονάω,έχω τάση για εμετό κτλ.δοκίμασα το ξυνόμηλο,δεν είδα αποτέλεσμα..το λεμόνι βοηθάει,αλλά πιο πολύ οι τσίχλες,έστω για λίγο.θα δοκιμάσω και τη σόδα.ελπίζω να μην το έχουμε μέχρι το τέλος...

andria από αύριο που θα ξεκουραστείς ελπίζω να είσαι καλύτερα.για το λαιμό πίνε χαμομήλι με μέλι,3 φορές την ημέρα,είναι το καλύτερο σιρόπι!πολλά υγρά,πορτοκαλάδες όπως είπαν τα κορίτσια και φυσιολογικό ορό τουλάχιστον 3 φορές τη μέρα.δύο μαξιλάρια να είσαι ανασηκωμένη στον ύπνο και υπομονή,θα περάσει!

Γεια σου atlantis. Πώς πας με τις συσπάσεις???(αν θυμαμαι καλά εσυ ειχες τετοιο προβληματάκι>??)

Το κοριτσακι δεν πάει πολύ καλά δυστυχώς αλλά δεν θελω να το σχολιάσω πολύ γιατ ειανι στεναχωρο θεμα. Ευχαριστώ που το θυμηθηκες.

όσο για το βάρος ο γιατρος με φόβισε γιατι μου ειπε διαφορα σενάρια σχετικά με το αν συνεχίσει να αναπτυσσεται αργα. Γενικά αυτος ο γιατρος όλα του ειναι πολύ καλά και ειμαι ευχαριστημενη αλλά ειναι σχολαστικος και με το παραμικρο που βλέπει μου λεει καθε πιθανη περιπτωση για να ειμαστε ετοιμοι για όλα νομίζω.:wink: Τινα κάνουμε??? οκαθενας με το τροπο του

Angie Valia Elisavet και οσες μιλάτε για φοβίες και μένα αυτο το καιρο όλα με έχουν πιάσει για τη γένννα και μου προσ΄τεθηκε και το άγχος του Θηλασμου. Ο συζυγος μου που ειναι ψυχολόγος παρεπιπτόντως μου προτεινει αν δεν μπορώ να διαχειριστώ τις πληροφορίες που μαθαινω για αυτα τα θέματα να μην παιρνω και να μη διαβάζω άλλες πληροφορίες πια. Εγω τα κάνω αυτα υποτιθεται γιατι οσο πιο ενημερωμένη τοσο καλυτερα, Αλλά αν δεν μπορουμε να μας καθυσηχάσουν αυτά και μας δημιουργουν μεγαλύτερη ανασφάλεια καλύτερα να την κοψουμε την πολύ ενημέρωση και να σταματάμε μεχρι εκαι που ο κθενα αντεχει και διαχειριζεται με επιτυχία τις πληροφορίες. Λεω να τον ακουσω . Αρκετα όσα εμαθα μεχρι τώρα. (όλο ετσι λεω κ μετα πάλι ψάχνω στο ιντερνετ και ξανααγχωνομαι !!!) εσεις τι λέτε επι του θέματος??????

αυτό δεν θα έπρεπε να στο πει ο άντρας σου βρε Βάσω μου.....καλό είναι να διαβάζεις διάφορα αλλά αν σου προκαλούν άγχος καλό θα είναι να τα περιορίσεις...εξάλλου κάθε περίπτωση είναι μοναδική και εντελώς διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη ...έχω πελατεία για τον άντρα σου:wink:στο Άργος είναι το γραφείο του;

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...