Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας γλυκες μανουλες!πω πω χαμος γινεται σημερα! εμενα ο γιατρος μου,την Παρασκευη που πηγαμε, μου ειπε να μην το κανω. κ ο αντρας μου δεν θελει να το κανει κ με μαλωνει αν επηρεαζομαι ενω στην αρχη ημουν πιο πολυ εναντιον του εμβολιου. μια φιλη της μαμας μου που δουλευει σε νοσοκομειο εκανε το εμβολιο επειδη θα γινει γιαγια σε λιγες μερες κ θα ερχεται σε συχνη επαφη με το μωρακι κ τις 2 πρωτες μερες δεν αισθανοταν καλα.παντως εκεινη επρεπε να το κανει λογω της εργασιας της. μην αγχωνεστε ομως κοριτσια! κ πριν λιγα χρονια μας ειχαν αγχωσει με τη γριπη των πουλερικων κ τωρα δεν ακουγεται τιποτα! εγω λεω να μας αφησουν ησυχες να ετοιμασουμε τα δωματιακια των μωρων μας κ να κοιταμε για καροτσακια κ κρεβατακια!

touki καλα αποτελεσματα!!!!:D

καλο απογευμα σε ολες!!!!!

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια τι κανετε;

βλεπω ολε κοιταζεται για κρεβατακια και καροτσια ε;ωραια ψωνια εμεις τα εχουμε ηδη και κοιταμε για κρεβατι για τον μεγαλο!

να μελετησετε πολυ πριν κανετε την αγορα!

βασ μου στο πατωμα νομιζω οτι θα εχει κρυο παντα η ζεστη παει ψιλα,

γιατι στο πατωμα;

vatraxaki εσύ σαν μανούλα ήδη που θα μας πρότεινες να κοιμίζουμε τον πρώτο καιρό τα μωράκια μας;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

βασιλικούλα νομίζω ότι δεν θα ήταν και η καλύτερα ιδέα στο πάτωμα όχι μόνο για το κρύο γιατί απο κάτω μπορείς να έχεις και κάνα χαλάκι αλλά αν μια στις χίλιες πονάμε στην αρχή πως θα σκύβουμε να παίρνουμε το νινι για να το θηλάσουμε να μου πεις υπάρχει και ο συζυγός αλλά δεν ξέρω τι να σου πω εγω νομίζω να πάρεις και μια βάση...ααα και το άλλο δεν είμαστε και 100% σίγουρες ότι θα γεννήσουμε με φυσιολογικό και μπορεί στην αρχή να μας ενοχλουν τα ράμματα στις κινήσεις...λεω γω τώρα που δεν είμαι έμπειρη....κορίτσια εσεις που ήδη έχετε παιδάκι δώστε μας μια βοήθεια και μας τις πρωτάρες!!!

Κορίτσια εγω εδω και μερικους μήνες έχω μετακομήσει από την Αθήνα που έχω μεγαλώσει σε νησί... ναι ναι μεγάλη αλαγή....

Οπότε για καροτσάκι μάλλον θα πάρω απ'αυτά με τις 3 ρόδες.. είναι πιο εύκολα λένε για την εξοχή..!!!

Οπότε είμαι ανάμεσα στο quinny buzz και στο bebeconfort high trek.... με όλα τους τα τσουμπλέκια φυσικά :rolleyes:πορτμπεμπε... καθ.αυτοκινήτου κλπ.

Δεν ξέρω αν τα έχετε δει.. θέλω πολυ ΄ν'ακούσω την γνώμη σας!!:D

vatraxaki νομίζω πως θα μαστε μαζί στο Λητώ στις 13-04-10!!!:D να κλείσουμε δίκλινο με θέα...χχιχι

3XcCp3.png

z9S3p3.png

tatti :tongue:

λοιπον κοριτσια θα σας πω τι εκανα εγω και με βολεψε πολυ!

εγω αγορασα κατευθειαν κουνια

μου ειχε δωσει και η κουνιαδα μου καλαθουνα αλλα ο μικρος εως 40 ημερων χωρουσε εκει επεισις νομιζω πως και το λικνο ειναι αδικα λεφτα το μωρο θα χωραει εκει το πολυ εως 4 μηνων οποτε νομιζω πως το καλυτερο ειναι να παρετε εξαρχης μια κουνια εγω τον ειχα εως 5 μηνων μαζι μου και μετα πηγε στο δωματιο του επισης με βολεψε πολυ και το παρκοκρεβατο που το ειχα στο σαλονι ολη την ημερα τον ειχα εκει και κοιμοταν και μου ειχε πει η γιατρος τον πρωτο καιρο να τον εχω να τον χτυπαει το φως για να μην κανει ικτερο οποτε ειχα το παρκοκρεβατο διλπα στο παραθυρο και τον χτυπουσε μια χαρα ο ηλιος και ηταν ροδαλος!

για καροτσακια ψαξτε το καλα εγω αυτο που πηρα σρην αρχη δεν με βολεψε καθολου ειναι πολυ βαρυ να το εχετε υποψην κι αυτο επισης μια χρισημη αγορα ηταν το καθισματακι που βγαινει αυτα που ειναι απο 0-9 κιλα οπου πηγαιναμε το περναμε μαζι και δεν τον ειχαμε ολο αγκαλια οπως και το ριλαξ στο σπιτι μας βολεψε αυτα προς το παρον αν θυμηθω κατι αλλο σας λεω η κι εσεις οτι θελετε ρωτηστε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια! Δυο μερες ελειψα και εγινε χαμος παλι! Λοιπον, αρχικα να ευχαριστησω την Ιωαννα που με σκεφτηκε και οποια αλλη κοπελα ευχηθηκε για τη γιορτη της Μαριας. Η αληθεια ειναι οτι απο τοτε που παντρευτηκα το αλλαξα και γιορταζω 15 Αυγ.

Θελω κι εγω να πω τη γνωμη μου για το εμβολιο. Θα συμφωνησω με τα κοριτσια που ειπαν οτι δεν ειμαστε πειραματοζωα, αλλα περα απο αυτο εχουν ακουστει πολλες αποψεις σχετικα με το τι πραγματικα συμβαινει μ´αυτη την γριπη και τι σκοπιμοτητες πραγματικα εξυπηρετει. Επισης ακουγεται οτι υπαρχουν 2 ειδων εμβολια, ενα ασφαλες για πολιτικους, διασημους, ισως γιατρους κλπ και ενα αλλο για τους κοινους θνητους, εμπλουτισμενο με ουσιες που κανεις δεν θα ´θελε να βαλει μεσα του. Σκεφτειτε το και μελετηστε το καλα πριν αποφασισετε. Εγω παντως δεν το κανω.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπερα σε ολες τις μελλουσες μανουλες!!Πολυ αγχος βρε κοριτσια για αυτο το εμβολιο.Και εμενα μου ειπε ο γιατρος μου οτι καλο θα ηταν να το κανω, (αν θελω βεβαια) και οτι και εκεινος θα το κανει.Μας ειπε οτι απο απο την στιγμη που το λεει ο παγκοσμιος οργανισμος υγειας που δεν εχει κανενα συμφερον οπως πχ φαρμακευτικες κτλ καλο θα ηταν να γινει,αλλα οι γνωμες ειναι πολλες κ διαφορετικες!Δεν θα το κανω αλλα φοβαμαι πολυ μην κολλησω και εχουμε αλλα μετα.Τι να πω?Το μονο που ταιριαζει σε αυτη την παριπτωση ειναι Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!!!!

Ας σκεφτομαστε θετικα.Να στολισουμε τα σπιτακια μας και να ξεχασουμε ολα αυτα τα αγχοτικα!Ερχονται Χριστουγεννα!!!!!!!!!!!!!

Γεια σας μανούλες

Όπως καταλάβατε, χτες έπεσα ξερή από τις δουλιές του σπιτιού και μέσα σε μια μέρα ανοίξατε τόσα πολλά θέματα...

valia81 δεν έχω «σπουδάσει» γραφίστρια αλλά έτυχε να μπλέξω λόγω δουλειάς και κόλλησα... βέβαια από τότε που έκανα το Στέλιο έχω περιορισμένο χρόνο, αλλά τουλάχιστον όοολο το δωμάτιο έγινε με τα χεράκι α μου (ή μάλλον με το ποντίκι μου...χιχι), όπως και το ημερολόγιο 2009 και τώρα παλεύω με το 2010, ξέρεις...

Σχετικά με τον Αιματοκρίτη (29.8...) να σου πω επίσης, φακές και ΣΠΑΝΑΚΙ, επειδή δεν είδα να έχουν αναφερθεί

Joanna30 ακριβώς τα ίδια έκανα κι εγώ στο πρώτο παιδί...τώρα τα πράγματα είναι κάπως περίπλοκα... γιατί το σπιτι που νοικιάζουμε πωλείται κι ακόμη δεν ξέρουμε αν θα παραμείνουμε εδώ (αν θα εγκριθεί το δάνειο αγοράς) ή αν θα έχουμε μετακομίσεις πάλι

Annie εκείνες όμως αν μείνουν έγκυος κάθονται με τους μήνες...για να μην πω για όλο τους το σόι που τους γράφουν τις άδειες με το τσουβάλι Έλεος! Συγχυζομαι και δεν κάνει

touki περιμένουμε τα αποτελέσματα της β' επιπέδου. Ελπίζω όλα να είναι τέλεια για το μωρούλι σου!

Όσον αφορά καλαθούνες κλπ... Έχοντας ήδη ένα παιδάκι θα σας πω ότι πέρασα παρόμοια με αυτά που λέει και το vatraxaki

Τέλος και sorry για το κατεβατό, σχετικά με το εμβόλιο

Να σας πω ότι όπως όλες νομλίζω, φοβάμαι τόσο τη γρίπη όσο όμως και το εμβόλιο

Έχω όμως να "καταθέσω" πως η μαμά μου που έχει αναπνευστικό πρόβλημα κοιμάται με συσκευή εδώ και 5 χρόνια... ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!

Ο πνευμονολόγος την περασμένη βδομάδα της έδωσε να κάνει της παλιάς κλασικής γρίπης και του πνευμονιόκοκου... Της είπε το καινούριο να το κάνουν αυτοί που το έφτιαξαν!!!

Στια 4/12 θα μιλήσω και με τη γιατρό μου βέβαια... να δω τι θα μου πει κι εκείνη...

QuW0p3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι χαμός έγινε χθες στο forum!!! Αν δεν ήταν το έντερο μου, τότε άκουσα τον γιο μου χθες βράδυ :D Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό μου οπότε θα τον ρωτήσω και για το εμβόλιο αν και κατά 90% κλείνω στο να μην το κάνω :rolleyes:. Χρόνια πολλά κι απο μενα σε ολες τις Μαρίες (έστώ και καθυστερημένα)!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Πω πω χαμός έγινε χθες!!

Μια φίλη μου που είναι στον 8ο θα πήγαινε χθες να το κάνει το εμβόλιο. Εγώ είμαι ακόμα αρνητική. Θα ρωτήσω και εγώ τη γιατρό μου σε μια εβδομάδα που έχω ραντεβού.

Touki καλά αποτελέσματα σήμερα, πες μας εντυπώσεις. Εγώ θα πάω την Πεμπτη και ανυπομονώ.

Δηλαδή λίκνος/καλαθούνα είναι ψιλοάχρηστα? Η κούνια δεν είναι λίγο μεγάλη (επικίνδυνη) για το πρώτο εξάμηνο?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;; Και εγώ για το εμβόλιο συνεχίζω να είμαι αρνητική...

Αν βρε μανούλες δεν έχουμε χώρο στο δωμάτιο μας για την κούνια του μωρού που θα το κοιμίζουμε τελικά;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλησπερα κοριτσια! Δυο μερες ελειψα και εγινε χαμος παλι! Λοιπον, αρχικα να ευχαριστησω την Ιωαννα που με σκεφτηκε και οποια αλλη κοπελα ευχηθηκε για τη γιορτη της Μαριας. Η αληθεια ειναι οτι απο τοτε που παντρευτηκα το αλλαξα και γιορταζω 15 Αυγ.

Θελω κι εγω να πω τη γνωμη μου για το εμβολιο. Θα συμφωνησω με τα κοριτσια που ειπαν οτι δεν ειμαστε πειραματοζωα, αλλα περα απο αυτο εχουν ακουστει πολλες αποψεις σχετικα με το τι πραγματικα συμβαινει μ´αυτη την γριπη και τι σκοπιμοτητες πραγματικα εξυπηρετει. Επισης ακουγεται οτι υπαρχουν 2 ειδων εμβολια, ενα ασφαλες για πολιτικους, διασημους, ισως γιατρους κλπ και ενα αλλο για τους κοινους θνητους, εμπλουτισμενο με ουσιες που κανεις δεν θα ´θελε να βαλει μεσα του. Σκεφτειτε το και μελετηστε το καλα πριν αποφασισετε. Εγω παντως δεν το κανω.

Α ναι υπάρχουν 2 εμβόλια. Ένα που είναι μια δόση (λέγεται Pandremix της εταιρείας Glaxo) και περιέχει 2 ουσίες βλαβερές (υδράργυρο και μια άλλη που ΙΣΩΣ να προκαλεί νευρολογικά προβλήματα) και ένα άλλο (Celvapan της Bayer) που δεν έχω ακούσει να περιέχει κάτι απο τα παραπάνω και το δίνουν σε 2 δόσεις αλλά λένε εχει τεσταριστεί ακόμα λιγότερο. Εδώ μας κάνουν μόνο το πρώτο και δε ξέρω τον λόγο, εκτός αν έχεις αλλεργία στα αυγά και κάνουν το 2ο. Στην Ελλάδα άκουσα ότι στις έγκυες και παιδιά κάτω των 10 ετών κάνουν 2 δοσεις, άρα φαντάζομαι το 2ο αλλά πουθενά δε λένε ούτε το όνομα του εμβολίου ούτε ποιας εταιρείας είναι για να βεβαιωθούμε.

Αν μάθει καμιά το όνομα του εμβολίου που κάνουν μπορεί να μου το πεί.

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;; Και εγώ για το εμβόλιο συνεχίζω να είμαι αρνητική...

Αν βρε μανούλες δεν έχουμε χώρο στο δωμάτιο μας για την κούνια του μωρού που θα το κοιμίζουμε τελικά;;;

Καλημέρα Βάλια! Εμένα το δωμάτιο μου είναι σχετικά μικρό και δεν χωράει κούνια (όχι ότι θα την έβαζα). Η αδερφή μου έχει 3 παιδάκια και μου έχει πει οτι το πιο πρακτικο για τους πρώτους μήνες είναι η καλαθούνα (που χωράει άνετα στο σωμάτιο μου). Θα την εμπιστευτώ και θα επιλέξω καλαθούνα με βάση για τους πρώτους μήνες κι επειτα στο δωμάτιο του και στην υπέροχη κουνια του!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλημέρα κορίτσια! Βλέπω η συζήτηση για το εμβόλιο καλά κρατεί ε; Επίσης χαίρομαι που κουβεντιάζουμε για τα έπιπλα των μωρών μας. Αυτό σημαίνει ότι βλέπουμε μακριά, άρα είμαστε χαρούμενες και αισιόδοξες! Έτσι πρέπει!

Λοιπόν για τη β' επιπέδου... Πήγα χθες στο Μητέρα. Ξεκίνησε ο γιατρός να κάνει τον υπέρηχο, έβλεπε διάφορα πράγματα, μου τα έλεγε βέβαια αλλά δεν ξεχώριζα και πολλά. Μετράνε κεφαλάκι, εγκέφαλο (και όλα τα σχετικά) πρόσωπο, βλέπουν τη σπονδυλική στήλη, κάτι μετράνε στον τράχηλο (όχι διακολπικά), θώρακα, πνεύμονες, κοιλιά και όλα τα γαστρεντεροειδή , νεφρούς και ουροδόχο κύστη, μετράνε τα άκρα (το ένα έστω να δουν το μήκος του) και βλέπουν αν είναι και φυσιολογικά τα γεννητικά του όργανα. Με βάση τώρα τις μετρήσεις τους βγάζουν και την πιθανότητα για την τρσωμία 21 ( to Down είναι ε; ). Ας πούμε ότι στατιστικά η προυπάρχουσα πιθανότητα σε εμένα για αυτή την τρισωμία ήταν 1:865 και μετά από την εξέταση το ποσοστό έγινε 1:6.969. Καλό ε;

Εντάξει μην αγχώνεστε γιατί είναι σαν τον υπερηχο που κανετε στο γιατρό σας. Εγώ τα ίδια πράγματα είδα. Αν μέχρι τώρα πάνε όλα καλά και στο ιατρείο του γιατρού σας (δεδομένου ότι σας βλέπει 1 φορά το μήνα) δε νομίζω να αλλάξει κάτι. Δεν κράτησε και πάρα πολύ και ήλπιζα για περισσότερο. Τι στο καλό 105Ε έδωσα! Ούτε είδα να είναι και πολύ λεπτομερής η εξέταση. Βέβαια, εγώ μάνα θα γίνω. Δεν ξέρω πόσο περίμενα ή με τι θα ήμουν ικανοποιημένη.

Σημείωση: Η μπεμπούλα μου ( επιβεβαιώθηκε το φύλο, χιχιχι) μας είχε πλάτη και δεν μπορούσε ο γιατρός να δει την καρδιά . Με έδιωξε λοιπον και μου είπε να φάω σοκολάτα και να κάνω καμιά γύρα μπας και κουνηθεί λίγο το μωράκι. Έτσι και έγινε! Η αλήθεια είναι ότι το είχα ξανακούσει αλλα δεν το πολυπίστευα. Οπότε πριν πάτε για την εξέταση για να κινείται το μωράκι σας φροντίστε να έχετε φάει προηγουμένως και σίγουρα κάτι σοκολατένιο. Μετά απο 1 Λακτα αμυγδάλου το χρυσούλι μου και με κλωτσούσε και γύριζε να τη δει ο γιατρός!

Αυτά... Σε όλες τις μετρήσεις οι απαντήσεις ήταν φυσιολογικές και καλές. Το μόνο που απομένει είναι να συνεχιστεί έτσι η ανάπτυξη της μπεμπούλας μου και πάνε όλα καλά. Μη μου αγχωνεστε, μη μου στενοχωριέστε! Τα μωράκια μας θα είναι σούπερ!:-D

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...