Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σε όλες τις μπαμπουσκίτσες!

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, ήθελα να μοιραστώ αυτά που ήξερα με την ελπίδα πως θα βοηθήσουν έστω και μια μαμά να θηλασει! Άλλωστε γι' αυτό είμαστε εδώ και όλες περιμένουμε χρήσιμες πληροφορίες σε θέματα που μας ενδιαφέρουν!

Σήμερα ανακάλυψα πόσο ωραίο είναι το διπλό κρεβάτι όταν είναι όλο δικό σου! Για να γυρίσεις πλευρό δεν χρειάζεται να ανασηκωθείς επί τόπου και να κουμαντάρεις την κοιλιά...απλώς "ρολάρεις" στην πλευρά του άλλου! Σκέτη απόλαυση! Εσείς που δυσκολεύεστε στον ύπνο δοκιμάστε να σείλετε τον αγαπημένο σας να κοιμηθεί για ένα βράδυ αλλού! (Με το "αλλού" εννοώ στον καναπέ, η σε άλλλο κρεβάτι του σπιτιού! Ε, μην παρεξηγηθώ!!!) Δεν θέλω να χωρίσω τα ζευγάρια αλλά αν φτάσετε σε απελπισία σκεφτείτε το!

strata, ο πόνος είναι κλασσικός πόνος εγκυμοσύνης λόγω ανάπτυξης της μήτρας και χαλάρωσης των συνδέσμων; Το καλό είναι πως είναι δύσκολο να σε ενοχλήσει η πέτρα τώρα, οπότε σου φεύγει το έγχος!

nikole, περαστικά σου! 1600 έφτασε? Παθαίνω σοκ όταν διαβάζω τέτοια νούμερα! Άντε σιγά σιγά να το συνειδητοποιούμε πως πλησιάζει ο καιρός! Να είναι καλά η μπεμπούλα που πήρε κιόλας θέση!

Χριστινάκι μετά από μια εβδομάδα θα έχει μεγαλώσει κι άλλο! Είμαι περίεργη να δω πόσο θα είναι το δικό μου όταν θα πάμε την άλλη εβδομάδα... Άντε, κοντεύει κι η μεγάλη καμπύλη, εύχομαι να απαλλαγείς από τη στέρηση!

Βίκυ, τί δορυφόρος να σε παρακολουθεί καλέ με τα νερόβραστα που τρως?!

Τάνια, μην αγχώνεσαι, αφού σου είχε περάσει η αναισθησία δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Εγώ μετά από εξαγωγή φρονιμήτη μασούσα τη γλώσσα μου (και να φανταστείς όχι στο φαγητό, στα καλά καθούμενα!) και χαμπάρι δεν είχα πάρει! Αφού μετά μου πονούσε περισσότερο η γλώσσα! :rolleyes:

Annie, καλό μάθημα! Εγώ αυτό το κόλλημα το είχα φάει μετά τις γιορτές, σε καταλαβαίνω... Ευτυχώς δεν κρατάει πολύ! Σε κάποια φάση θα αρχίσουμε να τρέχουμε για τα "τελευταία" και δεν θα ξέρουμε πως φτάσαμε εκεί!

Έβαλα ένα πλυντήριο προχθές δοκιμαστικά με αρκάδι, τις καινούργιες νυχτικιές και πυτζάμες... Είναι λίγο απογοητευτική η μυρωδιά... Καμία σχέση με μωρουδίλα αλλά τί να γίνει... είπα να αποφύγω τα χημικά ώσπου να μεγαλώσει λίγο! Με το σιδέρωμα κάπως καλύτερα, έφυγε η πολλή μυρωδιά. Να δω πόσο καιρό θα το τηρήσω!

Και για αφρόλουτρο θα πάρω της lavera που είναι εντελώς οικολογική-βιολογική εταιρία χωρίς χημικά, ένα αφρόλουτρο-σαμπουάν από την υποαλλεργική σειρά της. Μπορείτε να δείτε εδώ http://www.beautylife.gr/lavera/baby_kinder_neutral.html αν σας ενδιαφέρει!

Επεξεργάστηκαν by Iwanna

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωαννίτσα μου γιατί δεν πλένεις με proderm λες να πάθουν κάτι τα μπεμπάκια μας. Εγω έλεγα να πάρω αυτό ή το persil baby αλλά κατέληξα στο proderm γιατί είναι περισσότερα χρόνια στην αγορά οπότε είναι πιο δοκιμασμένο...δεν θέλω να σου αλλάξω γνώμη για το αρκάδι απλά επειδή όπως είπες μυρίζει λίγο περίεργα!

Επίσης νομίζω ότι δεν έχω δει αρκάδι σε υγρό και φοβάμαι μην μένουν υπολλείματα...

Επεξεργάστηκαν by Χριστίνα Τουχα...

Ιωαννίτσα μου γιατί δεν πλένεις με proderm λες να πάθουν κάτι τα μπεμπάκια μας. Εγω έλεγα να πάρω αυτό ή το persil baby αλλά κατέληξα στο proderm γιατί είναι περισσότερα χρόνια στην αγορά οπότε είναι πιο δοκιμασμένο...δεν θέλω να σου αλλάξω γνώμη για το αρκάδι απλά επειδή όπως είπες μυρίζει λίγο περίεργα!

Επίσης νομίζω ότι δεν έχω δει αρκάδι σε υγρό και φοβάμαι μην μένουν υπολλείματα...

Χριστίνα, κάποια στιγμή μεγαλώνοντας θα πάρω κανονικό απορρυπαντικό αλλά για αρχή επέλεξα κάτι πιο φυσικό γιατί αν μου μοιάσει το δερματάκι του θα είναι μιγιάγγιχτο και δεν θέλω να το επιβαρύνω με χημικά και τεχνητά αρώματα. Δεν ανησυχώ πως θα πάθει κάτι σοβαρό, προς Θεού! Επίσης όσο κι αν μου κακοφάινεται που δεν θα μυρίζουν τα ρουχαλάκια μωρουδίλα, λένε πως καλό είναι να αποφεύγουμε τις μυρωδιές τον πρώτο καιρό για να μην μπερδεύεται το μωράκι και να ξεχωρίζει καθαρά τη φυσική μυρωδιά της μαμάς και του γάλακτός της... Για τα υπολλείματα το ξέρω, είναι το χειρότερο το σαπούνι αλλά δεν πειράζει! Είναι το φοιτητικό μου πλυντήριο και κάποια στιγμή πρέπει να το αλλάξουμε! ;)

Χριστίνα πού χάθηκαν όλες; Το έχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό: γίνεται χαμός και με το που γράφω εγώ, ξαφνικά ησυχάζει το σύμπαν! :confused::(:rolleyes:

Τί θα φας σήμερα; Εγώ κάνω φασολάκια! (Σαν καλό κορίτσι, να μη λες πως σε βάζουμε σε πειρασμό!)

Τι είναι αυτά που λες Ιωάννα μου?! Ίσα ίσα που διαβάζουμε με πολύ ενδιαφέρον αυτά που γράφεις και μπράβο σου και σ'ευχαριστούμε που τα μοιράζεσαι τις γνώσεις σου μαζί μας.

Απλά είναι η ώρα λίγο δύσκολη τώρα, άλλες θα τρώνε (όπως πάω να κάνω ευθύς αμέσως) αλλες κοιμόνται, άλλες ειναι σε σεμιναριο. Θα μαζευτούν πάλι σιγά σιγά.

Εγώ θα φύγω στις 5 για την Φαιναρέτη. Θα σας ξαναδω το βραδάκι. Τώρα πάω να φάω!

Φιλιά!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Τι κανετε μανούλες?

Εμενα περασε η μαμα μου την αδεια μου απο επιτροπη στο ΙΚΑ σημερα και ολα οκ. Αυριο θα παω στον εργοδοτη να μου υπογραψει και μεθαυριο για πληρωμη.

καλα...εχω πεθανει στα γελια....εμενα μου φαινεται αστειο!

δειτε μπανιερακι και τροπο για να κανετε μπανακι το νινι σας!!!!:lol::lol:

Ελεος!!! Τα αμοιρα τα μωρακια τα ρωτησαν? Και ποιος τους ειπε οτι πρεπει να τα βουταμε σαν τα παπια σε στασιμο νερο? Πως το ξεπλενεις μετα καλε? Α πα πα

taniabell αντε τελειωνεις κ εσυ με τη δουλεια! Τωρα που θα μου αραξετε ολες στο σπιτι, θα μεινω εγω χωρις internet...γμτ...

atlantis μου ελεος!!!!! Αυτος ειναι πια στρατιωτικος νομος! Εγω παντως στο γιο μου ειχα κοσμο σχεδον καθημερινα απο ασαραντιστο που τον ειχα...εννοειται οτι 1 στους 20 τον επαιρνε αγκαλια...δεν ειναι παιχνιδι! Και ποτε δεν εκανα την παραμικρη ησυχια! Ειμαι και φωνακλου... θα μου ηταν δυσκολο...χαχα

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!

Αχ βρε κορίτσια ξέρετε κανά ματζούνι αποτελεσματικό για τις καούρες;;;;

Υποφέρω όλη τη νύχτα, ώρες ώρες νιώθω ότι πνίγομαι και πετιέμαι από τον ύπνο μου..........

Εγω παντως παιρνω πια τα maalox-----δεν αντεξα!

andria μου μας δουλευεις? 14 μηνες??????!!!!!!!!!!

Εγω σκεφτομαι για ποτε θα περασουν οι 8!!!!! (απο εμπειρια στο Στελιο...οταν ηρθε η μαυρη ωρα να αποχωριστω το παιδακι μου, δεν την παλευα!

nikole πολυ ωραια τα νεα σου για τον κοριτσαρο!!! Και μεγεια τα πραγματακια σας

Annie υποθετω τα εφαγες τα γιουβαρλακια σου...παω να τσακισω κι εγω τα δικα μου τωρα..χιχιχι

QuW0p3.png

Γεια σας μανουλες!!!Τι μου κανετε??Δεν βλεπω πολυ κινηση

σημερα!!Που πηγατε ολες??????

Εγω τωρα καταφερα να μπω γιατι απο το πρωι στη δουλεια δεν προλαβα

ουτε τουαλετα να παω:confused:!!!!

Ιωαννιτσα μας πολυ ωραια και πολυ ενημερωτηκα τα περι

θηλασμου κτλ που εγραψες!!Να σαι καλα κοριτσακι!!!!

Η angie μας που ειναι??????

Πω πω και εχω και μια πεινα...........να δω ποτε θα καταφερω να φαω!!!

Γειά σας και από μένα μανούλες..Σήμερα βλέπω όλες λαχταριστά φαγητάκια είχατε ε?! Εγώ σαβούριασα club από τα Goodys και μετά είχα τύψεις.. Αλλά για να φύγουν οι τύεις έφαγα και ένα κιντερ μπουένο τώρα..:-P

Βρε κορίτσια θεωρείτε ότι είναι απαραίτητα τα μαθήματα ανωδυνου? Έμένα ο γιατρός μου είπε να μην κάνω, να μην βρω ούτε μαία, δεν χρειάζεται λέει.. Ξέρω και γω..:confused:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΙΝΙΑ!!!!!!!ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ>??

ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΞΑΠΛΑΡΑ ΛΙΓΑΚΙ,ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ(ΜΙΑΜ-ΜΙΑΜ!!!) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΟΥΛΑ Κ ΤΩΡΑ ΞΑΠΛΩΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ!ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΨΑΧΝΩ ΣΑΝ ΜΑΝΙΑΚΗ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ,ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝΕ ΚΤΛ.ΚΑΛΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΝΩΜΕΝΕΣ,ΣΕ ΑΛΛΑ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΛΟΥΜ!!!!ΧΑΧΑ!ΤΙΣ ΤΡΩΜΕ ΟΛΕΣ :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Χριστίνα πού χάθηκαν όλες; Το έχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό: γίνεται χαμός και με το που γράφω εγώ, ξαφνικά ησυχάζει το σύμπαν! :confused::(:rolleyes:

Τί θα φας σήμερα; Εγώ κάνω φασολάκια! (Σαν καλό κορίτσι, να μη λες πως σε βάζουμε σε πειρασμό!)

Ασε Ιωάννα μου... και εγώ τις περισσότερες φορές που γράφω ησυχάζουν όλες... :(:(:( Εχουμε γίνει πολύ παραπονιάρες... :rolleyes::rolleyes:

Για σου angie!!! Τι κανεις;; Είχες γεμάτη μέρα σήμερα!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Μανουλομανουλα εδω ειμαι κ εγω..σημερα στο σεμιναριο καναμε ''γυμναστικουλα''..απο την εμπειρια μου στην yoga κ pilates ειναι σχεδον ιδιες ασκησεις αλλα πολυ πιο χαλαρα!!!!

επισης ειδαμε κ ενα ντοκυμαντερ απο την συληψη ως την γεννα..μπορω να πω οτι ασπρισα λιγο και σαν να μου ρθε μια λυποθημια οταν ειδα το κεφαλακι του μωρου να ξεπροβαλει!κ απορω..γενικα δεν ειμαι καθολου λιγοψυχη αλλα με τοκετους κατι παθαινω!

αα για τις καουρες μου ειπε μια μαια να τρωμε μικρα κ συχνα γευματα, να πινουμε νερο σιγα σιγα, και να βαζουμε 2-3 μαξιλαρια οταν κοιμομαστε ωστε να ειναι λιγο πιο ορθια η πλατη μας!εγω ομως ηδη εχω 3 κ το μαξιλαρι θηλασμου!ποσα πια να βαλω???

τι να φαω τωρα???

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλά είμαι... Χαζεύω στο internet... Aσε και με έχει πιάσει φοβία με την γέννα... Εσύ τι κάνεις;

τι επαθες τωρα με την γεννα???μην το σκεφτεσαι...και μην βλεπεις βιντεο!τετοια μ@λ@κια εκανα ενα βραδυ κ δεν κοιμηθηκα!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ασε Βαλια μου τη φοβια,γιατι πανω που σταματαω το κλαμα απο τα παραπονα που με πιανουν,τωρα με επιασε φοβος για τη γεννα,για το μαιευτηριο,για το θηλασμο...για ολα!!

τρελλομανουλα Αννυ αθληθηκες σημερα??μπραβο!εγω καουρες ακομη δεν εχω νιωσει(αρα η μπεμπα θα ναι φαλακρη??) απλα καμια φορα δε χωνευω και ανακατευομαι..τρωω κ πολυ και γρηγορα,ε,ποσο να αντεξει το αμοιρο στομαχι??αχ δε θελω να μαθω τι ειδες εκει............φοβαμαι..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...