Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΟΧΙ ΡΕ χαζουλομανουλακι!!!πλακα κανω :-)

αντε να κανουμε την συναντηση πριν τη γεννα!! καλε την Αντωνια γιατι δεν την παιρνεις τηλ μπας κ σου πει κι εσενα για Δευτερα??

γιατί ξέρω ότι αύριο που θα πάω θα είναι εκεί οπότε καλύτερα απο κοντά παρά απο το τηλέφωνο. Με πιάνεις????:wink::wink::wink::wink: Εξάλλου εγω πρέπει να δω και το θέμα της δουλειάς διότι δεν θέλω να χαλάσω την άδεια του 2010 και να πάρω μέρες οπότε θα μιλήσω και με τον γιατρό μου μήπως τις ημέρες των μαθημάτων τις πάρω σε άδεια κατάλαβες ζουζουνομαμουνάκι μου???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μανουλες!

andria μου περαστικα! ο φυσ.ορος ειναι οτι καλυτερο. κι εγω οταν ειχα κρυωσει μου ανοιξε τη μυτη σε 2 μερες. πινε κ χαμομηλακι κ φαε πορτοκαλια για βιταμινη C.

κοριτσια σε λιγο στο mega θα εχει καποιον ειδικο που θα μιλησει για τα βλαστοκυτταρα. οσες ενδιαφερεστε δειτε το!

περιμένουμε τον κο.Παπούλια ...........:-(:-(:-(

GaiGp3.png

angelaki που είσαι έφυγες???? που είναι τα σεντονο-post σου ωεο.....χιιχιχιχι γέλασα με αυτό....

Άστα Χριστινάκι ώρες ώρες λέω καλά που είναι και τα κορίτσια και τα λέω γιατί αλλιώς για το Δαφνί με έβλεπα....

Ποιό νοήμων ον θα καθόταν να με ακούσει να μιλάω για την μπέμπα όλη μέρα???

καλημέρα μανούλες.....περάστικά στις αρρωστούλες....τι να σχολιάσω;σας διαβάζω πόση ώρα....ο χρήστος είναι καλύτερα αλλά εγώ όχι και τόσο.....νέα!!!!το κοριτσάκι μου είναι 1600, με το κεφάλι κάτω και υπερκινητικό.......:D:D:Dπήρα ρουχαλάκια, παπουτσάκια,κάλτσες και :tongue::tongue: καλσόν :lol::lol: για το καμάρι μου.......δυστηχώς δεν είμαι πολύ καλά και ακόμα στις τσάντες είναι....θα βάλω φώτο πιο μετά να δείτε αν είμαι καλύτερα....φιλιά πολλά σε όλες σας:wink:

Καλώς την!!!!!!!! Περαστικά σου βρε θηρίο... Μας έλειψες....

Με γιες τα πραγματάκια, περιμένουμε φωτό....

Η μπεμπούλα μας 1600 ε? Ολόκληρος κορίτσαρος!!!! Αχ μπράβο, Κούκλα μου !!!! Τέλεια ανάπτυξη, ορίστε!!

Περιμένουμε νέα σου μόλις αισθανθείς καλύτερα!!

Φιλάκια:P

Κορίτσια, μετά τα βλαστοκύτταρα , έχει τον Ασκητή.......

GaiGp3.png

Καλημέρα και απο εμένα μανούλες!!!

andria περαστικά σου, αυτό το μπούκωμα πολύ σπαστικό, ξεκίνα με τσαγάκια και φυσ. ορό και αν δεν δεις αποτελέσματα πάρε το γιατρό σου τηλ. να σου πει αν χρειάζεται να πάρεις κάτι γιατί πρέπει να αναπνέεις καλά καθώς τώρα αναπνέεις και για το μωράκι σου.

nikole αντε την είδες και εσύ την μπεμπα σου, μεγάλωσε, της ψώνισες κιόλας, όλα μια χαρά! βάλε φωτο να δούμε τα πραγματάκια σας!

Και εμείς εχθες της πήραμε την προίκα της, η γιαγιά της δηλαδή, η οποία ξηλώνεται και το γουστάρει και τρελά.... Θα σας τα δείξω όμως οταν πάρουμε και κρεββάτακι για να φάνουν και καλύτερα. Βέβαια με το θέμα κρεββάτι έχω μπερδευτεί, είμαι ανάμεσα σε δύο σχέδια αλλά μέχρι την επόμενη εβδομάδα πρέπει να καταλήξω γιατί θέλει και κανένα μήνα για να έρθουν.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

καλημέρα μανούλες.....περάστικά στις αρρωστούλες....τι να σχολιάσω;σας διαβάζω πόση ώρα....ο χρήστος είναι καλύτερα αλλά εγώ όχι και τόσο.....νέα!!!!το κοριτσάκι μου είναι 1600, με το κεφάλι κάτω και υπερκινητικό.......:D:D:Dπήρα ρουχαλάκια, παπουτσάκια,κάλτσες και :tongue::tongue: καλσόν :lol::lol: για το καμάρι μου.......δυστηχώς δεν είμαι πολύ καλά και ακόμα στις τσάντες είναι....θα βάλω φώτο πιο μετά να δείτε αν είμαι καλύτερα....φιλιά πολλά σε όλες σας:wink:

Να σας ζήσει η μπεμπουλίνα μια χαρά είναι αντε με το καλό κοριτσάκι μου και σε σενα, μεγειά τα πραγματάκια της...γιατί δεν είσαι καλά λόγω του συζύγου?

ή κρύωσες???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

καλη σας μέρα μανούλες!

angel κουράγιο καλή μου με τη διατροφή,προσπάθησε να τρώς όλα όσα χρειάζεται,μην το παρακάνεις με τη στέρηση γιατί κάποια στιγμή θα κουραστείς και δε θα κρατιέσαι με τίποτα!!και λογικό θα είναι!εγώ πήρα δυο νυχτικάκια από το mothercare,αμάνικα γιατί δεν αντέχω τη ζέστη,με κλιπάκια μπροστά,ως το γόνατο,μόνο που δεν είχαν ρομπα.πήγαινε ρίξε μια ματιά.

Βασω τι κάνει το ανιψάκι σας που ήταν στο παίδων?εύχομαι όλα καλά!

irev και ο συνδυασμός καφέ-ροζ είναι τέλειος,αν έχεις ένα δωμάτιο για τα μικρά,συμβουλέψου έναν μπογιατζή και βρείτε έναν ωραίο συνδυασμό και των τριών! αν γίνεται!

strata καλά έκανες που επανέλαβες τον υπέρηχο!ευτυχώς που δεν είναι από το νεφρό ο πόνος!είναι μυοσκελετικός?πονάς ακόμα?να δούμε τι θα σου πει και ο νηστειοτέτοιος!

elisavet μου κι εγώ υποφέρω από καούρες,όχι κάθε μέρα όμως ευτυχώς.αν όμως ξεκινήσει με πεθαίνει,πονάω,έχω τάση για εμετό κτλ.δοκίμασα το ξυνόμηλο,δεν είδα αποτέλεσμα..το λεμόνι βοηθάει,αλλά πιο πολύ οι τσίχλες,έστω για λίγο.θα δοκιμάσω και τη σόδα.ελπίζω να μην το έχουμε μέχρι το τέλος...

andria από αύριο που θα ξεκουραστείς ελπίζω να είσαι καλύτερα.για το λαιμό πίνε χαμομήλι με μέλι,3 φορές την ημέρα,είναι το καλύτερο σιρόπι!πολλά υγρά,πορτοκαλάδες όπως είπαν τα κορίτσια και φυσιολογικό ορό τουλάχιστον 3 φορές τη μέρα.δύο μαξιλάρια να είσαι ανασηκωμένη στον ύπνο και υπομονή,θα περάσει!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Ξανα γεια σας μανουλιτσες! Περαστικα στις αρρωστουλες μας και με γεια τα πραγματακια! Με το καλο να τα χαρουν τα μωρακια!

Ηλιος με δοντια σημερα. Πολυ κρυο! Η μικρη μου εδω κ δυο τρεις μερες κουνιεται παρα πολυ! Ποτε δεν ειχα παραπονο, παντα την ακουγα πολυ αλλα τωρα εγινε πααααρα πολυ και πολυ εντονο. Ελπιζω να μην σημαινει τιποτα κακο αυτο.

Βικακι, κι εγω λεω οτι θα'χω γινει πολυ βαρετη σε ολους αφου μονο γι'αυτο μιλαω. Δεν υπαρχει ομως τιποτα σημαντικοτερο στο μυαλο μας οποτε ειναι λογικο.

Σκεφτομαι να αλλαξω το ραντεβου με την γιατρο. Μου'χε πει σε εναν μηνα αλλα επεφτε Καθαρα Δευτερα κι ετσι το καναμε μια βδομαδα μετα. Γιατι να μην το κανω μια βδομαδα νωριτερα η μανουλα που θελω να δω το μωρακι μου?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

maraki ψηφίζω μια εβδομάδα νωρίτερα!πως να κρατηθείς η δόλια μάνα?

νομίζω μόνο καλό μπορεί να είναι το οτι κουνιέται πολύ!

Βασω μην ανησυχείς για το βάρος της μικρής σου.εμένα(που έχουμε νομίζω την ίδια π.η.τ.,17/4,σωστά?)ήταν 1250 στο τέλος της 29ης εβδομάδας.κάθε μωράκι έχει το δικό του ρυθμό,μην το σκέφτεσαι μέχρι την επόμενη μέτρηση για να μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε καλά!

''εσείς κι εγώ...

δε θυμάμαι ποιο κοριτσάκι με ρώτησε που βρήκα το κείμενο:

http://www.babyspace.gr/

''εσείς κι εγώ...

δε θυμάμαι ποιο κοριτσάκι με ρώτησε που βρήκα το κείμενο:

http://www.babyspace.gr/

εγω!ευχαριστω πολυ!!!

πολυ κρυοοοοοοοοοοοοοο ρε μανουλες!!!!!

θα φαω τα γιουβαρλακια μου τωρα κ μετα εχω μαθημα στο Ιπποκρατειο ανωδυνου τοκετου...το κακο ειναι οτι ειναι μες στο μεσημερι!3:30!!!ελεος!

σημερα νυσταζω πολυ κ πονανε κ τα πλευρα μου !!!!!τι αλλο θα παθουμε....

να ρωτησω κατι?

ειναι ιδεα μου η το εχετε κ εσεις??εδω κ κανα 2-3 βδομαδες νομιζω οτι εχω κολλησει στην ιδια βδομαδα κυησης κ οτι δεν παιρναει ο καιρος!!!!!

αχ τι καλα που ειστε κ εσεις κ λεω οτι μ@λ@κια μου κατεβει στο κεφαλι!!!!!

Μανουλομανουλα!!!!!!:wink::lol::lol:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

εγω!ευχαριστω πολυ!!!

πολυ κρυοοοοοοοοοοοοοο ρε μανουλες!!!!!

θα φαω τα γιουβαρλακια μου τωρα κ μετα εχω μαθημα στο Ιπποκρατειο ανωδυνου τοκετου...το κακο ειναι οτι ειναι μες στο μεσημερι!3:30!!!ελεος!

σημερα νυσταζω πολυ κ πονανε κ τα πλευρα μου !!!!!τι αλλο θα παθουμε....

να ρωτησω κατι?

ειναι ιδεα μου η το εχετε κ εσεις??εδω κ κανα 2-3 βδομαδες νομιζω οτι εχω κολλησει στην ιδια βδομαδα κυησης κ οτι δεν παιρναει ο καιρος!!!!!

αχ τι καλα που ειστε κ εσεις κ λεω οτι μ@λ@κια μου κατεβει στο κεφαλι!!!!!

Μανουλομανουλα!!!!!!:wink::lol::lol:

Καλά και αυτοί μες το μεσημέρι βρήκανε για τα μαθήματα χάθηκε το απόγευματάκι ή το πρωί? Υπομονή κοριτσάρα μου θα τελειώσουν και αυτά που θα πάνε?Καλό μάθημα....και ότι θες εμείς είμαστε εδω πες ότι θεςςςς:wink:;-):wink:

πονάω παντού......αν αρρωστήσω πάλι .....θα....θα.....θα.......θα πηδηχτώ από το παράθυρο........:tongue:

Άννυ μου εσύ νομίζεις ότι δεν περνάνε οι βδομάδες και εγώ αγχώθηκα με τα πράγματα που πήρα....πέρασε ο καιρός και δεν κατάλαβα τίποταααααααα.............το έχει πάθει καμία σας ή εγώ είμαι στην κοσμάρα μου;

Grya.jpgGryap3.png

πονάω παντού......αν αρρωστήσω πάλι .....θα....θα.....θα.......θα πηδηχτώ από το παράθυρο........:tongue:

Άννυ μου εσύ νομίζεις ότι δεν περνάνε οι βδομάδες και εγώ αγχώθηκα με τα πράγματα που πήρα....πέρασε ο καιρός και δεν κατάλαβα τίποταααααααα.............το έχει πάθει καμία σας ή εγώ είμαι στην κοσμάρα μου;

Ρε συ Νικολ..κ το τικερακι σου πηρε φορα!!στον 8ο πηγε!!!ο αντρας σου πως ειναι???το ξεπερασε το κρυωμα?κ εσυ τι νοιωθεις??γριπη?

pSC1p2.png

Καλά και αυτοί μες το μεσημέρι βρήκανε για τα μαθήματα χάθηκε το απόγευματάκι ή το πρωί? Υπομονή κοριτσάρα μου θα τελειώσουν και αυτά που θα πάνε?Καλό μάθημα....και ότι θες εμείς είμαστε εδω πες ότι θεςςςς:wink:;-):wink:

μετα εχουν αλλα group..εχει ενα στις 5:30 κ ενα 7:30 αλλα αυτα ειναι πιο προχωρημενα!!!σ αυτα ειναι η Θαλεια κ η Ιωαννα!εγω θα γεννησω κ ακομη μαθηματα θα κανουν!χαχαχα!!!!

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...