Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ??????!!!!!!!!!!!!

ΓΙΟΥΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

(εγώ χαίρομαι περισσότερο από εσένα ή μου φάινεται?)

Μόλις περάσει η πρώτη εβδομάδα, θυμίσου με.... Θα το μετανιώνεις που δεν σταμάτησες νωρίτερα......

Τώρα για το μπούκωμα που λές, είναι σίγουρα κάποια μορφή ρινίτιδας. Στην δουλειά έχετε κλιματιστικό ή καλοριφέρ?

Αχ έχουμε κλιματιστικο, αλλά με πονάει κι ο λαιμός μου... Χάλια είμαι. Η μύτη μου έχει κατακοκκινισει από το φύσημα :(

Εσύ πως και δεν έχεις βγει σε άδεια τοκετού που είσαι η μονη σε μεγαλύτερη ηλικια κύησης????

450γρ. την εβδομαδα???? Δεν θα το αντέξω!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα μανουλινια!!!!

κ εγω κοιμηθηκα σαν τουβλο σημερα κ ακομη νυσταζω..εχω δουλιτσες ομως κ πρεπει να σηκωσω τον κωλο μου να παω να τις κανω!!

Απο καουρες κ ξινιλες αλλο τιποτα!κ εγω υποφερω ειδικα αν φαω λιγο αργα..χθες ας πουμε ηταν μαρτυριο..θα δοκιμασω κ εγω τα ξινομηλα!

Andria μου οπως στα λεει η Βικυ!σε μια βδομαδα θα λες γιατι δεν σταματησα νωριτερα!

εγω που παντα δουλευα 10 και 12 ωρες κ δεν μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου χωρις δουλεια, εχω να πατησω το ποδι μου απο τις 11/11!!!ναι το λεω κ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ!μια χαρα περασα κ χαρηκα την εγκυμοσυνη μου!!:P;)

Βικυ πολυ γελασα με τον δορυφορο!!!!χαχαχα...σκεφτειτε ομω οτι τα μωρα μας τωρα ειναι που μεγαλωνουν γοργα κ παιρνουν βαρος οποτε θελοντας κ μη θα παιρνουμε κ εμεις....:mad:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Αχ έχουμε κλιματιστικο, αλλά με πονάει κι ο λαιμός μου... Χάλια είμαι. Η μύτη μου έχει κατακοκκινισει από το φύσημα :(

Εσύ πως και δεν έχεις βγει σε άδεια τοκετού που είσαι η μονη σε μεγαλύτερη ηλικια κύησης????

μπορει να φταιει κ το κλιματιστικο.κ εγω το παθαινα στην δουλεια αυτο..αλλα λενε οτι ειναι κ συμπτωμα της εγκυμοσυνης η καταροη...οσο για τον λαιμουδακο παρε καραμελες κ τσαγακια να το προλαβεις κ για την μυτη φυσιολογικο ορο..για αυτο σου λεω...καλυτερα σπιτι !!!!!!;)

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα μανούλες!

Andria27 μου περαστικά κοριτσάκι μου!!! Αντε βρε... τελευταία μέρα σήμερα!!! Τέλεια!!!

Πολύ καλές οι πληροφορίες για τον θηλασμό και για την λεχώνα με το νεογέννητο!!!

Μπράβο μανούλες κάνατε καλή δουλειά!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

μπορει να φταιει κ το κλιματιστικο.κ εγω το παθαινα στην δουλεια αυτο..αλλα λενε οτι ειναι κ συμπτωμα της εγκυμοσυνης η καταροη...οσο για τον λαιμουδακο παρε καραμελες κ τσαγακια να το προλαβεις κ για την μυτη φυσιολογικο ορο..για αυτο σου λεω...καλυτερα σπιτι !!!!!!;)

Νομίζω πως έχεις δίκιο.. Καλύτερα σπίτι.. Ξυπνάς ότι ωρα θέλεις, ξαπλώνεις ότι ωρα θέλεις κ.ο.κ. Σήμερα έχω σηκωθεί από τις 4.30 γιατι δεν μπορούσα να ανασάνω... :(

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Κάθομαι σπίτι μου ήδη χρυσή μου.... Δεν τα βλέπεις τα σεντονο-post Μου?

Η άδεια τοκετού μου νομίζω αρχίζει σήμερα ή αύριο ή άρχισε χτες δεν είμαι σίγουρη. Πάντως εγώ φεεεεεεττταααααα.........

Το κλιματιστικό φταίει κατα 50 % . Είναι εστία μικροβίων, και επίσης η ξηρή ατμόσφαιρα σου κάνει την μύτη χάλια. Ο φυσ.ορός είναι ότι καλύτερο. Ισορροπεί το PH στην ρινική κοιλότητα και νιώθεις καλύτερα.

Όσο για το βάρος (τα 450 γρ.) την εβδομάδα, μάλλον εξαρτάται από τον οργανισμό και το φαγητό ...

GaiGp3.png

καλημερα τρελλομανουλιτσες!!!ξυπνησα κι εγω ,αλλα μεχρι να σας διαβασω περασε η ωρα!!καλα Βικακι πρωι πρωι με τα δικα σου γελαγα!!!καλε λες να σε παρακολουθουν????

κανονισε να μας λες οτι πεινας και κρυφα να τρως ολο αηδιτσες!!!

Ανδριαννουλα μου επιτελους!!!!βρε θα δεις τωρα που θα κατσεις σπιτι και θα ξεκουραστεις με το μωρακι σου ποσο ωραια θα σου φαινεται!!

Νικολ μας που εισαι,τι κανεις??

Τανια μου καλημερα κ σε σενα!περιπου ποσο παει η αλλαγη μιας κουζινας?κ τι θα αλλαξετε ακριβως?γιατι μολις κανουμε ανακαινιση για κατω θα θελουμε κι εμεις κουζινα και δεν εχω ΙΔΕΑ ποσο μπορει να κανει...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!! :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλημερα μανουλες!

andria μου περαστικα! ο φυσ.ορος ειναι οτι καλυτερο. κι εγω οταν ειχα κρυωσει μου ανοιξε τη μυτη σε 2 μερες. πινε κ χαμομηλακι κ φαε πορτοκαλια για βιταμινη C.

κοριτσια σε λιγο στο mega θα εχει καποιον ειδικο που θα μιλησει για τα βλαστοκυτταρα. οσες ενδιαφερεστε δειτε το!

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

ωχχχχχ πάλι για φαγητό μιλάμε ε??? ε θα σας πω και γω βουζιάσα εχθές βλέπετε είχα φτιάξει την μηλόπιτα και είχα τον αντρα μου μπες βγες να τσιμπολογάει ε ζήλεψα και γω και εφαγα οχι 1 αλλά 2 κομμάτια το μετάνοιωσα να πω την αλήθεια αλλά δεν αντέχω μερικές φορές αν δεν το φάω εκείνη την ώρα που το θέλω θα σκάσω....σήμερα έχει αποτοξίνωση...φοβάμαι πολύ και το ζάχαρο και η 18 Φεβρουαρίου είναι κοντά που θα κάνω την μεγάλη καμπύλη...!!! αυτάαααααα τι άλλα???

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και σε σενα Χριστινακι!!εννοειται οτι θα ερχεσαι να βολταρουμε τα μωρακια μαζι!!κανονισε να μεινουμε στα λογια ε!!ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΠΕΙΣΜΩΝΩ ΜΕΤΑ :-(

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και σε σενα Χριστινακι!!εννοειται οτι θα ερχεσαι να βολταρουμε τα μωρακια μαζι!!κανονισε να μεινουμε στα λογια ε!!ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΠΕΙΣΜΩΝΩ ΜΕΤΑ :-(

μην είσαι παραπονιάραααααα ΑΑΑ.....και εξάλλου εμείς τουλάχιστον δεν έχουμε αναθεωρήσει κάτι!!! έτσι δεν είναι ή μήπως χτυπάει η καμπάνα για μενα και δεν έχω πάρει χαμπάρι???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΟΧΙ ΡΕ χαζουλομανουλακι!!!πλακα κανω :-)

αντε να κανουμε την συναντηση πριν τη γεννα!! καλε την Αντωνια γιατι δεν την παιρνεις τηλ μπας κ σου πει κι εσενα για Δευτερα??

8yrVp3.png

WAy0p2.png

καλημέρα μανούλες.....περάστικά στις αρρωστούλες....τι να σχολιάσω;σας διαβάζω πόση ώρα....ο χρήστος είναι καλύτερα αλλά εγώ όχι και τόσο.....νέα!!!!το κοριτσάκι μου είναι 1600, με το κεφάλι κάτω και υπερκινητικό.......:D:D:Dπήρα ρουχαλάκια, παπουτσάκια,κάλτσες και :tongue::tongue: καλσόν :lol::lol: για το καμάρι μου.......δυστηχώς δεν είμαι πολύ καλά και ακόμα στις τσάντες είναι....θα βάλω φώτο πιο μετά να δείτε αν είμαι καλύτερα....φιλιά πολλά σε όλες σας:wink:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...