Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια! Σήμερα κατάφερα και κοιμήθηκα χωρίς διακοπή για τουαλέτα μετά από πολύυυυυυ καιρό! Οπότε κοιμήθηκα 6μιση ώρες σερί και νομίζω πως σήμερα δεν θα είμαι πτώμα. Για να δούμε!

Στράτα μου, αν ο πόνος δεν είναι από την πέτρα, σου είπαν από τι μπορεί να είναι? Όσο για όλα αυτά τα "εφόδια" που γράφεις, εμένα μου φαίνονται πάρα πολλά και δεν νομίιζω ότι όλα είναι απαραίτητα. Όμως επειδή είμαι από τις λίγες που δεν έχει ψωνίσει τίποτα ακόμα, δεν είμαι η καταλληλη για να σου απαντήσω. Μάλλον η Ιρεβ είναι η πιο κατάλληλη να μας πει.

Καλημέρα και καλή δουλίτσα Χριστινάκι!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα φιλενάδες!

Ιωάννα μου υπέροχα αυτά περι θηλασμού, σήμερα τα διάβασα καθότι χτες είχα το νου μου στην πίτσα:tongue::tongue:, γιατί ρε κορίτσια σας έκανε εντύπωση?αφού δεν πονούσα και ξεμούδιασα είπα δεν πειράζει. Λέτε να μην έκανε? Γιατι φημίζομαι και για την χαζομάρα μου:tongue::tongue:Πάντως μια χαρά είμαι σήμερα, οπότε τέλεια!

Και εμένα για το θηλασμό η μαία μου είπε πως όλες μπορούμε αρκεί να το θέλουμε και εννοείται πως το θέλουμε!!

atlantis και εγώ μου φαίνεται θα το κολλήσω παντού ώστε να το δουν όλοι!!!!μακάρι να τηρούσαν έστω και τα μισά...

Σήμερα περιμένω και τον μαραγκό για να πάρει μέτρα για την κουζίνα, αφού μετα απο 2 μήνες που τον περίμενα αποφάσισε να έρθει,ειπάμε να την αλλάξουμε τώρα γιατί δε΄ν έχω καθόλου χώρο και τα πράγματα της πεταλουδίτσας πραγματικά δεν ξέρω που να τα βάλω, μόνο ο αποστειρωτής και πιάνει τον έναν απο τους δυο πάγκους που έχω. Σε ένα μηνα είπε πως θα είναι ετοιμη, το ελπίζω!!!

Σας ζάλισα μάλλον πρωι πρωι...

Πάω να ετοιμαστώ και μετα δουλειά!!!! 2 και σήμερα!!!!!

Φιλάκια

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Σήμερα κατάφερα και κοιμήθηκα χωρίς διακοπή για τουαλέτα μετά από πολύυυυυυ καιρό! Οπότε κοιμήθηκα 6μιση ώρες σερί και νομίζω πως σήμερα δεν θα είμαι πτώμα. Για να δούμε!

Στράτα μου, αν ο πόνος δεν είναι από την πέτρα, σου είπαν από τι μπορεί να είναι? Όσο για όλα αυτά τα "εφόδια" που γράφεις, εμένα μου φαίνονται πάρα πολλά και δεν νομίιζω ότι όλα είναι απαραίτητα. Όμως επειδή είμαι από τις λίγες που δεν έχει ψωνίσει τίποτα ακόμα, δεν είμαι η καταλληλη για να σου απαντήσω. Μάλλον η Ιρεβ είναι η πιο κατάλληλη να μας πει.

Καλημέρα και καλή δουλίτσα Χριστινάκι!

Καλημέρα και σε σενα...παρηγορήθηκα τώρα γιατί μέχρι πριν νόμιζα ότι μίλαγα μόνη μου....Σήμερα πιστευω και σου εύχομαι να αισθάνεσαι super αφου κοιμηθήκατε κιόλας καλά.....φιλάκια!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα φιλενάδες!

Ιωάννα μου υπέροχα αυτά περι θηλασμού, σήμερα τα διάβασα καθότι χτες είχα το νου μου στην πίτσα:tongue::tongue:, γιατί ρε κορίτσια σας έκανε εντύπωση?αφού δεν πονούσα και ξεμούδιασα είπα δεν πειράζει. Λέτε να μην έκανε? Γιατι φημίζομαι και για την χαζομάρα μου:tongue::tongue:Πάντως μια χαρά είμαι σήμερα, οπότε τέλεια!

Και εμένα για το θηλασμό η μαία μου είπε πως όλες μπορούμε αρκεί να το θέλουμε και εννοείται πως το θέλουμε!!

atlantis και εγώ μου φαίνεται θα το κολλήσω παντού ώστε να το δουν όλοι!!!!μακάρι να τηρούσαν έστω και τα μισά...

Σήμερα περιμένω και τον μαραγκό για να πάρει μέτρα για την κουζίνα, αφού μετα απο 2 μήνες που τον περίμενα αποφάσισε να έρθει,ειπάμε να την αλλάξουμε τώρα γιατί δε΄ν έχω καθόλου χώρο και τα πράγματα της πεταλουδίτσας πραγματικά δεν ξέρω που να τα βάλω, μόνο ο αποστειρωτής και πιάνει τον έναν απο τους δυο πάγκους που έχω. Σε ένα μηνα είπε πως θα είναι ετοιμη, το ελπίζω!!!

Σας ζάλισα μάλλον πρωι πρωι...

Πάω να ετοιμαστώ και μετα δουλειά!!!! 2 και σήμερα!!!!!

Φιλάκια

Καλημερούδια και καλή δουλίτσα και σε σένα....!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

καλημέρα εγκυούλες!!!!

Πώς είμαστε σήμερα?

Μαράκι επιτέλους.......κοιμήθηκες!!!!! Είδες τί ωραία είναι? :-)

taniabell καλημέρα και καλή δουλίτσα

χριστίνα μου καλήμέρα και σε εσένα!!! και εσύ ακόμα δουλεύεις? Καλή υπομονή....

Χασμουριέμαι και εγώ, αλλά δεν μπορούσα να κοιμηθώ άλλο, οπότε σηκώθηκα... Έχω να κάνω και μία φασολάδα που θέλει μπόλικο βράσιμο πριν πάω για ψώνια με την γιαγιά.........

GaiGp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!

Αχ βρε κορίτσια ξέρετε κανά ματζούνι αποτελεσματικό για τις καούρες;;;;

Υποφέρω όλη τη νύχτα, ώρες ώρες νιώθω ότι πνίγομαι και πετιέμαι από τον ύπνο μου..........

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Καλημέρα elisavet!!

Διάβασε αυτό, το έκοψα από ένα παλιό φόρουμ:

Ως γνωστό στις έμπειρες το τριτο τρίμηνο είναι γεμάτο από καούρες! [smiley=cwm4.gif]θυμάμαι εγώ και στις δύο εγκυμοσύνες μου από τον 6ο μήνα κιόλας ότι έτρωγα μου δημιουργούσε μετά από λίγο καούρες στο στομάχι. [smiley=cwm8.gif] Ετσι λοιπόν όταν τα είχα δοκιμάσει όλα- συνδυασμούς τροφών, δεν έτρωγα κάποια τροφιμα που δικαιολογούν τις καούρες (πίτες, ψωμί,γενικά δηλαδή προϊόντα από άσπρο αλεύρι, πιπεριές, κρεμμύδι, σκόρδο) δεν έπινα νερο με το φαγητό μου- και είδα οτι τίποτε δεν αποδίδει, απευθύνθηκα στην μαία μου. Ο γιατρός μου όταν του είπα τα συμπτώματα μου έδωσε συνταγή για να πάρω simeco. Πράγμα που δεν ήθελα, γιατί δεν μπορείς για 4 μήνες να είσαι συνέχεια κάθε φορά που τρως- το λιγότερο 3 φορές την ημέρα- με ένα χάπι στο στόμα.... Απευθύνθηκα λοιπόν στην μαία μου που μου πρότεινε κάτι απλό. Σας δίνω λοιπόν αυτή τη συμβουλή και όσες διανύετε την περίοδο της εγκυμοσύνης σας θα σωθείτε! [smiley=cwm40.gif]

Κάθε φορά που νιώθετε καούρα φάτε ένα ξινόμηλο. Αν δεν έχετε ξινόμηλο πιείτε ένα ποτό που φτιάχνετε ως εξής: Σε ένα φλιτζάνι του τσαγιού βάζουμε μέχρι τη μέση νερό, προσθέστε το χυμό μισού λεμονιού και προσθέστε 1/4 κ.γ. σόδα μαγειρικής. Ανακατέψτε μέχρι να αφρίσει και πιείτε το. Σε περίπτωση που δεν έχετε κάτι από όλα τα υλικά ή είστε έξω για φαγητό προτιμήστε να πιείτε μία σόδα, χωρίς ζάχαρη. Σας τα παραθέτω με τη σειρά που πρέπει να τα προτιμάτε. [smiley=drink_2.gif]

Αυτά τα τρία πράγματα κάνουν πραγματικά θαύματα. [smiley=cwm12.gif] [smiley=cwm12.gif]Οταν άρχισα να τρώω τα ξινόμηλα ένιωθα πραγματική ευτυχία. Ακόμη και το βράδυ όταν με έπιανε καούρα στο κρεβάτι, σηκωνόμουν και έτρωγα ένα ξυνόμηλο. grin.gif

nikole πού είσαι?

Λογικά εχτές θα πρέπει να ήρθες στον γιατρό σου και να έκανες τα ψώνια σου αν ο άντρας σου ήταν καλά!!!! Άντε μπες να μας πεις τα νέα σου!!!

Και ο κομήτης anna δεν μας έχει πει τα νέα του...

GaiGp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες! Τι κάνετε? Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στη δουλεια! Από τη μία χαιρομαι από την άλλη λεω ότι θα μου λείψει λίγο αυτή η καθημερινότητα. Βλέπετε εγω θα κάτσω 14 μήνες... Θα έχω το μπεμπε μου βέβαια και δεν θα βαριέμαι :wink:

Επειδή το κρύωμα όσο πάει και χειροτερεύει έχετε να μου προτείνετε κάτι για το μπούκωμα??? Ο γιατρός στο τηλ. μου είπε να πάρω φυσιολογικό ορό...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

angel_ μου σ' ευχαριστώ.Θα το δοκιμάσω σήμερα κι όλας.Δεν ξέρω αν καμία άλλη έχει το ίδιο πρόβλημα πάντως είναι βάσανο.............

Τίποτα συν-εγκυούλα... Ούτως ή άλλως φάρμακο δεν είναι, οπότε δοκίμασέ το άφοβα... Εμένα με έχει πιάσει πολύ λίγες φορές και αυτές είχα φάει στον σκασμό μετά τα μεσάνυχτα, οπότε ήξερα τί έφταιγε. Μάλιστα την τελευταία φορά είχα φάει ένα τεράστιο κομμάτι παστίτσιο με γλυκές πιπεριές που τις έχω και δυσσανεξία... Τώρα με την δίαιτα που κάνω τί να παλινδρομίσει? Κανένα χάπι ή τα νερόβραστα που τρώω νωρίς νωρίς?

Καλημέρα κοριτσάρες! Τι κάνετε? Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στη δουλεια! Από τη μία χαιρομαι από την άλλη λεω ότι θα μου λείψει λίγο αυτή η καθημερινότητα. Βλέπετε εγω θα κάτσω 14 μήνες... Θα έχω το μπεμπε μου βέβαια και δεν θα βαριέμαι :wink:

Επειδή το κρύωμα όσο πάει και χειροτερεύει έχετε να μου προτείνετε κάτι για το μπούκωμα??? Ο γιατρός στο τηλ. μου είπε να πάρω φυσιολογικό ορό...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ??????!!!!!!!!!!!!

ΓΙΟΥΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

(εγώ χαίρομαι περισσότερο από εσένα ή μου φάινεται?)

Μόλις περάσει η πρώτη εβδομάδα, θυμίσου με.... Θα το μετανιώνεις που δεν σταμάτησες νωρίτερα......

Τώρα για το μπούκωμα που λές, είναι σίγουρα κάποια μορφή ρινίτιδας. Στην δουλειά έχετε κλιματιστικό ή καλοριφέρ?

GaiGp3.png

Βικάκι πολύ αστείο!

Ανδρια, το ένα pound είναι περίπου 450 γραμμαρια.

Καλημέρα!!!

Άστα ρε Μαράκι.... 10 μέρες κάνω την δίαιτα (διατροφή μην πέσει και ξύλο...). Στην αρχή έφυγε σφαίρα περίπου ένα δίκιλο και μετά σκοτάδι.....

Έχω κολλήσει .... Το καλό βέβαια είναι ότι δεν παίρνω κιόλας, αλλά εγώ πεινάω και η άτιμη ζυγαριά εκεί μουλαρωμένη...αχχχχχχ

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...