Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βασ32, σου στέλνω το λινκ με τις μέσες διαστάσεις και βάρη των μωρων ανα εβδομάδα. Αν δεις πάνω πάνω γράφει ότι αυτος είναι ο μέσος όρος και δεν πρέπει να ανησυχούμε αν είναι αρκετά βαρύτερο ή αρκετά ελαφρύτερο. Στην εβδομάδα που είσαι ο μέσος όρος ειναι 1153. Δεν απέχει τόσο πολύ το μωράκι σου από τον μέσο όρο. Μην ξεχνάμε ότι ο μέσος όρος βγαίνει από πολύ βαριά, μέσα και ελαφριά μωράκια. Επίσης, πρέπει να υπολογίσεις ότι ο υπέρηχος έχει πάντα απόκλιση είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω. Δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς. Πότε θα ξαναδείς τον γιατρό?

http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart

και εγώ νομίζω πως ο γιατρός ήταν λιγο υπερβολικός ειδα το σαιτ το ξερω και εγώ το σαιτ εχω γραφτει και μου στελνουν νέα

υπάρχει και το αντοιστοιχο ελληνικό πουλεγεται babyspace.gr

se 2 εβδ θα ξαναπάω φιλάκια

Βικάκι, μια χαρά τους βρίσκω στο Έλενα. Εμείς και τα κέρατά μας θα πληρώσουμε και με το ζόρι και αν καταφέρουμε αυτα που θέλουμε! Αχ, ας μην μου την είχαν συστήσει γνωστοί μου την γιατρό και θα πήγαινα σε δημόσιο, όπως ήθελα απ'την αρχή.

Καλά, όλα είναι θέμα τύχης, και εγώ είχα γιατρό στο Ιασώ, αλλά όταν έμεινα έγκυος του το είπα...bye bye.... γιατί λόγω του ότι ήταν οικογενειακός φίλος, αυτός δεν ήθελε χρήματα μόνο το μαιευτήριο θα ήθελε και ντρεπόμουν πολύ, και από ότι είχα καταλάβει με τις γέννες είναι λιγάκι άρπα-κόλας (βουρ καισαρική δλδ)...

αα!!κατι που εχω ακουσει για τις νυχτικες -πυτζαμες κτλ...

μου ειπαν οτι οι κλινικες εχουν παρα πολυ ζεστη (κ εγω ετσι ξερω) κ λεει καλυτερα να παρουμε καμια αμανικη κ να χουμε ζακετα η ρομπα αν κρυωσουμε...

Μωρέ ας βρώ μία που να είναι:

Νεανικούλα

Να έχει κουμπιά

Βαμβακερή

Να έχει το νούμερό μου

Να είναι λίγο κάτω απ'το γόνατο αλλά όχι ως τον αστράγαλο

& τέλος να συνδυάζει και ρομπάκι στο περίπου

και άμα έχει μανίκια στο φινάλε τα κόβω....

GaiGp3.png

Τελικά βαρέθηκα να πάω στο σεμινάριο θηλασμού (έτσι κι αλλιώς θα κάνουμε στην Φαιναρέτη) και θα πάμε σε κάτι φίλους μας σε λίγο.

τεμπέλαααααα:tongue::tongue: :D:D

Τελικά Marks & Spencer πήγες?

GaiGp3.png

Κορίτσια και εγώ αγχώνομαι αν θα τα καταφέρω με τον θηλασμό... Και αν δεν έχω καθόλου γάλα;;; Θέλω το μωράκι μου να πάρει μητρικό γάλα...

βασ32 μην τρελένεσαι με τα κιλάκια του μωρού... Μια χαρά ειναι εγώ πιστεύω!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια και εγώ αγχώνομαι αν θα τα καταφέρω με τον θηλασμό... Και αν δεν έχω καθόλου γάλα;;; Θέλω το μωράκι μου να πάρει μητρικό γάλα...

Άστα, γιατί και εγώ το ίδιο σκέφτομαι, δλδ τις πρώτες μέρες αν δεν έχω πολύ τί θα του δίνω, τί θα τρώει το καημένο, πώς θα ξέρω ότι έχει χορτάσει κλπ...

GaiGp3.png

Καλά, όλα είναι θέμα τύχης, και εγώ είχα γιατρό στο Ιασώ, αλλά όταν έμεινα έγκυος του το είπα...bye bye.... γιατί λόγω του ότι ήταν οικογενειακός φίλος, αυτός δεν ήθελε χρήματα μόνο το μαιευτήριο θα ήθελε και ντρεπόμουν πολύ, και από ότι είχα καταλάβει με τις γέννες είναι λιγάκι άρπα-κόλας (βουρ καισαρική δλδ)...

Μωρέ ας βρώ μία που να είναι:

Νεανικούλα

Να έχει κουμπιά

Βαμβακερή

Να έχει το νούμερό μου

Να είναι λίγο κάτω απ'το γόνατο αλλά όχι ως τον αστράγαλο

& τέλος να συνδυάζει και ρομπάκι στο περίπου

και άμα έχει μανίκια στο φινάλε τα κόβω....

triump ΣΕ λεω!!!ειδα πολυ ωραιες

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

αα!!κατι που εχω ακουσει για τις νυχτικες -πυτζαμες κτλ...

μου ειπαν οτι οι κλινικες εχουν παρα πολυ ζεστη (κ εγω ετσι ξερω) κ λεει καλυτερα να παρουμε καμια αμανικη κ να χουμε ζακετα η ρομπα αν κρυωσουμε...

ναι και μενα ετσι μου πανε μια κοντομανικη και μια μακρυμανικη καλο θα ηταν

βασ32 μην τρελένεσαι με τα κιλάκια του μωρού... Μια χαρά ειναι εγώ πιστεύω!!!

οι μαιες παντως λενε οτι οσο θηλαζεις τοσο γαλα εχεις!ειναι ο νομος της προσφορας κ την ζητησης!

λενε οτι πρεπει να προσπαθησουμε πολυ κ θα τα καταφερουμε ολες!ολες λεει εχουμε γαλα!!!!!

μπορει να σας τα πει κ η Ιωαννα που το χει καλυτερα το θεμα απο μενα!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Άστα, γιατί και εγώ το ίδιο σκέφτομαι, δλδ τις πρώτες μέρες αν δεν έχω πολύ τί θα του δίνω, τί θα τρώει το καημένο, πώς θα ξέρω ότι έχει χορτάσει κλπ...

Εύχομαι να τα καταφέρουμε... Εγώ αγχώνομαι γιατί ουτε η μητέρα μου είχε γάλα σε εμένα και την αδερφή μου... :(:(:(

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

triump ΣΕ λεω!!!ειδα πολυ ωραιες

Λες??? Ασε και είχα δει μία προ δεκαημέρου και μετά εξαφανίστηκε (άργησα να πάω, την είχα δει σε βιτρίνα)....

Πρέπει να δώ που έχει κατάστημα τριούμφ ή αλλιώς στα τρε ζολί που έχει αυτή την μάρκα standar...

Εσύ έχεις πάρει? Δεν θυμάμαι η δόλια το 'χασα....

GaiGp3.png

ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΟΣΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ θηλαζει στην αρχη,τοσο κατεβαινει το γαλα μας πιο πολυ!!ε,την πρωτη μερα δε θα ρεει και ποταμι,αν μας δειξουν ομως το σωστο τροπο θα τα καταφερουμε!!ε???φανταστικες μανουλιτσες???

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΟΣΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ θηλαζει στην αρχη,τοσο κατεβαινει το γαλα μας πιο πολυ!!ε,την πρωτη μερα δε θα ρεει και ποταμι,αν μας δειξουν ομως το σωστο τροπο θα τα καταφερουμε!!ε???φανταστικες μανουλιτσες???

καλά ναι, αλλά άμα το βλέπεις και δεν καταπίνει τί κάνεις από φαγητό? το αφήνεις ατάιστο μέχρι να κάτεβάσει γάλα? (η μικρή μας αγελάδα...):rolleyes:

GaiGp3.png

Βαλια μου μην σκας,κι εγω ανησυχω αλλα δεν εχει σχεση η μαμα σου..εσυ θα το προσπαθησεις πολυ για το μπεμπη σου και θα τα καταφερεις!

ασε που θα βοηθαμε κι η μια την αλλη! ΔΕ θα σας αφησω εγω να μην θηλασετε!το χω παρει βαρια !!και να μη μπορω εγω λεει,ε??οχι..δε θελω :-(

8yrVp3.png

WAy0p2.png

καλά ναι, αλλά άμα το βλέπεις και δεν καταπίνει τί κάνεις από φαγητό? το αφήνεις ατάιστο μέχρι να κάτεβάσει γάλα? (η μικρή μας αγελάδα...):rolleyes:

οχι καλε χαζουλι!εγω και στη φιλη μου που θηλασε-η μια κ μοναδικη-που πηγα στο Ιασω,αν ας πουμε αρχικα το μωρακι κοιμοταν στο στηθος κ δεν ετρωγε ή αν πονουσε η μαμα απο το τραβηγμα..κλουτς,χτυπαγε το καμπανακι της μαιας κι ερχοταν και σου βαζε το μωρο στο στηθος κ σου δειχνε τι να κανεις,σε βοηθανε ρε αν ειναι καλες!αυτο ειναι το βασικο!!και μετα μαθαινει κ στην 2η -3η φορα το ρουφαει μονο του!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...