Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κ εγω αναρωτιεμαι για το Γενεσσις..θελω να παω κιολας μια μερα να δω κ τα δωματια κ μηπως εχουν αλλαξει οι τιμες αλλα αυτος ο αντρας μου ολο δουλευει!!!!:mad:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

irev μου εγώ αν είχα αγοράκι θα το έβαφα καφέ με γαλάζιο,είναι τέλειος ο συνδιασμός!!!!!τις αποχρώσεις,ανοιχτό,βαθύ,όπως θέλεις εσύ!

Πολυ ωραιος σνδυασμος........αλλα ερχεται και το κοριτσακι καλεεεεεε

Κοριτσακια τελικα ρωτησα και το rooming in ισχυει πλεον

και στο Μητερα και σε 3κλινο αλλα ειναι μονο για τις κοπελες που θελουν το μωρο μαζι τους ολη την ωρα.(Αν καταλαβαινετε τι εννοω γιατι κολλησε το μυαλο μου

και δεν μπορω να το περιγραψω).

Οποτε το δηλωνεις μολις μπαινεις;);)

Να ρωτησω ...η ζαλισμενη μανα... γιατι τοση αγωνια για rooming in κλπ... Το να εχετε το μωρακι 24ωρες/24ωρο ειναι μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα.

Σιγουρα δεν θα θελετε να το "χασετε" απο τα ματια σας ουτε λεπτο αλλα σε περιπτωση καισαρικης για παραδειγμα, χρειαζεστε ανθρωπο δικο σας ΟΟΟΟΟΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ..... Και σας το λεει παθουσα!...

Μαλλον κατι σαν αυτο που περιγραφει το maraki αρχιζω να σκεφτομαι...

Τελος παντων, παω να ξαπλαρω μπας και ξεθολωσω λιγο και τα λεμε το απογευμα

Φιλια

QuW0p3.png

αννυ μου να πας μια μερα κ να μαθεις!!

Βαλια μου παρε ενα τηλ στο Ιασω και ρωτα ,θα σου πουν σιγουρα!

εγω παντως εχω πεισμωσει,ειδα κ τις 3 φιλες που γεννησανε προσφατα τι θεμα ειχαν με το θηλασμο κ δε θα το αφησω να περασει ετσι..θα το συζητησω κ με το γιατρο.κατσε ρε να κανω εγω τοσες θυσιες,να τους δωσουμε 4-5 χιλιαρικα και να μου απαγορευουν κιολας να θηλασω ή να δω το μωρο μου οποτε θελω???οχιιιιιιιιιιι

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Πες τα Αντζούλα! Έτσι ακριβώς είναι. Και όσο περισσότερες είμαστε που απαιτούμε αυτά που δικαιούμαστε, τόσο πιο πιθανό είναι να πετύχουμε κάποια από αυτά.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Επιτέλους σπίτι!!! Γεμίσατε πάλι μπόλικες σελίδες, τα διαβασα αλλα δεν θυμάμαι και πολλά...

mary μου οδοντίατρος είσαι? Γιατί βρε κοριτσάκι μου???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Στις 6 θα πάω, ελπίζω να γυρίσω γρήγορα και χωρίς πόνο! αντε να τελειώνει και αυτο.

Εδώ πάντως σχετικά με το room in εσυ επιλέγεις πως θες να γίνει, όμως τώρα λόγω της γρίπης και στην κλινική αλλά και στο νοσοκομειο κανείς δεν έχει το παιδί κοντά του παρα μόνο για θηλασμό, κα εκτός απο τη μαμά και τον μπαμπά οι υπόλοιποι το βλέπουν απο πολύ μακριά!!! Να σας πω την αλήθεια μου άρεσε αυτό γιατί δεν θα χρειαστέει να γίνω εγώ η κακιά σε αυτούς που θα μαζεύονται πάνω απο την πεταλουδίτσα μου!!! Τρελαίνομαι όταν βλέπω πολύ κόσμο σε επισκεπτήρια με νεογέννητα!

angel με γεια τα πραγματάκια

andria υπομονή κοριτσάκι 2 μέρεσ μείνανε

Και εγώ σας το είπα?????

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δευτέρα πρώι κερνάω καφεδάκι, να σας περιμέενω έ???? :tongue::tongue::tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

εσενα ο γιατρος σου Μαρακι μου ειναι υπερ?τι σου λεει?εγω οταν γεννησανε οι αλλες και μου πανε τι παθανε στα μαιευτηρια κι οτι τα μωρα απο το ετοιμο γαλα μετα δε θελανε το δικο τους,το ειπα μια μερα στη μαια μου κ της λεω δεν πιστευω να μου κανουν τιποτα τετοια εκει κ να μην εισαι κι εκει ε?γιατι της λεω θα το γκρεμισω το Μητερα!κ λεει ακου να σου πω,δεν υπαρχει μητερα που να ΜΗΝ μπορει να θηλασει,υπαρχει μητερα που βαριεται,που ποναει,που δε θελει ή που δεν προσπαθει.ολες μπορουν μου λεει,εγω δε θα σε αφησω να δωσεις το ετοιμο μου λεει ακομα κι αν γκρινιαζεις τοτε οτι πονας.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Σωστή η μαία σου! Εγώ δεν έχω μιλήσει ακόμα με τη δική μου, αλλά και στην Φαιναρέτη που πηγαίνουμε θα μάθουμε για το θέμα και σήμερα θα πάω και σε μια άλλη ομάδα αποκλειστικά για τον θηλασμό. Αυτό που μου είπε η κι εμένα αυτή η κοπέλα που μίλησα γι'αυτό το σεμινάριο είναι ότι όλες μπορούμε αρκεί να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας.

Τώρα βέβαια σκέφτομαι αυτό που είπε η τανια για την γρίπη οπότε θα πρέπει να το συζητήσω με τη γιατρό μου και βλέπουμε για το ροομινγκ ιν, αλλά για τον αποκλειστικό θηλασμό δεν το συζητω!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κορίτσια καλησπέρα σας. Πώς ειστε σήμερα?????

Το θεμα του θηλασμού στα μαιευτηρια με απασχολει και μενα πολύ. Αν επιμεινουμε εξαρχής με απολυτο υφος οτι θελουμε να θηλάζουμε τι στο καλο ??? δεν θα μας το δινουν με διαφορες προάσεις αραγε??? Μια φίλη μου απο το Ιασώ μου λεγε της το διναν αν θημαμαι καλά. Βέβαια υπάρχει και το θεμα οτι επιδή τις 2 πρώτες μερες μπορει μονο κάτι σταγόνες να βγάζουμε και απο την 3-4 κατεβαινει κανονιοκά ν α μας αποθαρρύνουν να θηλάσουμε απο την πρωτη μερα. Πάντως η φιλη μου απο το Ιασω μου πε πως οτι μας ενοχλήσει κατευθείαν στην προισταμένη ορόφου να διαμαρτυρηθούμε για συμπεριφορες που δεν μας αρέσουν!!!!και αυτο σκοπευω να κάνω ή θα στέλνω τον αντρα μου που ειναι πιο δυνατος σε αυτά..

Νομίζω πάντως δεν ειναι θεμα γιατρου αυτο αλλά θεμα μαιών που θα μας τυχουν στο μαιευτηριο

Εσεις τι ,λέτε να κάνετε???? Το room in σημαινει το εχω όποτε θελω και το θηλάζω οποτε θέλω??????

Αν μπορει κάποια να με διαφωτισει γιατι και εγώ θέλω να ξερω και όλες να ξερουμε τα δικαιωματα μας εξ'αρχής!!!

Α μη ξεχάσω τα νεα μου!!!!

΅Εχθες πήγα στο γιατρο. Το μωρο έχει φτάσει στα 1100γρ. Ειμαι 29 εβδ κ 4ημ. Μου πε για τις εβδομάδες μου ειναι στα φυσιολογικά αλλά στα κατώτατα και οτι θα ήταν πιο φυσιολογικο να ήταν πριπου 300-400γρ παραπάνω. Αυτο θελει παρακολουθηση μήπως δεν τρεφεται σωστα απο το αιμα μου . Σε 2 εβδομάδες πρεπει να το ξαναδουμε Μου εκανε και το Doppler αλλά κουνιόταβ πολύ το μωρο και δεν ήταν πολύ ευκολη η μετρηση.

Έχει κάποια αναλογη εμπειρία???? Ειναι καμία στις 29 εβδομαδες και το μωρο της να ειναι γυρω στα 1100γραμμ????Νομίζω μονο η Χριστινα ειναι. Ασ μου πει ποσα γραμ ειναι ο μπεμπης της για να κάνω μια ερευνα.

Θα δουμε-αγχωθηκα λίγο γιατι μου πε καποια ασχημα ενδεχόμενα στην περιπτωση που το παιδί δεν παιρνει το ανάλογο βάρος αλλά προς το παρόν δεν πρεπει να ανησηχησουμε πολύ μας ειπε. θα εξαρτηθει απο την επομενη φορά!!!

Σήμερα πήγα και πηρα 2 πυτζαμες και 2 νυχτικά κ μια ρομπιτσα για να μαι ετοιμη. Εχω πάρει και επιθεματα και σουτιέν θηλασμου-σχεδον ετοιμη έχω εκρεμμότητες ακομη . Ξερετε ακριβώς αν σα ιδιωτικά παρεχουν όλες τις μερες σερβιέτες??Ν απάρουμε καμιά μαζί μας καλου κακου???

Επίσς στο μωρο του παρεχουν καθημερινά πάνες κ φορμάκια??????? Το εχετε εξακριβώσει????Αν ξερετε σφυράτε κ σε μενα

Φιλάκια

Γεια σας μπαμπουσκίτσες!!!

Εκεί που εγκληματούσα με το φαγητό, τώρα εγκληματώ και με τον ύπνο... Δε σας λέω τί ώρα σηκώθηκα. Θα ξαναρχίσω να κοιμάμαι με το μαξιλάρι θηλασμού μπας και ξυπνάω κάποια φυσιολογική ώρα!

Ακούω για οδοντιάτρους και κρυώματα και μετακομίσεις... Περαστικά κορίτσια, μην σας παίρνει από κάτω, θα περάσει κι αυτό!

Χθες το βράδυ Άντζυ, συνεννόηση-μπουζούκι! Ήταν πολύ βράδυ, γι΄αυτό! :D;)

Τα αυτoκόλλητα στο lullabys τα είδα όπως και των wallies αλλά αυτό που θέλω δεν το εχω δει σε κάποιο άλλο site... Οπότε μένω στην αρχική παραγγελία των cosi corner...

Θάλεια και Annie, βρήκατε κάτι άλλο ή να τα παραγγείλουμε τελικά;

Πώς σας φαίνονται τα μαθημάτα τοκετού εσείς που κάνετε; Οι αναπνοές;

Εξασκήστε στο σπίτι ή τα φορτώσατε στον κόκορα!; :tongue::D

Εγώ έχω αύριο στις 19:30 πάλι που θα μας πουν για πρόωρο τοκετό, βλαστοκύτταρα και δε θυμάμαι τί άλλο...

Ανυπομονώ για τα 2 τελευταία του θηλασμού όμως!

ΚΑι τώρα θυμήθηκα και για το rooming in που λέγατε! Απ' ότι ξέρω -τουλάχιστον για τα δεδομένα της Θεσσαλονίκης- μπορείς να το κάνεις μόνο σε μονόκλινο... Οπότε διασταυρώστε το! Εγώ σκέφτομαι να τους βάλω να μου τα δώσουν και γραπτώς αυτά που θεωρώ σημαντικά από το μαιευτήριο για να μην τους καρυδώνω εκείνη την ώρα αν πάνε να μου τα αλλάξουν! :tongue:;):D Να είμαι πολιτισμένη μπροστά στο μπέμπη (τουλάχιστον στην αρχή, μετά δε θα σώζεται, θα με πάρει χαμπάρι! :rolleyes:)

Ε εεεε Ιωάννα μη ξεχασεις να μας πεις τα νέα απο το σεμινάριο!!περιμένουμε!!!

Διαφημίσεις

ααα!!δεν σας ειπα!!χθες μου φεραν κατι φιλοι μας μια καλαθουνα μπεζ χρωματος με λεπτομερειες burberys!(η ψωναρα η μανα!)και ενα ριλαξ ολοκαινουργιο της Peg perego κοκκινο.

το μωρακι που τα ειχε δεν τα χρησιμοποιησε σχεδον καθολου!το ριλαξ μαλιστα ειναι ολοκαινουργιο.

υποσχομαι φωτοςςς

με γειές !!!!! με γειές !!!!!!:D:D

Στις 6 θα πάω, ελπίζω να γυρίσω γρήγορα και χωρίς πόνο! αντε να τελειώνει και αυτο.

Έλα θηρίο ...... ούτε πόνο θα νιώσεις ούτε θα πνίξεις/δαγκώσεις τον οδοντίατρο......

angel με γεια τα πραγματάκια

thank u !!!!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δευτέρα πρώι κερνάω καφεδάκι, να σας περιμέενω έ???? :tongue::tongue::tongue:

Άντε με το καλό να καθίσεις επιτέλους να ξεκουραστείς...

Α μη ξεχάσω τα νεα μου!!!!

΅Εχθες πήγα στο γιατρο. Το μωρο έχει φτάσει στα 1100γρ. Ειμαι 29 εβδ κ 4ημ. Μου πε για τις εβδομάδες μου ειναι στα φυσιολογικά αλλά στα κατώτατα και οτι θα ήταν πιο φυσιολογικο να ήταν πριπου 300-400γρ παραπάνω. Αυτο θελει παρακολουθηση μήπως δεν τρεφεται σωστα απο το αιμα μου . Σε 2 εβδομάδες πρεπει να το ξαναδουμε Μου εκανε και το Doppler αλλά κουνιόταβ πολύ το μωρο και δεν ήταν πολύ ευκολη η μετρηση.

Έχει κάποια αναλογη εμπειρία???? Ειναι καμία στις 29 εβδομαδες και το μωρο της να ειναι γυρω στα 1100γραμμ????Νομίζω μονο η Χριστινα ειναι. Ασ μου πει ποσα γραμ ειναι ο μπεμπης της για να κάνω μια ερευνα.

Θα δουμε-αγχωθηκα λίγο γιατι μου πε καποια ασχημα ενδεχόμενα στην περιπτωση που το παιδί δεν παιρνει το ανάλογο βάρος αλλά προς το παρόν δεν πρεπει να ανησηχησουμε πολύ μας ειπε. θα εξαρτηθει απο την επομενη φορά!!!

Σήμερα πήγα και πηρα 2 πυτζαμες και 2 νυχτικά κ μια ρομπιτσα για να μαι ετοιμη. Εχω πάρει και επιθεματα και σουτιέν θηλασμου-σχεδον ετοιμη έχω εκρεμμότητες ακομη . Ξερετε ακριβώς αν σα ιδιωτικά παρεχουν όλες τις μερες σερβιέτες??Ν απάρουμε καμιά μαζί μας καλου κακου???

Επίσς στο μωρο του παρεχουν καθημερινά πάνες κ φορμάκια??????? Το εχετε εξακριβώσει????Αν ξερετε σφυράτε κ σε μενα

Φιλάκια

καλώς την Βασούλα!!!!

Μιά χαρά θα είναι το μπεμπέ σου γλυκιά μου μην ανησυχείς, εξάλλου οι μετρήσεις είναι 10% πάνω-κάτω. Και εμένα κάποιο μήνα φαινόταν αρκετά μεγαλύτερη αλλά στον επόμενο όλα είχαν έρθει στο φυσιολογικό.

Αχ ρε κορίτσια τί πήρατε για νυχτικάκια? Δεν μπορώ να βρώ να είναι της προκοπής αλλά να έχουν και κουμπιά και να μην είναι σούπερ μίνι.

Ακόμα ψάχνω....

Όσο για το rooming in ελάτε στο Έλενα που θές δεν θές το παίρνεις από την πρώτη στιγμή παραμάσχαλα και πορεύεσαι....Α και υποστηρίζουν και τον θηλασμό...

GaiGp3.png

Γεια σας μπαμπουσκίτσες!!!

Εκεί που εγκληματούσα με το φαγητό, τώρα εγκληματώ και με τον ύπνο... Δε σας λέω τί ώρα σηκώθηκα. Θα ξαναρχίσω να κοιμάμαι με το μαξιλάρι θηλασμού μπας και ξυπνάω κάποια φυσιολογική ώρα!

Κοιμάσαι άνετα και παραπονιέσαι κιόλας? τσ τσ τσ καλά μας λένε ότι δεν ξέρουμε τί θέλουμε....:tongue::tongue:

GaiGp3.png

Βασ32, σου στέλνω το λινκ με τις μέσες διαστάσεις και βάρη των μωρων ανα εβδομάδα. Αν δεις πάνω πάνω γράφει ότι αυτος είναι ο μέσος όρος και δεν πρέπει να ανησυχούμε αν είναι αρκετά βαρύτερο ή αρκετά ελαφρύτερο. Στην εβδομάδα που είσαι ο μέσος όρος ειναι 1153. Δεν απέχει τόσο πολύ το μωράκι σου από τον μέσο όρο. Μην ξεχνάμε ότι ο μέσος όρος βγαίνει από πολύ βαριά, μέσα και ελαφριά μωράκια. Επίσης, πρέπει να υπολογίσεις ότι ο υπέρηχος έχει πάντα απόκλιση είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω. Δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς. Πότε θα ξαναδείς τον γιατρό?

http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Βικάκι, μια χαρά τους βρίσκω στο Έλενα. Εμείς και τα κέρατά μας θα πληρώσουμε και με το ζόρι και αν καταφέρουμε αυτα που θέλουμε! Αχ, ας μην μου την είχαν συστήσει γνωστοί μου την γιατρό και θα πήγαινα σε δημόσιο, όπως ήθελα απ'την αρχή.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

αα!!κατι που εχω ακουσει για τις νυχτικες -πυτζαμες κτλ...

μου ειπαν οτι οι κλινικες εχουν παρα πολυ ζεστη (κ εγω ετσι ξερω) κ λεει καλυτερα να παρουμε καμια αμανικη κ να χουμε ζακετα η ρομπα αν κρυωσουμε...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...