Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τσικνοπέμπτη?????????? Καλα ειμαι στον κοσμο μου εγω........

Ουτως η αλλως λογω του πενθους δεν προκειται να το τσικνισουμε βεβαια, αλλα καλα που το ειπες---εεε μην κανω και φασολαδα βρε παιδι μου...

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

φυστική με ροζ θα μου άρεσε!!!:tongue: αλλά πρέπει να δούμε και τα χρώματα που θα παίζουν στο χώρο τους μην τα κάνεις τετρακολορε ε??? να είναι όμορφα!!!

Εχω πελαγωσει με τα χρωματα... Βασικα σκεφτομουν να μην κανω παλι οπως εδω στο Στελιου μισο-μισο τον τοιχο με φασα στη μεση

Αλλα τα χρωματα να ειναι αντικρυστα στους τοιχους

Τι λετε?

QuW0p3.png

Εχω πελαγωσει με τα χρωματα... Βασικα σκεφτομουν να μην κανω παλι οπως εδω στο Στελιου μισο-μισο τον τοιχο με φασα στη μεση

Αλλα τα χρωματα να ειναι αντικρυστα στους τοιχους

Τι λετε?

ωραία η ιδέα σου για να μην είναι και επανάληψη αφού το είχες κάνει στον Στελάκι. Μετά μπορείς να παίξεις και με αυτοκόλλητα τοίχου...!:P

αντζυ μου, βγαινει γυρω στα 47 ευρω. Εγω εκανα προσθηκη στο καλαθι κ εβαλα χωρα Ελλαδα κ μου βγηκε η τιμη μαζι με φορους κ αποστολη καπου 49 ευρω νομιζω. Ειχα γραψει ακριβως στο προηγουμενο ποστ μου με τις οδηγιες. Η αποστολη ηταν δωρεαν.

Αννυ με γεια τα πραγματακια! Με το καλο να τα χαρει!

Με γεια και σ'ολες τις υπολοιπες.

Διχρωμια για αγορι-κοριτσι θα προτεινα λαχανι με πορτοκαλι ή λαχανι με κιτρινο ανοιχτο.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας μπαμπουσκίτσες!!!

Εκεί που εγκληματούσα με το φαγητό, τώρα εγκληματώ και με τον ύπνο... Δε σας λέω τί ώρα σηκώθηκα. Θα ξαναρχίσω να κοιμάμαι με το μαξιλάρι θηλασμού μπας και ξυπνάω κάποια φυσιολογική ώρα!

Ακούω για οδοντιάτρους και κρυώματα και μετακομίσεις... Περαστικά κορίτσια, μην σας παίρνει από κάτω, θα περάσει κι αυτό!

Χθες το βράδυ Άντζυ, συνεννόηση-μπουζούκι! Ήταν πολύ βράδυ, γι΄αυτό! :D;)

Τα αυτoκόλλητα στο lullabys τα είδα όπως και των wallies αλλά αυτό που θέλω δεν το εχω δει σε κάποιο άλλο site... Οπότε μένω στην αρχική παραγγελία των cosi corner...

Θάλεια και Annie, βρήκατε κάτι άλλο ή να τα παραγγείλουμε τελικά;

Πώς σας φαίνονται τα μαθημάτα τοκετού εσείς που κάνετε; Οι αναπνοές;

Εξασκήστε στο σπίτι ή τα φορτώσατε στον κόκορα!; :tongue::D

Εγώ έχω αύριο στις 19:30 πάλι που θα μας πουν για πρόωρο τοκετό, βλαστοκύτταρα και δε θυμάμαι τί άλλο...

Ανυπομονώ για τα 2 τελευταία του θηλασμού όμως!

ΚΑι τώρα θυμήθηκα και για το rooming in που λέγατε! Απ' ότι ξέρω -τουλάχιστον για τα δεδομένα της Θεσσαλονίκης- μπορείς να το κάνεις μόνο σε μονόκλινο... Οπότε διασταυρώστε το! Εγώ σκέφτομαι να τους βάλω να μου τα δώσουν και γραπτώς αυτά που θεωρώ σημαντικά από το μαιευτήριο για να μην τους καρυδώνω εκείνη την ώρα αν πάνε να μου τα αλλάξουν! :tongue:;):D Να είμαι πολιτισμένη μπροστά στο μπέμπη (τουλάχιστον στην αρχή, μετά δε θα σώζεται, θα με πάρει χαμπάρι! :rolleyes:)

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

έφαγα τώρα στο γραφείο και κοντεύω να κοιμηθώωωωωω!!! να περάσει η ώρα να φύγω παναγιά μου!!!σπίτι μου σπιτάκι μου που είσαι??? ωχ και πρέπει να μαγειρ'εψω κιόλας!!!

αυτό το είχα ξεχάσει!!! Εχθές που πήγα στο σπίτι μου τη είχε δώσει να φτιάξω πρασόπιτα μου πρόσφεραν στην δουλειά και μου άρεσε. Την έφτιαξα και γω έφερα και στο γραφείο και απο ότι μου είπαν ήταν πολύ καλή!!! Επίσης φτιάξαμε με τον Παναγιώτη (τον άντρούλη μου) μηλόπιτα light με καστάνη ζάχαρη εύκολη και γρήγορη... αχ το ευχαριστήθηκα ρε κοριτσάκια γιατί έφαγα και γω η καψερή λίγο γλυκάκι...!!! με καταλαβαίνεται νομίζω έτσι??? να θες και να μην μπορείς, το χειροτεροτερο μου!!!:(:(:(:(

Και κλασσικά, τα μισά τα ξέχασα! Δε μας είπε Χριστίνα πόσο είναι ο μπέμπης τώρα!

Κι η μηλόπιτα σούπερ ακούγεται! Μου βάζεις ιδέες!

Όλγα, καλωσήρθες στην παρέα, με το καλό και ο δικός σου μπέμπης!

Irev, θα μου άρεσε πολύ το πράσινο με το λιλά, ή το πράσινο με το κόκκινο! Δεν είναι τόσο στενά συνδεμένα με αγόρι ή κορίτσι! ΚΑλό κουράγιο με την μετακόμηση! Αν το σκεφτείς πάντως, καλύτερα τώρα η ταλαιπωρία και να έρθει η κορούλα στο νέο σπίτι παρά να έχεις τα δυο μικρούλια και να τρέχεις μέσα στο άγχος!

αντζυ μου, βγαινει γυρω στα 47 ευρω. Εγω εκανα προσθηκη στο καλαθι κ εβαλα χωρα Ελλαδα κ μου βγηκε η τιμη μαζι με φορους κ αποστολη καπου 49 ευρω νομιζω. Ειχα γραψει ακριβως στο προηγουμενο ποστ μου με τις οδηγιες. Η αποστολη ηταν δωρεαν.

Αννυ με γεια τα πραγματακια! Με το καλο να τα χαρει!

Με γεια και σ'ολες τις υπολοιπες.

Διχρωμια για αγορι-κοριτσι θα προτεινα λαχανι με πορτοκαλι ή λαχανι με κιτρινο ανοιχτο.

Μου αρεσει πολυ σαν συνδυασμος..........για την ακριβεια τον ειχα κανει στη βαφτιση του Στελιου-----γαιτι δεν μου αρεσει το στυλ: ΑΓΟΡΙ-ΣΙΕΛ ΚΟΡΙΤΣΙ-ΡΟΖ

Ομως οπως ειπε και η Χριστινα το προβλημα ειναι οτι για παραδειγμα η περισσοτερη προικα του Στελιου (παπλωματα κλπ... ειναι κιτρινα και σιελ...) Η προικα της μπεμπας ροζ και κιτρινο) Και φοβαμαι μην μπλεξουμε στο τελος και βγει "αχταρμας"

Ααα για το rooming in που λέγατε, η συνυφαδα μου που γεννησε σε τρικλινο στο Μητερα πριν 2 χρονια, δεν την αφησαν..... μόνο σε μονόκλινο...

QuW0p3.png

και εγω λαχανι με λιλια θα σου ελεγα Ιρεβ μου, αλλα επειδη παιζεις και στο κιτρινο μπορεις κ φυστικι με κιτρινο!κ ναι συμφωνω αντικριστα!

Ιωαννα μου εγω ειμαι οκ με αυτα!προχωρας...οσο για τις αναπνοες δεν εκανα τιποτα!κοιταω μονο το χαρτι που ειναι κολλημενο στο ψυγειο....

εγω κ η μπεμπα σας ευχαριστουμε ολες τις μανουλες για τα καλα σας λογακια!!!!:P:p

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

φυσικα και μπορεις να χρησιμοποιησεις το δικο σου, δεν το συζητω! αλλά γιατι λες να σου χρειαστει το θηλαστρο απο το μαιευτηριο?πως το έχεις σκεφτεί?

είμαι σίγουρη οτι θα μου χρειαστεί γιατί οι θηλές μου εισέχουν:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( και έχω εναποθέσει όλες τις ελπίδες μου στο θήλαστρο,αν και τους κάνω μια σχετική προετοιμασία με μια ειδική κρεμούλα.

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

irev μου εγώ αν είχα αγοράκι θα το έβαφα καφέ με γαλάζιο,είναι τέλειος ο συνδιασμός!!!!!τις αποχρώσεις,ανοιχτό,βαθύ,όπως θέλεις εσύ!

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

Κοριτσακια τελικα ρωτησα και το rooming in ισχυει πλεον

και στο Μητερα και σε 3κλινο αλλα ειναι μονο για τις κοπελες που θελουν το μωρο μαζι τους ολη την ωρα.(Αν καταλαβαινετε τι εννοω γιατι κολλησε το μυαλο μου

και δεν μπορω να το περιγραψω).

Οποτε το δηλωνεις μολις μπαινεις;);)

είμαι σίγουρη οτι θα μου χρειαστεί γιατί οι θηλές μου εισέχουν:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( και έχω εναποθέσει όλες τις ελπίδες μου στο θήλαστρο,αν και τους κάνω μια σχετική προετοιμασία με μια ειδική κρεμούλα.

Σε βιβλίο της Πατσούρου που είναι πιστοποιημένη σύμβουλος θηλασμού λέει πως ακόμη και οι εισέχουσες θηλές δεν αποτελούν πρόβλημα -ίσως στην αρχή μόνο-. Στο βιβλίο της γράφει κι ένα κόλπο για να τις κάνεις να εξέχουν αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι απαραίτητο αυτό.

Το θήλαστρο όμως γιατι να σε βοηθήσει σε αυτό το πρόβλημα έτσι κι αλλιώς; Υπάρχει πιο απλή λύση αν έχεις ανασφάλεια, οι ψευδοθηλές που εφαρμόζουν στο στήθος και τις πιάνει το μωρό καλύτερα.

Άσχετα με όλα αυτά όμως εγώ θα πρότεινα να πας στην ενότητα "θηλασμός" και να το συζητήσεις με την Αγλαϊα που είναι κι αυτή πιστοποιημένη σύμβουλος θηλασμού και θα σου δώσει πιο υπεύθυνες απαντήσεις!

Σε βιβλίο της Πατσούρου που είναι πιστοποιημένη σύμβουλος θηλασμού λέει πως ακόμη και οι εισέχουσες θηλές δεν αποτελούν πρόβλημα -ίσως στην αρχή μόνο-. Στο βιβλίο της γράφει κι ένα κόλπο για να τις κάνεις να εξέχουν αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι απαραίτητο αυτό.

Το θήλαστρο όμως γιατι να σε βοηθήσει σε αυτό το πρόβλημα έτσι κι αλλιώς; Υπάρχει πιο απλή λύση αν έχεις ανασφάλεια, οι ψευδοθηλές που εφαρμόζουν στο στήθος και τις πιάνει το μωρό καλύτερα.

Άσχετα με όλα αυτά όμως εγώ θα πρότεινα να πας στην ενότητα "θηλασμός" και να το συζητήσεις με την Αγλαϊα που είναι κι αυτή πιστοποιημένη σύμβουλος θηλασμού και θα σου δώσει πιο υπεύθυνες απαντήσεις!

σ'ευχαριστώ πολύ καλή μου!θα το ψάξω και σ'αυτήν την ενότητα.και ψευδοθηλές έχω ήδη προμηθευτεί αλλά δυο φίλες μου που είχαν το ίδιο πρόβλημα μόνο με θήλαστρο τα κατάφεραν.θα δείξει,είμαι διατεθειμένη να κάνω οτι περνάει από το χέρι μου για να θηλάσω,έστω και για λίγες μέρες!

''εσείς κι εγώ...

Ιρεβ μου, αυτό που θα κάνουμε εμείς (έχουμε κοριτσάκι τώρα αλλά προσδοκούμε να έρθει και αγοράκι σύντομα) είναι ότι θα το βάψουμε μονόχρωμο (είτε λαχανί, είτε κίτρινο ανοιχτό) και θα βάλουμε αυτοκόλλητα. Ισως να έκανες κάτι τέτοιο και να βάλεις στην μεριά του αγοριού πιο "αγορίστικα" αυτοκόλλητα και στην μεριά της μπέμπας πιο κοριτσίστικα. Κάπως έτσι το'χω σκεφτεί εγώ για το δικό μας παιδικό γιατί δεν θέλουμε να το ξαναβάφουμε οταν με το καλό έρθει και το δεύτερο. Αυτά τα αυτοκόλλητα ξεκολλάνε και τους αλλάζεις θέση κιόλας.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...