Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Έχεις δίκιο αλλά αν χρειαστεί να πάρουμε αντιβίωση ή tamiflu τότε ποιές θα είναι οι μακροχρόνιες παρενέργειες;;;

Νομίζω πως για τα φάρκαμα αυτά υπάρχουν στοιχεία και είναι γνωστό τί μπορεί να προκαλέσουν. Και εκεί φυσικά παίρνεις ρίσκο αλλά ξέρεις περίπου με τί έχεις να κάνεις...

Σε αυτή τη φάση όμως για το εμβόλιο δεν γνωρίζουμε πχ αν θα προκαλέσει παράλυση στο 90% αυτών που θα το κάνουν μέσα στα επόμενα 3 χρόνια...

Εντάξει, τραγικά τα λέω αλλά νομίζω καταλαβαίνετε τί θέλω να πω... Σου λένε να πάρεις ένα ρίσκο στα τυφλά, χωρίς στοιχεία για να ζυγίσεις και να αποφασίσεις πιο κακό από τα δύο προτιμάς...

Σε όλα τα άλλα συμφωνώ μαζί σου. Μας έχουν τρομοκρατήσει τόσο και κανείς δεν παίρνει την ευθύνη. :-(

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πωπω... δεν σας προλαβαίνω σήμερα! Καταχωρώ την απάντηση και βλέπω ένα νέο κατεβατό!

Ελισάβετ, ναι, σαν τις υστερικές θα είμαστε! Τον Κατακουζηνό απο το "Κωνσταντίνου και Ελένης" τον θυμάσαι; Έτσι και χειρότερα!!! :D:shock::D

Χριστίνα, καλά αποτελέσματα!

Καλημέρα κορίτσια!!!:D

Καλή εβδομάδα!

Χρονια πολλα στις εορτάζουσες!!!

Εμβόλιο δεν θέλω να κάνω!!( αφου δεν είμαι χαμστεράκι...)

για εξετάσεις θα πάω το πρωί αχ αυτος ο σίδηρος μακάρι να χει πάρει λιγάκι τα πάνω του...!

Παιδικό δωμάτιο και μεις πολυ αργότερα λέω να φτιάξουμε ... είναι σε άλλο όροφο του σπιτιού μας και δεν νομίζω να πάω το νινάκι τόοοοοσο μακρία μου πριν το χρόνο...:tongue:!

χαζεύω στο internet καροτσάκια... αχ πολύ μπέρδεμα...:rolleyes:

3XcCp3.png

z9S3p3.png

tatti :tongue:

Κορίτσια... για να αλλάξουμε λίγο το κλίμα... εχετε σκεφτεί που θα κοιμίζεται να μωράκια σας τον πρώτο καιρό;;;

Ναι, να το αλλάξουμε! Ψυχοπλακωθήκαμε δευτεριάτικα!

Σκέφτηκα να στήσουμε το κρεβατάκι του (μια και χωρά άνετα στην κρεβατοκάμαρα) με το ένα κάγκελο μόνο και να το κολλήσουμε στο κρεβάτι μας, έτσι θα έχω πιο εύκολη πρόσβαση. Βολεύει και για το νυχτερινό θηλασμό... Δε θα χρειάζεται να σηκώνομαι για να τον παίρνω αγκαλιά. Πάντως επειδή νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια σε χώρο πιο περιορισμένο, σκέφτομαι επειδή το κρεβατάκι είναι αρκετά μεγάλο για νεογέννητο, να βάλω κανένα μαξιλάρι στα πλαϊνά ώσπου να μεγαλώσει λίγο. Εσύ τί σκέφτεσαι Βάλια;

Tatti, για τί καροτσάκι κοιτάζεις;

Διαφημίσεις

Iwanna μου, δεν ξέρω καθόλου τι να κάνω... Οι γνώμες που πέρνω είναι διαφορετικές... Στην αρχή έλεγα να πάρω το 3πλό καρότσι της Peg perego και να το κοιμίζω στο port bebe, μετά μου είπαν ότι το καρεκλάκι του αυτοκινήτου θα μου το δώσουν κάποιοι γνωστοί μας και σκέφτηκα να το κοιμίζω σε καλαθούνα...

Τώρα σκέφτομαι μπας και πάρουμε λίκνο και το κοιμίζουμε γιατί το κρεββατάκι του δεν χωράει δίπλα μου...

Σε αυτό που έχουμε καταλήξει σίγουρα είναι στο καρότσι... Θα είναι το Peg Perego pliko p3 completo, απλά δεν ξέρω αν θα το αγοράσουμε από εδώ ή από το εξωτερικο...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Iwanna μου, δεν ξέρω καθόλου τι να κάνω... Οι γνώμες που πέρνω είναι διαφορετικές... Στην αρχή έλεγα να πάρω το 3πλό καρότσι της Peg perego και να το κοιμίζω στο port bebe, μετά μου είπαν ότι το καρεκλάκι του αυτοκινήτου θα μου το δώσουν κάποιοι γνωστοί μας και σκέφτηκα να το κοιμίζω σε καλαθούνα...

Τώρα σκέφτομαι μπας και πάρουμε λίκνο και το κοιμίζουμε γιατί το κρεββατάκι του δεν χωράει δίπλα μου...

Σε αυτό που έχουμε καταλήξει σίγουρα είναι στο καρότσι... Θα είναι το Peg Perego pliko p3 completo, απλά δεν ξέρω αν θα το αγοράσουμε από εδώ ή από το εξωτερικο...

Στο ίδιο καροτσάκι καταλήξαμε και σκάφτομαι το χρώμα sophia! Μπορείς να το δεις εδώ http://www.pegperego.com/page.php?sid=b3ae92ebc09ab73533bff4f924c4cf89&pageid=IJVNL001&idp=0000000252&pg=02&cl=N Για αγοράκι καλό είναι; Εμένα μ' αρεσει παρόλο που έχει κόκκινο. Σκέφτομαι και το επόμενο λίγο...

Κι εγώ όταν έρθει η ώρα θα κοιτάξω από πού συμφέρει να το πάρω! Δες και εδώ http://www.narlis.gr/home.php είναι καλή περίπτωση, στην Καβάλα είναι αλλά στέλνει παντού με μικρό κόστος μεταφορικών (στη Θεσσαλονίκη 2? για καροτσάκι), απλώς πάρε τηλέφωνο για την καινούργια συλλογή του 2010, στη σελίδα έχουν ως τώρα του 2009 που έχει εξαντληθεί.

Μόλις μίλησα με το μαγαζί, τα p3 completo με απλά υφάσματα τα έχει 295? και αυτό που θέλω εγώ (που είναι διπλής όψης) είναι στα 330? από 410? προτεινόμενη. Νομίζω είναι καλή τιμή!

Μόλις με πήραν και μου είπαν για τις εξετάσεις που είχα κανει...

Αιματοκρίτης 29.8... Κατέβηκε και άλλο και έτσι τώρα θα πέρνω διπλή δόση σιδήρου...

Μα που θα φτάσει πια???

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Στο ίδιο καροτσάκι καταλήξαμε και σκάφτομαι το χρώμα sophia! Μπορείς να το δεις εδώ http://www.pegperego.com/page.php?sid=b3ae92ebc09ab73533bff4f924c4cf89&pageid=IJVNL001&idp=0000000252&pg=02&cl=N Για αγοράκι καλό είναι; Εμένα μ' αρεσει παρόλο που έχει κόκκινο. Σκέφτομαι και το επόμενο λίγο...

Κι εγώ όταν έρθει η ώρα θα κοιτάξω από πού συμφέρει να το πάρω! Δες και εδώ http://www.narlis.gr/home.php είναι καλή περίπτωση, στην Καβάλα είναι αλλά στέλνει παντού με μικρό κόστος μεταφορικών (στη Θεσσαλονίκη 2? για καροτσάκι), απλώς πάρε τηλέφωνο για την καινούργια συλλογή του 2010, στη σελίδα έχουν ως τώρα του 2009 που έχει εξαντληθεί.

Μόλις μίλησα με το μαγαζί, τα p3 completo με απλά υφάσματα τα έχει 295? και αυτό που θέλω εγώ (που είναι διπλής όψης) είναι στα 330? από 410? προτεινόμενη. Νομίζω είναι καλή τιμή!

Μια χαρά είναι το χρώμα για αγοράκι!!! Και εμείς ή κόκκινο σκεφτόμαστε ή το καφέ... Θα δούμε...

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!! ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Μόλις με πήραν και μου είπαν για τις εξετάσεις που είχα κανει...

Αιματοκρίτης 29.8... Κατέβηκε και άλλο και έτσι τώρα θα πέρνω διπλή δόση σιδήρου...

Μα που θα φτάσει πια???

Βάλια, το είχαν πει και τα κορίτσια... Βάλε πολύ μοσχάρι στη διατροφή σου... Και πολλα φρεσκοστυμένα πορτοκάλια... Κι εγώ σήμερα ξεπάγωσα μοσχαράκι για να τρώω από λίγο κάθε μέρα. Κάπως σαν φάρμακο πρέπει να το δούμε... :-(

Διαφημίσεις

Ιωαννίτσα βλέπω σήμερα ροδάνι τρέχεις φτου φτου...το χρώμα στο καρότσι είναι super

και γω αυτό σκέφτομαι αλλά θα πάρω αυτό που έχει και πορτ μπεμπε και καθισματάκι αυτοκινήτου...ή θα πάρω της chicco το trio for me completo.

Επίσης τι υστερία είναι αυτή που έχεις πάθει με τον κακομοίρη τον άντρα σου??? ηρέμησε παιδάκι μου ηστερικό θα βγει και το μπεμπέ αν συνεχίσεις έτσι...τι μάσκα λες στο σπίτι...είπαμε αλλά όχι και έτσι!!!

valia και γω για να κοιμομαστε στο πορτ μπεμπε βλέπω στην αρχή θα πάρω και μια βάση για να μην το έχω κάτω στο πάτωμα. ααααα Ιωάννα αν θες πιπι σου το βράδυ θα καβαλάς τον άντρα σου για να πας???χαχαχαχα

Ιωαννίτσα βλέπω σήμερα ροδάνι τρέχεις φτου φτου...το χρώμα στο καρότσι είναι super

και γω αυτό σκέφτομαι αλλά θα πάρω αυτό που έχει και πορτ μπεμπε και καθισματάκι αυτοκινήτου...ή θα πάρω της chicco το trio for me completo.

Επίσης τι υστερία είναι αυτή που έχεις πάθει με τον κακομοίρη τον άντρα σου??? ηρέμησε παιδάκι μου ηστερικό θα βγει και το μπεμπέ αν συνεχίσεις έτσι...τι μάσκα λες στο σπίτι...είπαμε αλλά όχι και έτσι!!!

valia και γω για να κοιμομαστε στο πορτ μπεμπε βλέπω στην αρχή θα πάρω και μια βάση για να μην το έχω κάτω στο πάτωμα. ααααα Ιωάννα αν θες πιπι σου το βράδυ θα καβαλάς τον άντρα σου για να πας???χαχαχαχα

Μάσκα στο σπίτι...? Εγώ για έξω εννοούσα... τώρα που το λες όμως... Καλό ακούγεται! :tongue:

Με έκανες και μέτρησα! Μένει ένα κενό στο κάτω κομμάτι του κρεβατιού!!!

Αν δε με βολέψει πάντως όπως το είπες! Θα περνάω από πάνω του! Ε, τί να γίνει; Θα κάνει κι αυτός μια πατρική θυσία (ακόμη!) :D;)

γειά σας και απο μένα κορίτσια!!! Απο ότι βλέπω σήμερα ανοίξατε πολλα θέματα για συζήτηση!!!!

Όσο αναφορά το εμβόλιο εμένα ο γιατρός μου, μου είχε πει να μην το κάνω και πως καμιά δική του έγκυος δεν θα το κάνει. Τώρα με την εξααπλώση του ιού δεν ξέρω τι θα μου πει την Παρασκευή που θα πάω. Παρόλα αυτά εγώ δεν είμαι διαθέσιμη να κάνω κάτι που δεν έχει δοκιμαστεί. Σκέφτομαι μόνο την πιο απλή περίπτωση : Τα περισότερα εμβόλια , όπως και αυτό της απλής γρίπης προκαλούν πυρετό σε αρκετές περιπτώσεις. Και ας πούμε ότι το εμβόλιο είναι αθωο και δεν έχει καμία παρενέργεια μπορούμε να ρισκάρουμε έστω τον πυρετό;

Φτάνει με αυτά.

Για καρότσι και ε΄γω το τριπλό της peg perego λέω σε κοκκινάκι για να είναι λίγο ουδέτερο ώστε να χρησιμοποιηθεί και στο επόμενο:P

όσο για τον ύπνο τον πρώτο καιρό θέλω να το έχω κοντά μου γιατί με το νυχτερινό θηλασμό θα είναι δύσκολο να σκώνεαι συνέχεια, ευτυχώς στο δωμάτιο χωράει κρεβατάκι οπότε μια χαρά..

touki καλή επιτυχία!!!

χριστινα σε ευχαριστώ για τις ευχές σου

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Κορίτσια καλησπέρα

Ξέρετε αν το να κοιμάται το παιδί στην καλαθούνα η οποία να ειναι ακουμπισμένη στο πάτωμα ειναι καλή ιδέα??? Μήπως απο το πάτωμα παιρνει σκόνη??

καλησπερα κοριτσια τι κανετε;

βλεπω ολε κοιταζεται για κρεβατακια και καροτσια ε;ωραια ψωνια εμεις τα εχουμε ηδη και κοιταμε για κρεβατι για τον μεγαλο!

να μελετησετε πολυ πριν κανετε την αγορα!

βασ μου στο πατωμα νομιζω οτι θα εχει κρυο παντα η ζεστη παει ψιλα,

γιατι στο πατωμα;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...