Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

α!!!επισης το amazon.com εχω την εντυπωση οτι δεν στελνει Ελλαδα!:(

ειδα κ ενα αλλο site.η Taniabell Μου το ειπε χθες νομιζω..εχει κ αυτο ωραια αυτοκολλητα κ στελνει με αντικαταβολη με 3?!

http://www.sticky.gr/

τα αμαζον στελνουν στην ελλάδα, αλλα καλυτερα να σπευθυνεσαι στο αγγλικο παραρτημα amazon.co.uk

τί σκέφτεται μια μαμά, στο blog:

http://oimpompires.blogspot.com

9NJ6.jpgRJvQp3.png

KZxPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΒΙΚΑΚΙ που ειναι ολα αυτα τα φανταστικα μαγαζια??

μεγεια τα ψωνια σου!αντε να μας τα δειξεις ρε...........

Στην Ν.Σμύρνη είναι και τα ΄δυο τα μαγαζιά Άντζυ μου εκεί ποιό κάτω από την Φαιναρετη.

Θα τα απλώσω στο κρεβάτι κάποια στιγμή και θα σας τα δείξω όλα....

GaiGp3.png

ΜΗΤΕΡΑ:

:tongue: touki - 06/04/2010 (κοριτσάκι)

:rolleyes:alikys - 07/04/2010 (αγορακι)

:tongue:Mariong - 09/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue:Marakious -10/04/2010(κοριτσακι)

:rolleyes:neraidoula-20/04/2010 (αγορακι)

:tongue:angie - 25/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue:maraki2108 - 29/04/2010 (κοριτσάκι)

ΙΑΣΩ:

:rolleyes:andria27 - 03/04/2010 (αγοράκι)

:rolleyes:mary73 - 07/04/2010 (αγοράκι)

:rolleyes:valia81 - 07/04/2010 (αγοράκι)

:tongue:βασ32 - 17/04/2010 (κοριτσάκι)

:rolleyes:Χριστίνα Τούχα - 17/04/2010 (αγοράκι)

:rolleyes:island - 25/04/2010 (αγοράκι)

ΛΗΤΩ:

:rolleyes:tatti - 13/04/2010 (αγοράκι)

:rolleyes:vatraxaki- 13/04/2010 (αγοράκι)

:rolleyes:Joanna30 - 27/04/2010 (αγοράκι)

:rolleyes: ΟLGAKI79 -20/04/2010 (αγορακι)

ΕΛΕΝΑ:

:tongue:angel_ - 31/03/10 (κοριτσάκι)

:tongue:irev - 04/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue:nikole - 04/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue:anna_22 - 26/04/2010 (κοριτσάκι)

:rolleyes:sfkr - 01/05/2010 (αγοράκι)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ:

:rolleyes:Atsoniou Tonia - 04/04/2010 (κοριτσάκι)

:rolleyes:dim_angel - 16/04/2010 (αγοράκι)

:rolleyes:ELISAVET-08/04/2010(αγορακι)

:tongue:taniabell -11/04/2010(κοριτσακι)Αγ.Δημητριος Ξανθη

:rolleyes:Iwanna-13/04/2010(αγορακι)Βιοκλινικη Γαληνος

:tongue:atlantis-17/04/2010(κοριτσακι)Ολυμπιον Πατρας

:tongue:annie-24/04/2010(κοριτσακι)Γενεσσις Θεσσαλονικη

:tongue:thalia81-27/04/2010(κοριτσακι)

αυτο το βρηκα στο site που ειπε η μαρια και το χει 40,85 $ ποσα ειναι σε ευρω?

το ιδιο ακριβως ειχα διαλεξει στο cosycorner και το χε 85 ευρω!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Βικυ τελεια τα ψωνια ε????τα orchestra εχουν καλες τιμες????

Αρκετά καλές τώρα στις εκπτώσεις... αλλά και οι ποιότητές τους είναι πολύ καλές. Στην κανονική σαιζόν τσιμπάνε...

δεν θυμαμαι τωρα τι ηθελα να πω και σε ποια.....

θα πω αυτο που θυμαμαι!

οταν καποια μανουλιτσα θα χει ορεξη κ κεφι να μας πει κ εμας ποια ειναι η διαδικασια στο παλιο ΙΚΑ για να παρεις την αδεια τοκετου???ε φανταστικες μανουλες????:tongue:

Σε λίγες μέρες θα την κάνω εγώ και θα σας τα πώ...

Α!βικυ!καλα ρε...πλακα κανεις?δεν εκμεταλευεσαι την εγκυμοσυνη??εγω οπου παω λεω συγνωμη ειμαι εγκυος κ παω μπροστα..Θρασος παιδι μου!!!χαχα;)

Μπα .. φοβάμαι το λυντσάρισμα ρε 'συ.....:P:p

................

GaiGp3.png

angie....αυτό ειναι το θέμα, είναι πολύ φτηνότερα!!! αλλά γιατί το γράφεις σε δολλάριο?το σαιτ που εδωσα ειναι σε λίρες αγγλίας! προσοχη στις ισοτιμίες!!!

τί σκέφτεται μια μαμά, στο blog:

http://oimpompires.blogspot.com

9NJ6.jpgRJvQp3.png

KZxPp3.png

ααα!!δεν σας ειπα!!χθες μου φεραν κατι φιλοι μας μια καλαθουνα μπεζ χρωματος με λεπτομερειες burberys!(η ψωναρα η μανα!)και ενα ριλαξ ολοκαινουργιο της Peg perego κοκκινο.

το μωρακι που τα ειχε δεν τα χρησιμοποιησε σχεδον καθολου!το ριλαξ μαλιστα ειναι ολοκαινουργιο.

υποσχομαι φωτοςςς

Επεξεργάστηκαν by Annie

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ααα!!δεν σαν ειπα!!χθες μου φεραν κατι φιλοι μας μια καλαθουνα μπεζ χρωματος με λεπτομερειες burberys!(η ψωναρα η μανα!)και ενα ριλαξ ολοκαινουργιο της Peg perego κοκκινο.

το μωρακι που τα ειχε δεν τα χρησιμοποιησε σχεδον καθολου!το ριλαξ μαλιστα ειναι ολοκαινουργιο.

υποσχομαι φωτοςςς

μεγειάαααααα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ααα!!δεν σαν ειπα!!χθες μου φεραν κατι φιλοι μας μια καλαθουνα μπεζ χρωματος με λεπτομερειες burberys!(η ψωναρα η μανα!)και ενα ριλαξ ολοκαινουργιο της Peg perego κοκκινο.

υποσχομαι φωτοςςς

Μεγειά!! Με το καλό να τα χαρεί το μωράκι σου :wink:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

έφαγα τώρα στο γραφείο και κοντεύω να κοιμηθώωωωωω!!! να περάσει η ώρα να φύγω παναγιά μου!!!σπίτι μου σπιτάκι μου που είσαι??? ωχ και πρέπει να μαγειρ'εψω κιόλας!!!

αυτό το είχα ξεχάσει!!! Εχθές που πήγα στο σπίτι μου τη είχε δώσει να φτιάξω πρασόπιτα μου πρόσφεραν στην δουλειά και μου άρεσε. Την έφτιαξα και γω έφερα και στο γραφείο και απο ότι μου είπαν ήταν πολύ καλή!!! Επίσης φτιάξαμε με τον Παναγιώτη (τον άντρούλη μου) μηλόπιτα light με καστάνη ζάχαρη εύκολη και γρήγορη... αχ το ευχαριστήθηκα ρε κοριτσάκια γιατί έφαγα και γω η καψερή λίγο γλυκάκι...!!! με καταλαβαίνεται νομίζω έτσι??? να θες και να μην μπορείς, το χειροτεροτερο μου!!!:(:(:(:(

Γεια σας μανουλες

Καλως μας ηρθες Ολγακι. Με το καλο ο γιοκας σου!

Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε? Εγώ είμαι χάλια, μαλλον κρύωσα :(

Αύριο σταματάω από την δουλειά με άδεια τοκετού κι οπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να λείψω σήμερα κι αύριο γιατί πρέπει να κλείσω τις εκκρεμότητες...

Ειλικρινά είμαι πολύ χάλια...

Υπομονη και περαστικα! Αντε βρε...θα ξεκουραστεις κι εσυ---εφτασε η ωρα!

Κι εγω χαλια ειμαι σημερα. Κρυωνω πολυ, νυσταζω, ποναει το κεφαλι μου και γενικα μια καταπτωση τραγικη!!! Πιστευω πως ειναι απο το αγχος της μετακομισης μεχρι να γινει το συμβολαιο και να ετοιμαστει το σπιτι με βαψιματα και καθαρισματα τουλαχιστον...

πωπωπω πολυλογουδες!παλι δεν σας προλαβαινω..πηγα κ εγω super κ μαναβη κ μολις γυρησα.Ψωφος εξω!!!:!:

Βικυ τελεια τα ψωνια ε????τα orchestra εχουν καλες τιμες????

δεν θυμαμαι τωρα τι ηθελα να πω και σε ποια.....

θα πω αυτο που θυμαμαι!

οταν καποια μανουλιτσα θα χει ορεξη κ κεφι να μας πει κ εμας ποια ειναι η διαδικασια στο παλιο ΙΚΑ για να παρεις την αδεια τοκετου???ε φανταστικες μανουλες????:tongue:

Α!βικυ!καλα ρε...πλακα κανεις?δεν εκμεταλευεσαι την εγκυμοσυνη??εγω οπου παω λεω συγνωμη ειμαι εγκυος κ παω μπροστα..Θρασος παιδι μου!!!χαχα;)

Σωστα Βικυ μου!!! Θρασος χρειαζεται οπως λεει η φιλη Annie...ακους εκει λιντσαρισμα... Ααα εγω το "εκμεταλλευομαι" παντως το θεμα!...χιχιχι

Οσο για την Orchestra δεν ειναι και πολυ φτηνο αλλα αυτη την περιοδο εχει πραγματικες εκπτωσεις...απο οτι μου ειπε και η θεια που μας πηρε την προικα της κουνιας

Οσο για την αδεια τοκετου στη γραφει στο Κεντρο Μανας ο γιατρος ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ το υπερηχογραφημα β' επιπεδου---και στη γραφει βασει της ΠΗΤ που λεει η εξεταση

QuW0p3.png

Ξεχασα να σας πω μεγεια για τα πραγματακια σας...συγχωρειστε με...η ζαλαδα της ημερας βλεπετε--------περιμενω φωτο εννοειται

Να ρωτησω κατι κοριτσακια

Εγω που εχω αγορακι και περιμενω κοριτσακι... πειτε καμια καλη διχρωμια για το δωματιο τους!

QuW0p3.png

Αλήθεια έχετε συνειδητοποιήσει ότι την Πέμπτη αυτή είναι τσικνοπέμπτη?

Εγω πάντως τώρα που το σκέφτομαι θα το τσικνίσω και θα το ευχαριστηθώ!!!

έχουμε κανονίσει και με τους κουμπάρους μας να πάμε να ψήσουμε στο σπίτι τους...γιουχου θα το κάψουμε!!!

Ξεχασα να σας πω μεγεια για τα πραγματακια σας...συγχωρειστε με...η ζαλαδα της ημερας βλεπετε--------περιμενω φωτο εννοειται

Να ρωτησω κατι κοριτσακια

Εγω που εχω αγορακι και περιμενω κοριτσακι... πειτε καμια καλη διχρωμια για το δωματιο τους!

φυστική με ροζ θα μου άρεσε!!!:tongue: αλλά πρέπει να δούμε και τα χρώματα που θα παίζουν στο χώρο τους μην τα κάνεις τετρακολορε ε??? να είναι όμορφα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...