Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κι απο μενα μανουλιτσες!!!τι κανετε??χτες με πηρε ο υπνος απο τις 8 το απογευμα και ξυπνησα μες στη νυχτα να φαω σαλαμακι αερος που μου καρφωθηκε,ειδε λιγο τηλεοραση και ξανα κοιμηθηκα!η μπεμπουλα το βραδυ με κλωτσαγε συνεχεια :-)

που ειστε ολες???????

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε? Εγώ είμαι χάλια, μαλλον κρύωσα :(

Αύριο σταματάω από την δουλειά με άδεια τοκετού κι οπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να λείψω σήμερα κι αύριο γιατί πρέπει να κλείσω τις εκκρεμότητες...

Ειλικρινά είμαι πολύ χάλια...

τι εχεις βρε μανουλα?κανε υπομονη,τι εμεινε??1 μερουλα στην ουσια..σημερα θα σου κανουμε εμεις παρεα..καλα κι απο μεθαυριο μην το συζητας!!ολη μερα εδω θα μαστε!;)

8yrVp3.png

WAy0p2.png

καλημερα μανουλινια!!!μπρρρ κρυοοο σημερααα...πως θα βγω απο το σπιτι???

εχω γελασει με την Ιωαννα και την Αντζυ..για αλλα site λετε βρε!

Ιωαννα μου οκ εδω θα μεινουμε οι Σαλονικες, (γιατι μας ειπαν κ κακες πεθερες)χαχα!!!τωρα που εχουμε κ δωρακι!!!;):P:p

αντε ρε!!!!!!γελας μαζι μας!!εγω ημουν απο τον υπνο κι η Ιωαννα απο ο,τι καταλαβα ειχε διαβασει τα του καροτσιου και μπερδευτηκε!!χαζοοοοοοοοοοοοοοο:confused::D:p

καλα τελεια τα νεα σας πραγματακια ,ε!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

καλημέρα κι από μένα!

αχ,απόψε κοιμήθηκα καλά,μετά από πολλές μέρες!να φανταστείτε ξύπνησε ο καλός μου στις 6+,έπλυνε τα πιάτα(γιατί χθες βράδυ βαριόταν:mad:)και δεν το άκουσα.και μετά ξύπνησα στις 7.30,ήπια μέχρι τις 8.00 τα χαπάκια μου και ξανακοιμήθηκα ως τις 10.30!πρωτόγνωρο για μένα,μάλλον χρειαζόμουν τον ύπνο.

annie εύχομαι να είναι καλύτερα το στομάχι σου σήμερα.άτιμο πράγμα ο εμετός..

taniabell κουράγιο και υπομονή στα σφραγίσματα κοριτσάκι.μη σφίγγεσαι,προσπάθησε να το πάρεις όσο το δυνατόν πιο χαλαρά.σκέψου οτι είσαι δυνατή για την πεταλουδίτσα σου κι οτι θα γλυτώσεις από τον πόνο!

irev με γεια τα μαλλιά σου κι ελπίχω να μη σε χάσουμε για πολύ καιρό.

despina77 με το καλό να ψωνίσετε για το μωράκι σας!να το χαρείτε!

angel 09 κι εμένα κλοτσάει χαμηλά και μάλιστα στην κύστη,είναι πολύ ενοχλητικό,νομίζεις οτι θα σου φύγουν:cool: κι ας έχεις πάει μόλις στην τουαλέτα.καλό κουράγιο με την ξάπλα...

χριστινάκι καλή δύναμη στη δουλειά.και σε όλες όσες δουλεύετε,υπομονή,έμεινε πολύ λίγο,ε?

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

α,και κατι αλλο για οσες ενδιαφερονται που γεννανε στο ΜΗΤΕΡΑ.πηρα χτες τηλ να ρωτησω τιμες για να τις γραψω και ρωτησα και για το ROOMING IN.μου ειπαν οτι ισχυει κι εκει πλεον!κι οτι απλα την ωρα που πας,πας στη γραμματεια κ με μια αιτηση το ζητας κ μετα μου λεει απο συννενοηση με την προισταμενη θα δειτε ποτε κ τι θα κανετε,δηλ το μωρο θα το χεις αποκλειστικα εσυ κ θα το θηλαζεις εσυ κι οχι εκεινοι .

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα σ όλες τις μανούλες!!!!

@ΤΑΝΙΑΒΕLL είμαστε καλοί ανθρωποι εμείς οι οδοντίατροι, μη φοβάσαι, καλή μου!!!χαχαχα

κορίτσια, οτι υπάρχει στο cozycorner υπάρχει μεσα στο ιντερνετ απο αγγλία με τα μισα λεφτά!!! ψαξτε το!!!! πχ τα αυτοκόλλητα που λέτε είναι μιση τιμή και η χρέωση να σου τα στείλουν είναι μικρότερη απο το cozycorner που έρχοντε απο Χαλάνδρι! έλεος με τους ¨"κλέφτες".....

τί σκέφτεται μια μαμά, στο blog:

http://oimpompires.blogspot.com

9NJ6.jpgRJvQp3.png

KZxPp3.png

Αχ Αντζούλα, αυτό ειναι πολύ ευχάριστο για το Μητέρα! Ελπίζω να ισχύει και για τα οικον. 3κλινα γιατί εκεί θα είμαστε και με άλλες κι αν εκείνες ενοχλούνται? Μακάρι να ισχύει! Οι τιμές είναι αυτές που είπαμε? 2000 το οικον. 3κλινο και περιλαμβάνει επισκληρίδιο?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε? Εγώ είμαι χάλια, μαλλον κρύωσα :(

Αύριο σταματάω από την δουλειά με άδεια τοκετού κι οπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να λείψω σήμερα κι αύριο γιατί πρέπει να κλείσω τις εκκρεμότητες...

Ειλικρινά είμαι πολύ χάλια...

Καλημέρα και υπομονή θα περάσουν αυτές οι 2 μερούλες και μέτα θα είσαι σπιτάκι σου να σκέφτεσαι το μπουμπουκάκι σου...:tongue::tongue::tongue:

Περαστικά βρε κοριτσάκι μου... Κάνε υπομονή και μετά σκέψου ότι θα είσαι σπιτάκι σου!!!

Εμένα η άδειά μου ξεκινάει στις 9/2 αλλά επειδή έχουμε έκθεση μπροστά μας και πρέπει να βγουν 2 περιοδικά και κάποια έντυπα θα κάτσω μέχρι τέλος Φεβρουαρίου... :-(:sad::-( και θα τις πάρω μετά τον τοκετό αυτές τις μέρες... Τις μέρες μετά τις 9/2 τις υπολογίζω πάλι με τα ΣΚ;;;

Ναι υπολογίζονται μαζί με τα ΣΚ...μην αισθάνεσαι μόνη γιατί και μένα κατά το Μάρτιο μου φαίνεται να σταματάω..εδώ παρεϊτσα θα είμαστε:wink:

Καλημερούδια:tongue:

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κι απο μενα μανουλιτσες!!!τι κανετε??χτες με πηρε ο υπνος απο τις 8 το απογευμα και ξυπνησα μες στη νυχτα να φαω σαλαμακι αερος που μου καρφωθηκε,ειδε λιγο τηλεοραση και ξανα κοιμηθηκα!η μπεμπουλα το βραδυ με κλωτσαγε συνεχεια :-)

που ειστε ολες???????

παρούσα κυρία!!!Καλημέρααααααα:tongue::tongue::tongue::tongue:

τα αυτοκόλλητα τα είδα σε πολλά σαιτ, πχ lullaby.co.uk και sto amazon.co.uk

στο lullaby υπάρχουν τα παντα σε χαμηλότερες τιμές και με χαμηλά έξοδα μεταφοράς!!!

9NJ6.jpgRJvQp3.png

KZxPp3.png

Αχ Αντζούλα, αυτό ειναι πολύ ευχάριστο για το Μητέρα! Ελπίζω να ισχύει και για τα οικον. 3κλινα γιατί εκεί θα είμαστε και με άλλες κι αν εκείνες ενοχλούνται? Μακάρι να ισχύει! Οι τιμές είναι αυτές που είπαμε? 2000 το οικον. 3κλινο και περιλαμβάνει επισκληρίδιο?

ναι Μαρακι μου,για το οικονομικο τρικλινο την ρωτησα κι εγω κ μου ειπε ΝΑΙ!κοιτα λογικο ειναι,γιατι τι προβλημα να χουν οι αλλες?σου λεει αν θες την ησυχια σου πληρωσε και πηγαινε σε 2κλινο!αντε θα μαστε κ κοντα στις μερες,φανταζεσαι να μαστε μαζι??ειναι πολυ καλο γιατι διαβαζα εδω απο αλλες μανουλες οτι ειχαν παραπονα παλιοτερα απο το Μ,ητερα,τους πηγαιναν τα μωρακια ταισμενα κ δεν τις θελανε μετα κ λεω χτες για κατσε να ρωτησω!

απο τιμες μου πε για Φ.Τ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ 3ΚΛΙΝΟ ΕΙΝΑΙ 2,000 μαζι ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ +200 € ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ(ολα αυτα εκτος απροοπτου,ο ,τι αλλο χρειαστει βεβαια ειναι εξτρα!)

8yrVp3.png

WAy0p2.png

εγώ κορίτσια θα σταματήσω τη δουλειά τη μέρα που θα πιασουν οι πόνοι και θα σπάσουν τα νερά, χαχαχα...οπότε όλες σε καλύτερη μοίρα είστε, μη τρελαίνεστε!

9NJ6.jpgRJvQp3.png

KZxPp3.png

καλημερα αγαπημενο Χριστινακι!!!! τι κανεις??ρε σεις που ειναι οι λιστες μας??σε ποια σελιδα?θα γεννησουμε κ δε θα ξερω ποια και που..εχω μπερδευτει!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...