Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μπραβο Ιωαννουλα μου!μεγαλωσε ο μπεμπης!!οχι καλε το ιδιο site βλεπουμε για τα αυτοκολλητα,πως σου ηρθε?να,αυτο ειχα δει με τις πριγκιπισσες!http://www.cosycorner.gr/products/details.php?lang=gr&id=602

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΑΡΑΚΙ εμφανιζεται αλλα μια φορα τη μερα...δεν κανει αυτα τα εντονα κουνηματα που εκανε!θα παρω τηλ το βραδυ στο ιατρειο να κλεισω ενα ραντεβου αυριο μεθαυριο να παω για να μη σκασω..

ΙΩΑΝΝΟΥΛΑ και ΑΝΝΥ ευχαριστω για τις πληροφοριες!διαλεξα αυτα που ηθελα,συμπληρωσα κι ολα τα στοιχεια κι επελεξα να πληρωσω με τραπεζικο λογαριασμο.μου εστειλαν και e-mail με τα στοιχεια τους και λενε σε 1 βδομαδα να τα χω βαλει για να προχωρησει η παραγγελια.το θεμα ποιο ειναι???

πρώτον: σε οποια τραπεζα θελω παω και τα καταθετω??δεν υπηρχε διευκρινιση.

δεύτερον: ΙΩΑΝΝΑ εσενα ειχε εξοδα μεταφορας κι αν ναι,ποσα?εμενα ειναι 50 ευρω.

Αυτό το μήνυμα σου είδα Άντζυ!

50? για να τα φέρει από το Χαλάνδρι στην Αθήνα όπου μένεις???!!! Και δεν πας να τα πάρεις μόνη σου;

Εγώ είδα έξοδα αποστολής 7.95? και σου τα φέρνουν σπίτι!!!!

Επίσης λέει λεπτομέρειες για 2 νομίζω τράπεζες στις οποίες μπορείς να κάνεις την κατάθεσή σου αλλα γιατί να μην πληρώσεις σε αυτόν που θα σου τα φέρει στο σπίτι;

Εγώ το έφτασα λίγο πριν την τελική επιβεβαίωση για τον τρόπο πληρωμής -για να το σιγουρέψω με τα κορίτσια- και είδα τα παραπάνω... Τώρα τί να πω? Λες τα μεταφορικά να κοστίζουν περισσότερα από τα αυτοκόλλητα που διάλεξα; Αν είναι έτσι ας τα κρατήσουν γι' αυτούς!!! :rolleyes:

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Αυτό το μήνυμα σου είδα Άντζυ!

50? για να τα φέρει από το Χαλάνδρι στην Αθήνα όπου μένεις???!!! Και δεν πας να τα πάρεις μόνη σου;

Εγώ είδα έξοδα αποστολής 7.95? και σου τα φέρνουν σπίτι!!!!

Επίσης λέει λεπτομέρειες για 2 νομίζω τράπεζες στις οποίες μπορείς να κάνεις την κατάθεσή σου αλλα γιατί να μην πληρώσεις σε αυτόν που θα σου τα φέρει στο σπίτι;

Εγώ το έφτασα λίγο πριν την τελική επιβεβαίωση για τον τρόπο πληρωμής -για να το σιγουρέψω με τα κορίτσια- και είδα τα παραπάνω... Τώρα τί να πω? Λες τα μεταφορικά να κοστίζουν περισσότερα από τα αυτοκόλλητα που διάλεξα; Αν είναι έτσι ας τα κρατήσουν γι' αυτούς!!! :rolleyes:

οχι βρε Ιωαννουλα μου,αυτα τα εγραφα οσον αφορα το καροτσι που λεγαμε για το BIMBOMARKET και πως να παραγγειλω το καροτσι μου απο κει!!για τα αυτοκολλητα ουτε καν εχω ρωτησει :-(

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες... Χάλασε πάλι ο καιρός.

Μεγεια το μαλλάκι σου irev μου!!! 20 μέρες χωρίς internet;;; Απαπα, πολλές μέρες είναι... Τι θα κάνουμε χωρίς εσένα και τα νέα σου;

Αnnie μου ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα και μεγειά και το καρότσι!!! Αντε να αρχίσουμε τρελλές βόλτες με τα μωράκια μας!!!

taniabell μου, περαστικά με τα δοντάκια σου! Ελπίζω να μην σε πονέσει πολύ..

Οι υπόλοιπες μανούλες είσαστε καλά;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημερα και απο εμενα!!Σημερα ειναι η ημερα των πρωτων αγορων για τον μπουμπη μας...αντε να δουμε τι θ αβρουμε και που θα καταληξουμε.Θα σας κραταω παντως ενημερες κοριτσια (σημερα ειμαστε ακριβως 28 εβδομαδες + 0 ημερες!!)

καλημερα κι απο μενα μανουλες κ καλο μηνα να εχουμε!

αντε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα. βρηκα μια λιστα με τα απαραιτητα του μαιευτηριου. αν χρειαζεται κ κατι επιπλεον οσες γνωριζετε πειτε κ σε μας!

http://www.mammycool.gr/misc/Checlist_bag_clinic.pdf

σημερα εκανα το λαθος κ ζυγιστηκα:( εβαλα 4 κιλα σε 3 βδομαδες :(:( κομμενα τα γλυκα λοιπον γιατι ο doctor θα με σκοτωσει :rolleyes:

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλημερα κοριτσακια!

Καλα ψωνια Δεσποινακι. Αντζυ μου, σου απαντησα σχετικα με την καταθεση που ρωταγες σε προηγουμενο ποστ.

Βικακι πως εισαι? Πιαστηκες καθολου?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημερα μανουλινια!!!μπρρρ κρυοοο σημερααα...πως θα βγω απο το σπιτι???

εχω γελασει με την Ιωαννα και την Αντζυ..για αλλα site λετε βρε!

Ιωαννα μου οκ εδω θα μεινουμε οι Σαλονικες, (γιατι μας ειπαν κ κακες πεθερες)χαχα!!!τωρα που εχουμε κ δωρακι!!!;):P:p

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλίτσες.....και σήμερα στο γραφείο αλλά έχει πολύ ηρεμία και μου αρέσει!!!

taniabell περαστικα μετα δοντάκια σου και υπομονή!!!

Annie μεγειά το καροτσάκι σου και σου εύχομαι καλοτάξιδο χιχιχιχ με πολλές βολτούλες!!!

irev 20 ημέρες χωρίς internet ε? δε πειράζει βρε θα μας τα πεις μετά μαζεμένα τώρα προέχει να τακτοποιηθήτε!!! μεγειά και το μαλλάκι!!!

Ιωαννίτσα που είσαι στρουμφίτα??? χάρηκες το ΣΚ με την μανούλα ε??? ψωνάκια, ωραίο φαγητάκι, βολτούλες...πάντα έτσι όμορφα να περνάμε!!! σε καλημερίζω και σε φιλώ:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κάνω μια δουλίτσα και επανέρχομαι:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημερα κοπελες! Πως πανε τα μπεμπακια;

Ολα καλα ο καναπες μου δεν ξερω τι λεει παντως πονανε ολα τα κοκκαλακια μου απο την ξαπλα!!! Ο μπεμπης με κλωτσαει κατω χαμηλα, το ειπα στον γιατρο αλλα ειναι οκ μου ειπε! Τι να κανω ελπιζω να κανει καμια στροφη να κλωτσαει αλλου!

Ωραια τα πραγματακια που βαζετε στο facebook περιμενω και γω την peg perego σε λαχανι!

opGup3.png

gKjZp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε? Εγώ είμαι χάλια, μαλλον κρύωσα :(

Αύριο σταματάω από την δουλειά με άδεια τοκετού κι οπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να λείψω σήμερα κι αύριο γιατί πρέπει να κλείσω τις εκκρεμότητες...

Ειλικρινά είμαι πολύ χάλια...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε? Εγώ είμαι χάλια, μαλλον κρύωσα :(

Αύριο σταματάω από την δουλειά με άδεια τοκετού κι οπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να λείψω σήμερα κι αύριο γιατί πρέπει να κλείσω τις εκκρεμότητες...

Ειλικρινά είμαι πολύ χάλια...

Περαστικά βρε κοριτσάκι μου... Κάνε υπομονή και μετά σκέψου ότι θα είσαι σπιτάκι σου!!!

Εμένα η άδειά μου ξεκινάει στις 9/2 αλλά επειδή έχουμε έκθεση μπροστά μας και πρέπει να βγουν 2 περιοδικά και κάποια έντυπα θα κάτσω μέχρι τέλος Φεβρουαρίου... :-(:sad::-( και θα τις πάρω μετά τον τοκετό αυτές τις μέρες... Τις μέρες μετά τις 9/2 τις υπολογίζω πάλι με τα ΣΚ;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...