Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χαιρετώ τις όορφες μανούλες και τα γλυκά μωράκια τους!

Από οτι είδα είστε όλες καλά, αννυ μου εσύ καλά εισαι τώρα? Με γεια και το καροτσάκι.

Εγώ απο χτες έχω τρομερό πονόδοντο που δεν με άφησε να κοιμηθώ όλο το βράδυ! Ετσι σήμερα πρωί πρωι έκλεισα ραντεβού και γύρισα πριν απο λίγο... Το πόρισμα : δύο σφραγίσματα:-(:sad::-(

Πήρα και το γιατρό μυο και μου είπε πως μπορώ να τα κάνω αρκεί να μην χρησιμοποιήσει συκγεκριμένα φάρμακα ο οδοντίατρος, οπότε απο αύριο αρχίζω και το κακό είναι ότι δεν έχω χειρότερο απο τον οδοντίατρο, το ιστορικό μου περιλαμβάνει κλάματα, οδοντίτρο που δάγκωσα, οδοντιατρο που με έδιωξε 5 φορές γιατί δεν καθόμουν και άλλα τέτοια!!!

Ελπίζω άύριο να είμαι δυνατή όχι για μένα αλλά για την πεταλουδίτσα μου!!!

Ωχ! Σε καταλαβαινω... εγω δεν κανω "υστερικα" απλα λιποθυμαω!!!!!!!!!

Η οδοντιατρος μου βεβαια με ξερει 20 χρονια και γελαει πια... τι να κανει...

Παντως ειναι ο χειροτερος πονος---δεν παλευεται

Κι εσυ Annie μου περαστικουλια με το στομαχι

Εγω χτες το πρωι εφαγα μισο κρουασαν ζαμπον-τυρι και το εβγαλα κατευθυειαν! Ο Στελιος με κοιτουσε καλα καλα...τα επαιξε το παιδακι μου, αλλα απο το απογευμα και μετα ημουν οκ.

Ααα το μαλλι καλο! Πιο ανοιχτο βεβαια απο την προηγουμενη φορα, αλλά καλό

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάρες! Καλό μήνα! Κοντεύουμε!!!

Atlantis μπράβο που είσαι καλύτερα.

Με το καλό να ετοιμαστείς να υποδεχθείτε το μπεμπέ σου κούκλα μου. Άσε, θέλει χρόνο και ψάξιμο η υπόθεση ψώνια μωρού. Για βλαστοκύτταρα θα μας πούνε και εμάς στο Έλενα για την Δημόσια Τράπεζα, άντε να δούμε τί θα ακούσουμε και εκεί....

Τώρα αυτή την στιγμή και εγώ ξεφυλλίζω τον ηλεκτρονικό κατάλογο του ΙΚΕΑ για αυτό το παραβάν που ψάχνω, και δεν έχει τίποτα εντός καταλόγου....

Εγώ είχα πάρει το καλοκαίρο ένα παραβάν απο το ΙΚΕΑ αλλά είναι μπαμπού και προορίζετια για εξωτερικό χώρο. Το έχω στη βεράντα και κρύβει την παπουτσοθήκη μου.

ωχ..υπομονη!!!κ για μενα ειναι ο χειροτερος γιατρος!αν κ ευτυχως εχω μονο 2 σφραγισματα τα οποια τα εκανα στα 22 μου!

εμενα ακομη το στομαχι μου ειναι κ@λος!:-(

ps.ανεβαζω photossss

Αχ Annie μου το έπαθα χθες αυτό και σε νιώθω. Το βράδυ δεν έφαγα τίποτα γιατί νόμιζα ότι θα πεθάνω από το στομαχόπονο. Σήμερα έχω φάει μόνο χυμό κι ένα τοστ (είπα μη φάω πολύ και με πειράξει) και τώρα πεινάαααααω.

Διαβάζω και τις συνταγές, τα λουκάνικα και μου τρέχουν τα σάλια. Εφόσον νιώθω καλά σήμερα λέω να φάω... :P... καλάαααα!

X4pTp3.png

Κι εσυ βρε κοριτσι μου απο τη "νηστεια" στο λουκανικο θες να το ρίξεις!!!! Σαν βόμβα θα πεσουν στο στομαχι σου!

Και ο χυμος αληθεια δεν σε πειραζει? Εγω με την παραμικρη ενοχληση που εχω στο στομαχι, αν πιω χυμο...την εκατσα!

QuW0p3.png

Λείπετε όλες........... Και οτι σκεφτομουν οτι τωρα με τη μετακομιση θα σας χασω......

Στην on μου ειπαν οτι κανει 20 μερες η μεταφορα (αν θελουμε το πιστευουμε βεβαια...) και τι θα κανω δηλαδη κανενα μηνα χωρις internet?????????!!!!!!!!!!!!!

Εδω ταιριαζει απολυτα: Θα τρελλαθώ! ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!!!!!!!!!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Ιρέβ μου έτσι είχαν πει και σε μένα αλλά τελικά 1 βδομάδα έκαναν. Υπερβάλλουν. Εσύ σύνδεσε το ρούτερ από την πρώτη μέρα και μια καλή μέρα, όταν δεις τα φωτάκια να σου κάνουν σήμα, τρέξε να ανοίξεις το PC.

X4pTp3.png

μολις τσακισα ενα γιαουρτι....αλλα ακομη πειναω...αλλα κ αυτο το στομαχι..χαλι!

πωπω 20 μερες χωρις ιντερνετ...?αλλα κ εγω νομιζω πιο συντομα θα σας το φερουν .

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Τι να σας πω

Οταν ηρθαμε εδω ειχαμε ΟΤΕ και ηθελαν 40 μερες (εβαλα τοτε γνωστο και μου το εφεραν σε 20 μερες)

Η μητερα μου πριν εναμιση χρονο με την Tellas τη δουλευαν και ηταν σχεδον 2 μηνες χωρις τηλεφωνο...ωσπου εκανα τα μαγικα μου με "καταγγελια" fax που ηταν κοινοποιημενη στο ΙΝΚΑ...Αλλιως ακομα θα περιμενε

Εννοειται οτι και τωρα αν με δουλευουν στην ON μετα τις 20 μερες, θα κανω το ιδιο

QuW0p3.png

ευχαριστώ κοριτσάκια για το κουράγιο,

irev βλέπω εσύ είσαι χειρότερη απο εμένα:tongue:

αννυ μου πάρα πολύ ωραία τα πραγματάκια,διακόσμησες πολύ όμορφα το δωμάτιο!! Το καροτσάκι είναι σαν και το δικό μου, αλλά εμένα θα μου έρθει σε λαχανί γιατί μου είπαν ότι δεν μπορούν να το βρουν σε πορτοκαλί, δεν υπάρχουν βασικά και τα 3 κομμάτια και θα αργήσει πάρα πολύ. Εσείς πήρατε και το πορτ μπεμπέ? Πόσο σας βγήκε γιατί εμένα μου είπε ότι ανέβηκαν λιγάκι οι τιμές και περιμένω ακόμη τηλ για να μου πει ακριβώς!

Πονάω ρε γ@$@#ο πειράζει να βάλω λιγο τσίπουρο?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστώ κοριτσάκια για το κουράγιο,

irev βλέπω εσύ είσαι χειρότερη απο εμένα:tongue:

αννυ μου πάρα πολύ ωραία τα πραγματάκια,διακόσμησες πολύ όμορφα το δωμάτιο!! Το καροτσάκι είναι σαν και το δικό μου, αλλά εμένα θα μου έρθει σε λαχανί γιατί μου είπαν ότι δεν μπορούν να το βρουν σε πορτοκαλί, δεν υπάρχουν βασικά και τα 3 κομμάτια και θα αργήσει πάρα πολύ. Εσείς πήρατε και το πορτ μπεμπέ? Πόσο σας βγήκε γιατί εμένα μου είπε ότι ανέβηκαν λιγάκι οι τιμές και περιμένω ακόμη τηλ για να μου πει ακριβώς!

Πονάω ρε γ@$@#ο πειράζει να βάλω λιγο τσίπουρο?

απο ποιον θα το παρεις?εγω το πηρα απο τον Ναρλη απο την Καβαλα αλλα πηγα κ το παρελαβα απο το εργοστασιο της Juniors εδω στην Σινδο.

πορτ μπεμπε δεν πηρα, πηρα μονο καροτσι με τσαντα κ καθισμα αυτοκινητου κ μου το αφησε 186 ενω μαζι με το πορτ μπεμπε το ειχε 250 νομιζω.

κ το λαχανι ομως ειναι πολυ ωραιο..εγω οπως ειδες ολα λαχανι τα εχω!:tongue:

pSC1p2.png

απο ένα μαγαζί εδώ στην Ξάνθη το πήρα, το έχει η γυναίκα του αφεντικού του άντρα μου οπότε τα πήραμε απο κει. Και δεν μου έβγαλε ακόμη τιμή, για 220 μου είχε πει αλλά μέτα μου είπε πως ανέβηκε λιγάκι η τιμή. Είναι ελαφρύ εσύ που το βόλταρες? Ανοίγει - κλείνει εύκολα?

και γω όλα λαχανι τα έκανα και δωματιο και καρότσι.

Πήραμε και τα ίδια αυτοκόλλητα απο jumbo απο ότι είδα!

έκανα τη βλακεία και παρήγγειλα και απο το internet απο το stikcky, και μετά πήρα και απο τα jumbo και να δω τι απο όλα θα βάλω.:tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

απο ένα μαγαζί εδώ στην Ξάνθη το πήρα, το έχει η γυναίκα του αφεντικού του άντρα μου οπότε τα πήραμε απο κει. Και δεν μου έβγαλε ακόμη τιμή, για 220 μου είχε πει αλλά μέτα μου είπε πως ανέβηκε λιγάκι η τιμή. Είναι ελαφρύ εσύ που το βόλταρες? Ανοίγει - κλείνει εύκολα?

και γω όλα λαχανι τα έκανα και δωματιο και καρότσι.

Πήραμε και τα ίδια αυτοκόλλητα απο jumbo απο ότι είδα!

έκανα τη βλακεία και παρήγγειλα και απο το internet απο το stikcky, και μετά πήρα και απο τα jumbo και να δω τι απο όλα θα βάλω.:tongue:

χαχα!ασε κ εγω ειπα την Ιωαννα να μου παραγγειλει αυτοκολλητα απο το cosycorner..και παλι κοιταω διαφορα απο το ιντερνετ!μεχρι να γενησουμε μας βλεπω να το αλλαζουμε ποσες φορες!!!!

οσο για το καροτσι..βολταρει καλα!δεν ειναι παρα πολυ βαρυ ουτε πολυ ελαφρυ!νορμαλ!κλεινει σχετικα ευκολα σαν μπαστουνακι..πρεπει να το κανουμε μερικες φορες για να το μαθουμε...εγω δεν πηρα το πορτ μπεμπε γιατι η πλατη ξαπλωνει τελειως κ εχει ενα συστημα που γυρνας την κουκουλα απο την αλλη κ το βλεπεις το μωρο(οπως το χω στην φωτο)μετα το ξαναγυρνας κ το μωρο κοιταει προς τα εξω...για την τιμη καλη την βλεπω για τριιπλο!σου ειπα ο αλλος το χει 250.

pSC1p2.png

Με γεια! Υπεροχα τα πραγματακια και το δωματιο! Περασα κι εγω να πω τις καληνυχτες μου. Σιγα σιγα θα ετοιμαστω κι εγω για υπνο. Σας φιλω ολες. Ονειρα γλυκα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα να πω? :confused: Καληνύχτα? :confused:

Τέλοσπάντων... Χαίρετε!!!

Χάθηκα λίγο γιατί το Σάββατο άρχισα το τρέξιμο για το τραπέζι της επομένης που θα είχα την κολλήτη μου και έναν πολύ καλό μου φίλο και μετά καπάκι τη μαμά που ήρθε για να πάμε για ψώνια και έφυγε σήμερα το βράδυ!

Πολύ ωραία περάσαμε το Σ/Κ πάντως!

Τί να πω... Τα βασικά! Περαστικά σε όσες ταλαιπωρείστε από σωματικά αλλά και ψυχολογικά και οικογενειακά! Προσεχώς καλύτερα!

Καινούργια πραγματάκια βλέπω και χαίρομαι! Με γειά και να τα χαρείτε!

Angie, μάλλον για άλλο site λέμε... Με τα κορίτσια βλέπουμε αυτοκόλλητα από το http://www.cosycorner.gr Με αυτά που λες, μου φαίνεται πως εσύ κοιτάζεις κάτι άλλο... Τί θέλεις να πάρεις;

Annie, τη νύφη τη Σαλονικιά την θέλουμε! (Η άλλη η Σαλονικιά της Θάλειας δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον!) Έχουμε και κουκλάκι για πάρτη της! ;)

Αν κλείσετε ραντεβού για βλαστοκύτταρα με τη Θάλεια στο Παπανικολάαου μην με ξεχάσετε!

Μη με βρίσετε αλλά εδώ και 2 μέρες κοιμάμαι πολύ καλύτερα χωρίς το μαξιλάρι θηλασμού γιατί όταν χρειαζόταν να αλλάξω πλευρό, ξυπνούσα για να γυρίσω και το μαξιλάρι! Τώρα κοιμάμαι σερί όλη νύχτα το βοδάκι...

Η λεκάνη μου όμως με ταλαιπωρεί και μετά από κάποια ώρα το απόγευμα για να σηκωθώ, βογγάω...

Σήμερα ο μπεμπάκος είναι 30 εβδομάδων! :D Ναιαιαιαι!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...