Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γραψε και την συνταγουλα οποτε θες να το κανεις!

1 κιλο μοσχαρι σε μπουκιες

4-5 κουταλιες σουπας ελαιολαδο

2 κρεμμυδια ψιλοκ.

1 ποτηρι κρασιου λευκο ξηρο κρασι

1 κουταλια πελτε ντοματας

400γρ. ντοματακια con case

λιγη ζαχαρη

1 πρεζα μοσχοκαρυδο κ μπαχαρι

αλατι πιπερι

Λιγο αλευρι

Aλατοπιπερωνω και πασπαλιζω με λιγο αλευρι το κρεας το ροδιζω

ελφρα στο λαδι ριχνω τα κρεμμυδια να μαραθουν και τον πελτε και

σβηνω με κρασι.Βαζω τα μπαχαρικα τα ντοματακια και τη ζαχαρη.Βαζω

λιγο νερο ισα να σκεπαζει το κρεας χαμηλωνω τη φωτια και σιγοβραζω για 50 λεπτα περιπου μεχρι ναμαλκωσει και να δεσει η σαλτσα.

Ελπιζω να σ αρεσει!!!

Με πολυ αγαπη;););)

αχ,ευχαριστω ΄πολυ καλη μου Βασουλα,την εγραψα κιολας γιατι την λιγουρευτηκα!!!!:lol:οσο για την παραγγελια εχω μπει τωρα στο site και κοιταω τι αλλο εχει,τα βαζω στο καλαθι κ μετα...θα δω τι θα μου πει!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γραψε και την συνταγουλα οποτε θες να το κανεις!

1 κιλο μοσχαρι σε μπουκιες

4-5 κουταλιες σουπας ελαιολαδο

2 κρεμμυδια ψιλοκ.

1 ποτηρι κρασιου λευκο ξηρο κρασι

1 κουταλια πελτε ντοματας

400γρ. ντοματακια con case

λιγη ζαχαρη

1 πρεζα μοσχοκαρυδο κ μπαχαρι

αλατι πιπερι

Λιγο αλευρι

Aλατοπιπερωνω και πασπαλιζω με λιγο αλευρι το κρεας το ροδιζω

ελφρα στο λαδι ριχνω τα κρεμμυδια να μαραθουν και τον πελτε και

σβηνω με κρασι.Βαζω τα μπαχαρικα τα ντοματακια και τη ζαχαρη.Βαζω

λιγο νερο ισα να σκεπαζει το κρεας χαμηλωνω τη φωτια και σιγοβραζω για 50 λεπτα περιπου μεχρι ναμαλκωσει και να δεσει η σαλτσα.

Ελπιζω να σ αρεσει!!!

Με πολυ αγαπη;););)

μιαμ μιαμ θέλω και γω...φτιάχτω angie και μόλις είσαι έτοιμη πετάγομαι απο την δουλειά να φάω και γω ένα πιατάκι ε???;)

αχ,ευχαριστω ΄πολυ καλη μου Βασουλα,την εγραψα κιολας γιατι την λιγουρευτηκα!!!!:lol:οσο για την παραγγελια εχω μπει τωρα στο site και κοιταω τι αλλο εχει,τα βαζω στο καλαθι κ μετα...θα δω τι θα μου πει!

angie Μου βαλε στο καλαθι κ μετα εχει βηματα που σε καθοδηγουν για να τα αγορασεις..βαλε αγγλικα για να καταλαβαινεις τα βηματα ....εχει τροπο πληρωμης καταθεση σε τραπεζα αλλιως βαλε πιστωτικη..για να κανεις Paypal τωρα ειναι λιγο μανικι..ουτε εγω ξερω,ο Κωστας εχει...

ΠΗΡΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ!θα βαλω φοτο μετα!

εφαγα τωρα κ θα εκραγω!!!ΜΠΑΜΜΜΜ:tongue::tongue::tongue:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

πάει και η σημερινή, πόσο γρήγορα εφυγε η μέρα μου σήμερα ίσως επειδή είχα να πατήσω 3 μέρες στο γραφείο και μαζεύτηκε δουλίτσα....

Θα πάω μόλις σχολάσω στην μαμά μου να δω λιγο τον μπαμπούλη μου και επι της ευκαιρίας να πάρω και σπανακόρυζο που έχει φτιάξει γιατί εχθές δεν μαγείρεψα κάτι για σήμερα οπότε σώθηκα....!!! σας φιλώ γλυκά θα τα πούμε ή το βραδάκι αν καταφέρω και μπω απο το σπίτι ή άυριο πουρνο-πουρνο...!!! φιλούρες σε όλες τις μανούλες και τα μπομπιρίνια μας!!!

Γειά σας ξανά κι από μένα. Επέστρεψα από γυμναστική και σουπερ μαρκετ και είμαι κομμάτια. Σήμερα κάναμε λίγο πιο έντονη γυμναστική και συγκεκριμένα ώμους και νιώθω πολύ βαριά τα χέρια μου. Σαν να μην μπορώ να τα κουνήσω. Βικάκι εσύ πως είσαι. Εγώ ήμουν πάρα πολύ αγύμναστη και αυτό το λίγο το νιώθω αμέσως. Καλό όμως κάνει.

Αντζούλα μου η μικρή σου ακόμα εξαφανισμένη? Ακόμα κι όταν ξαπλώνεις στο κρεβάτι κι ηρεμείς? Μήπως θα'πρεπε να μιλήσεις στον γιατρό σου, ίσως να σε δει πιο σύντομα? Έτσι για να σου φύγει και το άγχος.

Μαιρούλα 73 κι εγώ δεν έχω ψωνίσει απολύτως τίποτα. Δεν είσαι η μόνη...

Με γεια τα πραγματάκια σε όσες ψωνισαν. Με το καλό όλων μας τα μωράκια να τα χαρούν.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

ΜΑΡΑΚΙ εμφανιζεται αλλα μια φορα τη μερα...δεν κανει αυτα τα εντονα κουνηματα που εκανε!θα παρω τηλ το βραδυ στο ιατρειο να κλεισω ενα ραντεβου αυριο μεθαυριο να παω για να μη σκασω..

ΙΩΑΝΝΟΥΛΑ και ΑΝΝΥ ευχαριστω για τις πληροφοριες!διαλεξα αυτα που ηθελα,συμπληρωσα κι ολα τα στοιχεια κι επελεξα να πληρωσω με τραπεζικο λογαριασμο.μου εστειλαν και e-mail με τα στοιχεια τους και λενε σε 1 βδομαδα να τα χω βαλει για να προχωρησει η παραγγελια.το θεμα ποιο ειναι???

πρώτον: σε οποια τραπεζα θελω παω και τα καταθετω??δεν υπηρχε διευκρινιση.

δεύτερον: ΙΩΑΝΝΑ εσενα ειχε εξοδα μεταφορας κι αν ναι,ποσα?εμενα ειναι 50 ευρω.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Αντζούλα, για να τα στείλεις σε τράπεζα στην Ιταλία θα πρέπει να το κάνεις με έμβασμα (λογικά). Θα πας στην τράπεζα που διατηρείς τον λογ/σμό σου και θα τους δώσεις όλα τα στοιχεία για να στείλουν το έμβασμα. Οι τράπεζες χρεώνουν γι'αυτο. Μόνο βεβαιώσου ότι θα γράψουν ότι εσύ έστειλες τα χρήματα και ίσως τον αριθμό παραγγελίας αν σου'χουν δώσει κάτι τέτοιο.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Αχ κοριτσια γεννησε μια φιλεναδα μου!!!3100γρ κ 54 εκ!!!!:P:p:p:p

ειχε κλεισει κ την 40 βδομαδα κ πηγε προγραμματισμενα στην κλινικη.την κανανε προκληση αλλα δεν ειχε καθολου διαστολη κ τελικα γεννησε με καισαρικη!!!

δυστυχως δεν μπορω να παω να την δω γιατι ειναι στην Κοζανη...:(

να ναι καλα ολες οι μανουλες με τα μωρακια τους!!!!

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλιτες

εγω ειχα βοηθεια σημερα αδερφη και μαμα και πακεταραμε καμια 25αρια κουτες!!! Μεχρι τις 5μιση δεν εβαλα κ_λο κατω... και τελικα δεν φαγαμε και τη φακη που εφτιαξε η μαμα μου. Ψησαμε κατι λουκανικα κ κεμπαπ....μιαμ μιαμ

atlantis άλλαξα την penaten γιατι εκανε το δερματακι σαν του φιδιου... Δεν συγκαηκε αλλα αφυδατωθηκε απο τις πρωτες 2 βδομαδες

Αχ κοριτσια γεννησε μια φιλεναδα μου!!!3100γρ κ 54 εκ!!!!:P:p:p:p

ειχε κλεισει κ την 40 βδομαδα κ πηγε προγραμματισμενα στην κλινικη.την κανανε προκληση αλλα δεν ειχε καθολου διαστολη κ τελικα γεννησε με καισαρικη!!!

δυστυχως δεν μπορω να παω να την δω γιατι ειναι στην Κοζανη...:(

να ναι καλα ολες οι μανουλες με τα μωρακια τους!!!!

Να σας ζησει. Ετσι την "επαθα" κι εγω στο Στελιο..εξ' ου και η καισαρικη...

Κοριτσαρες περασα να δω τα νεα σας

και σας αφηνω να βαψω μαλλι...

Θα ξαναπερασω το βραδυ για καληνυχτα

QuW0p3.png

καλη επιτυχια Ιρεβ μου στο μαλλι!!!

να σαι καλα Μαρακι μου!

εγω ειμαι λιγο κοκκαλο σημερα , γιατι αν και εφαγα το αγαπημενο μου φαγητο (μακαροναδα) μετα εκανα εμετο..κ επειδη δεν κανω σχεδον ποτε με χαλασε πολυ τωρα κ σερνομαι......

καλε που ειστε ολες?????ααααα

pSC1p2.png

Χαιρετώ τις όορφες μανούλες και τα γλυκά μωράκια τους!

Από οτι είδα είστε όλες καλά, αννυ μου εσύ καλά εισαι τώρα? Με γεια και το καροτσάκι.

Εγώ απο χτες έχω τρομερό πονόδοντο που δεν με άφησε να κοιμηθώ όλο το βράδυ! Ετσι σήμερα πρωί πρωι έκλεισα ραντεβού και γύρισα πριν απο λίγο... Το πόρισμα : δύο σφραγίσματα:-(:sad::-(

Πήρα και το γιατρό μυο και μου είπε πως μπορώ να τα κάνω αρκεί να μην χρησιμοποιήσει συκγεκριμένα φάρμακα ο οδοντίατρος, οπότε απο αύριο αρχίζω και το κακό είναι ότι δεν έχω χειρότερο απο τον οδοντίατρο, το ιστορικό μου περιλαμβάνει κλάματα, οδοντίτρο που δάγκωσα, οδοντιατρο που με έδιωξε 5 φορές γιατί δεν καθόμουν και άλλα τέτοια!!!

Ελπίζω άύριο να είμαι δυνατή όχι για μένα αλλά για την πεταλουδίτσα μου!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Χαιρετώ τις όορφες μανούλες και τα γλυκά μωράκια τους!

Από οτι είδα είστε όλες καλά, αννυ μου εσύ καλά εισαι τώρα? Με γεια και το καροτσάκι.

Εγώ απο χτες έχω τρομερό πονόδοντο που δεν με άφησε να κοιμηθώ όλο το βράδυ! Ετσι σήμερα πρωί πρωι έκλεισα ραντεβού και γύρισα πριν απο λίγο... Το πόρισμα : δύο σφραγίσματα:-(:sad::-(

Πήρα και το γιατρό μυο και μου είπε πως μπορώ να τα κάνω αρκεί να μην χρησιμοποιήσει συκγεκριμένα φάρμακα ο οδοντίατρος, οπότε απο αύριο αρχίζω και το κακό είναι ότι δεν έχω χειρότερο απο τον οδοντίατρο, το ιστορικό μου περιλαμβάνει κλάματα, οδοντίτρο που δάγκωσα, οδοντιατρο που με έδιωξε 5 φορές γιατί δεν καθόμουν και άλλα τέτοια!!!

Ελπίζω άύριο να είμαι δυνατή όχι για μένα αλλά για την πεταλουδίτσα μου!!!

ωχ..υπομονη!!!κ για μενα ειναι ο χειροτερος γιατρος!αν κ ευτυχως εχω μονο 2 σφραγισματα τα οποια τα εκανα στα 22 μου!

εμενα ακομη το στομαχι μου ειναι κ@λος!:-(

ps.ανεβαζω photossss

Επεξεργάστηκαν by Annie

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...