Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

...τωρα ειμαι κομματια!!! το παθαίνει καμιά?επίσης έχω αρχίσει να σκέφτομαι οτι είμαι η μόνη που δεν έχει ψωνίσει ΤΙΠΟΤΑ!! εχει καμια σας ιδεα γιαυτο υο καροτσι το STOKKE?

τί σκέφτεται μια μαμά, στο blog:

http://oimpompires.blogspot.com

9NJ6.jpgRJvQp3.png

KZxPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

κουκλες, καλημερα!!! χτες έμεινα ξαγρυπνη γιατί ο μπούλης μου με τρέλανε στις κλωτσιές ...

mmmmm καλό είναι αυτό δείχνει ότι είναι καλά ε???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εγώ κοιμάμαι ξερή ξυπνάω μόνο για πιπι και ο άντρα μου μου λέει το πρωί

με τόσες κλωτσίτσες που τρώς απο τον μπέμπη πως δεν ξυπνάς??? δεν ξέρω μάλλον τις έχει συνηθήσει ο οργανισμός μου και με νανουρίζει...χιχιχιχ:-P:-P:-P

Χριστινακι μου μολις πηρα την κυρια αυτη στο Ικα και μου πε να παω την Δευτερα 09,00 και να φοραω κατι ανετο.μονο το βιβλιαριο να χω ΜΑΖΙ!να σου δωσω το κιν της να την παρεις κι εσυ?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημερα μανουλες!!!!Καλη εβδομαδα και καλο μηνα!!!!

Παει και ο Γεναρης!!Καλα θα ερθει ο Απριλιος να γεννησουμε και

δεν θα το παρουμε χαμπαρι!!!!!

Εμεις μαλλον το αλλο Σ/Κ θα βαψουμε το δωματιο του μπεμπη.

Θελω να τα κανω ολα να τελειωνω γιατι με αγχονει να τα εχω στο

κεφαλι μου!!!Anyway!!!

Εγω εχθες το βραδυ κοιμηθηκα πολυ καλα μετα απο παααααρα πολυ καιρο!!

Αφου το πρωι με ταραξε στην κλωτσια ο μπεμπης αλλα ουτε τα ματια μου

δεν ανοιξα!Τοσο κομματια ημουνα!!!

Εσεις μανουλες τι κανετε???

angie φασολακια ε????Με ψωμακι να βουτας στη σαλτσουλα ε?????μιαμ μιαμ!!!!Εγω λεω να φιαξω ενα τας κεμπαπ με ρυζακι σημερα, ακομα ομως

το σκεφομαι..............:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ααααχ τι ωραια!!!:D:D:D:DΜολις μου φερανε το παρκοκρεβατο και το

μπανακι του μπεμπη απο Ιταλια που τα ειχα παραγγειλει απο το

bimbomarket.it.Tελεια συσκευασια και πολυ γρηγορη παραδοση.

Εμεινα πολυ ευχαριστημενη!!!:P:p:p:p:p:p

Angie εσυ ηθελες να παραγγειλεις απο εκει το καροτσι??

καλημέρα στρουμπουλές μου πεταλουδίτσες!!

καλή εβδομάδα!!

και καλό μήνα να έχουμε!!!!

τσ,τσ,τσ,στ μιλάτε για σοκολάτες πρωί πρωί??είναι δυνατόν??????:tongue:

δόξα το Θεούλη είμαι καλύτερα,έχω συσπάσεις κυρίως οταν είμαι ξαπλωμένη,οι οποίες μου είπε ο γιατρός είναι σχετικά φυσιολογικές,έκανα πάλι έναν καρδιοτοκογράφο χθές(ε,είχα τόσες μέρες να πάω στο μαιευτήριο!και η μπέμπα τρελάθηκε,την ενοχλούσε το μηχάνημα,έκaνε το χαμό!)και είχα μόνο μια μικρούλα,οπότε συνεχίζω με αυτή τη δόση και με αισιοδοξία οτι όλα θα πάνε καλά!

mary 73 κι εγώ μια από τα ίδια με τον ύπνο,άστα να πάνε!και μην αγχώνεσαι καθόλου με τα ψώνια,εμείς μαζέψαμε όλα τα πράγματα της μικρής μέσα σε δύο μέρες!είναι απίστευτο,αλλά αληθινό,και να σκεφτείς οτι τα ψώνια έγιναν χωρίς εμένα(:-().όμως φαίνεται οτι τους είχα εκπαιδεύσει καλά,είχαμε δει μαζί στο διαδίκτυο και σε καταλόγους και ήξεραν πάνω κατω τι θέλω,ξέρουν και το γούστο μου και όλα καλά!με το ρηλάξ δεν πολυτρελάθηκα,είναι το dreams της chicco,που είναι σταθερό,έχει δόνηση,χερούλια&μουσική αλλά δεν έβρισκαν πουθενά το σχέδιο που θέλαμε&αυτό που πήραν έχει μπόλικο γαλάζιο,πειράζει?μόνο 3-4 πραγματάκια λείπουν τώρα!α!και η μπέμπα να τα χαρεί!

α!μόνο μην αργήσεις πολύ να πάς γιατί έχουν εκπτώσεις και εξαντλούνται πολλά πράγματα.καλορίζικα όλα τα πράγματα σε όσες ψώνισαν!

angie είσαι καλύτερα σήμερα?πήγαινέ το έτσι χαλαρά γενικώς,δε γίνεται αλλιώς!εγώ να καταλάβεις είχα τρελό κόλημμα με την καθαριότητα,αλλά με όλα αυτά σιγά σιγά το ξεπερνάω,βλέπω τη σκόνη να κάνει πάρτυ πάνω στα έπιπλα &δεν αγχώνομαι καθόλου.όσο για τη μέση κι εμένα πονάει...περαστικά στον κουμπάρο σας.

strata μου έτσι σε θέλω,μη μασάς!μου είπαν να πίνω πολύ νερό αλλά δεν παίζει τόσο ρόλο στη χολή,όσο στο νεφρό.ούτε το περπάτημα.μόνο ψάξε το καλά και με τις μαίες,το γυναικολόγο ή έναν νεφρολόγο για το τι πρέπει ακριβώς να κάνεις,δε θέλω να σε αγχώνω,απλά πιστεύω οτι πρέπει να το διασταυρώσεις.

irev γιατί άλλαξες την penaten?αυτή τη σειρά είχα σκοπό να πάρω.περαστικά στο θείο σας και καλή δύναμη στο πακετάρισμα.αχ,ένα ντου να μπορούσαμε να κάνουμε όλες,να σε βοηθήσουμε!

για τις σερβιέτες η κουμπάρα μου μου σύστησε τις tena.

βασ 32 καλά αποτελέσματα στο γιατρό,μην αγχώνεσαι τόσο βρε καλή μου.ξέρω τι πρέπει να κάνεις εσύ,αυτό που κάνω εγώ,εσύ βέβαια χωρίς λόγο,να δείς πως θα σου φύγει το άγχος:να πηγαίνεις κάθε τόσο μια βόλτα στο μαιευτήριο!την πρώτη φορά πήγα χεσμένη,τώρα πάω γελώντας!:-P

nikole περαστικά και γρήγορα στον καλό σου!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Ααααχ τι ωραια!!!:D:D:D:DΜολις μου φερανε το παρκοκρεβατο και το

μπανακι του μπεμπη απο Ιταλια που τα ειχα παραγγειλει απο το

bimbomarket.it.Tελεια συσκευασια και πολυ γρηγορη παραδοση.

Εμεινα πολυ ευχαριστημενη!!!:P:p:p:p:p:p

Angie εσυ ηθελες να παραγγειλεις απο εκει το καροτσι??

μεγεια-μεγεια!!! ναι,απο κει θελω να το παρω!!δωσε μου πληροφοριες,σε ποσες μερες σου ηρθανε??πως πληρωσες?και γενικα βοηθα με αν μπορεις νακανω κι εγω την παραγγελια σημερα που θελω!!!!!!!:P;):D

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ευχαριστώ μανούλες για τα περαστικά....ήρθε απ'τη δουλειά και έχει λιώσει στον ύπνο....ας ελπίσουμε ότι θα σηκωθεί καλύτερα!!!!!!!!!!!και περίμενα πώς και πώς αύριο να δώ την μπουμπού μου και να πάω για ψώνια και εγώ......για να δούμε τι θα γίνει....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:.........

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Χριστινακι μου μολις πηρα την κυρια αυτη στο Ικα και μου πε να παω την Δευτερα 09,00 και να φοραω κατι ανετο.μονο το βιβλιαριο να χω ΜΑΖΙ!να σου δωσω το κιν της να την παρεις κι εσυ?

ναι αν σου είναι εύκολο!!!:tongue::tongue::tongue:

δόξα το Θεούλη είμαι καλύτερα,έχω συσπάσεις κυρίως οταν είμαι ξαπλωμένη,οι οποίες μου είπε ο γιατρός είναι σχετικά φυσιολογικές,έκανα πάλι έναν καρδιοτοκογράφο χθές(ε,είχα τόσες μέρες να πάω στο μαιευτήριο!και η μπέμπα τρελάθηκε,την ενοχλούσε το μηχάνημα,έκaνε το χαμό!)και είχα μόνο μια μικρούλα,οπότε συνεχίζω με αυτή τη δόση και με αισιοδοξία οτι όλα θα πάνε καλά! μπραβο καλη μου!καλε το κανονικο σου ονομα ξερουμε ποιο ειναι ή εγω δε θυμαμαι??? χι χι..!που πας και κανεις καρδιοτοκογραφο??

με το ρηλάξ δεν πολυτρελάθηκα,είναι το dreams της chicco,που είναι σταθερό,έχει δόνηση,χερούλια&μουσική αλλά δεν έβρισκαν πουθενά το σχέδιο που θέλαμε&αυτό που πήραν έχει μπόλικο γαλάζιο,πειράζει?

κι εμενα το ρηλαξ μου της chicco ειναι αυτο το ιδιο!!αν βγαλεις το κουβερτακι ειναι μια χαρα!ολα εχουν πολυ γαλαζιο οσα ειδα,το δικο μας εχει κ πολυ πορτοκαλι!ωραιο ειναι!!:-P

angie είσαι καλύτερα σήμερα?πήγαινέ το έτσι χαλαρά γενικώς,δε γίνεται αλλιώς!εγώ να καταλάβεις είχα τρελό κόλημμα με την καθαριότητα,αλλά με όλα αυτά σιγά σιγά το ξεπερνάω,βλέπω τη σκόνη να κάνει πάρτυ πάνω στα έπιπλα &δεν αγχώνομαι καθόλου.όσο για τη μέση κι εμένα πονάει...περαστικά στον κουμπάρο σας.

ευχαριστω πολυ μανουλα!ο κουμπαρος μας ξεχασα να σας πω,εγχειριστηκε χτες,3 τενοντες ειχαν διαλυθει και εβαλε κ γυψο για 1 μηνα.ευτυχως ολα καλα!εγω απο την αλλη..κοιμηθηκα χαλια..η κοιλια μου ακομα ειναι σκληρη,κι η μικρη αντε μια φορα τη μερα να κουνηθει:confused::(θα παω αυτη τη βδομαδα στον γιατρο να τη δω επιτελους!

για τις σερβιέτες η κουμπάρα μου μου σύστησε τις tena.

γιατι αυτες κι οχι κανονικες σερβιετες?εγω ας πουμε χρησιμοποιουσα allwayw ως τωρα,δεν κανουν??

8yrVp3.png

WAy0p2.png

μεγεια-μεγεια!!! ναι,απο κει θελω να το παρω!!δωσε μου πληροφοριες,σε ποσες μερες σου ηρθανε??πως πληρωσες?και γενικα βοηθα με αν μπορεις νακανω κι εγω την παραγγελια σημερα που θελω!!!!!!!:P;):D

Ευχαριστω πολυ!!!

Τα παραγγειλα 26/1 και σημερα ηρθανε.Ειχαμε πληρωσει με

paypal οπου εχει λογαριασμο ο αντρας μου.Αλλα αν θες πληρωνεις

και με πιστωτικη ή κανεις καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο.

Αν πας στους τροπους πληρωμης στο bimbomarket γραφει πως

μπορεις να πληρωσεις.Για το paypal δεν ξερω να σε βοηθησω γιατι τα εκανε ο αντρας μου.Αν ξερει καμια αλλη κοπελα να σου πει για το paypal καλως!!!Ο τροπος παραγγελιας ειναι ευκολος.;)

τας κεμπαπ με ρυζακι???????????

πες μου γρηγορα την συνταγη!!δεν το χω φτιαξει ποτε αυτο!!!!

Γραψε και την συνταγουλα οποτε θες να το κανεις!

1 κιλο μοσχαρι σε μπουκιες

4-5 κουταλιες σουπας ελαιολαδο

2 κρεμμυδια ψιλοκ.

1 ποτηρι κρασιου λευκο ξηρο κρασι

1 κουταλια πελτε ντοματας

400γρ. ντοματακια con case

λιγη ζαχαρη

1 πρεζα μοσχοκαρυδο κ μπαχαρι

αλατι πιπερι

Λιγο αλευρι

Aλατοπιπερωνω και πασπαλιζω με λιγο αλευρι το κρεας το ροδιζω

ελφρα στο λαδι ριχνω τα κρεμμυδια να μαραθουν και τον πελτε και

σβηνω με κρασι.Βαζω τα μπαχαρικα τα ντοματακια και τη ζαχαρη.Βαζω

λιγο νερο ισα να σκεπαζει το κρεας χαμηλωνω τη φωτια και σιγοβραζω για 50 λεπτα περιπου μεχρι ναμαλκωσει και να δεσει η σαλτσα.

Ελπιζω να σ αρεσει!!!

Με πολυ αγαπη;););)

angie μου το όνομά μου είναι Μαρία,αν δεν το έχω αναφέρει.

καρδ/φο κάνω στο μαιευτήριο που θα γεννήσω πρώτα ο Θεούλης,που είναι στην Πάτρα.

ναι μωρέ,μια χαρά είναι το ρηλαξ,εμας είναι άσπρο(θα λερώνει...)με χρωματιστά σπιτάκια.

άντε,με το καλό να τη δείς,θα έχει μεγαλωωωωωωωσει!

δυστυχώς δεν κάνουν μου είπε οι απλές(kι εγώ αυτεςχρησιμοποιούσα)έβαζε δυο-δυο και δεν αρκούσαν.νομίζω το ίδιο είπε και η irev...καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει...αχ,θα μου κακοφανεί πάρα πολύ!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...