Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βικυ μου μετα τη γεννα και μεταααααα απο οοοοοοτι παρουμε απο το ΙΚΑ

Βασουλα χαιρομαι που εισαι καλυτερα. Άντε, θα δεις και το μωρακι σου και θα ανεβει κι αλλο η ψυχολογια σου!

Εγω λεω για φακες ... επιασε κρυο, γίνονται και γρηγορα

Γιατι περιμενω τον αντρουλη μου να φερει κουτες να αρχισω το πακεταρισμα---βοηθεια μου---ξέρω, ξερω..χαχα

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ!!!!!!!καλο μηνα,καλη βδομαδα!!! :-)

τι κανετε?ολες πρωινες εκτος απο μενα βλεπω,ε?κι εγω βασανιστικά κοιμηθηκα,πονανε τα κοκαλακια μου..σημερα μονο φαι θα κανω ,θελω επιτελους να μου ξεθυμωσει η μπεμπουλα και να μου μιλαει......... :-(

καλημέρα Άντζυ!!!!

Δώσε φιλάκια στην μπεμπούλα σου πολλά!!!

GaiGp3.png

καλημερα και σε σενα Βικακι μου!!της δινω,αλλα δεν απανταει :-(

εγω θα κανω φασολακια φρεσκα με πατατουλες..μιαμ..και φετουλα...και βουτα με ψωμακι στη σαλτσα..!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημερα Ανζυ, καλημερα angel, καλημερα ιρεβ,

΄Πώς ειστε?????

Μιλάτε για φαγητο. Εμεις εχθες ειχαμε κατι φίλους σπίτι και παραγγειλαμε μια special pizza Fun και εεεεεεεφαγαααααα πολύ. Σημερα που θα με ζυγισει ο γιατρός δεν θα κοιτάω καθόλου.

Για πρωινο σημερα εφαγα μονο γαλα και κρν φλεικσ αλλά πεινάω πάλι !!!Τι να κάνω????

Ημπεμαπα μου κανει κανει κινήσεις όχι απλά τιναγματα !!σαν γυρνάει ολοκληρη και να κανει ενα γκλουπ σα χέλι τη νιώθω. Ειναι περιεργη αισθηση. Μερικές φορές η κοιλιά κουνιέται μονη της και ντρεπομια να με βλέπουν άλλοι εκεινη την ώρα χιχιχχι

Επεξεργάστηκαν by βασ32

Εγω βρε κοριτισα.....να μη με ματιαξω κι ολας

Δεν πειναω σχεδον καθολου... Συνηθως παει 2 κ 3 η ωρα κι αρχιζω να ζαλιζομαι και μετα θυμαμαι οτι δεν εχω φαει τιποτα

Βασικα οταν η ζυγαρια χτυπησε τα +11 πανικοβληθηκα (και με τα περιεργα του ζαχαρου) και κοιταξα να "κανω κρατη". Εχασα ετσι ενα κιλο (ειμαι στα +10) κι απο τοτε που αρχισα να μειωνω τη μασαμπουκα μου συμβαινει αυτο το "ανεξηγητο φαινομενο" να ξεχναω να φαω

Η αληθεια ειναι οτι αυτο το ειχα παθει και λεχωνα στο Στελιο κι ετσι μεχρι να σαραντισω ειχα χασει και τα 7 παραπανισια κιλα που εμειναν βγαινοντας απο το μαιευτηριο (γιατι μεσα εκει μολις γεννησα εχασα τα 5)

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα Βασιλικουλα!!πιτσα ακουω,ε!!ωραια!καλε ακου ντρεπεσαι που κουνιεται η κοιλια!!εγω παρακαλαω να συμβαινει αυτο!τι πιο ωραιο απο το ναβλεπεις τη μπεμπα σου να κουνιεται ετσι!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλημερα Ανζυ, καλημερα angel, καλημερα ιρεβ,

΄Πώς ειστε?????

Μιλάτε για φαγητο. Εμεις εχθες ειχαμε κατι φίλους σπίτι και παραγγειλαμε μια special pizza Fun και εεεεεεεφαγαααααα πολύ. Σημερα που θα με ζυγισει ο γιατρός δεν θα κοιτάω καθόλου.

Για πρωινο σημερα εφαγα μονο γαλα και κρν φλεικσ αλλά πεινάω πάλι !!!Τι να κάνω????

Ημπεμαπα μου κανει κανει κινήσεις όχι απλά τιναγματα !!σαν γυρνάει ολοκληρη και να κανει ενα γκλουπ σα χέλι τη νιώθω. Ειναι περιεργη αισθηση. Μερικές φορές η κοιλιά κουνιέται μονη της και ντρεπομια να με βλέπουν άλλοι εκεινη την ώρα χιχιχχι

Γιατι νρεπεσαι καλε? Ισα ισα που εχει πλακα... Εγω το διασκεδαζω!

QuW0p3.png

Καλημέρα κορίτσια.Θέλω γλυκό επειγόντως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ!!φαε μια ωραια σοκολατιτσα,εγω εφαγα μια Παυλιδη μπανανα τωρα :-):-P

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ!!φαε μια ωραια σοκολατιτσα,εγω εφαγα μια Παυλιδη μπανανα τωρα :-):-P

σοκολατιτσα μαπανάνα τρλαίνομαι !!!!!!!!!!!!!!

εγώ χτυπάω καμιά υγείας μπας και μου πέσεις πιο ελαφρια σε θερμίδες.

τώρα που πεινουσα πολύ προηγουμένω ξεκινησα με δυο αχλαδάκια αλλά τιποτα η πεινα πεινα!!!

Κατέληξα σε ψωμι και τυρί πώς μου ήρθε και μενα!!!!

Καλημέρα και καλό μήνα μανουλίτσες:tongue:...βρε κακούργες μάνες ναι ναι για σας λέω angie:tongue: και elisavet:tongue: δεν ντρέπεστε καθόλου πάλι για γλυκά θα μιλήσουμε???? δεν μας σκέφτεστε καθόλου εμας που δεν κάνει να φάμε γλυκάκι??? αν και να πω την αμαρτία μου το Σαββάτο έφαγα ενα μεγάλο μαλακό cookies με γέμιση άσπρης και μαύρης σοκολότας που μου έφερε ο γείτονας μας διότι μαγειρεύει τέλεια και φτιάχνει και γλυκά επίσης τέλεια...και σήμερα το πρωί έφαγα ένα σταφιδοψωμάκι γιατί βαρέθηκα τα κορν φλεικς και τα τοστ......

Βασιλικούλα:P καλά αποτελέσματα απο το γιατρό και να μας χαιρετήσεις το μπεμπάκι σου...!!!

irev:D μεγειά τα πραγματάκια και μην κολλάς με ώραίο τρόπο να ρωτήσεις απο που τα πήρε η γιαγιά μισή ντροπή δική της και καμία δική σου...χιχιχιχ. Περαστικά και για τον θείο σας, έυχομαι όλα να πάνε καλά!!!

Angie μου τι έγινε με τον κουμπάρο όλα καλά???

Νicole:-P μας εύχομαι ο Αγίος να κάνει τον άντρα σου να το ξεπεράσει ανώδυνα και γρήγορα και να προφυλάξει και σενα να μην κολλήσεις...σε φιλώ και σε καλημερίζωωωω!!!

Angel:tongue: καλά αυτός στο ΙΚΑ δεν το βλέπω να την γλιτώνει...ρε πουλάκι μου επίτηδες το κάνει ο π@π@ρ@ς πόση μ@λ@κί@ τον δέρνει..τέλος πάντων αφού ξεμπέρδεψες και σήμερα ούτε στον παππά να μην το πεις....!!!άντε κοντεύουμε μανουλίτσα υπομονή και σε λίγο θα έχουμε μυαλό μόνο για τα μπεμπουλίνια μας!!!

Είμαι στο γραφείο και λέω να βγώ λίγο έξω να ξεπιαστω απο την καρέκλα θα τα πούμε σύντομα....

αααα angie:tongue: έμαθες κάτι για τα μαθήματα στο Ika????:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...