Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα.

ωχ,το φοβόμουν αυτό με το εμβόλιο...εμένα μου είχε πει πρίν καιρό όχι από τη στιγμή που δεν είναι πολύ είναι πολύ εξαπλωμένος ο ιός.

αν χειροτερέψουν τα πράγματα και επιμένουν να εμβολιαστούμε τι θα κάνουμε??

έχω τρελά νεύρα,δε μου έφταναν όλα τα άλλα ρε παιδιά,από χθές υποφέρω από πόνους στην κοιλιακή χώρα,ο γιατρός εκτίμησε οτι είναι το έντερο&το απόγευμα θα πάω σε γαστρ/γο αν και είμαι καλύτερα τώρα..

:confused:

Περαστικά σου

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστώ elisavet..

ούτε εγώ θέλω να το κάνω,φοβάμαι πολύ γιατί δεν ξέρουν πως αντιδρά το έμβρυο στον ιό...προτιμώ,από τη στιγμή που δε δουλεύω βέβαια,

να κλειστώ μέσα στο σπίτι μόνη μου,να μη βλέπω κανέναν,

να πηγαίνω μόνο για εξετάσεις&γιατρό με μάσκα&οινόπνευμα...

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Kαι μενα στην αρχη μου ειχε πει οτι θα δουμε τι θα κανουμε γιατι τιποτα δεν ειναι αθωο!τωρα δεν ξερω τι θα γινει..διαβαζω διαφορα...κ εγω για αυτο θελω να παιρνω αδειες απο την δουλεια μου γιατι αρρωστησαν τα παιδια ενος συναδελφου κ δεν μπορω να ξερω αν αυτος εχει μεταφερει το μικροβιο!!!:confused:

δειτε ομως και αυτο:

http://pandemicflugr.wordpress.com/

παρα αυτα κ στο σπιτι που μενουμε δεν ειμαστε μονες, οι συζυγοι μας που μπαινοβγαινουν, τα παπουτσια , ακομη και απο τα χερουλια της πορτας μπορεις να ρθεις σε επαφη με τον ιο!!

δεν ξερω κ εγω ειμαι πολυ μπρερδεμενη κ τρομοκρατημενη!

αν ημουν μονη μου θα το καα σιγουρα , αλλα τωρα ρε κοριτσια που δεν ξερουμε τι παρενεργειες εχει αυτο το εμβολιο, πως να το κανουμε?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

κορίτσια καλημέρα! καλή εβδομάδα και περαστικά στις ελαφρά αρρωστούλες! Πωπω τι ήταν τώρα αυτό με το εμβόλιο; Την τελευταία φορά που είδα το γιατρό μου ( 12/11) δεν είπαμε τίποτα για αυτό αλλά με αυτά που διάβασα απο εσάς ταράχτηκα. Ούτε εγώ θέλω να το κάνω. Προτιμώ και εγώ να μην πηγαίνω πουθενά απο το να το κάνω. Όμως οι συγγενείς μας, οι φίλοι μας; Έρχονται σπίτι για επίσκεψη! Μήπως απο αυτούς δεν κινδυνεύουμε; Πρέπει να γίνουμε πολύ αυστηρές μαζί τους και να μη δεχόμαστε επισκέψεις αν νιώθουν το παραμικρό. Με τους άντρες μας; Μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι αυτοί είναι ασφαλείς και μαζί τους και εμείς;;;

Πωπω δεν αγχώθηκα σε όλη την εγκυμοσύνη και τώρα έχω ταραχτεί πολύ. Σήμερα πάω και για τη β' επιπέδου στο Μητέρα. Θα σας πω νέα μετά. Φιλάκια

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα.

Μόλις μίλησα με το γιατρό μου και μου είπε πως το εμβόλιο πρέπει να το κάνω.Μου είπε πως η εξάπλωση του ιού είναι τεράστια και οι επιπλοκές στις εγκύους είναι πολύ σοβαρές (τα φάρμακα που θα χρειαστεί να πάρουμε για να το ξεπεράσουμε είναι πολύ δυνατά κλπ.)

Εσείς τί λέτε τώρα γι' αυτό;

Τον ρώτησες όμως αν γνωρίζει τις μακροχρόνιες παρενέργειες του εμβολίου σε εσένα και κυρίως στο μωρό; Γιατί πέρα από αυτές για τις οποίες έμαθαν, στο σύντομο διάστημα που δοκιμάστηκε το εμβόλιο, δεν υπάρχουν στοιχεία για το τί μπορεί να προκαλέσει στο μακρύτερο μέλλον. Δε νομίζω πως μπορεί να απαντήσει κάποιος, όσο ειδικός και να είναι, υπέυθυνα σε αυτή την ερώτηση.

Εδώ τυχαίνει να αποσύρονται εγκεκριμένα φάρμακα από την αγορά αφού έχουν προηγηθεί οι απαραίτητες δοκιμές γιατί διαπιστώθηκαν σοβαρές παρενέργειες μετά την κυκλοφορία και χρήση τους στον γενικό πληθυσμό... Για κάτι που δεν πρόλαβε καν να δοκιμαστεί ποιός μπορεί να πάρει την ευθύνη;

Η δική μου γιατρός προχθές που τη ρώτησα αν είναι απαραίτητο να εμφανιστούν σε μια έγκυο οι παρανέργειες για τις οποίες φοβούνται (πνευμονία πχ) μου απάντησε αρνητικά.

Ελισάβετ (και μανούλες που διαβάζετε βεβαίως βεβαίως!), αυτά που γράφω είναι η δική μου άποψη που σχημάτισα με την κοινή λογική μου (ιατρικές γνώσεις δεν έχω!) ψάχνοντας πληροφορίες και μαθαίνοντας από πιο σχετικούς ανθρώπους που υποστηρίζουν τη μια ή την άλλη πλευρά... Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη αν είναι η σωστή, κι εγώ φοβάμαι πάρα πολύ και την γρίπη και το εμβόλιο.

Δεν θέλω να σας πείσω για το ένα ή το άλλο απλώς σας παραθέτω και την άλλη όψη. Θέλω απλώς να πω πως αυτή την απόφαση θα την πάρουμε εμείς προσωπικά για εμάς και για το παιδί μας (και φυσικά και την ευθύνη για τις συνέπειες), όχι ο γιατρός μας, εκείνος μας κάνει συστάσεις...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Α!κ να σας πω και κατι ακομη...το ξερετε ο στρατος δεν εμβολιαστηκε και δεν θα εμβολιαστει??

μηπως αυτο πρεπει κατι να μας πει????

συμφωνω με την Iwanna δεν θελω να πεισω ουτε εγω για κατι,και εγω την δικη μου αποψη λεω απο ολα αυτα που ακουμε!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

touki μου καλή επιτυχία στην Β-επιπέδου!!! Περιμένουμε νέα σου!!!

Εγώ στις 2/12 που θα κάνω τη Β-επιπέδου θα ρωτήσω πάλι για το εμβόλιο...

Εγώ νομίζω ότι μας εχουν τρομοκρατήσει πάρα πάρα πολύ... Ας βγει ενας να μας πει ότι αν το κάνουμε δεν θα πάθουμε τιποτα ουτε και εμεις ουτε και τα μωρά μας...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Τον ρώτησες όμως αν γνωρίζει τις μακροχρόνιες παρενέργειες του εμβολίου σε εσένα και κυρίως στο μωρό; Γιατί πέρα από αυτές για τις οποίες έμαθαν, στο σύντομο διάστημα που δοκιμάστηκε το εμβόλιο, δεν υπάρχουν στοιχεία για το τί μπορεί να προκαλέσει στο μακρύτερο μέλλον. Δε νομίζω πως μπορεί να απαντήσει κάποιος, όσο ειδικός και να είναι, υπέυθυνα σε αυτή την ερώτηση.

Έχεις δίκιο αλλά αν χρειαστεί να πάρουμε αντιβίωση ή tamiflu τότε ποιές θα είναι οι μακροχρόνιες παρενέργειες;;;

Δεν ξέρω, κάθε απόφαση έχει και το ρίσκο της, είτε το κάνεις είτε όχι, έτσι νομίζω.

Να φανταστείς εμένα ο άντρας μου είναι γιατρός και το έκανε το εμβόλιο, κι εγώ ήμουν ήσυχη ότι απο αυτόν δε θα κολλήσω.Αλλα ο μικροβιολόγος που έκανα εξετάσεις σήμερα το πρωί μου είπε να κάνω κι εγώ το εμβόλιο γιατί ο άντρας μου το μεταφέρει πα΄νω στα χέρια του, στα ρούχα του κλπ.

Τί να πω ρε παιδιά, μας καλούν να πάρουμε μια τόσο σημαντική απόφαση, χωρίς καμία εγγύηση για το μέλλον, μας έχουν γεμίσει τρόμο και μας έχουν καταμπερδέψει.......

Διαφημίσεις

touki μου καλή επιτυχία στην Β-επιπέδου!!! Περιμένουμε νέα σου!!!

Εγώ στις 2/12 που θα κάνω τη Β-επιπέδου θα ρωτήσω πάλι για το εμβόλιο...

Εγώ νομίζω ότι μας εχουν τρομοκρατήσει πάρα πάρα πολύ... Ας βγει ενας να μας πει ότι αν το κάνουμε δεν θα πάθουμε τιποτα ουτε και εμεις ουτε και τα μωρά μας...

Ναι κι άμα το πει ένας τον πιστέψαμε τώρα!!!!!!!!!!

touki, θα περιμένουμε τα καλά σου νέα!

atlantis, σε καταλαβαίνω απόλυτα με τους πόνους... Κι εγώ χθες το βράδυ δεν μπορούσα να σηκωθώ και να περπατήσω από πόνο αριστερά στην κοιλιά αλλά το πρωί ήμουν μια χαρά! Κάθε φορά ανησυχώ και με φαντάζομαι στα επείγοντα και κάθε φορά δεν είναι τπτ και περνάει! Να πας να το δεις πάντως να σου φύγει η ιδέα...

Αυτό με τον άντρα μας που μπορεί να μας κολλήσει... έχω αρχίσει να του φαίρομαι σαν να είναι λεπρός! Με το που μπαίνει στο σπίτι πηγαίνει κατευθείαν για μπάνιο! Ούτε φιλάκι ούτε τπτ! Προχθές πατούσα τα κουμπιά στο ασανσερ με αντισηπτικό μαντηλάκι... Μας βλέπω να γίνεται μόνιμο εξάρτημα του χεριού μας!

Μάσκα θα φορούσατε; Εγώ το έχω σκεφτεί αλλά δεν το τολμώ... Άκουσα ότι σε προστατεύει για κανένα 10λεπτο-τέταρτο ώσπου να υγρανθεί από την αναπνοή, μετά πρέπει να αλλαχθεί. Ξέρετε αν ισχύει αυτό;

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Μανουλίτσες καλημέρα...Σήμερα πήγα στο Ika για να κάνω εξετάσεις αίματος και ούρων...εύχομαι να έχω και γω καλά αποτελέσματα....

1. Χρονια πολλά taniabell και όσες Μαρίες γιορτάζουν στην παρεούλα μας!!!

2. Για το εμβόλιο elisavet έχω να πω ότι ότι σας φωτίσει ο θεός.

κορίτσια δεν ξέρω εμένα μέχρι τώρα ο γιατός μου είναι αρνητικός αλλά αν μου πει τελικά ότι πρέπει να το κάνω, θα το κάνω, του έχω εμπιστοσύνη.

3. Για τα δωματιάκια των μπεμπε χαίρομαι που έχεται ξεκινήσει διαδικασίες εγω δεν θα το βάψω γιατι το σπίτι είναι καινούργιο και το χρώμα το είχα επιλέξει εγω (ουδέτερο όχρα) το μόνο όταν θα μάθω επιτέλους το φύλλο θα βάλω καμιά διακοσμητική ταινία ή αυτά τα αυτοκόλλητα τοιχου με cartoons....

touki περιμενουμε νέα απο β΄επιπέδου...καλή επιτυχία!!!

Φιλιά σε όλες με καλεί το καθήκον....

touki καλή επιτυχία κι από μένα και περιμένουμε τα καλά σου νές, με λεπτομέρειες παρακαλώ........

Αχ Ιωάννα μου μας βλέπω σαν τις τρελές με τις μάσκες και την κοιλιά τούρλα να ψωνίζουμε μωρουδιακά και να έχουν ανοίξει τα χέρια μας από τα αντισηπτικά υγρά!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...