Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπρρρ χαλασε ο καιρος παλι!ΚΑΛΗΜΕΡΑ μανουλινια!

σημερα ο αντρας μου εχει ρεπο!(επιτελους)κ θα παμε να παρουμε το καροτσι!!γιουχου!!!!!

Βικυ μου το ΙΚΕΑ δεν εχει παραβαν!παντα εψαχνα..σε κανενα ασχετο μαγαζι θα βρεις...

Βαλια μου γιατι θελουν ενσημα???τι ενσημα???

εγω ξερω οτι πας τα χαρτια στον εργοδοτη τα σφραγιζει κ αυτος κ το ΙΚΑ ΤΟΥ κ μετα νομιζω πας κ πληρωνεσαι...εεε?????

Θαλεια μου καλη μου τι κανεις???ποτε θα τα πουμε απο κοντα??στο Ιπποκρατειο ποτε θα πας?

καλημέρα Άννυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!

Θα πώ καμία βαρυά κουβέντα για τα παλιοσυστήματα του ΙΚΑ τα απαρχαιωμένα παλιογραφειοκρατικά, που αντί να έχουν μία βάση δεδομένων να το βλέπουν κατευθείαν το θέμα βάση ΑΜ ή ΑΜΚΑ σε τρελαίνουν στο πήγαινε-έλα όπου τους καψώσει. Εγώ για να κάνω όλες αυτές τις δουλειές πηγαίνω σε 3 διαφορετικά ΙΚΑ 3 περιοχών. Αν δεν είχα αυτοκίνητο δλδ τί θα έκανα? την γκαντεμιά τους μέσα....

Εδώ έχει κάποιες πληροφορίες, για όποια δεν έχει ενημερωθεί ακόμα...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=24640

Ελπίζω ότι ακόμα ισχύουν....

Μου θυμίζει Ημισκούμπρια... (πρώτα στο πρωτόκολλο μετά για το χαρτόσημο μετά έλα να φιλήσεις της παντόφλας το οικόσημο... το θυμάστε?)

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι αλλά πρέπει να κλείσεις ραντεβού για να πας. Ασε που αυτήν Τετάρτη έτσι που το παέι ο καιρός θα έχει χιόνια εκεί πάνω. Απο βδομάδα σκέφτομαι να πάρω τηλ να κλείσω ραντεβού, εσύ μέσα?

οχι Σινδο θα παω για το Καροτσι..ειναι το εργοστασιο που βγαζει αυτα τα καροτσια..και πιστεψε με ο Ναρλης ειναι πιο φθηνος απο το ιδιο τους το μαγαζι στην Ηλιουπολη!να το χεις στο νου σου!

κ εγω για καφε οποτε θες..Τεταρτη μονο δεν μπορω που θα ξαναπαω Ιπποκρατειο για δευτερο μαθημα!ακομη δευτερο!!!

αν παρεις για ραντεβου στο Παπανικολαου σφυρα με κ μενα!καλα λες χιονια θα χει εκει...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλημέρα,καλή εβδομάδα και καλό μήνα σε όλες τις κοιλίτσες.....τι κάνετε μανούλες;;;;σήμερα γιορτάζει το Ναύπλιο.....και συγκεκριμένα ο Άγιος Αναστάσιος,βοήθεια μας!!!!!!χρόνια πολλά λοιπόν!!!!

ο καιρός χάλασε πάλι και μου την έχει δώσει.....ο αντρούλης μου πήγε για δουλειά και κατέληξε στο γιατρό με ιωγενή λοίμωξη:(:(:(και αύριο πρέπει να ανέβω και για υπέρηχο και να δούμε τη θα γίνει......τα νεύρα μου:confused::confused::confused:

καλημέρα Nikole!!

Πού είσαι εσύ ? Χάλασες, μόνη μου το άνοιξα το μαγαζί σήμερα από νωρίς...

Περαστικά στον άντρα σου κοριτσάκι μου, καλά πώς την πάτησε έτσι?

Εσύ πώς θα έρθεις αύριο? ΚΤΕΛ-άτη ή οδηγείς?

GaiGp3.png

καλημέρα Άννυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!

Θα πώ καμία βαρυά κουβέντα για τα παλιοσυστήματα του ΙΚΑ τα απαρχαιωμένα παλιογραφειοκρατικά, που αντί να έχουν μία βάση δεδομένων να το βλέπουν κατευθείαν το θέμα βάση ΑΜ ή ΑΜΚΑ σε τρελαίνουν στο πήγαινε-έλα όπου τους καψώσει. Εγώ για να κάνω όλες αυτές τις δουλειές πηγαίνω σε 3 διαφορετικά ΙΚΑ 3 περιοχών. Αν δεν είχα αυτοκίνητο δλδ τί θα έκανα? την γκαντεμιά τους μέσα....

Εδώ έχει κάποιες πληροφορίες, για όποια δεν έχει ενημερωθεί ακόμα...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=24640

Ελπίζω ότι ακόμα ισχύουν....

Μου θυμίζει Ημισκούμπρια... (πρώτα στο πρωτόκολλο μετά για το χαρτόσημο μετά έλα να φιλήσεις της παντόφλας το οικόσημο... το θυμάστε?)

χαχαχα!που το θυμηθηκες αυτο ρε συ???

ωραια οσο για τα ενσημα..επειδη ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να τα εχει καμια μας...εμενα ακομη τα περσυνα μου δινουν!ζητας λεει απο τον λογιστη της εταιρίας, βεβαίωση εργοδότη με τα ένσημα επικυρωμένα από το ΙΚΑ που ελέγχει τον εργοδότη...Μ@Λ@ΚΙΣΜΕΝΟ κρατος!!!!με τις κοιλιες στοσ τομα να τρεχουμε...ααα!ακουσα αλλη μια π@π@ρια...για το επιδομα λοχειας λεει που κανεις υπευθυνη δηλωση καποιον αλλο να παει να παρει το χρημα το πολυ, αν δεν ειναι λεει ο συζυγος πληρεξουσιος κ ειναι η μαμα πχ πρεπει να παρισταται κ ο συζυγος μαζι της!!!!γιατι ρε φιλε??κ αν δεν ημουν παντρεμενη?????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλημέρα Nikole!!

Πού είσαι εσύ ? Χάλασες, μόνη μου το άνοιξα το μαγαζί σήμερα από νωρίς...

Περαστικά στον άντρα σου κοριτσάκι μου, καλά πώς την πάτησε έτσι?

Εσύ πώς θα έρθεις αύριο? ΚΤΕΛ-άτη ή οδηγείς?

πως την πάτησε για πές μου;;;;;όσο για αύριο θα δούμε τι θα γίνει......άμα με κολλήσει κιόλας θα περάσουμε χάρμα......γιατί ποτέ δεν πάει τίποτα καλά;;;;;ποιός μπορεί να μου πεί;ουουουουουουουουουουουφ.....

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

πως την πάτησε για πές μου;;;;;όσο για αύριο θα δούμε τι θα γίνει......άμα με κολλήσει κιόλας θα περάσουμε χάρμα......γιατί ποτέ δεν πάει τίποτα καλά;;;;;ποιός μπορεί να μου πεί;ουουουουουουουουουουουφ.....

Nikole λύσε μου την απορία... τί είναι η ιογενής λοίμωξη

παω να παρω το καροτσι...ερχομαι σε κανα 2 ωρο πιστευω αν δεν βουλιαξει η Θεσ/νικη απο την πολυ κινηση!!!!

Άντε με γειές και με το καλό οι βόλτεςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φωτό μετά ε?

GaiGp3.png

Εγώ σας χαιρετώ, δεν πρόλαβω να το πω και χτύπησε το κινητό μου και μια φίλη με παρακάλεαε για βόλτα στο cosmos, να αρνηθώ? Κρίμα είναι και αυτή, μόνη μέσα σε ένα εμπορικό να περιφέρεται, είναι και έγκυος....

Αννυ μιλάμε και με την Ιωάννα και κανονίζουμε για καφεδάκι.

Νικόλ περαστικά στον άντρα σου και εσύ σε απόσταση, μην κολλήσεις και εσύ.

Φιλάκια λοιπόν τα λέμε αργότερα!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Λοιπόν εμένα με τα ένσημα μου είπε κοπέλα που γέννησε το Νοέμβριο και είναι λογίστρια τα εξής: Λογικά το Ικα θα ζητήσει τα τελευταία ένσημα του χρόνου τα οποία τα έχει καταθέσει ο λογιστής της κάθε εταιρείας και αυτά τα ζητάς από το ΙΚΑ και στα δίνουν εκείνη την ώρα... Τώρα για τα ένσημα του Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2010 καλό είναι να ζητήσουμε βεβαίωση εργοδότη γιατί δεν ξέρω αν θα στα δώσει το ΙΚΑ...

Σας κατατόπισα;;;

Εχει πολύ χαρτούρα το όλο θέμα.

Δικαιούμαστε: επίδομα τοκετού, επίδομα λοχείας, επίδομα βοηθήματος τοκετού (από ΙΚΑ)

και επίδομα μητρότητας και οικογενειακό επίδομα (από τον ΟΑΕΔ)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Nikole λύσε μου την απορία... τί είναι η ιογενής λοίμωξη

το στομάχι γίνεται πέτρα,δέκατα,διάρροια και δεν ξέρω και τι άλλο......έχει αρχίσει και αγχώνεται και με τη γέννα....και εγώ σε λίγο θα αρχίσω να ουρλιάζω.....σκ@τ@:confused::confused:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

το στομάχι γίνεται πέτρα,δέκατα,διάρροια και δεν ξέρω και τι άλλο......έχει αρχίσει και αγχώνεται και με τη γέννα....και εγώ σε λίγο θα αρχίσω να ουρλιάζω.....σκ@τ@:confused::confused:

όλα αυτά τα υπέροχα???:cool::cool: σόρυ που ρωτάω πραγματικά δεν κατέω από τέτοια..

Περαστικά βρε παιδί μου, και μακρυά εσύ.....

GaiGp3.png

Καλημερουδια kinderakia

καλη βοδμαδα και καλο μηνα να εχουμε!

Εγω εδω πρωι πρωι εχω το γιο μου να χορευει με τον Gummy Bear!!! Στον υπνο του το εβλεπε ηθελα να 'ξερα?...το τσιτωνει κι ολας το κατσικακι μου....χαχαχα

nikole περαστικα στον αντρα σου κι εσυ ξερεις...σε αποασταση ασφαλειας! Οχι τρελλιτσες τωρα...χιχι

Χρονια πολλα στους Ναυπλιώτες! Ειναι απο τις αγαπημενες μου πολεις (μετα απο Βολο-Καβαλα...) και μαλιστα τον περασμενο Νοεμβριο σας ηρθαμε 3ημερο με τον αντρουλη μου να γιορτασουμε επετειο δεκαετιας!!! Ειναι ερωτικη πολη παντως!

Λοιπόν εμένα με τα ένσημα μου είπε κοπέλα που γέννησε το Νοέμβριο και είναι λογίστρια τα εξής: Λογικά το Ικα θα ζητήσει τα τελευταία ένσημα του χρόνου τα οποία τα έχει καταθέσει ο λογιστής της κάθε εταιρείας και αυτά τα ζητάς από το ΙΚΑ και στα δίνουν εκείνη την ώρα... Τώρα για τα ένσημα του Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2010 καλό είναι να ζητήσουμε βεβαίωση εργοδότη γιατί δεν ξέρω αν θα στα δώσει το ΙΚΑ...

Σας κατατόπισα;;;

Εχει πολύ χαρτούρα το όλο θέμα.

Δικαιούμαστε: επίδομα τοκετού, επίδομα λοχείας, επίδομα βοηθήματος τοκετού (από ΙΚΑ)

και επίδομα μητρότητας και οικογενειακό επίδομα (από τον ΟΑΕΔ)

Κι εγω παντως εκεινη την ωρα (απο το διπλανο γραφειο) τα ειχα παρει τα ενσημα. Επισης, αν τυχον δεν το γνωριζετε---αφου παρουμε όοοοτι ειναι να παρουμε απο ΙΚΑ...μετα παμε ΟΑΕΔ οπου ζητανε τα χαρτια του ΙΚΑ με τα οποια πληρωθηκαμε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ για να μας δωσουν αυτοι με τη σειρα τους τα extra.

Τι τρωμε σημερα?

QuW0p3.png

καλημερα ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ!!!!!!!καλο μηνα,καλη βδομαδα!!! :-)

τι κανετε?ολες πρωινες εκτος απο μενα βλεπω,ε?κι εγω βασανιστικά κοιμηθηκα,πονανε τα κοκαλακια μου..σημερα μονο φαι θα κανω ,θελω επιτελους να μου ξεθυμωσει η μπεμπουλα και να μου μιλαει......... :-(

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

μποτζιόρνο irev

Καλημερουδια kinderakia

καλη βοδμαδα και καλο μηνα να εχουμε!

καλώς το το κορίτσι με τις άπειρες πληροφορίες...

Κι εγω παντως εκεινη την ωρα (απο το διπλανο γραφειο) τα ειχα παρει τα ενσημα. Επισης, αν τυχον δεν το γνωριζετε---αφου παρουμε όοοοτι ειναι να παρουμε απο ΙΚΑ...μετα παμε ΟΑΕΔ οπου ζητανε τα χαρτια του ΙΚΑ με τα οποια πληρωθηκαμε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ για να μας δωσουν αυτοι με τη σειρα τους τα extra.

Για τον ΟΑΕΔ μιλάς για πριν την γέννα ή για μετά?

Τι τρωμε σημερα?

Κανένα βραστό λαχανικό και πατατούλες βραστές, ή κοτόσουπα...

GaiGp3.png

Κοριτσια καλημέρα και απο μενα μετα απο 4 μερες απουσίας μου. Ηταν λιγο γεματο το προγραμμα και δεν ανοιγα υπολογιστή.

Σας ευχαριστώ όσες κοπέλες ανταοκριθήκαν στα ψυχολογικά μου πεσίματα.:(Τώρα δόξα τω Θεω ειμαι κάπως καλύτερα..;)

Πώς περάσατε τοΣΚ??????

Περαστικά στους αρρώστους !!!

Κουράγιο σε αυτές που παλεύουν με το ΙΚΑ.!!!!!!(Σκεφτειτε εσεις θα πάρετε και καποια λεφτάκια -εμεις του Τεβε τιποτα μονο ενα ψωροεπιδομα τοκετου και τέλος))

.

Σημερα έχω ραντεβου με γιατρό. Πάντα με πιάνει μια αγωνία και μια ταχύπαλμια όταν πάω. Την τελευταια φορα μου χε ανεβει και η πιεση να φανταστειτε.!!!!! Τώρα ειμαι στην 29η εβδομάδα.

Nicole Χρονια πολλά για την τοπική εορτή και τον Άγιο σας.Πέρασα απο την Παναγίτσα(εκει που ειναι το δέντρο του μαρτυρίου του Αγίου) χθες το μεσημεράκι και ειχε αρκετο κόσμο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...