Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια μου ,μόλις μίλησα με τον εξωματιστη 

Στον επόμενο κύκλο 7 με 8 μέρα θα κάνουμε prp ενδομητριου και αν όλα πάνε καλά ξεκινάμε πρώτα ο Θεός. 

Εγώ από μόνη μου ξεκίνησα mollers, bitamin d ,φυλλικο οξύ, και κάτι υποθετα κολπικά της Eva belle με προβιοτικα που με σύστησαν τα κορίτσια εδώ μέσα, ξεχνάω κάτι έχετε να συστήσετε κάτι άλλο??? 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα, καλό μήνα και καλή εβδομάδα σε όλες σας!!! Τι κάνετε;

angel_ μου τι πήγε να σου πει ο γιατρός του ΙΚΑ;;; Να ξέρεις χρειάζονται και ένσημα όταν θα πας στις παροχές για να πάρεις το επίδομα τοκετού... και νομίζω ότι τα ένσημα χρειάζονται και για τον ΟΑΕΔ.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα, καλό μήνα και καλή εβδομάδα σε όλες σας!!! Τι κάνετε;

angel_ μου τι πήγε να σου πει ο γιατρός του ΙΚΑ;;; Να ξέρεις χρειάζονται και ένσημα όταν θα πας στις παροχές για να πάρεις το επίδομα τοκετού... και νομίζω ότι τα ένσημα χρειάζονται και για τον ΟΑΕΔ.

καλημέρα Βάλια, με το καλημέρα μπήκε παρμένος που είναι τα χαρτιά σου μου λέει που μπαίνεις εδώ μέσα και ψάχνεις τα χαρτιά σου (τα οποία τα είχα στο χέρι με το βιβλιάριο) εδώ είναι του λέω ορίστε . Τί θέλεις τώρα λέει, που μπαίνετε όλες σας εδώ μέσα και δεν ξέρετε τί θέλετε φωνάζοντας και του λέω τί νεύρα είναι αυτά μίλα καλύτερα εγώ λέει είπα καλημέρα και καλό μήνα και εγώ του λέω τα είπα και άει κάνε την δουλειά σου πρωί πρωί γράψε ότι είναι να γράψεις και μην λες πολλά πολλά και με συγχύζεις γιατί έχω και εγώ πολλά νεύρα. Στο τέλος μου λέει αυτό το χαρτί (του ΕΛΕΝΑ) δεν θα έπρεπε να το πάρεις γιατί δεν ισχύει γιατί ο γιατρός που το υπογράφει είναι ειδικευόμενος λέει, ε, του λέω και εγώ σφραγίδα στρογγυλή του νοσοκομείου έχει , δεν σου κάνει? (όχι αν ήθελε ας μην του έκανε...)

Πάω μετά απέναντι στην γραμματεία και μου λέει η κοπέλα είναι μ@λ ο άνθρωπος άντε να του κάνετε μία καταγγελία όλες να τον διώξουν από εδώ... Μην αγχώνεσαι της λέω και την έχω ήδη γραμμένη την καταγγελία...

Τέσπα, την δουλειά μου την έκανα, θα την φάει την καταγγελία μόλις ξεμπερδέψω και με το τελευταίο χαρτί από το ΙΚΑ.

Τώρα πρέπει να πάει κάποιος το χαρτί στον εργοδότη να το υπογράψει για να πάρω το επίδομά μου.

Όταν λες ένσημα τί εννοείς?

GaiGp3.png

Ολα καλα ειναι, σκεφτομαι οτι τελικα δεν εχει μεινει πολυ ακομα..αυριο το απογευμα θα παω για τα πρωτα ψωνια του μωρου και ισως αν προλαβω να δω και καμια νυχτικια και για μενα, μην τρεχω τελευταια στιγμη.Την αλλη Τεταρτη λεμε να παμε στο Παπανικολαου στη Θεσ/κη στην ενημερωση για τη δημοσια κλινικη σχετικα με τα βλαστοκυτταρα(προς τα εκει προσανατολιζομαστε) και μετα κανενα ΙΚΕΑ να δω τι εχει για το παιδικο δωματιο..ολα καλα λοιπον προχωραμε.

Διαφημίσεις

Ολα καλα ειναι, σκεφτομαι οτι τελικα δεν εχει μεινει πολυ ακομα..αυριο το απογευμα θα παω για τα πρωτα ψωνια του μωρου και ισως αν προλαβω να δω και καμια νυχτικια και για μενα, μην τρεχω τελευταια στιγμη.Την αλλη Τεταρτη λεμε να παμε στο Παπανικολαου στη Θεσ/κη στην ενημερωση για τη δημοσια κλινικη σχετικα με τα βλαστοκυτταρα(προς τα εκει προσανατολιζομαστε) και μετα κανενα ΙΚΕΑ να δω τι εχει για το παιδικο δωματιο..ολα καλα λοιπον προχωραμε.

Με το καλό να ετοιμαστείς να υποδεχθείτε το μπεμπέ σου κούκλα μου. Άσε, θέλει χρόνο και ψάξιμο η υπόθεση ψώνια μωρού. Για βλαστοκύτταρα θα μας πούνε και εμάς στο Έλενα για την Δημόσια Τράπεζα, άντε να δούμε τί θα ακούσουμε και εκεί....

Τώρα αυτή την στιγμή και εγώ ξεφυλλίζω τον ηλεκτρονικό κατάλογο του ΙΚΕΑ για αυτό το παραβάν που ψάχνω, και δεν έχει τίποτα εντός καταλόγου....

GaiGp3.png

Καλημέρα και από εμένα κοριτσάκια!!!

Από οτι σας διάβασα όλες είστε καλά και ελπίζω να είχατε και καλό σκ.

Και εμείς καλά αν και τα τελευταία βράδια τα έχω περάσει άυπνη και όλο αυτό μου χαλάει την διάθεση. Βέβαια από την αρχή της εγκμοσύνης δεν κοιμάμαι καλά αλλά τώρα έχει παραγίνει, αφου με την εκπαίδευση που μου κάνει η μπέμπα όταν με το καλό γεννηθεί δεν θα με ξυπνάει αυτη αλλά εγώ αυτή για να μου κάνει παρέα!

Εδώ σήμερ επανήλθε η μουνταμάρα και δεν μ΄αρέσει καθόλου, θέλω ήλιο....

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημερα, καλη εβδομαδα και καλο μηνα!!! Πως περναει ο καιρος! 2 μηνες κ κατι μας εμειναν. Σχεδον τον "φαγαμε τον γαιδαρο"!

Σημερα δεν ειχα πρωινο ξυπνημα ευτυχως. Κι ετσι, μ'ενα δυωρο διαλλειμα μες στη νυχτα καταφερα κ κοιμηθηκα ως τις 9:00! Εχουμε κ γυμναστικουλα σημερα με το Βικακι κ ειμαι χαρουμενη. Καλα βρε Βικυ μου, που τους πετυχαινεις αυτους τους μ******?

Καλη μερα να'χουμε ολες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημερα, καλη εβδομαδα και καλο μηνα!!! Πως περναει ο καιρος! 2 μηνες κ κατι μας εμειναν. Σχεδον τον "φαγαμε τον γαιδαρο"!

Σημερα δεν ειχα πρωινο ξυπνημα ευτυχως. Κι ετσι, μ'ενα δυωρο διαλλειμα μες στη νυχτα καταφερα κ κοιμηθηκα ως τις 9:00! Εχουμε κ γυμναστικουλα σημερα με το Βικακι κ ειμαι χαρουμενη. Καλα βρε Βικυ μου, που τους πετυχαινεις αυτους τους μ******?

Καλη μερα να'χουμε ολες.

Καλημέρα Μαράκι, έχω μ@λ@κομαγνήτη δεν το έχω ξαναπεί αυτό? Αλλά είπαμε, αν ο άλλος είναι μία φορά μ@λ..., τότε αποκλειστικά και μόνο για την πάρτη του, εγώ είμαι 100 φορές !!! Έτσι για να κρατάμε και τις ισορροπίες...

Θα τα πούμε κάτω κοριτσάρα!!!

GaiGp3.png

Μπρρρ χαλασε ο καιρος παλι!ΚΑΛΗΜΕΡΑ μανουλινια!

σημερα ο αντρας μου εχει ρεπο!(επιτελους)κ θα παμε να παρουμε το καροτσι!!γιουχου!!!!!

Βικυ μου το ΙΚΕΑ δεν εχει παραβαν!παντα εψαχνα..σε κανενα ασχετο μαγαζι θα βρεις...

Βαλια μου γιατι θελουν ενσημα???τι ενσημα???

εγω ξερω οτι πας τα χαρτια στον εργοδοτη τα σφραγιζει κ αυτος κ το ΙΚΑ ΤΟΥ κ μετα νομιζω πας κ πληρωνεσαι...εεε?????

Θαλεια μου καλη μου τι κανεις???ποτε θα τα πουμε απο κοντα??στο Ιπποκρατειο ποτε θα πας?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα κοριτσάκια!!!

Από οτι σας διάβασα όλες είστε καλά και ελπίζω να είχατε και καλό σκ.

Και εμείς καλά αν και τα τελευταία βράδια τα έχω περάσει άυπνη και όλο αυτό μου χαλάει την διάθεση. Βέβαια από την αρχή της εγκμοσύνης δεν κοιμάμαι καλά αλλά τώρα έχει παραγίνει, αφου με την εκπαίδευση που μου κάνει η μπέμπα όταν με το καλό γεννηθεί δεν θα με ξυπνάει αυτη αλλά εγώ αυτή για να μου κάνει παρέα!

Εδώ σήμερ επανήλθε η μουνταμάρα και δεν μ΄αρέσει καθόλου, θέλω ήλιο....

καλημέρα Θάλεια!!!

υπομονή με την αϋπνία, πολλές μανούλες έχουν όπως βλέπεις, μας "παίζουν" από τώρα τα άτιμα τα μωρά....

Και εδώ τζαζ είναι ο καιρός, μία συννεφιά μία λίγο ήλιος, ότι του φανεί του λωλοστεφανή....

GaiGp3.png

Δεσποινακι μου εχει στο Παπανικολαου την Τεταρτη ενημερωση για βλαστοκυταρα???

Θαλεια ακους???

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα αννυ!!!

Όλα καλά, χόρτασα βόλτες το σκ, είχε και καλό καιρό! Ιπποκράτειο πάω σήμερα στις 17:30 για το τρίτο μάθημα. Για καφεδάκι εγώ μέσα εξάλλου δεν κάνω και τπτ όλη μέρα, άσε που όπως λέει και ο άντρας μου εσένα μη σου πούνε για βόλτα και πεις μια φορά δεν μπορώ!!! Για το καρότσι θα πάτε Καβάλα?

angel η μπέμπα μου πάντως με παίζει από πολύ νωρίς, δεν κουράστηκε ακόμα.

rdESp2.png

Δεσποινακι μου εχει στο Παπανικολαου την Τεταρτη ενημερωση για βλαστοκυταρα???

Θαλεια ακους???

Ναι αλλά πρέπει να κλείσεις ραντεβού για να πας. Ασε που αυτήν Τετάρτη έτσι που το παέι ο καιρός θα έχει χιόνια εκεί πάνω. Απο βδομάδα σκέφτομαι να πάρω τηλ να κλείσω ραντεβού, εσύ μέσα?

rdESp2.png

καλημέρα,καλή εβδομάδα και καλό μήνα σε όλες τις κοιλίτσες.....τι κάνετε μανούλες;;;;σήμερα γιορτάζει το Ναύπλιο.....και συγκεκριμένα ο Άγιος Αναστάσιος,βοήθεια μας!!!!!!χρόνια πολλά λοιπόν!!!!

ο καιρός χάλασε πάλι και μου την έχει δώσει.....ο αντρούλης μου πήγε για δουλειά και κατέληξε στο γιατρό με ιωγενή λοίμωξη:(:(:(και αύριο πρέπει να ανέβω και για υπέρηχο και να δούμε τη θα γίνει......τα νεύρα μου:confused::confused::confused:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...