Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπα... Δυστυχως δεν με πειθεις...

Και μαλιστα στο γιο μου τη χρησιμοποιησα πανω απο 3 μηνες (μετα δεν χωρουσε το γιγαντακι μου) Εκει τον κοιμιζα σχεδον ολη μερα, απο δωματιο σε δωματιο

Μωρε.......μου φαινεται θα της το "σκασω εγω το παραμυθι" κι ας τον αλλον να χτυπιεται

Απο το να χτυπιεμαι εγω?.........Καλυτερα δεν ειναι? χιχιχι

επειδή οι γιαγιάδες είναι και περίεργες,πες της το με τρόπο.....π.χ. από που το πήρες γιαγιάκα ;να πάω να ρίξω μια ματιά και εγώ στο μαγαζί μήπως θέλω τίποτα να πάρω.....αν δεν καταλάβει ,ε ρώτατη απευθείας....σε ρόζ υπάρχει να την αλλάξω;μη σκάσεις κιόλας....:lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα βρω τον τροπο... αλλιως θα σκασω!

Καλα, οι υπολοιπες μανουλες που ειναι? Βολταρουν?

Εσυ σιδερωσες ε? Εγω τελικα........βαρεθηκα

Παω να μπανιαρω το γιοκα μου και τα λεμε αργοτερα

φιλακια

QuW0p3.png

Κοριτσακια, σημερα εφυγε νωρις ο κουμπαρος οποτε επιτελους μπορει να παμε για υπνο κατα τις 12.

Περαστικα στους τραυματιες. Ιρεβ ευχαριστουμε για τις πληροφοριες. Σας καληνυχτω ολες. Λιγο ακομα τηλεοραση με τον αντρουλη μου και νανι.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγω παρούσα δεν πήγα πουθενά ολη την ημέρα στο σπίτι σκεφτόμενη διάφορα κ χαζεύοντας αηδίες στην τηλεόραση κ το ίντερνετ.Μπήκα κ νωρίτερα κ σας διάβασα αλλά δεν είχα όρεξη να γράψω.Ο μπέμπης βολτάρει ατελείωτα...angie εσύ κάθε βράδυ εδώ ε;Εγω σήμερα βαριέμαι ατελείωτα...

ntesehjufpgrhgvn.png

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Στρατουλα μου!!εγω το χω ανοιχτο ολη μερα κ μπαινω οποτε καθομαι στο σαλονι!τωρα ετρωγα παξιμαδακια με φετα κι ελιες!δεν εχεις facebook εσυ?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Στρατουλα μου!!εγω το χω ανοιχτο ολη μερα κ μπαινω οποτε καθομαι στο σαλονι!τωρα ετρωγα παξιμαδακια με φετα κι ελιες!δεν εχεις facebook εσυ?

Όχι δεν έχω.

ntesehjufpgrhgvn.png

Καλημέρα , καλή εβδομάδα και καλό μήνα μανούλες!!!!!!!!!!!!

Μπήκε ο Φλεβάρης, μας φέρνει μία μέρα ποιο κοντά στα μωράκια μας!!!!!!!!!!!!

Τριαλαλι τριαλαλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

GaiGp3.png

Μόλις ήρθα από το ΙΚΑ, πήγα να μου γράψει το στραβόξυλο την ΠΗΤ μου, τσακωθήκαμε, αλλά του την είχα φυλλαγμένη από την άλλη φορά , και του την είπα με την μία και έκανε τουμπεκί. (άει κάνε την δουλειά σου πρωί πρωί γράψε ότι είναι να γράψεις και μην λες πολλά πολλά) Καλά δεν του την είπα?

Τί μαϊντανός και αυτός.... (όχι που θα μου ξέφευγε...)

GaiGp3.png

Αχ κορίτσια μου το δωμάτιο είναι πολύ γλυκό έτσι λιλά!!!!! Κάθομαι και το χαζεύω από την πόρτα (γιατί μέσα γίνεται ακόμα ο κακός χαμός, και η μυρωδιά του χρώματος μου φέρνει αναγούλα) και ανυπομονώ να στεγνώσει εντελώς, να το καθαρίσουμε και να φτιάξω την πλευρά της μπέμπας μας!!!!!!

Θέλω να αγοράσω ένα παραβάν ξύλινο, δεν με νοιάζει το σχέδιο γιατί θα το ξηλώσω και θα κάνω άλλο. Έχει δει καμιά σας στο ΙΚΕΑ ή στο Leroy να έχουν?

Πάω να πάρω τα χάπια μου και επιστρέφω...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...