Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι μου κανετε...πεθερούλες;...χιχιχι

γεια σας κοριτσάκια.......angie μας χάρηκα πολύ που είσαι εδώ πάλι.....για χάρη σου εχθές έφαγα δρακουλίνια:D.....όλα καλά θα πάνε....ηρεμίαααααααα.περαστικά στον κουμπάρο!!!!!!:-(

irev μας βοηθάς για το Έλενα να ξέρουμε που παν τα 4....έχω μια απορία...αφού γεννήσουμε,έχουμε δόσει ρούχα σε κάποιον να μας τα φέρει μετά εκεί που θα είμαστε ή κατευθείαν στο δωμάτιο;;;;;;κουλή ερώτηση....κάποια το είπε γι'αυτο.....τι ωραία πραγματάκια που έχετε πάρει.....μεγειά!!!!!!και εγώ θέλω.......:!::!::!:

και εγώ πεινάω πάλι....θα πάω για παγωτάκι νσε λίγο:tongue::tongue:

Όταν μπαινουμε μεσα για την "προετοιμασια"...ξυρισμα, κλυσμα, αιματακι...κλπ... βαζουμε ολα μας τα ρουχα σε μα σακουλα που μας δινουν και φοραμε μια "ρομπα". Καποια στιγμη η μαια φωναζει εξω ποιος ειναι για την κα ταδε και του δινει τη σακουλα.

Τη βαλιτσουλα μου την ειχε ο αντρας μου με τη μαμα μου και αφου γεννησουμε με το καλο... τους ενημερωνουν παλι να ανεβουν στο ταδε δωματιο (αν δεν το ξερουν ηδη) γιατι θα πανε κι εμας--εκει μου αφησανε και τη βαλιτσουλα οι δικοι μου.

irev THANKS A LOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ήδη έχει γίνει copy-paste στο sos notepad.!!!!!

Μία διευκρίνιση, τί λαδάκι είναι αυτό για τις βλέννες στα μαλάκια?

Και μία ερωτησούλα. Εχτές μου είπε η κουμπάρα μου ότι είχε προϊόντα της chicco για το μπάνιο του κλπ. Εσείς κορίτσια τί συστάσεις έχετε?

angel σε τι δωμάτιο λές να γεννήσεις στο έλενα;τα μονόκλινα του 5ου τα έχεις δει;

Καλε baby oil...εγω για παραδειγμα ειχα παρει της Penaten (οπως και ολη τη σχετικη σειρα με κρεμουλα, σαπουνακι κλπ...) Ασχετα αν ΔΕΝ τα ξαναπηρα μετα και διαλεξα αλλη μαρκα.

Τα δωματια που λες δεν τα εχω δει. Εγω ειχα κανει τη μ@κια κι ειχα παει σε δικλινο στον 4ο (δεν εφταιγε το δωματιο, αλλα η συγκατοικηση) και το Νοεμβριο που γεννησε η γυναικα του ξαδερφου μου σε μονοκλινο ηταν στον 6ο ομως. Αψογο δωματιο... Εχουν κατι extra τα μονοκλινα του 5ου?

angie! περαστικα για τον κουμπαρουλη.

Κι εμεις δυστυχως ειχαμε κατι σχετικα σημερα...αλλα πιο σοβαρα. Ο θειος του Βασιλη (γυρω στα 60) επεσε το βραδυ και εσπασε τα πλευρα του κι ενα πλευρο τρυπησε τη μεμβρανη που συγκρατει τον πνευμονα!!!!!!!!! Ειναι στον Ευαγγελισμο, ειναι επικινδυνη η κατασταση γιατι φοβουνται οι γιατροι μην παθει καμια λοιμωξη του αναπνευστικο ή κανενα πνευμονικο οιδημα (Θεος φυλαξοι) που μπορει ακομα και να αποβει μοιραοι για τη ζωη του. Το προβλημα πως δεν μπορουν να κανουν κατι. Δεν ειναι κατι που εγχειριζεται ειπαν. Επουλωνεται μονο του...αλλα ως τοτε ειναι επικυνδινα τα πραγματα...

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Περαστικά στους μπαμπάδες, θείους και κουμπάρους. Καλά Ιρεβ αυτό που έπαθε ο θείος σου μου θυμίζει τη μαμά μου πριν κανά τρίμηνο. Ευχομαι να πάνε όλα καλά και να εξοπλιστεί με άφθονη υπομονή. Θα χρειαστεί!

X4pTp3.png

Τι μου κανετε...πεθερούλες;...χιχιχι

Όταν μπαινουμε μεσα για την "προετοιμασια"...ξυρισμα, κλυσμα, αιματακι...κλπ... βαζουμε ολα μας τα ρουχα σε μα σακουλα που μας δινουν και φοραμε μια "ρομπα". Καποια στιγμη η μαια φωναζει εξω ποιος ειναι για την κα ταδε και του δινει τη σακουλα.

Τη βαλιτσουλα μου την ειχε ο αντρας μου με τη μαμα μου και αφου γεννησουμε με το καλο... τους ενημερωνουν παλι να ανεβουν στο ταδε δωματιο (αν δεν το ξερουν ηδη) γιατι θα πανε κι εμας--εκει μου αφησανε και τη βαλιτσουλα οι δικοι μου.

στο δωμάτιο ντυνόμαστε δηλαδή;με τη ρόμπα μας πάνε στο δωμάτιο;

Καλε baby oil...εγω για παραδειγμα ειχα παρει της Penaten (οπως και ολη τη σχετικη σειρα με κρεμουλα, σαπουνακι κλπ...) Ασχετα αν ΔΕΝ τα ξαναπηρα μετα και διαλεξα αλλη μαρκα.

Τα δωματια που λες δεν τα εχω δει. Εγω ειχα κανει τη μ@κια κι ειχα παει σε δικλινο στον 4ο (δεν εφταιγε το δωματιο, αλλα η συγκατοικηση) και το Νοεμβριο που γεννησε η γυναικα του ξαδερφου μου σε μονοκλινο ηταν στον 6ο ομως. Αψογο δωματιο... Εχουν κατι extra τα μονοκλινα του 5ου?

γιατί άλλαξες τις κρέμες και ποιές πήρες;

όσο για τα δωμάτια του 5ου ,έχουν πλάσμα τηλεόραση και το ποιό σημαντικό έχουν πολυθρόνα ποιό αναπαυτική που σηκώνει τα πόδια για όποιον μείνει μαζί σου το βράδυ.....:wink:

angie! περαστικα για τον κουμπαρουλη.

Κι εμεις δυστυχως ειχαμε κατι σχετικα σημερα...αλλα πιο σοβαρα. Ο θειος του Βασιλη (γυρω στα 60) επεσε το βραδυ και εσπασε τα πλευρα του κι ενα πλευρο τρυπησε τη μεμβρανη που συγκρατει τον πνευμονα!!!!!!!!! Ειναι στον Ευαγγελισμο, ειναι επικινδυνη η κατασταση γιατι φοβουνται οι γιατροι μην παθει καμια λοιμωξη του αναπνευστικο ή κανενα πνευμονικο οιδημα (Θεος φυλαξοι) που μπορει ακομα και να αποβει μοιραοι για τη ζωη του. Το προβλημα πως δεν μπορουν να κανουν κατι. Δεν ειναι κατι που εγχειριζεται ειπαν. Επουλωνεται μονο του...αλλα ως τοτε ειναι επικυνδινα τα πραγματα...

περαστικά στον άνθρωπο και μακάρι όλα να πάνε καλά γιατί είναι και νέος ο άνθρωπος.....

Grya.jpgGryap3.png

να ρωτησω κατι η ασχετη?

το Ελενα ειναι δημοσιο νοσοκομιο??η ολα αυτα πρεπει να τα χουμε κ σε κλινικη?

δημόσιο είναι.....στο ιδιωτικό δεν χρειάζεσαι σερβιέτες,΄πάνες κ.λ.π. είναι μέσα στην τιμή που σου λένε για το δωμάτιο αλλά και εκεί έχουν ένα όριο....αν το ξεπεράσεις σε χρεώνουν επιπλέον.

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

δημόσιο είναι.....στο ιδιωτικό δεν χρειάζεσαι σερβιέτες,΄πάνες κ.λ.π. είναι μέσα στην τιμή που σου λένε για το δωμάτιο αλλά και εκεί έχουν ένα όριο....αν το ξεπεράσεις σε χρεώνουν επιπλέον.

μαλιστα..κ παλι λενε οτι ειναι καλυτερα να παρουμε τις slipad τις σερβιετες, οτι αυτες ειναι οι καλυτερες...

ε υπαρχουσες φανταστικες μανουλες?????ιρεβ?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

μαλιστα..κ παλι λενε οτι ειναι καλυτερα να παρουμε τις slipad τις σερβιετες, οτι αυτες ειναι οι καλυτερες...

ε υπαρχουσες φανταστικες μανουλες?????ιρεβ?

μου είπαν ότι τις παίρνεις από το φαρμακείο αλλά ας μας πεί η irev που το χει ξανακάνει....βαλίτσα πότε ετοιμάζουμε;;;

Grya.jpgGryap3.png

Και στο Ελενα σου δινουν σερβιετες

Μαλιστα εγω ειχα παρει και τις δικες μου γιατι ελεγα αποκλειεται να με βολεψουν τα χοντροκομμενα πραγματα που μας δινουν

Κι ομως εβαζα τις δικες τους και μαλιστα δύο δύο............καταλαβαινετε πιστεύω...

QuW0p3.png

Και στο Ελενα σου δινουν σερβιετες

Μαλιστα εγω ειχα παρει και τις δικες μου γιατι ελεγα αποκλειεται να με βολεψουν τα χοντροκομμενα πραγματα που μας δινουν

Κι ομως εβαζα τις δικες τους και μαλιστα δύο δύο............καταλαβαινετε πιστεύω...

ποιές παίρνουμε;να βρίσκονται καλού κακού....οι slipad που είπε η annie;

Grya.jpgGryap3.png

Ξεχασα να σας πω πως μας αγορασνε καλαθουνα με βαση (η γιαγια) και προικα της κουνιας (η αδερφη της γιαγιας---μπαντα, κουνουπιερα-παπλωμα)

Δεν εχω φωτο γαιτι λογω της μετακομισης τα αφησα στη μαμα μου (μην εχω κι αυτα τωρα μες τα πόδια μου).

Το προβλημα ειναι πως της κουνιας ειναι πανεμορφα ροζ ενω η καλαθουνα κιτρινη!!! Και δεν ειπε τιποτα, αν τυχον δεν μου αρεσι να την αλλαξω...κλπ... Εν τω μεταξυ ουτε ξερω απο που την πηρε αλλα ακομα κι αν ηξερα...δεν υπηρχε περιπτωση να με αφηνε ο αντρας μου να την αλλαξω ετσι, αυθαιρετα (ε θα ηταν χοντρο)

Του ειπα ομως την αποψη μου...να της πουμε βρε παιδι μου, μηπως ειχε ροζ και τετοια...να ταιριαζει και με την υπολοιπη προικα---και στραβωσε!!!!!!!!!! γκρρρρρρρρρρρρρ

λεει να μην της πω τιποτα----------τα νευρα μου

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

ποιές παίρνουμε;να βρίσκονται καλού κακού....οι slipad που είπε η annie;

Τι να σου πω...αυτο εξαρταται απο την καθεμια μας νομιζω

Εγω παντως ειχα παρει τις πιο χοντρες-αποροφητικες alwaysπου ειχα βρει μιας και ουτως η αλλως αυτη τη μαρκα χρησιμοποιουσα

αλλα και παλι σας λεω, δεν τις εβαλα

QuW0p3.png

Ξεχασα να σας πω πως μας αγορασνε καλαθουνα με βαση (η γιαγια) και προικα της κουνιας (η αδερφη της γιαγιας---μπαντα, κουνουπιερα-παπλωμα)

Δεν εχω φωτο γαιτι λογω της μετακομισης τα αφησα στη μαμα μου (μην εχω κι αυτα τωρα μες τα πόδια μου).

Το προβλημα ειναι πως της κουνιας ειναι πανεμορφα ροζ ενω η καλαθουνα κιτρινη!!! Και δεν ειπε τιποτα, αν τυχον δεν μου αρεσι να την αλλαξω...κλπ... Εν τω μεταξυ ουτε ξερω απο που την πηρε αλλα ακομα κι αν ηξερα...δεν υπηρχε περιπτωση να με αφηνε ο αντρας μου να την αλλαξω ετσι, αυθαιρετα (ε θα ηταν χοντρο)

Του ειπα ομως την αποψη μου...να της πουμε βρε παιδι μου, μηπως ειχε ροζ και τετοια...να ταιριαζει και με την υπολοιπη προικα---και στραβωσε!!!!!!!!!! γκρρρρρρρρρρρρρ

λεει να μην της πω τιποτα----------τα νευρα μου

μεγειά τα πραγματάκια.....όσο για το χρώμα,αφού είναι της γιαγιάς κράτατα ώς έχουν....πάρε και κάτι σε πράσινο και κάντα ουράνιο τόξο.....μην τρελαίνεσαι......:wink:

Grya.jpgGryap3.png

Ειναι κριμα ρε γμτ Και στεναχωρηθηκα και τσατιστηκα

Στο Στελιο επειδη σκεφτομουν μελλοντικα και για δυτερο παιδι οτι αγορασα (γιατι μου ειχαν δωσει αρκετα) τα επαιρνα ψιλο-unisex γιατι σκεφτομουν πως μπορει το δευτερο να ειναι κοριτσι, να μην ειναι ολα μπλε και σιελ

Τωρα ομως που περιμενουμε τη μπεμπα...ως δευτερο και τελευταιο παιδακι...πληρωνεις που πληρωνεις-----πάρε αυτα που ταιριαζουν απολυτα στο κοριτσακι να χαρει και η δολια η μάνα...

QuW0p3.png

Ειναι κριμα ρε γμτ Και στεναχωρηθηκα και τσατιστηκα

Στο Στελιο επειδη σκεφτομουν μελλοντικα και για δυτερο παιδι οτι αγορασα (γιατι μου ειχαν δωσει αρκετα) τα επαιρνα ψιλο-unisex γιατι σκεφτομουν πως μπορει το δευτερο να ειναι κοριτσι, να μην ειναι ολα μπλε και σιελ

Τωρα ομως που περιμενουμε τη μπεμπα...ως δευτερο και τελευταιο παιδακι...πληρωνεις που πληρωνεις-----πάρε αυτα που ταιριαζουν απολυτα στο κοριτσακι να χαρει και η δολια η μάνα...

καλά από που τα πήραν και δεν έβαλαν κάρτα αλλαγής;ας πούμε ότι η καλαθούνα θα είναι για λίγο καιρό,δεν σε πείθω ε;:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

Μπα... Δυστυχως δεν με πειθεις...

Και μαλιστα στο γιο μου τη χρησιμοποιησα πανω απο 3 μηνες (μετα δεν χωρουσε το γιγαντακι μου) Εκει τον κοιμιζα σχεδον ολη μερα, απο δωματιο σε δωματιο

Μωρε.......μου φαινεται θα της το "σκασω εγω το παραμυθι" κι ας τον αλλον να χτυπιεται

Απο το να χτυπιεμαι εγω?.........Καλυτερα δεν ειναι? χιχιχι

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...