Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μολις γυρισε κι εμενα ο αντρουλης μου απο το νοσοκομειο,ακομα να τον χειρουργησουν τον κουμπαρο μας γαμωτο...κωλοδημοσια νοσοκομεια..

τελοσπαντων,εσεις τι κανετε μανουλιτσες?

καλα πως το επαθε αυτο ο καημενος?κ τοσες ωρες κ ακομη να τον χειρουργησουν????ελεος!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

μολις γυρισε κι εμενα ο αντρουλης μου απο το νοσοκομειο,ακομα να τον χειρουργησουν τον κουμπαρο μας γαμωτο...κωλοδημοσια νοσοκομεια..

Καλώς την Άντζυ

γιατί δεν τον χειρουργούν? μήπως ακόμα του κάνουν εξετάσεις?

Περαστικά του πάντως....

GaiGp3.png

λοιπον λυσσαρες αφηστε κανα γκομενακι και για μας!

αα..εχω εγω της Ιωαννας!θα 'ναι και Σαλονικιος!!!χιχιιχ!!!

οποια αλλη θελει Σαλονικια συμπεθερα να ΜΕ πει!!!χχαχαχαχαχα

Εγώ πάντως έχω ακούσει ότι οι Σαλονικιοί είναι τα καλύτερα παιδιά!!! Αλήθεια... Για τις πεθερές πάλι όχι..........

χαχαχαχαχχαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue:

GaiGp3.png

πώς τα κατάφερε και αυτός.......περαστικά να είναι!!!!!το θριάσιο το είχα επισκεφθεί πρίν 2 χρόνια με οξεία πυελονεφρίτιδα και ήταν άψογος ο γιατρός που με εξέτασε παρόλο που γινόταν της π@@@@@@........!!!! ας ελπίσουμε να πέσει σε καλό γιατρό....

Grya.jpgGryap3.png

κρίμα...

Θα το παλέψω εγώ όμως.... (είναι ντροπαλή η φιλενάδα παρότι αστέρι και πανέξυπνη....)

και καλά θα κάνεις.!!!!...και ο δικός μας καλός είναι αλλά άτυχος στο συγκεκριμένο θέμα.....:(

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

λοιπον λυσσαρες αφηστε κανα γκομενακι και για μας!

αα..εχω εγω της Ιωαννας!θα 'ναι και Σαλονικιος!!!χιχιιχ!!!

οποια αλλη θελει Σαλονικια συμπεθερα να ΜΕ πει!!!χχαχαχαχαχα

άμα είσαι καλή πεθερά έχω έναν 3 μηνών,ανιψακι μου!!!!!!γελάει συνέχεια το μικρούλιιιιιιιι και έναν 14 ημερών γκρινιάρη.....μιας φίλης!!!!!!!άμα είναι να κάνουμε κονέ.....:lol::lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

Πω πω... τί πεθερά θα γίνω Θέε μου............

Κορίτσια αμα μιλάμε μέχρι τότε και με δείτε να επεμβαίνω στη σχέση της κόρης μου να με λιθοβολήσετε... έ????????????????????

πρώτη και καλύτερη ........μην αρχίζεις τέτοια και σε συμπαθω.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Grya.jpgGryap3.png

άμα είσαι καλή πεθερά έχω έναν 3 μηνών,ανιψακι μου!!!!!!γελάει συνέχεια το μικρούλιιιιιιιι και έναν 14 ημερών γκρινιάρη.....μιας φίλης!!!!!!!άμα είναι να κάνουμε κονέ.....:lol::lol::lol:

ωπα!εδω ειμαστε!!!αυτον που γελαει θελουμε!οχι τον γκρινιαρη!!χαχαχα!!!

Βικακυ ασε τα χαζα!οι καλυτερες πεθερες ειμαστε!!!!βλεπε πχ την μανα μου!κοληταρια ειναι με τον γαμπρο της!εμενα με βγαζουν απ εξω!!!χαχαχα...αμα δεν πενεψεις το σπιτι σου λεει....

παω να σιδερωσω γιατι οσο καθομαι..λεω να παω να πιω κ καμια μπυρα το βραδυ εξω..δεν πειραζει ε?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Κορίτσια, εχω κι εγω κελεπούρι απίστευτο και τρελή φατσούλα. Το βαφτιστήρι μου! 2μιση χρονών. Θα'χουν και καλή διαφορά ηλικίας. Όποια θέλει να τον δει έχω φωτό στο fb απ'την βάφτιση. Πολύ ατομάκι!

Μόλις τελειώσαμε τις καθαριότητες και περιμένω να κάνει ο καλός μου μπάνιο για να μπω κι εγώ. Φάγαμε τόση σκόνη!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Βικακυ ασε τα χαζα!οι καλυτερες πεθερες ειμαστε!!!!βλεπε πχ την μανα μου!κοληταρια ειναι με τον γαμπρο της!εμενα με βγαζουν απ εξω!!!χαχαχα...αμα δεν πενεψεις το σπιτι σου λεει....

παω να σιδερωσω γιατι οσο καθομαι..λεω να παω να πιω κ καμια μπυρα το βραδυ εξω..δεν πειραζει ε?

όχι βρε πλακίτσα έκανα........

εμένα φοβάμαι μην γίνω κατιναριό...:lol::lol::lol::lol:

GaiGp3.png

Μου ξέφυγες παλιοκόριτσο δεν σε περιέλαβα το πρωί.....

Ο μπέμπαρος μια χαρούλα φαίνεται, μας κάνει και ντροπούλες από τώρα ε?

Δεν πειράζει, θα τον τσεκάρουμε μόλις με το καλό γεννηθεί, θα μας περιμένεις με το maraki για επισκεψούλα ε?:tongue::tongue::lol::lol: (μία μικρή επιτροπή έχουμε συστήσει.....:rolleyes::rolleyes:).

Άστα φιλενάδα και εμένα με το κεφάλι κάτω γυρισμένο προς την πλάτη είναι και η δικιά μου από τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ!!!!! Ούτε μία ματιά δεν της έχουμε ρίξει.... μπουχουυυυυυυυυυ.

Αναρωτιέμαι πού να μοιάζει το παιδί και είναι έτσι συνεσταλμένο....

Βρε ζουζού μου στο κοριτσάκι το καταλαβαίνω αλλά στο μπέμπη να μου βγεί ντροπαλός??? χιχιχιχ τελος πάντων ίσως να μην ήθελε γιατί είχαμε 3 γιατρούς τον βασικό τον ξάδερφο μου που είναι και ο γιατρός μου έναν μαθητευόμενο και την κοπέλα που έγραφε τα στατιστικά εεε όπως και να το κάνεις όπως μας είδε όλους μαζί και μιλάγαμε για κείνον μπορεί να ζορίστικε λίγο...καλά να είναι μωρέ τα ζουζουνάκια μας και ας είναι και γυρισμένα με την πλατούλα....!!!φιλάκια:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue::tongue:

Και εγώ έκατσα και σιδέρωσα αλλά έχω ένα σωρό ακόμα... :-(:sad:

Οσο για την μπυρίτσα... πιες και μια γουλιά για εμένα που μου αρέσει πολυ!!:tongue::tongue::tongue:

Σας αφήνω και εγώ να πάω να κάνω μπανάκι και να κάτσω με τον αντρούλη μου!!!

Φιλάκιααααααα!!!!!! ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...