Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Εγώ είμαι άλλο τομέα λογιστική.  Αλλά είναι ο άντρας μου ναυτικός Κ ο γαμπρός μου είναι στον ανεφοδιασμό πλοίων οπότε ξέρω είναι τρομερά κ τα ωράρια Κ η πίεση στον τομέα . 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ο κουμπαρος ειναι εξαιρετικο, οχι απλως καλο παιδι. Εχει ομως ενα προβλημα υγειας που του εμφανιστηκε ενω ηταν αρραβωνιασμενος και η δικια του τον παρατησε. Ηταν να παντρευτουν τον Ιουνη που μας περασε. Θα σου πω λεπτομερειες απο κοντα, αλλα τωρα δεν θελει να κανει σχεση γιατι φοβαται.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντε πτωματάκι καλή σου ξεκούραση!! Αύριο χρυσή μου, ραντεβού με τις πουέντ μου...

α, να σου πώ, αυτός ο κουμπάρος είναι ελεύθερο παιδί? Να κάνουμε και ένα καλό συνοικέσιο, έχω κορίτσι τεφαρίκι....

τούτη αν δεν βρεί γαμπρό απόψε θα λυσσάξει.....εμένα πάντως μου τη ζήτησαν απ΄τον 5ο μήνα την κούκλα μου,αν και θα της πέφτει λίγο μεγάλο το παλικάρι εκτός και αν τον βάλω στην κατάψυξη.....αχαχχαχχααχαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue:

Grya.jpgGryap3.png

τούτη αν δεν βρεί γαμπρό απόψε θα λυσσάξει.....εμένα πάντως μου τη ζήτησαν απ΄τον 5ο μήνα την κούκλα μου,αν και θα της πέφτει λίγο μεγάλο το παλικάρι εκτός και αν τον βάλω στην κατάψυξη.....αχαχχαχχααχαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue:

Βρε ένα καλό παιδί για μία καλή φιλενάδα μου είπα....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Στην κόρη θα κάνω εγώ τον μάνατζερ από την αρχή, από τα γεννοφάσκια.....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Βρε ένα καλό παιδί για μία καλή φιλενάδα μου είπα....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

όπα.......έχω παιδί κελεπούρη,χωρίς πλάκα....πόσο χρονών είναι η φιλενάδα;

Στην κόρη θα κάνω εγώ τον μάνατζερ από την αρχή, από τα γεννοφάσκια.....

ναι καλή μου θα σε ρωτήσει........:lol::lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

Ο κουμπαρος ειναι εξαιρετικο, οχι απλως καλο παιδι. Εχει ομως ενα προβλημα υγειας που του εμφανιστηκε ενω ηταν αρραβωνιασμενος και η δικια του τον παρατησε. Ηταν να παντρευτουν τον Ιουνη που μας περασε. Θα σου πω λεπτομερειες απο κοντα, αλλα τωρα δεν θελει να κανει σχεση γιατι φοβαται.

Κρίμα που έμεινε μόνος και του κόστισε, αλλά καλύτερα αφού δεν άξιζε τελικά η κοπέλα. Απαλλάχτηκε μία ώρα νωρίτερα. Και εμείς άμα τελειώσει ο καλός μου το βάψιμο θα πάμε από τα φιλαράκια μας αργότερα, αν και την έχω καταβρεί εδώ στον καναπέ μου με το πάπλωμα και το μαξιλάρι μου και το λαπτοπ αγκαλιά.

GaiGp3.png

angel σε τι δωμάτιο λές να γεννήσεις στο έλενα;τα μονόκλινα του 5ου τα έχεις δει;

Λοιπόν μην γελάσεις.

(σίγουρα ε?)

Την Δευτέρα που είχα παει στον γιατρό, περίμενα στο σαλόνι τον άντρα μου, που θα ερχόταν κατευθείαν από την δουλειά να με συναντήσει.

Εγώ από περιγραφες κλπ, έχω διαλέξει να ζητήσω ένα από αυτά τα λουξ μονόκλινα του 5ου ορόφου.

Λέω αφού είμαι εδώ δεν ανεβαίνω μία στιγμή μέχρι τον 5ο μπας και πάρω μάτι κανένα δωμάτιο πώς είναι live? Ανεβαίνω στον 5ο, ανοίγει η πόρτα του ασανσέρ και βλέπω μία ταμπέλα που γράφει "ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ" .

Πού ήρθα ο μ@λ λέω, αει πάλι κάτω.

Σε κάποια φάση με ρωτάει ο γιατρός για το δωμάτιο και του λέω θέλω στον 5ο κλπ και ότι πήγα αλλά δεν ήταν εκεί (βασικά φαντάστηκα ότι θα είναι σε κάποιο άλλο όροφο ή κτήριο) και μου λέει εκεί είναι απλά βγαίνεις από το ασανσέρ και κάνεις δεξιά ή αριστερά δεν θυμάμαι τώρα τί μου είπε... ρόμπα φιλενάδαααααααααααααααα

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν μην γελάσεις.

(σίγουρα ε?)

Την Δευτέρα που είχα παει στον γιατρό, περίμενα στο σαλόνι τον άντρα μου, που θα ερχόταν κατευθείαν από την δουλειά να με συναντήσει.

Εγώ από περιγραφες κλπ, έχω διαλέξει να ζητήσω ένα από αυτά τα λουξ μονόκλινα του 5ου ορόφου.

Λέω αφού είμαι εδώ δεν ανεβαίνω μία στιγμή μέχρι τον 5ο μπας και πάρω μάτι κανένα δωμάτιο πώς είναι live? Ανεβαίνω στον 5ο, ανοίγει η πόρτα του ασανσέρ και βλέπω μία ταμπέλα που γράφει "ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ" .

Πού ήρθα ο μ@λ λέω, αει πάλι κάτω.

Σε κάποια φάση με ρωτάει ο γιατρός για το δωμάτιο και του λέω θέλω στον 5ο κλπ και ότι πήγα αλλά δεν ήταν εκεί (βασικά φαντάστηκα ότι θα είναι σε κάποιο άλλο όροφο ή κτήριο) και μου λέει εκεί είναι απλά βγαίνεις από το ασανσέρ και κάνεις δεξιά ή αριστερά δεν θυμάμαι τώρα τί μου είπε... ρόμπα φιλενάδαααααααααααααααα

δεν γελάω.....έχω κατουρηθεί.:lol::lol::lol:........τα επισκέφτηκα και εγώ....όπως βγαίνεις δεξιά νομίζω είναι!!!!!!!εκεί λέω και εγώ.....πρίν 2 βδομάδες γέννησε μια φίλη μου εκεί και κάθε 2 ώρες καθάριζαν το δωμάτιο.....να πάς να τα δείς.....η φίλη μου γέννησε χωρίς επισκλειρίδιο.....:(:!:σου πιέζη την κύστη η μικρή ή μόνο η δικιά μου ανακαλύπτει τον κόσμο εκεί κάτω;;;;;

Grya.jpgGryap3.png

μολις γυρισε κι εμενα ο αντρουλης μου απο το νοσοκομειο,ακομα να τον χειρουργησουν τον κουμπαρο μας γαμωτο...κωλοδημοσια νοσοκομεια..

τελοσπαντων,εσεις τι κανετε μανουλιτσες?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

λοιπον λυσσαρες αφηστε κανα γκομενακι και για μας!

αα..εχω εγω της Ιωαννας!θα 'ναι και Σαλονικιος!!!χιχιιχ!!!

οποια αλλη θελει Σαλονικια συμπεθερα να ΜΕ πει!!!χχαχαχαχαχα

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...