Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Εγώ είμαι άλλο τομέα λογιστική.  Αλλά είναι ο άντρας μου ναυτικός Κ ο γαμπρός μου είναι στον ανεφοδιασμό πλοίων οπότε ξέρω είναι τρομερά κ τα ωράρια Κ η πίεση στον τομέα . 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

dim_angel μου, είναι τέλεια τα πράγματα που πήρατε!!! Με το καλό να τα χαρεί και το μπεμπάκι σας!!!

Κοριτσομένες βλέπω ψάχνετε για γαμπρούς από τώρα;;; Εμένα δεν με θέλει καμιά σας;;;

εγώ εγώ......τον πρόλαβα;:D:D

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

dim_angel μου, είναι τέλεια τα πράγματα που πήρατε!!! Με το καλό να τα χαρεί και το μπεμπάκι σας!!!

Κοριτσομένες βλέπω ψάχνετε για γαμπρούς από τώρα;;; Εμένα δεν με θέλει καμιά σας;;;

χρυσή μου..........

ποιός στο είπε αυτό???????????????

ίσα ίσα που σε λίγο θα αρχίσουμε να μαλιοτραβιόμαστε για τα παλικάρια τα καλά......

Ο άντρακλάς σου είναι στη λίστα με τους καπαρωμένους προ καιρού. Και όποιος τολμήσει να απλώσει χέρι σε αγόρι του Απρίλη θα τιμωρηθεί πάραυτα.

Τόσες κουκλάρες θα έχει το club γιατί να κάνουμε εισαγωγή?:tongue::tongue:

εγώ εγώ......τον πρόλαβα;:D:D

Τί δίνεις?:lol::lol:

GaiGp3.png

irev THANKS A LOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ήδη έχει γίνει copy-paste στο sos notepad.!!!!!

Μία διευκρίνιση, τί λαδάκι είναι αυτό για τις βλέννες στα μαλάκια?

Και μία ερωτησούλα. Εχτές μου είπε η κουμπάρα μου ότι είχε προϊόντα της chicco για το μπάνιο του κλπ. Εσείς κορίτσια τί συστάσεις έχετε?

GaiGp3.png

χρυσή μου..........

ποιός στο είπε αυτό???????????????

ίσα ίσα που σε λίγο θα αρχίσουμε να μαλιοτραβιόμαστε για τα παλικάρια τα καλά......

Ο άντρακλάς σου είναι στη λίστα με τους καπαρωμένους προ καιρού. Και όποιος τολμήσει να απλώσει χέρι σε αγόρι του Απρίλη θα τιμωρηθεί πάραυτα.

Τόσες κουκλάρες θα έχει το club γιατί να κάνουμε εισαγωγή?:tongue::tongue:

Τί δίνεις?:lol::lol:

την κόρη μου που είναι και γαλανομάτα......(θα πάρει απ'τη μαμά )!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Αααααα... να σας πώ που μου αρχίσατε με τα χαρίσματα.....

εμένα αμα πάρει από την μαμά θα βγεί μαυρομάτα με μαύρα μαλάκια και αμα πάρει από τομ μπαμπά της θα είναι Φυσική ξανθιά με γαλάζια μάτια.

Ουρίστε μας

GaiGp3.png

Κοριτσάκια, πάω να ξαπλώσω γιατί επιτέλους εφυγαν οι εργατες και στις 7 περιμενουμε τον κουμπαρο παλι. Αντζουλα περαστικα στον κουμπαρο σου.

Με γεια τα πραγματακια σ'οσες ψωνισαν. Βικακι θα σε δω αυριο. Θα περασω αργοτερα μονο για καληνυχτα γιατι οπως σας είπα θα'χουμε παρεούλα πάλι. Αυτο το τριημερο ηταν αφιερωμενο στον κουμπαρο μας. Καθε μερα εδω ηταν! Σας φιλω. Ε, ψιτ, αφηστε και καναν γαμπρο και για μας! Κοτζαμ κοριτσαρο εχουμε κι εμεις!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

πολύ πιθανό.

Έχεις βρει ήδη παιδίατρο?

έχω μια υπόψιν μου ......κούκλες θα είναι όλες σαν τις μαμάδες τους,η ψωνάρα;):tongue::tongue::tongue::tongue:πεινάωωωωωωωωωωωω διαρκώς......τι να κάνω;απελπησία η κατάσταση....

Grya.jpgGryap3.png

Κοριτσάκια, πάω να ξαπλώσω γιατί επιτέλους εφυγαν οι εργατες και στις 7 περιμενουμε τον κουμπαρο παλι. Αντζουλα περαστικα στον κουμπαρο σου.

Με γεια τα πραγματακια σ'οσες ψωνισαν. Βικακι θα σε δω αυριο. Θα περασω αργοτερα μονο για καληνυχτα γιατι οπως σας είπα θα'χουμε παρεούλα πάλι. Αυτο το τριημερο ηταν αφιερωμενο στον κουμπαρο μας. Καθε μερα εδω ηταν! Σας φιλω. Ε, ψιτ, αφηστε και καναν γαμπρο και για μας! Κοτζαμ κοριτσαρο εχουμε κι εμεις!

καλή ξεκούραση......όλες θα πάρουμε......ψυχραιμία κορίτσια:lol::lol::lol:ποιά έχει 1800gr μπέμπα;

Grya.jpgGryap3.png

Αντε πτωματάκι καλή σου ξεκούραση!! Αύριο χρυσή μου, ραντεβού με τις πουέντ μου...

α, να σου πώ, αυτός ο κουμπάρος είναι ελεύθερο παιδί? Να κάνουμε και ένα καλό συνοικέσιο, έχω κορίτσι τεφαρίκι....

GaiGp3.png

Η δική μου είναι μικρούλα. 760 γραμ. πριν 2 εβδομαδες.

Τελικα δεν πηγα για υπνο γιατι γινεται ενας χαμος απο σκονη στο δωματιο μας (και σ'ολο το σπιτι) λογω των εργασιων. Ο αντρουλης μου ο καλος εβαλε ηλεκτρικη και μολις τελειωσει θα παω να αλλαξουμε τα σεντονια και να ξεσκονισω. Ευτυχως θα ξαναρθουν το αλλο ΣΚ οποτε θα ηρεμησουμε αυτη την εβδομαδα. Πολυ βρωμια βρε κοριτσια! Σκονη, τσιμεντο, ασβεστες κλπ και ειναι και ανθυγεινα ολα αυτα σιγουρα. Για καλο ομως γινονται και δεν παραπονιεμαι.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...