Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

ε τι να κάνεις. δεν ξέρω πόσα χρόνια εργάζεσαι και εάν έχεις δοκιμάσει και άλλους κλάδους πριν φτάσεις στην ναυτιλιακή, αλλά το toxic υπάρχει παντού, ακόμα και σε καφετέριες. Σχετικά με την πίεση; Και στο κομμάτι της υγείας δυστυχώς παρόμοια κατάσταση. Από τα δυσκολότερα επαγγέλματα κατά την άποψη μου είναι όταν έχεις να κάνεις με γιατρούς και δικηγόρους. Εκεί θα βγεις με αυτοάνοσο χαχαχαχα συγνώμη αν κάποια εδώ μέσα είναι γιατρός ή δικηγόρος, αλλά είναι πολλοί σκληροί και δυστυχώς και γλίτσες αρκετοί. 

Θα αντέξουμε. Μας έχουν μείνει άλλα 30-40 χρόνια μέχρι την Σύνταξη χαχαχα

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν σας προλαβαινω ρε σεις!!!μεχρι την γιαγια πηγα κ πηρ σουπα βραστο!ωραια γλυτωσαμε κ σημερα το μαγειρεμααααα!!!γιουχου!!!

Βικυ μου Τοξοτης ειμαι!κ εγω κ ο αντρας μου!φανταζεσαι τι γινεται εδω μεσα ε?εσυ τι εισαι????

angie κατα βαθος με εχεις νευριασει!αν σε ξανακουσω ετσι θα ρθω εχει σουμπιτι(αν ξερετε την λεξη)κ θα σε γδαρω!αιντεεε συνελθεεεεεε!!!!!!

λεω να παω να φαωωω....

Τοξοτάκι ε? εγώ διδυμάκι είμαι (ανισοόροπηηη εντελώς....). Βρε τα Τοξοτάκια είναι από τα καλύτερα παιδιά!!!

Σούμπιτι καλά τα λές....την ξέρουμε την λεξούλα....

Καλή σου όρεξη μανούλα!!!

(αυτό το κέτερινγκ της γιαγιάς σου πολύ το ζουλεύωωωωωωωωωω)

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι,ειναι πολυ ωραια και μου αρεσανε γιατι ειναι ολοκληρο θεμα,μεγαλα αυτοκολλητα δηλ.πιανουν ολο το δωματιο,δε χρειαζεται να παρεις κι αλλα τοσα πραγματα για να το ''γεμισεις''!αλλα ακομα δε θα χω δωματιο.. ;-(

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ναι,ειναι πολυ ωραια και μου αρεσανε γιατι ειναι ολοκληρο θεμα,μεγαλα αυτοκολλητα δηλ.πιανουν ολο το δωματιο,δε χρειαζεται να παρεις κι αλλα τοσα πραγματα για να το ''γεμισεις''!αλλα ακομα δε θα χω δωματιο.. ;-(

Εμένα επίσης μου άρεσε ένα δέντρο που είχε σε κάποιο σημείο, πολύ όμορφο ακόμα και για μέρος συνδυασμού στο παιδικό. Το είχαν σε χώρο υποδοχής.

Το βρήκα, κάνω edit και το βάζω

http://www.cosycorner.gr/uploaded/products/b/57383b.jpg

Επεξεργάστηκαν by angel_

GaiGp3.png

εγω ειπα την Ιωαννα να μου παραγγειλει αυτα τα 2 κ θα κανω συνδιασμο το ανησιχο πνευμα!

http://www.cosycorner.gr/uploaded/products/b/n54387bb.jpg

http://www.cosycorner.gr/uploaded/products/b/58397b.jpg

ουφ!εσκασα απο το φαι!τωρα πινω κ μια κοκα κολα κ δεν θα θελατε να ησασταν διπλα μου να με ακουτε!χαχαχαα:P:p:tongue::tongue:

αυτο ειναι μακρυα σας για να πατε να τα δειτε απο κοντα?

Νεα Ερυθραια λεει νομιζω..

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα (αν και 3:00).

Ολο το πρωί ζωγραφίζαμε, ένα κάδρο για το παιδικό δωμάτιο (αφού δε βρήκαμε να αγοράσουμε) και τον τοίχο. Σας υπόσχομαι να βάλω φωτογραφία μόλις τελειώσει. Εχει πολύ γέλιο :D

Καλημερα kinderakia

Εγω παντως μπανακι δεν πηρα στο Στελιο. Παρ' όλο που ηταν μεγαλο παιδι, μεχρι να σαραντησει σεοδν τον πλεναμε "στα χερια" στο νιπτηρα και μετα μεχρι 9 μηννω που σηκωνοταν ορθιος...σε σφουγγαρι κατω στην μπανιερα (που βεβαια θελει συχνη ανανεωση). Τωρα στη μπεμπα δεν ξερω τι θα με βολεψει γιατι εκει που παμε ο νιπτηρας ειναι μισος σε μεγεθος!

dim_angel για πες τιμες για τις κουρτινες στα leroy…Ετοιμες-ραμμενες ή ύφασμα πήρες?

Μπανιερίτσα εγώ πήρα χτες από τα Τζάμπα αλλά της Fisher Price: http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=43970&selcat=bgpty

Σαν αυτή είναι σε γαλάζια. Σαν πισινούλα είναι. Μου αρέσει πολύ.

Ο νιπτήρας μου είναι μικρός και στη μπανιέρα θα φοβάμαι. Κι έτσι πήρα αυτή. Μου αρέσει γιατί έχει κάτι σαν μαξιλάρι/αιώρα για τα νεογέννητα μιας και δε θα το βουτάμε στο νερό. Σε λίγο θα'ναι στο facebook.

Οι κουρτίνες είναι έτοιμες ραμμένες. Εκαναν 10 ευρωπουλάκια μόνο!!! Θα ανεβάσω τώρα φωτογραφίες στο facebook να τις δείτε. Καθώς και μερικά άλλα πραγματάκια που πήρα :tongue:

X4pTp3.png

ασε με και πειναω βρε Αννυ με τα φαγητα της γιαγιας σου !εφτιαξα μια κρεμα καραμελε κι εφαγα μπας κ κοπει η πεινα,αλλα τιποτα! ωραια τα αυτοκολλητα!!!!

εμενα με εχουν αφησει μονη μου σπιτι..πηγανε στο νοσοκομειο τον κουμπαρο μας,εκοψε με γυαλι το χερι του χτες βραδυ σε μια γιορτη που ηταν κι ειναι χαλια,θα τον χειρουργησουν σε λιγο στο Θριασειο.κι ετσι καθομαι σε αναμμενα καρβουνα κ περιμενω και πειναω και η μπεμπα με εχει στο φτυσιμο..και αυτα τα χαλια..

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Κορτισάκια ζηλεύω που φτιάχνετε τα δωμάτια........... θέλω κι εγώ....... Εν τω μεταξυ βλεπω εδω τα αυτοκολλητα, τα πομολάκια και τα σκ@τάκια που ειχα βαλει στο Στελιο και με πιανει απελπισια που πανε τωρα χαμένα...

Λοιπον μανουλες, εγω στο Ελενα χρειαστηκα σχεδον τα παντα...εκτος απο γαλα βεβαια---ακομα κι αν προκυψει θεμα και δεν θηλασετε (οσες σκοπευετε), εχουν ετοιμα γαλατακια

Κατʼ αρχην χρειαζεσαι μια μεγαλη πετσετα για το πρωτο μπανιο του μωρου. Επειτα χρειαστηκα ακομη δυο (μεγεθος προσωπου) για οσες φορες εκανε κακακια κ τον πλεναμε (5 μερες ειναι αυτες...)

Επισης, πρεπει να αλλαξα 5-6 φανελακια και φορμακια..ξερετε, μία τα κακα βγαινουν εξω απο το pampers μία οι γουλιτσες που κανουν... Βεβαια δεν χρειαζεται να τιγκαρετε τη βαλιτσα, παρʼτε 2 μαζι και ζητατε στην πορεια να σας φερουν κι αλλα απο το σπιτι---απλα θα πρεπει να τα εχετε πλυμενα-σιδερωμενα βεβαια. Pampers δινουν αλλα δεν ξερω αν φτανουν (παρʼτε κι ενα μικρο πακετακι), επισης κρεμα συγκαματος, λαδακι γιατι επειδη δεν τα μπανιαρουν τωρα κατευθειαν αν εχει μαλλακι, πιθανον να εχει κολημμενες βλενες (ακομα και μετα το πρωτο του μπανιο). Εγω οπως εχω ξαναπει χρειαστηκα και πιπιλα τελικα (τωρα θα την εχω εξ αρχης...αχρειαστη να ʽναι) αλλά και ψαλιδακι για τα νυχια γιατι βγηκε με μανικιουρ ετοιμο και γρατζουνιοταν (αυτα τα γαντακια δεν με αφησε να του τα φορεσω ποτε)... Εννοειται καλτσακια, πανες να το τυλιγετε αλλα και να δωσετε σε οποιον το παρει αγκαλια (μην ακουμπαει τα ρουχα του αλλου, ακομα κι οταν ειναι η ιδια η γιαγια ας πουμε---τα μικροβια ειναι μικροβια). Τελος, εγω του ειχα ακομα και δικη μου κουβερτουλα (και σκεφτειτε οτι τωρα θα ειναι και καταχέιμωνο...)

Θα σας γραψω σε λιγο και για τα δικα μας... (ε και αν εχω ξεχασει και κατι)

QuW0p3.png

Καλημέρα κι από μένα (αν και 3:00).

Ολο το πρωί ζωγραφίζαμε, ένα κάδρο για το παιδικό δωμάτιο (αφού δε βρήκαμε να αγοράσουμε) και τον τοίχο. Σας υπόσχομαι να βάλω φωτογραφία μόλις τελειώσει. Εχει πολύ γέλιο :D

Μπανιερίτσα εγώ πήρα χτες από τα Τζάμπα αλλά της Fisher Price: http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=43970&selcat=bgpty

Σαν αυτή είναι σε γαλάζια. Σαν πισινούλα είναι. Μου αρέσει πολύ.

Ο νιπτήρας μου είναι μικρός και στη μπανιέρα θα φοβάμαι. Κι έτσι πήρα αυτή. Μου αρέσει γιατί έχει κάτι σαν μαξιλάρι/αιώρα για τα νεογέννητα μιας και δε θα το βουτάμε στο νερό. Σε λίγο θα'ναι στο facebook.

Οι κουρτίνες είναι έτοιμες ραμμένες. Εκαναν 10 ευρωπουλάκια μόνο!!! Θα ανεβάσω τώρα φωτογραφίες στο facebook να τις δείτε. Καθώς και μερικά άλλα πραγματάκια που πήρα :tongue:

Να ρωτησω κατι... η μπανιεριτσα μπαινει σε βαση ή μεσα στη μπανιερα?...

QuW0p3.png

Δεν έχει κάποια άλλη βάση. Στην αρχή λέμε να τον πλένουμε ή με τη μπανιερίτσα πάνω στο πλυντήριο ή την αλλάξιέρα. Μετά μέσα στην μπανιέρα. Θα δούμε τώρα στην πράξη.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

δεν κραταω μουτρα ρε χαζο...εδω δε μπορω να κρατησω τον εαυτο μου ορθιο,για μουτρα ειμαι??!! μεγεια τα πραγματακια σας,ειναι πολυ ωραια :-)

8yrVp3.png

WAy0p2.png

γεια σας κοριτσάκια.......angie μας χάρηκα πολύ που είσαι εδώ πάλι.....για χάρη σου εχθές έφαγα δρακουλίνια:D.....όλα καλά θα πάνε....ηρεμίαααααααα.περαστικά στον κουμπάρο!!!!!!:-(

irev μας βοηθάς για το Έλενα να ξέρουμε που παν τα 4....έχω μια απορία...αφού γεννήσουμε,έχουμε δόσει ρούχα σε κάποιον να μας τα φέρει μετά εκεί που θα είμαστε ή κατευθείαν στο δωμάτιο;;;;;;κουλή ερώτηση....κάποια το είπε γι'αυτο.....τι ωραία πραγματάκια που έχετε πάρει.....μεγειά!!!!!!και εγώ θέλω.......:!::!::!:

και εγώ πεινάω πάλι....θα πάω για παγωτάκι νσε λίγο:tongue::tongue:

Grya.jpgGryap3.png

dim_angel μου, είναι τέλεια τα πράγματα που πήρατε!!! Με το καλό να τα χαρεί και το μπεμπάκι σας!!!

Κοριτσομένες βλέπω ψάχνετε για γαμπρούς από τώρα;;; Εμένα δεν με θέλει καμιά σας;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...