Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κοριτσάκια. Βικάκι, ναι, μην ξεχάσεις τις πουεντ, χιχι.

12¨00 είπαμε, όχι 12¨30, ε?

Συγχαρητήρια στους παίδαρους (βλέπεις Βίκυ κι εγώ τις γλύφω τις αγορομάνες). Με το καλό όλες να δούμε τα μωράκια μας.

Καλώς το Μαράκι!!!

Πώς πάνε οι εργασίες? Χτες τα έλεγα στην κουμπάρα μου (τα του εργάτη σας...) και μου είπε ότι χρειαστείτε να το πείτε. Αχρείαστη να 'ναι βέβαια. Εμάς στο εξοχικό είχε έρθει ένας τύπος αλλοδαπός (από αυτούς που είναι μπογιατζήδες-χτίστες-μαρμαράδες-καθηγητές πανεπιστημίου στην χώρα τους) και μας είχε δώσει μία προσφορά για την περίφραξη του οικοπέδου 5.500 ευρώ χωρίς τα μπετά και τα σίδερα. Τελικά πήρα Συνεργείο με 700 ευρώ χαμηλότερη τιμή συμπεριλαμβανομένου και του τσιμέντου, το οποίο τα τελείωσε όλα σε 4 ημέρες χωρίς να είμαστε καν εκεί, και τα έκανε όλα όπως τα είχαμε συμφωνήσει. Ο αλλοδαπός έφτιαξε ένα κομματάκι της περίφραξης του διπλανού μετά από 2 μήνες κυνηγητού (είχε πάρει προκαταβολή και εξαφανίστηκε) το οποίο μετά από κανα-δυό μήνες γκρεμίστηκε..χαχαχχαχα. Α! και χρέωσε και διπλά μερικά μεροκάματα γιατί έφερνε τον γιό του καμιά φορά (10 χρονών παιδάκι) και του κουβάλαγε τα εργαλεία.

Τους γαμπρούς θα παίρνουμε εναλλάξ , θα τραπεζώνουμε τις συμπεθέρες και όποια τον πετύχει....:tongue::tongue::tongue:

Για το μάθημα 12.00 με 13.00 έχουμε πεί εκτός και αν το 'χασα η μάνα....

Πώς πάει η ξεκούραση?

GaiGp3.png

Αngel τον εκλεισες τον γαμπρο ε?????Και 2 μηνες μεγαλυτερος!!!!

Μια χαρα διαφορα!!χιχιχιχιχιχιχι!!!!!

Αχ ναι και είναι και κουκλί σκέτο φτου σκόρδα!!!!

Φτιάχνω κόκκορα (χωριάτικο) μακαρονάδα! Μιαμ μιαμ :wink:

Ντροπή σου και αίσχος... (πού είπαμε ότι μένεις??? )

GaiGp3.png

Μαζί γράφαμε. Εύτυχως προς το παρόν καλά πάμε με τον καινούριο. Ευχαριστώ πολύ πάντως. Ναι, δωδεκα με μια είπαμε. Ισως να τελειωσουμε και πιο νωρις γιατι ειπε 35 με 45 λεπτα θα κανουμε. Οσο για την ξεκουραση, αναμενουμε καποια μερα που θα μας πουνε οι μαστορες οτι δεν ερχονται γιατι δεν μπορουμε να κοιμηθουμε νωρις. Ισως αυριο... Φιλια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Αχ ναι και είναι και κουκλί σκέτο φτου σκόρδα!!!!

Ντροπή σου και αίσχος... (πού είπαμε ότι μένεις??? )

Χαλάνδρι αλλά ο κοκκορας έχει κατάγωγη από το χωριό μου (πριν τον Πύργο)!

Μαράκι λαχανι με πορτοκαλί και από οτι είδα βγαίνει σούπερ!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Αααααχ αρχισατε να μιλατε για φαγητα??????

Εμενα απο το πρωι που σηκωθηκα μου μυριζει μακαρονια με κιμα!!!

Δεν μου μυριζε σε ολη την εγκυμοσυνη και μου μυριζει τωρα!!!ΕΛΕΟΣ!!!!

καλε δε σας προλαβαινω παλι!! καλημερα και στις υπολοιπες μανουλιτσες που δεν ειπα!

κατσε να δω τι θυμαμαι..

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ επιτελους!!!!δεν ειχα κ τηλ σου και κοντεψα να σκασω!πολυ χαρηκα για το μπεμπη σου,αλλα πιο πολυ για το μπαμπακα σου,μπραβο!μεγεια τα πραγματακια σου,τα διαβασα και εχω παρει ακριβως τα ιδια απο το jumbo (μεχρι κ το μπουρνουζι με τα παπακια το κιτρινο) αλλα ολα σε κοριτσιστικα!χι χι!

ΑΝΝΥ μου το ξερω οτι κανω χαζομαρες,αλλα δεν το ελεγχω..θα μαζευτω ομως τωρα,τελος..

ΤΡΕΛΛΟ ΒΙΚΑΚΙ, ετσι οπως τα λες ειναι,μπορω μονο να σου δειξω ποσοι απο την οικογενεια μου με ψελνουν για οσα κανω!ε,κι οταν ξεκινησεις χορους ερχομαι κι εγω μαζι ε!!!

ΒΑΣΟΥΛΑ τερμα κι εσυ οι δουλειες,ε!!μη λες μονο για μενα!

ΑΝΔΡΙΑΝΝΟΥΛΑ μου γλυκια με κολασες με την μαγειρικη σου σημερα!!!!

ΒΑΛΙΑ μου καλημερα κ σε σενα! μακαρι πια,ας την κανονισουμε αυτη την συναντηση!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Θυμάσαι που μένει αυτός κ αν είναι σίγουρα απο Ικαρία; το επίθετο δεν μου λ έει κάτι.Στο Ικα προφανως δεν θα μπορώ αφού έχω ταμείο δημοσίου εκτος κ αν δεν παίζει ρόλο.Κάνω στην Ευτοκία κ πληρώνω 20ε το μάθημα αλλά είναι Κηφισίας κ πρέει να βρω έναν πιο οικονομικό τρόπο να πηγαίνω προς τα κει.έΚΑΝΑ χθες κ ενθουσιάστηκα.Κάναμε κ γυμναστική.Αλλα΄πηγα απο Αιγάλεω με μετρό κ μου φύγανε κάποια χρήματα στα ταξί για τις ενδιάμεσες αποστάσεις που τα λυπήθηκα τώρα πο θέλουμε να ψωνίσουμε κ τα πράγμαΤΑ του μπέμπη.Εσυ απο ψώνια τι;Εσύ δεν ήταν που χες παει στο motherbaby;Πως μπορώ να πάω να μην πληρώνω ταξί;Αξίζει τον κόπο;Ωραία που μένεις κοντά.Δεν ημουν σίγουρη πως είσαι εσύ που μένεις αμφιάλη.Θα μπορούσαμε να βρεθούμε κάποια στιγμή.Εσύ δουλεύεις ακόμη;;;Δεν θυμάμαι είναι κ το αλτσχάιμερ της εγκυμοσύνης....

α,εχεις δημοσιο ε?αρα δε θα μπορεις..συγκοινωνια αλλη για εκει δεν υπαρχει?ή γιατι δεν κοιτας μηπως πας στην ΦΑΝΑΙΡΕΤΗ που πανε κ τα κοριτσια κι ειναι κι ολα δωρεαν?λεωφορειο για να πας στο ΑΙΓΑΛΕΩ υπαρχει παντως.αχ,στο MOTHERBABY να πας,ειναι παμφτηνο,ειναι στο Περιστερι,αν θες θα κανονισουμε μια μερα να παμε και μαζι,αλλα πρεπει να βρουμε μεσο!κι απο μωρουδιακα κι απο κουνιες κ πορτ μπεμπε εχει τα παντα!οχι εχω αδεια απο τη δουλεια κ καθομαι..

ευχαριστω για την συμπαρασταση σου κι εσενα κ σε ολες τις μανουλες!!:P

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Χαλάνδρι αλλά ο κοκκορας έχει κατάγωγη από το χωριό μου (πριν τον Πύργο)!

Αχ, θυμάμαι μία θεία μου κάπου μετά την Αχαϊα , κάποτε μας είχε κάνει έναν κόκορα χωριάτικο γεμισμένο με σκληρά τυριά, τον οποίο σιγόψηνε κανένα δωδεκάωρο .... αυτό ήταν ΤΟ ΛΟΥΚΟΥΜΙ... τέτοιο πράγμα δεν έχω ματαξαναφάει στη ζωή μου....

Αααααχ αρχισατε να μιλατε για φαγητα??????

Εμενα απο το πρωι που σηκωθηκα μου μυριζει μακαρονια με κιμα!!!

Δεν μου μυριζε σε ολη την εγκυμοσυνη και μου μυριζει τωρα!!!ΕΛΕΟΣ!!!!

Έλα να σου κάνω το τραπέζι, έφτιαξα από εχτές αλλά δεν πρόλαβα να τα φάω....

καλε δε σας προλαβαινω παλι!! καλημερα και στις υπολοιπες μανουλιτσες που δεν ειπα!

κατσε να δω τι θυμαμαι..

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ επιτελους!!!!δεν ειχα κ τηλ σου και κοντεψα να σκασω!πολυ χαρηκα για το μπεμπη σου,αλλα πιο πολυ για το μπαμπακα σου,μπραβο!μεγεια τα πραγματακια σου,τα διαβασα και εχω παρει ακριβως τα ιδια απο το jumbo (μεχρι κ το μπουρνουζι με τα παπακια το κιτρινο) αλλα ολα σε κοριτσιστικα!χι χι!

ΑΝΝΥ μου το ξερω οτι κανω χαζομαρες,αλλα δεν το ελεγχω..θα μαζευτω ομως τωρα,τελος..

ΤΡΕΛΛΟ ΒΙΚΑΚΙ, ετσι οπως τα λες ειναι,μπορω μονο να σου δειξω ποσοι απο την οικογενεια μου με ψελνουν για οσα κανω!ε,κι οταν ξεκινησεις χορους ερχομαι κι εγω μαζι ε!!!

ΒΑΣΟΥΛΑ τερμα κι εσυ οι δουλειες,ε!!μη λες μονο για μενα!

ΑΝΔΡΙΑΝΝΟΥΛΑ μου γλυκια με κολασες με την μαγειρικη σου σημερα!!!!

ΒΑΛΙΑ μου καλημερα κ σε σενα! μακαρι πια,ας την κανονισουμε αυτη την συναντηση!!

Μην ξαναχαθείς έτσι γιατί δεν θα δεχτούμε δικαιολογίες, θα έρθουμε καμία εισοσαριά κοιλούμπες από κάτω από το μπαλκόνι σου Ιουλιέτα και θα σε κάνουμε να τρέχεις.... Στις ειδήσεις του STAR θα μας δείξουν.....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

στις ειδησεις του STAR σε αυτο το χαλι???ε,οοοοχι!! κατσε να μακρυνουν τα μαλλακια μου,να αδυνατισω λιγο,να ξαναβγω για ψωνια να παρω κανα ωραιο φορεματακι,να φωναξω μακιγιεζ,κομμωτρια και μανικιουριστ και μετα παμε!!χα χα!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

στις ειδησεις του STAR σε αυτο το χαλι???ε,οοοοχι!! κατσε να μακρυνουν τα μαλλακια μου,να αδυνατισω λιγο,να ξαναβγω για ψωνια να παρω κανα ωραιο φορεματακι,να φωναξω μακιγιεζ,κομμωτρια και μανικιουριστ και μετα παμε!!χα χα!

μόνο αυτά τα ολίγα? πις οφ κέικ βρε!!! οπότε από Δευτέρα θα είσαι έτοιμη? :tongue::tongue:

GaiGp3.png

Καλημερα kinderakia

πω πωωωωω παλι...μια μερα δεν μπηκα και σας διαβαζω μιαμιση ωρα!

Συγχαρητηρια σε οσες ειδατε τα μωρουλίνια σας και μεγεια σε όσες ψωνίσατε!

Καλησπέρα ζουζουνομανούλες! Εγώ πριν λίγο γύρισα απο τα jumbo και είμαι πτώμα...αλλά πολύ πολύ χαρούμενη γιατι ψωνίσαμε σχεδόν όλα όσα χρειαζόμασταν, τώρα μένει να έρθει η πεταλουδίτσα μας με το καλό να τα χαρεί!

Κοριτσάκια θέλω τι βοήθεια σας σχετικά με το μπανακι του μωρού. Εσείς τι κάνατε? Εγώ δεν το έψαξα καθόλου γι αυτο θέλω τη γνώμη σας!

Η άντζυ ακόμη χαμένη?Ελπίζω μόνο να ναι καλά!!!

Εγω παντως μπανακι δεν πηρα στο Στελιο. Παρ' όλο που ηταν μεγαλο παιδι, μεχρι να σαραντησει σεοδν τον πλεναμε "στα χερια" στο νιπτηρα και μετα μεχρι 9 μηννω που σηκωνοταν ορθιος...σε σφουγγαρι κατω στην μπανιερα (που βεβαια θελει συχνη ανανεωση). Τωρα στη μπεμπα δεν ξερω τι θα με βολεψει γιατι εκει που παμε ο νιπτηρας ειναι μισος σε μεγεθος!

Λες να συμπεθερεψουμε??? Πλάκα θα έχει!

Δεν σας είπα έχω κι εγώ τον μπογιατζή μέσα και βαφουμε το παιδικο! Λαχανι με πορτοκαλί :lol::lol::lol:

Φοβερος σαν συνδυαασμος! Τον ειχα στη βαφτιση του Στελιου και ηταν ολα εκπληκτικά! Περιμενουμε φωτο βεβαια...

Angel09 πολύ καλά τα νεα σου για το μπεμπακο! Καλή συνεχεια σου ευχομαι... Βλεπω εχετε διαλεξει κ το ονομα! Κι εμεις ετσι στο γιο μου, τον ειχαμε ταξει απο το πρωτο τριμηνο κι ολας στον Αγιο Στυλιανο (=προστατης των παιδιων και των παιδιατρων) ειτε ηταν κοριτσι ειτε ηταν αγορι...λογω προβληματων.

Nikole ωραιες οι φωτο? Να ζησετε κ με το καλο το μωρακι! Αντε...βαλε καμια να σε καμαρώσουμε...

Σου στελνω και τους χαιρετιμσους μου ως «ομοιοπαθούσα» για το σιδερο... γιατι την Τεταρτη σιδερωσα 7 πληντυρια και σημερα εχω αλλα 4!!!

Atlantis εχεις δικιο κι εγω ψιλο-κολλάω αν την παιρνω τηλ καθε τρεις κ λιγο... Ομως στο Στελιο το τελευται διμηνο, λουφαζε και δύο φορες εκανα μέρες ολόκληρες να τον «ακουσω» και μου εβαλε χερι που δεν της τηλεφωνησα... Οταν ειναι σημαντικο, πιστευω πως πρεπει να τους «ενοχλουμε» οσες φορες κι αν χρειαστει...

Ελπιζω αν στα φερουν σωστα τα πραγματα γιατι εγω για ενα απλο Super Market τους στελνω και παλι τα μπερδευουν...χαχαχα

Όσο για την πετσετα του μωρου, εγω τουλαχιστον στο Ελενας δεν τους εδωσα για να τον σκουπισουν αλλα για το πρωτο του μπανάκι.

dim_angel για πες τιμες για τις κουρτινες στα leroy…Ετοιμες-ραμμενες ή ύφασμα πήρες?

angie! μου τετοια περι «αχρηστιας» με πιανουν κ μενα και κανω τις δουλειες και μετα με πιανει πονος κι εχω τυψεις μην κανω κακο στο μωρακι μου... Δεν πα να γ@ κι οι δουλειες και ολα... Εγω τι να πω που πρεπει να αρχισω να πακεταρω...

Χριστινακι χαιρομαι που σε βλεπω με θετικη ενεργεια για τον μπαμπα σου ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ και μεγειες τα πραγματακια σας.

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...