Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας μανούλες! Τι κάνετε? Εμείς πριν λίγο γυρίσαμε απο ένα υπέροχο Σαβατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη, μου το έκανε εκπληξη ο αντρούλης μου για την γιορτούλα μου χτες, είπε να με πάει στα μέρη που πρωτογνωριστήκαμε. :P:p:p Μπράβο κοριτσάκια μπου ετοιμάζεται το δωμάτιο, εγώ όλα αυτά λέω να τα κάνω μετά τν καινούργια χρονιά, είμαι λίγο συγκρατημένη ακόμη. Ίσως μετά την Β επιπέδου, χαλαρώσω λιγάκι. Η μικρή κάνει πια την παρουσία της καθημερινά!!!!!!!!!! ΓΙΟΥΠΙ!!!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας μαμάδες!

Τί κάνετε; Όλα καλά, ελπίζω!

Atlantis, να είσαι καλά, δεν ήταν και τπτ!

dim_angel, να καθίσεις και να ηρεμήσεις λίγο... Η λεμονάδα δε βοηθά; Έχω ακούσει ότι ρίχνει την πίεση το λεμόνι... Άκυρη συνταγή της γιαγιας είναι;

Προχθες ξέχασα να σας πω και για τις έκτακτες συστολές της καρδιάς μου... Τα δυσάρεστα τα διαγράφει ο εγκέφαλος μου! Η γυναικολόγος μου είπε καλού κακού να πάω να το κοιτάξω σε καρδιολόγο, αν και πιθανότατα δεν είναι κάτι ανησυχητικό... Το είχα και πριν την εγκυμοσύνη αλλά τώρα με πιάνει πιο συχνά και ψιλοφρίκαρα... Είναι λίγο τρομακτικό εκεί που χτυπά κανονικά, κάνει ένα κενό και συνεχίζει (ευτυχώς Θεέ μου!) και μετά πάλι κενό και συνεχίζει... Διάβασα και στο φόρουμ ότι συνέβη και σε άλλες κοπέλες, το έψαξαν και δεν βρέθηκε κάτι ανησυχητικό. Κι εγώ νομίζω πως δεν θα είναι κάτι, το αναφέρω ώστε σε περίπτωση που σας συμβεί (το απεύχομαι!) να μην φοβηθείτε, πιθανότατα δεν είναι τπτ!

Χαίρομαι για τα δωμάτια που ετοιμάζονται! Με βάλατε κι εμένα σε σκέψεις! :D

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Γειά σας μανούλες! Τι κάνετε? Εμείς πριν λίγο γυρίσαμε απο ένα υπέροχο Σαβατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη, μου το έκανε εκπληξη ο αντρούλης μου για την γιορτούλα μου χτες, είπε να με πάει στα μέρη που πρωτογνωριστήκαμε. :P:p:p Μπράβο κοριτσάκια μπου ετοιμάζεται το δωμάτιο, εγώ όλα αυτά λέω να τα κάνω μετά τν καινούργια χρονιά, είμαι λίγο συγκρατημένη ακόμη. Ίσως μετά την Β επιπέδου, χαλαρώσω λιγάκι. Η μικρή κάνει πια την παρουσία της καθημερινά!!!!!!!!!! ΓΙΟΥΠΙ!!!!!

Χρόνια σου πολλά! Υγεία-αγάπη-ευτυχία σου εύχομαι! :D

maraki2108, μήπως γιόρταζες κι εσύ;

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Χρόνια πολλά κοπέλα μου για χτες!!! Με το καλό να κρατήσεις την μπουμπού σου αγκαλιά!!! Τι ωραία που φύγατε!!!

Εγώ παρόλο που άδειασα το δωμάτιο του μπέμπη είπα να αρχίσει το βάψιμο μετά την β-επιπέδου... Από ψώνια δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα... Θέλω πολύ αλλά προτιμώ να περιμένω!!! Ισως τα Χριστούγεννα...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Χρόνια πολλά!!! Αγάπη, υγεία, ευτυχία, και μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη με ένα υγιέστατο μωράκι σου εύχομαι.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια για τις ευχές σας, ότι καλυτερο και σε εσας!!!

Ιωάννα εύχομαι όντως να μην είναι τιποτα, καλού κακού πάντως πάνε και σε έναν καρδιολόγο.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Τί κάνετε κορίτσια;

Βάλια μου εγώ σήμερα δεν τον έχω ακούσει αρκετά τον μικρούλη κι έχω ψιλοφρικάρει, όπως εσύ εχθές.Μου φαίνεται γυμνάσια μας κάνουν οι γιοι μας!!!!!!!!!!

taniabell χρόνια πολλά και με το καλό το μωράκι σου!!!!!

Ιωάννα μου τίποτα δε θα είναι είμαι σίγουρη,αλλά να το κοιτάξεις για να ησυχάσεις εσύ.

Κι εγώ θέλω πολύ να φτιάξω το δωμάτιο αλλά ακόμα κρατιέμαι. Να πάνε όλα καλά με τη β επιπέδου και μετά.........

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

elisavet μου είμαστε λίγο άτυχες σ άυτό το θέμα,τι να κάνουμε?

ο γιατρός μου μου είπε οτι συμβαίνει σε ποσοστό 10% να πέφτει τόσο,

οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη μετάγγιση,αν χρειαστεί θα

με παραπέμψει σε αιματολόγο να γίνει,όχι γιατί επηρεάζεται το μωρό,

αλλά για εμάς.

μην αγχώνεσαι όμως,δεν είναι τοσο στο χέρι μας,αν είναι να πέσει,θα πέσει,εγω το έχω πάρει απόφαση,αν χρειαστεί θα το κάνω και αυτό.

think pink&τρώγε μοσχάρι,φυσικό χυμό πορτοκάλι κτλ.εγώ σήμερα άρχισα να τρώω και παντζάρια(θα σιχαθώ το φαγητό στο τέλος),αν δω φώς θα σε ενημερώσω.καλά αποτελέσματα να έχεις!!

Να είσαι καλά.

Έχω σιχαθεί τα μοσχάρια και τα πορτοκάλια.Δε γινόταν να ανεβάζουν τον αιματοκρίτη οι πίτσες και οι μακαρονάδες;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Καλημέρα μανούλες με τη φουσκωμένη κοιλίτσα!!! Καλή εβδομάδα να έχουμε με πολλά και καλά νέα!!!

ELISAVET μου δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας... (τουλάχιστον όσο μπορούμε)...

Διαβασα ότι αυτή την περίοδο τα ζουζούνια μας ή θα είναι υπερκινητικά ή θα είναι πολύ ήσυχα.... οπότε δεν υπάρχει λόγος τρέλας!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα κ απο μενα!εστειλα την μαμα στο ΙΚΑ να παρει αδεια κ αυριο περναει επιτροπη για να δουμε ποσες μερες θα μου δωσουν.Της ζητησαν με νευρο το σταθερο μου τηλ και την ρωτησαν ''που ξαπλωνει η αρρωστη?'':mad:λεει η μαμα μου δεν ειναι αρρωστη!εγκυος ειναι!!αυτοι οι υπαλληλοι του ΙΚΑ ρε παιδια ειναι για ξυλο ωρες ωρες!

λετε να στειλουν σπιτι κανενα γιατρο κ να θελει να με εξετασει???:confused::confused:

πηγα πηρα κ εγω τα λεφτα της αυχενικης διαφανειας -50? μου δωσαν-απο τα 100? που πληρωσα.τι να πω!ΙΚΑ ειναι αυτο!:mad::mad:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Κορίτσια καλημέρα.

Μόλις μίλησα με το γιατρό μου και μου είπε πως το εμβόλιο πρέπει να το κάνω.Μου είπε πως η εξάπλωση του ιού είναι τεράστια και οι επιπλοκές στις εγκύους είναι πολύ σοβαρές (τα φάρμακα που θα χρειαστεί να πάρουμε για να το ξεπεράσουμε είναι πολύ δυνατά κλπ.)

Εσείς τί λέτε τώρα γι' αυτό;

Κορίτσια καλημέρα.

Μόλις μίλησα με το γιατρό μου και μου είπε πως το εμβόλιο πρέπει να το κάνω.Μου είπε πως η εξάπλωση του ιού είναι τεράστια και οι επιπλοκές στις εγκύους είναι πολύ σοβαρές (τα φάρμακα που θα χρειαστεί να πάρουμε για να το ξεπεράσουμε είναι πολύ δυνατά κλπ.)

Εσείς τί λέτε τώρα γι' αυτό;

Τώρα μίλαγα με μια φίλη μου έγκυο στο τηλέφωνο και μου είπε οτι ενω η γυναικολόγος της, της έλεγε να μην το κάνει τώρα της είπε ότι ΠΡΕΠΕΙ...

Δεν ξέρω βρε κορίτσια... Εγώ φοβάμαι να το κάνω....

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα.

ωχ,το φοβόμουν αυτό με το εμβόλιο...εμένα μου είχε πει πρίν καιρό όχι από τη στιγμή που δεν είναι πολύ είναι πολύ εξαπλωμένος ο ιός.

αν χειροτερέψουν τα πράγματα και επιμένουν να εμβολιαστούμε τι θα κάνουμε??

έχω τρελά νεύρα,δε μου έφταναν όλα τα άλλα ρε παιδιά,από χθές υποφέρω από πόνους στην κοιλιακή χώρα,ο γιατρός εκτίμησε οτι είναι το έντερο&το απόγευμα θα πάω σε γαστρ/γο αν και είμαι καλύτερα τώρα..

:confused:

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

κι εμένα ενώ πριν λίγο καιρό έλεγε θα δούμε τώρα είναι κάθετος στο να γίνει.Πείτε βρε κορίτσια κι άλλες γνώμες.......

Εμένα μου είπε ότι ο ιός βρίσκεται πια σε μεγάλη έξαρση

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...