Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα σε όλες τις κοιλίτσες.....

Χριστινάκι μια χαρά είναι το μπεμπάκι σου,μπράβο κούκλα μου!!!!!σε χάσαμε αλλά αφού είσαι καλά σε συγχωρούμε:tongue::tongue:μεγειά τα πραγματάκια σου και εσένα......δεν μας ζαλίζεις καθόλου μα καθόλου,τόσες μέρεσ είχαμε να σε ακούσουμε...

Άντζυ μου όλες είμαστε στην ίδια κατάσταση κατά διαστήματα....μην σε παίρνει από κάτω και δεν χρειάζεται να τρελαίνεσαι για το σπίτι.....η μέση πονάει αν δεν στρώνεις κ@λ@ όλη μέρα...γι αυτό τα παρατάς λίγο και οι δουλείες να ξέρεις δεν τελειώνουν ποτέ....όταν είσαι ψυχολογικά φορτισμένη το μωρούλι μάλλον το καταλαβαίνει και δεν κάνει τις ευτυχισμένες τουμπίτσες του,οπότε κλάψε,βρίσε και ξέδωσε και μετά χαμογέλα....και εγώ αυτές τις μέρες θέλω να λιώσω στο κλάμα αλλά κρατιέμαι ακόμα.....είναι οι ορμόνες που μας έχουν κάνει ευαίσθητες κούκλα μου.....όλα θα πάνε καλά......

η strata παίρνει κουράγιο και προσπαθεί να δώσει κιόλας!!!!!μπράβο κοριτσάρα μου......

κοντεύουμε να γεννήσουμε βρε.......και όλα θα πάνε καλά.......ελάτε βρε μανούλες......:tongue::D:D

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε???

Αντζυ γλυκο μου κοριτσάκι μην σε παίρνει από κάτω! Εγώ όταν στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να κάνω τίποτα σκεφτομαι τι θα κάνω μολις γεννηθεί ο μπέμπης μου. Τι μας έμεινε εξάλλου 2 μήνες ακόμα κι ούτε! Θα πάω γυμναστήριο, θα κάνω βόλτες με τον μπέμπη (θα έχει και καλο καιρό!)..

Think Positive!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Μέγα αποχή έκανα, αλλά η χτεσινή μέρα ήταν του τρεξίματος γενικώς......

Όπως σας είπα χτές βάφουμε το υπνοδωμάτιο (το μοναδικό..) και έτσι λοιπόν κάνουμε κάμπινγκ στο σαλόνι. Το τί μαζέματα έχω κάνει δεν περιγράφεται, βέβαια μετά από λίγο πονάς αλλά ποιός δίνει σημασία.... Τουλάχιστον θα τελειώσει η ιστορία με το υπνοδωμάτιο και θα απλώσω τα πραγματάκια της μπέμπας μου μέσα στην εβδομάδα, θα στήσω και την κούνια της θα της πάρω και νέο στρωματάκι, θα πλύνω μέσα στην εβδομάδα σε δόσεις και τα ρουχαλάκια της. Άντε να συμφωνήσουμε και με τον άντρα μου στην νέα διάταξη του υπνοδωματίου να ξεμπερδεύουμε για να κάνω και την διακόσμηση. Ουφ....

Διάβασα διάφορα, εμφανίστηκε και το φαινόμενο angie! και με στεναχώρησε. Κοριτσάρα μου, δείξε μου ΕΝΑΝ άνθρωπο στην οικογένειά σου ή στο περιβάλλον σου που θα πεί ότι είσαι τεμπέλα και οκνή άμα δεν κάνεις τις δουλειές του σπιτιού και αν βρεις έναν έστω, να τον μουτζώσουμε ομαδικώς ρε συ.... Τί κάθεσαι και σκας?

Βρε κουτό, τώρα είσαι εσύ ένα σπιτικό για το μωρό σου... γιατί το χαλάς?

Εδώ διαβάζω τα κορίτσια που περνάνε δύσκολα είτε λόγω της υγείας τους είτε λόγω στενών οικονομικών, είτε γιατί τις περιτριγυρίζουν ζώα στη δουλειά ή στο σπίτι και λέω σκάσε Βίκυ είσαι μια χαρά... τουμπέκιους ψιλοκομμένο... και ο Θεός να είναι κοντά στις μανούλες που περνάνε δύσκολα εντός ή εκτός του φόρουμ. Δεν σου λέω ότι τα δικά σου θέματα είναι λιγότερο σημαντικά απλά στην ψυχολογία μας εμείς έχουμε το μαχαίρι... και κόβουμε ότι περισσέψει...και αυτό ισχύει και για εμένα. Εγώ προσωπικά σπάνια σκάω για εμένα, συνήθως σκάω για τους άλλους και κακώς γιατί δεν έιναι παιδιά. τέλος πάντων.

Συγχαρητήρια σε όλες τις μανούλες που είδαν τα μωράκια τους.... τρελαίνομαι να ακούω για την ανάπτυξή τους.. σημάδια ότι όλα πήγαν καλά σε αυτή την χημεία.

Και εγώ θα πάω να κάνω doppler σύντομα και από παρότι λυπάμαι τα ρημαδοευρώ στο ΕΜΒΡΥΟ που είναι πανάκριβοι, αλλά είναι οι καλύτεροι οπότε για να είμαι σίγουρη θα πάω εκεί. Ο Μαληγιάννης εκεί είναι φοβερός γιατρός αλλά είναι και καταπληκτικός άνθρωπος μακάρι να ήταν ο γιατρός μου και επειδή αυτός ξέρει όλο το ιστορικό που είχα με την ανεγκεφαλία και την δισχιδή ράχη κλπ από την αρχή , θα ξέρει πού και τί να κοιτάξει. Λέω όμως προς το παρόν να μην το σκέφτομαι...

Χτες βλέπω πήραν φωτιά τα ψώνια, καλά κάνατε κορίτσια, αντε γιατί έρχεται ο καιρός μας σιγά σιγά.... Εγώ απλά θέλω να είναι όλα στη θέση τους μόλις μπώ στον μήνα μου και να έχω έτοιμη και την βαλιτσούλα του μαιευτηρίου για παν ενδεχόμενο.

Έχω ξεχάσει κι άλλα αλλά είναι ακόμα νωρίς και δεν έχω πιεί όλο τον καφέ μου....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανούλες! Βάλια μου όλα καλά με τον μπέμπη! 1600γρ. έχει πάει! 19 Φεβρουαρίου θα ξαναπάω. 6,5 κιλά έχω παρει (εγώ λεω 7 για να εχω περιθώριο). Μου έγραψε και εξετάσεις για τα δαχτυλα μου που με πονάνε (ουρικό οξύ κ.α.). Θα τις κάνω την παραπάνω εβδομάδα!

Το τηλ. μου ελπίζω να το αποθήκευσες, μου λες ποιες μερες σε βολεύουν καλύτερα και κανονίζουμε! Δεν κατάλαβα βέβαια γιατί δεν πήγαμε σήμερα. Οσες μπορούσαμε!!! Δεν χάθηκε ο κόσμος :lol:

Φιλάκια πολλά!

Πω πω!!! και άλλος άντρακλας!!! (δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά γλύφω τις αγορομάνες....:tongue::tongue::tongue::tongue:). Βρε θηρίο έχει γίνει!!! Με το καλό κοριτσάρα μου!!!

GaiGp3.png

Α, ξέχασα να σας πω.

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ! ! !

(κακό είναι?)

Θέλω να πάω να μάθω χορούς latin και φλαμέγκο.

(μην μου πεί κανείς τπτ για το δαφνί γιατί θα θυμώσω....)

Μόλις γεννήσω και χάσω τους 2 τόνους που θα έχω πάρει μέχρι τότε θα πάω και θα γραφτώ.

Μαράκι αύριο να βάλω τις πουέντ μου (καλά τις λέω?) και να έρθω στην γυμναστική?

GaiGp3.png

Καλημερα φιλεναδες μανουλες!!Τι μου κανετε????

angie μας μην στεναχωριεσαι και μην αγχονεσαι για τις δουλειες του σπιτιου!!!Δεν αξιζει!!Κανε καθε μερα απο μια ή δυο δουλειες.Μην τα κανεις

ολα μαζι κανε μεχρι εκει που μπορεις κ οταν βλεπεις οτι κουραζεσαι σταματα.Με το να πιεζεσαι να κανεις και αυτο να κανεις και εκεινο καταληγεις στο τελος να πονας και να εισαι κομματια και αυτο ξερεις οτι δεν ειναι καλο για το μπουμπουκακι σου!

Και εγω εχθες αυτη τη βλακεια εκανα και ξεσκιστικα στις δουλειες γιατι παθαινω εγκεφαλικο οταν ειναι χαλια το σπιτι, και απο

εχθες ποναω λιγο πιο πανω απο τον αφαλο και ακομα δεν μου εχει περασει.

Στην αρχη χεστικα επανω μου μηπως εκανα καμια βλακεια αλλα λεω θα ειναι απο την κουραση μονο!Αντε να δουμε ποτε θα περασει!

Γι αυτο χαλαρωσε λιγο και μην αγχονεσαι για ασημαντα πραγματα!!Πανω απ ολα εσυ και η μπεμπα!!!!!!;););););)

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κοριτσάκια. Βικάκι, ναι, μην ξεχάσεις τις πουεντ, χιχι.

12¨00 είπαμε, όχι 12¨30, ε?

Συγχαρητήρια στους παίδαρους (βλέπεις Βίκυ κι εγώ τις γλύφω τις αγορομάνες). Με το καλό όλες να δούμε τα μωράκια μας.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Kαλμερα μανουλινια!ας ξεκινησω απο τις ευκολες!

valia μου τετοιους πονους εχω κ εγω σε σημειο που δεν μπορω να κοιμηθω...συγκεκριμενα με πονανε οι γοφοι..ειχα παει λοιπον σε ορθοπεδικο γιατι ειχα φοβηθει ενα βραδυ κ μου ειπε οτι ειναι απο το βαρος!επηρεαζεται πολυ η μεση μας με την εγκυμοσυνη κ χαλαρωνουν κ καποια σημεια εκει(δεν θυμαμαι πως τα ειπε)κ για αυτο ποναμε!

επισης..παλι πλυντηριο θα βαλεις??????????

Χριστινακι καλως ηρθες παλι!!!χαιρομαι πολυ με αυτα που αγορες!θελω κ εγω να παω να κανω τις τελευταιες αγορες να ξεμπερδευω...μου χει μπει κ μια ιδεα μην γεννησω νωριτερα κ δεν τα χω ολα ετοιμα...ολο μ@λακιες σκεφτομαι!

Και φτανω στην Angie μας!!!καλα ρε καλο μου...τι ειναι αυτα που λες...σε καταλαβαινω απολυτα για τους πονους σου οπως κ για το παραπονο που σε πιανει..αλλα σκεψου οτι αυτες οι παλιοριμαδες ορμονες που σε φτανουν σε αυτο το σημειο μονο κακο σε σενα κ στο μωρο σου κανουν!για αυτο δεν την ακους κιολας.....ασε τα χαζα κ μην κουραζεσαι..Θα συμφωνησω απολυτα με την Βικυ σε οτι σου ειπε.Δες και την strata με τοσα προβληματα που εχει κ παλι σκεφτεται θετικα!

ΜΑΝΕΣ ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ!!!!!THINK POSSITIVE!!!λιγοι μηνες μειναν!:P:p:p

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Πω πω!!! και άλλος άντρακλας!!! (δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά γλύφω τις αγορομάνες....:tongue::tongue::tongue::tongue:). Βρε θηρίο έχει γίνει!!! Με το καλό κοριτσάρα μου!!!

Λες να συμπεθερεψουμε??? Πλάκα θα έχει!

Δεν σας είπα έχω κι εγώ τον μπογιατζή μέσα και βαφουμε το παιδικο! Λαχανι με πορτοκαλί :lol::lol::lol:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κοριτσάκια. Βικάκι, ναι, μην ξεχάσεις τις πουεντ, χιχι.

12¨00 είπαμε, όχι 12¨30, ε?

Συγχαρητήρια στους παίδαρους (βλέπεις Βίκυ κι εγώ τις γλύφω τις αγορομάνες). Με το καλό όλες να δούμε τα μωράκια μας.

ετσι ετσι να χουμε αγορακια απο κοντα!!!!!!!!χαχαχχα!!!κακουργες μανες!απο τωρα θελετε να διαλεξετε τον γαμπρο!!!!:tongue::tongue:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ετσι ετσι να χουμε αγορακια απο κοντα!!!!!!!!χαχαχχα!!!κακουργες μανες!απο τωρα θελετε να διαλεξετε τον γαμπρο!!!!:tongue::tongue:

Εμείς τέτοιο πράγμα????? :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γεια σου annie λεβεντιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Τί ζώδιο είσαι??)

GaiGp3.png

Λες να συμπεθερεψουμε??? Πλάκα θα έχει!

Δεν σας είπα έχω κι εγώ τον μπογιατζή μέσα και βαφουμε το παιδικο! Λαχανι με πορτοκαλί :lol::lol::lol:

Γιατί όχι αγαπητή μου?

Όπως έχω πει και στην Ειρήνη (μανούλα Ιανουαρίου με ΚΟΥΚΛΟΟΟΟ ΓΙΟ ) έχουμε και καλή προίκα!!!!! Αλλά η κόρη μου θα είναι τέτοια κούκλα που κανείς δεν θα ζητήσει προίκα και θα τα φάω όλα στις Μπαχάμες όταν πάρω σύνταξη.....:lol::lol:

Και εμείς έχουμε λαχανί ντουλάπες και το δωμάτιο το κάναμε λιλά. Τελικά είναι ωραίος συνδυασμός....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...