Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια. Μολις εφυγε ο κουμπαρος μας. Παλι βλεπαμε ταινιουλα. Αλλη μια κουραστικη μερα τελειωσε κ επιτελους παμε για υπνο.

Αντζουλα γλυκια μου, ολες ετσι νιωθουμε. Μην ξεχνας οτι το σωμα σου δουλευει 24 ωρες τη μερα καθε μερα για τοσους μηνες μεχρι να ολοκληρωθει αυτο το θαυμα που εχεις μεσα σου. Μην περιμενεις λοιπον να μπορει να ανταποκριθει σε ολα οπως παλια. Ειναι αδυνατον. Προσπαθησε ηρεμα να συζητησεις με τον αντρα σου αυτα που θα'θελες να κανει για να σε βοηθησει. Φαινεται οτι εχει κατανοηση. Και μην ξεχνας οτι αυτη τη στιγμη η δουλεια σου ειναι αυτη. Δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα αλλο.

Και πανω απ'ολα μη στενοχωριεσαι καλη μου. Δεν ειναι κριμα για το πλασματακι σου?

Καληνυχτα κοριτσαρες κι ονειρα γλυκα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ετσι ειναι ΜΑΡΑΚΙ μου,αλλα δεν μπορω να το δεχτω ισως..δε μπορω να νιωθω οτι δε μπορω να κανω οσα εκανα,αν και μεσα μου ξερω οτι ειναι αδυνατον,αλλα εκει,θα κουραστω και θα θελω να ταχω ολα τελεια,μεχρι να πεσω παλι στο κρεβατι κ μετα λεει τι χαζη που ειμαι κ δεν καθομαι σε μια μερια?ο πονος στη μεση κοριτσια ειναι ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΣ...οχι απλα σαν γρια πηγαινω,σφιγγομαι κ κρατιεμαι να μην κλαψω για να γυρισω πλευρο το βραδυ.αλλα εχω φρικαρει γιατι οι αλλοι δε μπορουν να νιωσουν ποοοοοσο ποναω και δε μιλαω..και ποναω συνεχομενα..τι να κανω?να λεω καθε ενα λεπτο"ποναω" και ποναω και ποναω???ε,δε γινεται..κανω κι εγω την παπια και υποφερω τα συμπτωματα μου ολα σιωπηλα.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

εχεις δικιο βρε Στρατουλα μου..μα ελεγα τοσο καιρο οτι δε θα αφησω να με παρει απο κατω και τωρα δεν το ελεγχω..ειμαι ΟΛΟ με ενα παραπονο..ηρθες Νικαια ε?

και δε θα ξαναφυγεις τωρα?

Είμαι κ γω στην ίδια κατάσταση κ μου φαίνεται πολύ μοναχικό που μόνη μου προσπαθώ να μου φτιάχνω τη διάθεση αλλά μου πήρε χρόνια να καταλάβω πως είναι καλό φιλαράκι ο εαυτός μου,οτι οφείλω να τον φροντίζω κ να στηρίζω τις ανάγκες μου...Φρόντιζα τους άλλους μέχρι αηδίας κ περίμενα αυτοί να σκεφτούν τις ανάγκες μου κ όταν αυτό δε συνέβαινε έπεφτα στα πατώματα...Ξέρω είναι σκληρό να νιωθεις οτι οι άνθρωποι δίπλα σου δεν σε νιώθουν κ γω το νιώθω κ με τη μάνα μου-είναι σαν την Πάστα ΦΛΏΡΑ στην ελληνική ταινία 'μια τρελή τρελή οικογένεια', αλλού γι αλλού-κ με τον σύντροφο μου.Πως τη ζεστασιά , τη στοργή,που ήθελα δεν την πήρα απο κανέναν τους στην εγκυμοσύνη.Γι αυτό κ χθες μου πέσανε μαζεμένες οι στεναχώριες οταν μου πε κ η μαία να μείνω συνεχόμενα εδώ.Βέβαια για 3 βδομάδες έλεγα να πάω στην Ικαρία.Μετά χαλάρωσα.Είπα ας επικεντρωθω στα θέματα τα οργανικά , να κάνω κ τα μαθήματα τοκετού κ να βρω ίσως δράσεις εδ΄ψ ώστε να μη βλέπω κ πολύ τη μάνα μου.Κ ίσως να παώ για λίγες μέρες στο νησί.

Ναι στη Νίκαια μένω.Βλέπεις πως υπάρχον χειρότερα γιατί εσύ πιστεύω θα σαι καλύτερα με το σύντροφο σου...Εσύ που μένεις;;;

ntesehjufpgrhgvn.png

και φυσικα το χειροτερο ειναι οτι η μικρη....τιποτα...με το ζορι μια φορα να την ακουσω να κουνηθει,κι η κοιλια μου σκληρη..αρα παλι νομιζω οτι εχω συσπασεις και εχω κι αυτον το φοβο απο χτες

8yrVp3.png

WAy0p2.png

οχι εγω παραπονο απο τον αντρα μου δε μπορω να πω οτι εχω..εδω σημερα εβλεπε οτι δε μιλιεμαι απο χτες κι ο,τι και να κανε δεν επιανε και πηγε και μου πηρε μπουφαν και αθλητικα παπουτσια μπας και χαρω.ευτυχως Στρατουλα σε αυτο το θεμα ειμαι τυχερη..απλα παραπονιαρα...

μενω κοντα σου,στην ΑΜΦΙΑΛΗ.να κανεις κι εσυ τοτε μαθηματα ανωδυνου τοκετου στο ΙΚΑ ρε συ αφου θα μενεις εδω,δωρεαν ειναι κι ειναι 7 μαθηματα στο ΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ.

εγω θα παω απο βδομαδα..α,τι ασχετο θυμηθηκα να σου πω?να ξεχασουμε κ τον πονο μας λιγο.ξερεις καποιον ΤΣΑΓΡΑ Ή ΤΣΑΓΡΗ απο την ικαρια?θαναση τον λενε

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ετσι ειναι ΜΑΡΑΚΙ μου,αλλα δεν μπορω να το δεχτω ισως..δε μπορω να νιωθω οτι δε μπορω να κανω οσα εκανα,αν και μεσα μου ξερω οτι ειναι αδυνατον,αλλα εκει,θα κουραστω και θα θελω να ταχω ολα τελεια,μεχρι να πεσω παλι στο κρεβατι κ μετα λεει τι χαζη που ειμαι κ δεν καθομαι σε μια μερια?ο πονος στη μεση κοριτσια ειναι ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΣ...οχι απλα σαν γρια πηγαινω,σφιγγομαι κ κρατιεμαι να μην κλαψω για να γυρισω πλευρο το βραδυ.αλλα εχω φρικαρει γιατι οι αλλοι δε μπορουν να νιωσουν ποοοοοσο ποναω και δε μιλαω..και ποναω συνεχομενα..τι να κανω?να λεω καθε ενα λεπτο"ποναω" και ποναω και ποναω???ε,δε γινεται..κανω κι εγω την παπια και υποφερω τα συμπτωματα μου ολα σιωπηλα.

Το ίδιο περνάω κ γω τελευταία πόνους σε μέση ,πλάτη, αυτός ο φοβερός πόνος κάτω απ το στήθος -του νεφρού μάλλον-κ τώρα αυτός ο δυνατός πόνος κάτω απ την κοιλιά κ το πόδι...Να βογγάς τη νύχτα κ ο άλλος να κοιμάται σα να μην τρεχει τιποτα!!!!Κ γω να πικραίνομαι γιατί σκέφτομαι πως αν ο σύντροφος μου υπέφερε δεν θα κοιμόμουνα....

Κ κάτι άλλο καλή μου.Στην αρχή της εγκυμοσύνης το χα δει παιδική χαρά κ έκανα ο τι πριν ώσπου με την αποκόλληση περσα μια φάση θυμού μέχρι ν αποδεχτώ πως δεν είμαι όπως πριν.Μετά στην Ικαρία τρελαινόμουνα κ γω να τσακίζω τον εαυτό μου για να ναι όλα τέλεια φαγητό,δουλει΄ς ,γλυκά.Δεν άκουγα το μωρό καθόλου, σας το έγραφα κιόλας κ σταναχωριόμουνα.Κ ξαφνικα σταμ΄τησα κ με παρατήρησα κ είπα τι κάνω τώρα;Άρχισα να χαλαρώνω τους ρυθμούς,θυμήθηκα μια φίλη που γέννησε πριν τρεις μήνες που μου λεγε να κάνω οτι μου βγαίνει χωρίς τύψεις.Κ τώρα δεν το ξεχνάω.Μόλις χαλάρωσα ένιωσα κ τα χτυπήματα κ τα πηγαινέλα του μωρόυ-που έιναι κ πολύ ζωηρό-φαντάσου πόσο κουραζόμουνα.Χωρίς τύψεις.Ας κάνουν κ οι αγαπημένοι μας κάτι.Οπως μια άλλη φίλη είπε εκμεταλλέυσου τη φροντίδα των άλλων για τι είναι η τελευταία φάση της ζωής σου που θα το ζήσεις αυτό!!!!

κ άλλωστε αυτά πρέπει να μάθουμε κ στα παιδιά μας ειδικά στ αγόρια,Ν αφουγκράζονατι τον άλλον, να μπαίνουν στη θέση του...

ntesehjufpgrhgvn.png

οχι εγω παραπονο απο τον αντρα μου δε μπορω να πω οτι εχω..εδω σημερα εβλεπε οτι δε μιλιεμαι απο χτες κι ο,τι και να κανε δεν επιανε και πηγε και μου πηρε μπουφαν και αθλητικα παπουτσια μπας και χαρω.ευτυχως Στρατουλα σε αυτο το θεμα ειμαι τυχερη..απλα παραπονιαρα...

μενω κοντα σου,στην ΑΜΦΙΑΛΗ.να κανεις κι εσυ τοτε μαθηματα ανωδυνου τοκετου στο ΙΚΑ ρε συ αφου θα μενεις εδω,δωρεαν ειναι κι ειναι 7 μαθηματα στο ΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ.

εγω θα παω απο βδομαδα..α,τι ασχετο θυμηθηκα να σου πω?να ξεχασουμε κ τον πονο μας λιγο.ξερεις καποιον ΤΣΑΓΡΑ Ή ΤΣΑΓΡΗ απο την ικαρια?θαναση τον λενε

Θυμάσαι που μένει αυτός κ αν είναι σίγουρα απο Ικαρία; το επίθετο δεν μου λ έει κάτι.Στο Ικα προφανως δεν θα μπορώ αφού έχω ταμείο δημοσίου εκτος κ αν δεν παίζει ρόλο.Κάνω στην Ευτοκία κ πληρώνω 20ε το μάθημα αλλά είναι Κηφισίας κ πρέει να βρω έναν πιο οικονομικό τρόπο να πηγαίνω προς τα κει.έΚΑΝΑ χθες κ ενθουσιάστηκα.Κάναμε κ γυμναστική.Αλλα΄πηγα απο Αιγάλεω με μετρό κ μου φύγανε κάποια χρήματα στα ταξί για τις ενδιάμεσες αποστάσεις που τα λυπήθηκα τώρα πο θέλουμε να ψωνίσουμε κ τα πράγμαΤΑ του μπέμπη.Εσυ απο ψώνια τι;Εσύ δεν ήταν που χες παει στο motherbaby;Πως μπορώ να πάω να μην πληρώνω ταξί;Αξίζει τον κόπο;Ωραία που μένεις κοντά.Δεν ημουν σίγουρη πως είσαι εσύ που μένεις αμφιάλη.Θα μπορούσαμε να βρεθούμε κάποια στιγμή.Εσύ δουλεύεις ακόμη;;;Δεν θυμάμαι είναι κ το αλτσχάιμερ της εγκυμοσύνης....

ntesehjufpgrhgvn.png

Καλημερα κοριτσακια. Ελπιζω να κοιμηθηκατε καλα και να νιωθετε ολες καλυτερα σημερα. Αντζουλα μου, οταν κουραζομαστε κ οταν ποναμε δεν το νιωθουμε το μωρο. Αλλος ενας λογος για να προσεχεις περισσοτερο και να κουραζεσαι λιγοτερο καλη μου, γιατι στη φαση που ειμαστε τωρα χρειαζομαστε να το ακουμε. Σημερα προτεινω να μεινεις ξαπλωμενη, να ηρεμησεις, να ξεπονεσεις κ να αρχισεις παλι να ακους κανονικα το ζουζουνακι σου ωστε να ανεβεις κ ψυχολογικα. Αυτο χρειαζομαστε τωρα, ξεκουραση, ηρεμια κ πολυ αγαπη για να μεγαλωσει σωστα το πλασματακι που εχουμε μεσα μας. Δεν θελουμε να το φορτωνουμε αρνητικα συναισθηματα, ετσι δεν ειναι;

Να εχουμε ολες μια καλη μερα!

Εμεις παλι εχουμε εργατες οποτε παλι σπιτι θα την βγαλουμε. Φιλακια γλυκες μου σε σας και τις κοιλιτσες σας.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα γλυκιές μανούλες!!!

Μαράκι βλέπω ότι μόνο εμείς οι δυο είμαστε πρωί πρωί ξύπνιες... Από τις 7.30 εχω σηκωθεί. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ... Πονάνε πολύ οι προσαγωγοί μου..... Περπατάω, ανεβοκατεβαίνω σκάλες, γυρνάω πλευρό στον ύπνο και πονάω... ΓΙΑΤΙ;;;

Angie! μου γλυκιά, μην στενοχωριέσαι κοριτσάκι μου... Εγκυος είσαι και πλέον οι αντοχές μας δεν είναι οι ίδιες με πριν. Θα κάνεις με μέτρο οτι μπορείς. Σε καταλαβαίνω απόλυτα ότι θες και ο άντρας σου να σε βοηθάει σε κάποια πράγματα και όταν έχεις το σπίτι καθαρό να το σέβεται... Mίλησε και σε εκείνον για το πως νιώθεις. Ισως σε βοηθήσει. Ξεκούραση χρειαζόμαστε κορίτσι μου σε αυτή την φάση, γιατί έχουμε και τα μωράκια μας και δεν πρέπει να αισθάνονται ότι δεν είμαστε καλά ψυχολογικά!!!

Ξεκουράσου κορίτσι μου!!! Οσο για την συνάντηση έπρεπε να είχαμε βρεθεί όσες μπορούσαμε... Χαζομάρα κάναμε... Λοιπόν τι λέτε να το κανονίσουμε για το ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ;;; Ποιες μπορείτε;;;

Να έχουμε μια τέλεια Κυριακή!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Βάλια μου. Υπάρχουν διάφορες αιτίες γιατί μπορεί να πονάνε οι προσαγωγοί και γενικώς εκείνη η περιοχή. Πρώτον το μωρό συχνα με τις στάσεις που παίρνει ακουμπάει σε διάφορα νεύρα που επηρεάζουν εκείνη την περιοχή. Δεύτερον, συγκεκριμένα για τους προσαγωγούς, μήπως έκανες κάτι, κάποια δουλειά, άσκηση, ειχες κάποια θέση τέτοια που τους τέντωσες παραπάνω? Και τρίτον γενικώς είναι πολύ πιο χαλαροί όλοι μας οι σύνδεσμοι, οι μύες, τα κόκαλα και με την παραμικρή λάθος κίνηση πονάμε πολύ περισσότερο. Ελπίζω να νιώσεις σύντομα καλύτερα.

Όσο για το άλλο Σάββατο, πάλι δεν ξέρω αν θα μπορέσω. Οι εργάτες μας μας λένε τελευταία στιγμή αν θα ερθουν γιατί δουλεύουν και αλλού και εξαρτάται απο διάφορους παραγοντες αν θα μπορέσουν ή όχι. Οπότε συνήθως μαθαίνουμε το προγούμενο απόγευμα. Πάντως, αν το κανονίσετε, η Αντζούλα έχει το κινητό μου να μου στείλετε το πότε και πού (γιατί συμφωνώ με την Βίκυ ότι δεν είναι καλή ιδέα να το ανακοινώσουμε εδώ μέσα), και θα σας πω τελευταία στιγμή αν μπορώ.

Ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρουμε.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Ζουζούνες μου γλυκές Καλημέρα, ξέρω χάθηκα, σας είχα πει όμως ότι απο Τετάρτη θα έχω άδεια για τρεις μερούλες. Δυστυχώς δεν είχα το laptop για να σας γράψω διότι το είχε πάρει ο άντρας μου γιατί είχε κάποιες παρουσιάσεις εκτος εταιρίες και το χρειαζόταν.

Συγνώμηηη....Λοιπόν θα σας γράψω τα νέα μου απο την Πέμπτη που πήγαμε Ιασώ για το doppler και μετά υπόσχομαι να σας διαβάσω απο κει που σας άφησα. Ο μπέμπης είναι μια χαρούλα 1390 γρ. Το μόνο που με στεναχώρησε ήταν ότι στην διαδρομή ήταν τόσο υπερκινητικός και μόλις μπήκαμε για το υπέρηχο κοιμήθηκε μπρούμυτα και δεν μπορέσαμε να του βγάλουμε μια φωτογραφία το προσωπάκι του....δεν πειράζει όμως την επόμενη φορά πιστευώ να μην κοιμάται, ήταν και με το κεφαλάκι κάτω...!!!

Valia μου και maraki:D καλημέρα και σε σας πρωινές και σεις ε? τι έγινε βρε κορίτσια κανονίσατε συνάντηση πάλι και άκυρώθηκε??? αχ αν είχα μπει θα ερχόμουν το Σάββατο γιατί βολόδερνα μόνη μου στον Πειραιά σαν χαζή???

Angie μου φιλεναδίτσα μας γιατί στεναχωριέσαι μαμουνίτσα μου....όλα καλά θα πάνε όταν συναντηθούμε θα σε τρίψω εγώ που λένε ότι έχω και ελαφρύ χεράκι....δεν θέλω να σε ακούω έτσι...θετική ενέργεια.....σου την στέλνω....όσο για την συνάντηση μέχρι να γεννήσουμε κάποια στιγμή μπορεί και να τα καταφέρουμε να βρεθούμε....

Πότε θα πας στο ΙΚΑ εμένα θα με ειδοποπιήσουν και θα σου πω.....!!!σε καλημερίζω και να ξέρεις κάποιος σε σκεφτεται και σ αγαπά (και η χριστινούλα απο τον Πειραιά:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:)

Καλημέρα Βάλια μου. Υπάρχουν διάφορες αιτίες γιατί μπορεί να πονάνε οι προσαγωγοί και γενικώς εκείνη η περιοχή. Πρώτον το μωρό συχνα με τις στάσεις που παίρνει ακουμπάει σε διάφορα νεύρα που επηρεάζουν εκείνη την περιοχή. Δεύτερον, συγκεκριμένα για τους προσαγωγούς, μήπως έκανες κάτι, κάποια δουλειά, άσκηση, ειχες κάποια θέση τέτοια που τους τέντωσες παραπάνω? Και τρίτον γενικώς είναι πολύ πιο χαλαροί όλοι μας οι σύνδεσμοι, οι μύες, τα κόκαλα και με την παραμικρή λάθος κίνηση πονάμε πολύ περισσότερο. Ελπίζω να νιώσεις σύντομα καλύτερα.

Όσο για το άλλο Σάββατο, πάλι δεν ξέρω αν θα μπορέσω. Οι εργάτες μας μας λένε τελευταία στιγμή αν θα ερθουν γιατί δουλεύουν και αλλού και εξαρτάται απο διάφορους παραγοντες αν θα μπορέσουν ή όχι. Οπότε συνήθως μαθαίνουμε το προγούμενο απόγευμα. Πάντως, αν το κανονίσετε, η Αντζούλα έχει το κινητό μου να μου στείλετε το πότε και πού (γιατί συμφωνώ με την Βίκυ ότι δεν είναι καλή ιδέα να το ανακοινώσουμε εδώ μέσα), και θα σας πω τελευταία στιγμή αν μπορώ.

Ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρουμε.

Βρε Μαράκι μου, δεν έκανα κάτι για να με πονάν... :-(:-( Εγώ σκέφτηκα μήπως είναι η λεκάνη μας που ανοίγει ή το μωρό που είναι με το κεφαλάκι κάτω... Δεν ξέρωωωω.

Για την συνάντηση εννοειται ότι δεν θα συννενοηθούμε από εδώ! ;)

Χριστινάκι, σε ψάχναμε!!! Μια χαρά το ζουζουνάκι σου!!! Πως είσαι; Τι κάνεις;;;

Πάω να βάλω και άλλο πλυντήριο με τα ρούχα του μπεμπούλη μου και έρχομαι!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Γεια σας μανούλες! Βάλια μου όλα καλά με τον μπέμπη! 1600γρ. έχει πάει! 19 Φεβρουαρίου θα ξαναπάω. 6,5 κιλά έχω παρει (εγώ λεω 7 για να εχω περιθώριο). Μου έγραψε και εξετάσεις για τα δαχτυλα μου που με πονάνε (ουρικό οξύ κ.α.). Θα τις κάνω την παραπάνω εβδομάδα!

Το τηλ. μου ελπίζω να το αποθήκευσες, μου λες ποιες μερες σε βολεύουν καλύτερα και κανονίζουμε! Δεν κατάλαβα βέβαια γιατί δεν πήγαμε σήμερα. Οσες μπορούσαμε!!! Δεν χάθηκε ο κόσμος :lol:

Φιλάκια πολλά!

Παίδαρος ο μπέμπης σου!!! Δεν το συζητώ!!! Και από κιλάκια εσύ μια χαρούλα είσαι!!! Ελπίζω ότι αυτό με τα δάχτυλα που πονάνε να μην είναι τίποτα!!!

Αντε φτάνουν και οι μέρες που θα πάρεις την αδειούλα σου!!! Τέλεια!

Το τηλ. σου το αποθήκευσα!!! Οσο για το πότε θα βρεθούμε το κανονίζουμε!!! ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

διαβάζω τις προηγούμενες σελίδες και όλο πέφτω σε κάτι γαλακτομπούρεκα, σε μπακλαβάδες σε σουφλέ...αχαχαχα μου φαίνεται δεν θα μπορέσω να τις διαβάσω όλες τις προηγούμενες σελίδες γιατί μου ανοίξατε την όρεξη...

Δεν σας είπα τα νέα ο μπαμπάς μου βγήκε την Παρασκευή απο το νοσοκομείο θα συνεχίσει την θεραπεία στο σπίτι, δεν είναι καλύτερα αλλά φοβούνται για να μην κολλήσει μικρόβια εκει μέσα και αφού μπορεί να το κάνει στο σπίτι θα είναι καλύτερα και για κεινον...τι να πω βρε κορίτσια να του δίνει δύναμη ο θεός.....πάντως εγω σκέφτομαι θετικά τομ παλεύει και μαζί με αυ΄τον θα το παλέψω και γω και ο μπέμπης για να τον έχουμε κοντά μας...!!!

Πάμε σε άλλο θέμα τώρα, πήγα στα Jumbo την Τετάρτη και πήρα αρκετά πραγματάκια του μπεμπουλίνου με 120 euro πήρα μια τσαντούλα σιελ με ένα αυτοκινητάκι που θα του πάρω τα απαραίτητα του στο νοσοκομείο, 2 μπουρνουζάκι το ένα κίτεινο με ένα παπάκι και ένα σιελ με τον baby micky, σελτεδάκι μικρά-μεσαία-μεγάλα (λευκά και με παραστάσεις) κορμάκια που τα είχε 2,99 με μακρύ και κοντό μανικάκι για 3 μηνών, μια πιπιλίτσα σιλικόνις γιατί είχα πάρει μόνο καουτσουκ και επηρεάστηκα απο αυτά που λέγαμε τις προάλλες μήπως δηλαδή δεν την θέλει και προτιμάει την σιλικόνη επίσης πήρα αρκετά πανάκια για τις αναγουλίτσες, πετσετουλές τετράγωνες με παραστάσεις disney έτσι για να υπάρχουν 99 λεπτά κάνανε αυτές μπορεί να τις χρησιμοποιήσω και για αναγουλίτσες αλλά και στο καρότσι όταν θα βγαίνουμε και χρειάζομαι καμιά πετσετούλα να τον σκουπίζω...., πήρα και ενα σετ σεντονάκια να τα δοκομάσω στο πλύσιμο βαμβακερά, μια κουβαρτούλα πιο χοντρη μήπως έχει κρυούλη τον αΠρίλιο για το νοσοκομείο... είχα βέβαι πιο ψηλές αλλά καλύτερα να υπάρχει και μια πιο ζεστή ε??? 3 σαλιαρίτσες εεεεε αυτά νομίζω σας τρέλλανα ε? δεν πειράζει είχα να σας μιλήσω 3 ολόκληρες μέρες και αν δεν τα πω θα σκάσω....είναι κανείς εδώ????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:ή μόνη μου τα λέω???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...