Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα και από 'μενα.....η Άντζυ ακόμα χαμένη;;;;;;;;;;έλα βρε κούκλα μου.....δεν έγινε και τίποτα!!!!!!!!

μηπως πρεπει να αρχισουμε να ανυσηχουμε????:confused::(

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

μηπως πρεπει να αρχισουμε να ανυσηχουμε????:confused::(

μάλλον το κανονίζατε πάλι και δεν έκατσε;και της την έδωσε λίγο αλλά αυτά συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια......αν και 3-4 μπορούσαν,γιατί δεν πήγαν αυτές;τι να πώ.....καλά θα είναι το κοριτσάκι μας πάντως...δε μασάει!!!!!!άντε βρε κούκλα μου,πές ένα γειά!!!!!

Grya.jpgGryap3.png

Μα έχει χαθεί κ η χριστίνα -μάλλον θα ψωνίζει αλλά δεν έδωσε παρών κ για τη συνάντηση -κ η marakious.Marakious ποια μέρα πας στην Ευτοκία μήπως βρεθούμε;;;;;;Εγω πήγα χθες κ τώρα θα δω σε ποια ομάδα θα πηγαίνω.

ntesehjufpgrhgvn.png

μάλλον το κανονίζατε πάλι και δεν έκατσε;και της την έδωσε λίγο αλλά αυτά συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια......αν και 3-4 μπορούσαν,γιατί δεν πήγαν αυτές;τι να πώ.....καλά θα είναι το κοριτσάκι μας πάντως...δε μασάει!!!!!!άντε βρε κούκλα μου,πές ένα γειά!!!!!

Μήπως έχει βγει ή έχει πάει για ψώνια απόγευμα σε κανα τζάμπο;;;

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα ζουζουνομανούλες! Εγώ πριν λίγο γύρισα απο τα jumbo και είμαι πτώμα...αλλά πολύ πολύ χαρούμενη γιατι ψωνίσαμε σχεδόν όλα όσα χρειαζόμασταν, τώρα μένει να έρθει η πεταλουδίτσα μας με το καλό να τα χαρεί!

Κοριτσάκια θέλω τι βοήθεια σας σχετικά με το μπανακι του μωρού. Εσείς τι κάνατε? Εγώ δεν το έψαξα καθόλου γι αυτο θέλω τη γνώμη σας!

Η άντζυ ακόμη χαμένη?Ελπίζω μόνο να ναι καλά!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλησπέρα ζουζουνομανούλες! Εγώ πριν λίγο γύρισα απο τα jumbo και είμαι πτώμα...αλλά πολύ πολύ χαρούμενη γιατι ψωνίσαμε σχεδόν όλα όσα χρειαζόμασταν, τώρα μένει να έρθει η πεταλουδίτσα μας με το καλό να τα χαρεί!

Κοριτσάκια θέλω τι βοήθεια σας σχετικά με το μπανακι του μωρού. Εσείς τι κάνατε? Εγώ δεν το έψαξα καθόλου γι αυτο θέλω τη γνώμη σας!

Η άντζυ ακόμη χαμένη?Ελπίζω μόνο να ναι καλά!!!

με γειά κορίτσαρε τα ψώνια σου......με το καλό το μωρούλι να τα χαρεί......μπανάκι έχει στα jumbo αν έριχνες μια ματιά....απλά όσο είναι μικρό το μωρούλι υπάρχει ένα καθισματάκι να το πώ που το βάζεις μέσα στο μπανάκι.....και χρειάζεται και φυσικό σφουγγάρι για το μωρούλι....

Grya.jpgGryap3.png

andria27 μου παρόλο που μιλήσαμε το πρωί ξέχασα να σε ρωτήσω τι έγινε με τον γιατρό και το μωράκι σου χτες;;; Περιμένω νέα σου!!! Αααα και για καφεδάκι όποτε θες κανονίζουμε!!!

Αχ, βρε μανούλες κρίμα που δεν βρεθήκαμε σήμερα... Είχε και υπέροχη μέρα...

Φιλάκια!!!

Γεια σας μανούλες! Βάλια μου όλα καλά με τον μπέμπη! 1600γρ. έχει πάει! 19 Φεβρουαρίου θα ξαναπάω. 6,5 κιλά έχω παρει (εγώ λεω 7 για να εχω περιθώριο). Μου έγραψε και εξετάσεις για τα δαχτυλα μου που με πονάνε (ουρικό οξύ κ.α.). Θα τις κάνω την παραπάνω εβδομάδα!

Το τηλ. μου ελπίζω να το αποθήκευσες, μου λες ποιες μερες σε βολεύουν καλύτερα και κανονίζουμε! Δεν κατάλαβα βέβαια γιατί δεν πήγαμε σήμερα. Οσες μπορούσαμε!!! Δεν χάθηκε ο κόσμος :lol:

Φιλάκια πολλά!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

από χθές έχει να μιλήσει......μας στεναχωρεί πάντως!!!!!εμείς τι φταίμε;;;;;;;;;:(:(:(

ελα ντε???εμεις τι φταιμε?απλα λεω..μηπως επαθε κατι πιο σοβαρο κ δεν μας μιλαει...ελπιζω πως οχι παντως!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

ελα ντε???εμεις τι φταιμε?απλα λεω..μηπως επαθε κατι πιο σοβαρο κ δεν μας μιλαει...ελπιζω πως οχι παντως!

καλά θα είναι......νάζια κάνει......;)ε,φανταστική μανούλα;;;;;:D

Grya.jpgGryap3.png

εδω ειμαι φιλες μανουλες,αν και οπως κι η atlantis ουτε εγω σας αγαπαω...

εχω τα ψυχολογικα μου μαλλον κι εγω και καθομαι 2 μερες σε ενα κρεβατι και κλαιω..γιατι ποναω ολοκληρη,η μεση μου κ τα κοκαλα μου με τρυπανε,και κανεις δε καταλαβαινει γιατι.τι γιατι?γιατι εκανα δουλειες,γιατι εχω ψυχωση με το σπιτι να το βλεπω καθαρο και αν δεν προσφερθει καποιος να βοηθησει δε μπορω να πω στον Κωστα που γυρναει το απογευμα απο τη δουλεια"βαλε σκουπα" .απλα θελω να σεβεται το οτι καθομουν ολη μερα κ καθαριζα.ναι,να μη λερωσει το μπανιο κ ο,τι ποτηρι χαλασει να το βαλει στο πληντυριο πιατων.οσο παρααλογο κι αν σας φαινεται αυτο.και θελω να μη με ρωταει γιατι εκανες δουλειες?και γιατι πονας? ΘΕΛΩ απλα να ερθει να με τριψει,να κανει κατι.δε λεω συνεχεια προσπαθει κ με βοηθαει,αλλα εχω φαει κολλημα τωρα...νιωθω οτι ειμαι τελειως αδυναμη,οτι ακομα και μια ηλεκτρικη που βαζω μετα πεφτω στο κρεβατι κ υποφερω απο τη μεση μου..και λεω ρε γαμωτο πως θα παω να γεννησω?εδω δε μπορω τωρα.και πως θα κραταω το μωρο οταν βαρυνει κ θα κανω κ το σπιτι?εδω δε μπορω να σηκωθω μονη μου απο το κρεβατι..

δεν ξερω ρε κοριτσια,ισως με εχει πιασει αυτη η μαλακια τωρα κ λεω ο,τι να ναι.

τελοσπαντων...

στεναχωρηθηκα κ με τη συναντηση γιατι ενιωσα παλι οτι ουτε αυτο δε μπορω να κανω καλα..οτι δε μπορουσα να κανονισω καν μια συναντηση..ουφ τιποτα πια δε μπορω να κανω,παραιτουμαι.......

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

εδω ειμαι φιλες μανουλες,αν και οπως κι η atlantis ουτε εγω σας αγαπαω...

εχω τα ψυχολογικα μου μαλλον κι εγω και καθομαι 2 μερες σε ενα κρεβατι και κλαιω..γιατι ποναω ολοκληρη,η μεση μου κ τα κοκαλα μου με τρυπανε,και κανεις δε καταλαβαινει γιατι.τι γιατι?γιατι εκανα δουλειες,γιατι εχω ψυχωση με το σπιτι να το βλεπω καθαρο και αν δεν προσφερθει καποιος να βοηθησει δε μπορω να πω στον Κωστα που γυρναει το απογευμα απο τη δουλεια"βαλε σκουπα" .απλα θελω να σεβεται το οτι καθομουν ολη μερα κ καθαριζα.ναι,να μη λερωσει το μπανιο κ ο,τι ποτηρι χαλασει να το βαλει στο πληντυριο πιατων.οσο παρααλογο κι αν σας φαινεται αυτο.και θελω να μη με ρωταει γιατι εκανες δουλειες?και γιατι πονας? ΘΕΛΩ απλα να ερθει να με τριψει,να κανει κατι.δε λεω συνεχεια προσπαθει κ με βοηθαει,αλλα εχω φαει κολλημα τωρα...νιωθω οτι ειμαι τελειως αδυναμη,οτι ακομα και μια ηλεκτρικη που βαζω μετα πεφτω στο κρεβατι κ υποφερω απο τη μεση μου..και λεω ρε γαμωτο πως θα παω να γεννησω?εδω δε μπορω τωρα.και πως θα κραταω το μωρο οταν βαρυνει κ θα κανω κ το σπιτι?εδω δε μπορω να σηκωθω μονη μου απο το κρεβατι..

δεν ξερω ρε κοριτσια,ισως με εχει πιασει αυτη η μαλακια τωρα κ λεω ο,τι να ναι.

τελοσπαντων...

στεναχωρηθηκα κ με τη συναντηση γιατι ενιωσα παλι οτι ουτε αυτο δε μπορω να κανω καλα..οτι δε μπορουσα να κανονισω καν μια συναντηση..ουφ τιποτα πια δε μπορω να κανω,παραιτουμαι.......

αγάπη μου όλες πανω-κάτω στην ίδια κατάσταση είμαστε, αν σε παρηγορεί.όΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΜΆΛΛΟΝ έπρεπε ν αρχίσουμε κάποιες μέρες πριν να το δρομολογούμε.Δεν ήταν εύκολο να συντονιστούν τόσοι άνθρωποι τόσο σύντομα.Αυτό δε σημαίνει πως είσαι άχρηστη καλή μου.Κγω ήθελα πολύ να βρεθούμε σήμερα.Είναι ωραία αίσθηση να βρίσκεσαι με ανθρώπους που είσαι στην ίδια φάση κ σ απασχολούν τα ίδια πράγματα.

Κ γω χθες που πήγα στο μαθημα δεν μου χε ξανατύχει να βρεθώ με τόσες έγκυες μαζεμένες...Αλλά ημουν με τόσο βάρος απ τα άγχη μου με όσα μου πε η μαία που δε γνωρίστηκα με καμία!Απ τη μια τα οργανικά απ την αλλη κγω νιώθω μόνη -ήδη δυο μέρες που μαι εδώ προσπαθω με νύχια κ με δόντια να μαι ήρεμη με την μάνα μου κ να μην οργίζομαι μαζί της, να μη σκέφτομαι τα παράπονα απ τον άντρα μου -αλλά προ σπαθώ να επικεντρώνομαι σε όμορφες δράσεις για μένα κ το μωρό μου!!!!Να σεβόμαστε τα σκοτάδια μας κ τα σκοτάδια των άλλων αλλά να μην ξεχνάμε κ την πορεία προς το φως...Καληνύχτα καλή μου...

ntesehjufpgrhgvn.png

εχεις δικιο βρε Στρατουλα μου..μα ελεγα τοσο καιρο οτι δε θα αφησω να με παρει απο κατω και τωρα δεν το ελεγχω..ειμαι ΟΛΟ με ενα παραπονο..ηρθες Νικαια ε?

και δε θα ξαναφυγεις τωρα?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...