Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα μανουλεσ κι ας ειναι 4 το απογευμα !

Τι εγινε τελικα με την συναντηση που λεγατε?

Πηγατε?

Για εμενα ειναι μια αποσταση 2 ωρες κι ειναι καπως δυσκολο εκτος οτι θα κουραστω κι θα ειμαι πτωμα στην κουραση αλλο αυτο....

Εχω κλεισει ραντεβου για δευτερα με τον γυναικολογο μου να με δει κι να δουμε κι το μωρο μας ( μου ελειψε,μονο να κλοτσαει το νοιωθω)

Κι μετα ΙΚΑ τρεχουμε για εξετασεις κι ολα ολα τα υπολοιπα.....

Δεν χω κι πολες ορεξης για μπουρου μπουρου αυτες τις μερες κι για αυτο κι ειμαι εκτος...

Αντε μανουλες φουσκοτουλες καλο Σ/Κ σε ολες μας κι στα μωρουλινια μας !!!

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μπαμπουσκίτσες!

Τί κάνετε; Πώς τα πάτε όσες έχετε προβληματάκια;

Οι πιο πολλές στις αγορές σήμερα! Κι εγώ βγήκα και τώρα είμαι κομμάτια... Πονάνε τα κόκαλα της λεκάνης (περισσότερο απ' ότι συνήθως!) και πάω σαν τη γιαγιούλα! Αλλά δεν με ενοχλεί τόσο, διαβάζω πόσο ταλαιπωρείστε κάποιες και λέω "γκρινιάζεις κι εσύ!?..."

Πάντως το θετικό είναι πως τα περισσότερα προβλήματα στις μέρες μας αντιμετωπίζονται και είναι πολύ παρήγορο αυτό!

Πήρα τελικά μια νυχτικιά από τα mothercare (δεν το γλίτωσα!) και στο zara βρήκα εντελώς τυχαία ένα χχχμμμ-πώς να το πω; φορεματάκι με κουμπιά-ρομπάκι και το τσίμπησα! Μου άρεσε γιατί δεν είναι καθόλου γιαγιαδέ!

Με τί "λάφυρα" γυρίσατε εσείς;!

Άννη, Θάλεια, στείλτε μου τί θέλετε από το cosy corner για να προχωρήσουμε με την παραγγελία.

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Γεια σας γεια σας! Γυρίσαμε από τα ψώνια και είναι κομμάτια!

Πήραμε κουρτίνες, μπανιερούλα (τέλεια!!!), καλτσουλες, παπουτσάκια, σεντονάκια, λαβέτες, σαλιάρες...Ενα σωρό πραγματάκια!!! Ηταν τέλεια!

Επίσης λέμε σήμερα να κάνουμε online παραγγελιά το καθισματάκι αυτοκινήτου και ένα μάρσιπο. Καρότσι δεν παίρνουμε τώρα. Δε νομίζω να χρειαστεί τους πρώτους μήνες άλλωστε.

Εσείς τι πήρατε;

X4pTp3.png

Καλησπέρα μανούλες! Τι κάνετε;

dim_angel μεγειά όλα σας τα πραγματάκια!!! Απο που τα πήρατε;;;

Εμείς χτες και σήμερα επισκεφτήκαμε μανούλες που γέννησαν!!! Χτες πήγα σε μια γλυκιά μανούλα φίλη που έκανε διδυμα αγοράκια και σήμερα σε δυο φίλες που κάναν κοριτσάκια!!!

Εχω πάθει πλάκα!!! Είναι τόσοοοοοο μικρά τα μωράκια που φοβάσαι να τα πιάσεις να μην σου "σπάσουν"...

andria27 μου παρόλο που μιλήσαμε το πρωί ξέχασα να σε ρωτήσω τι έγινε με τον γιατρό και το μωράκι σου χτες;;; Περιμένω νέα σου!!! Αααα και για καφεδάκι όποτε θες κανονίζουμε!!!

Αχ, βρε μανούλες κρίμα που δεν βρεθήκαμε σήμερα... Είχε και υπέροχη μέρα...

Ετσι κι εγώ από το πρωί έχω βάλει 3 πλυντήρια με τα ρούχα του μπέμπη μου κι εχω και συνέχεια...

Ελπίζω να είσαστε όλες καλα!!!!!

Φιλάκια!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Εμείς χτες και σήμερα επισκεφτήκαμε μανούλες που γέννησαν!!! Χτες πήγα σε μια γλυκιά μανούλα φίλη που έκανε διδυμα αγοράκια και σήμερα σε δυο φίλες που κάναν κοριτσάκια!!!

Εχω πάθει πλάκα!!! Είναι τόσοοοοοο μικρά τα μωράκια που φοβάσαι να τα πιάσεις να μην σου "σπάσουν"...

andria27 μου παρόλο που μιλήσαμε το πρωί ξέχασα να σε ρωτήσω τι έγινε με τον γιατρό και το μωράκι σου χτες;;; Περιμένω νέα σου!!! Αααα και για καφεδάκι όποτε θες κανονίζουμε!!!

Ετσι κι εγώ από το πρωί έχω βάλει 3 πλυντήρια με τα ρούχα του μπέμπη μου κι εχω και συνέχεια...

Φιλάκια!!!

3 πληντυρια ρουχαλακια ρε θυριο???μπραβο!!!εγω κοριτσια περπατησα κανα 2ωρο στην αγορα κ πεθανα!!!η μεση μου τελικα δεν μπορει να με σηκωνει αλλο για τοση ωρα!ετσι γυρησα σπιτι εφαγα κ ξαπλωσα κατευθειαν...τωρα σκεφτομαι οτι κ εγω εχω σιδερο κ δεν ξερω τι να κανω...:(

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Φιλάκια!!!

Πήραμε τις κουρτίνες από Leroy Merlin και τα υπόλοιπα από Jumbo.

Πάντως από την κούραση τώρα ανακάμπτω σιγά σιγά. 3 ώρες έλιωσα στον καναπέ. Και σε λίγο θα πάω να φτιάξω λαχανοντολμάδες. Μιαμ μιαμ

Πλυντήρια μόνο 2 εγώ. Με φάγατε...

X4pTp3.png

κορίτσια τι κάνετε;Χαθήκατε όλες.Τελικά αγόρασα καινούριο καλώδιο για το lap top κ πήγα στα mothercare κ στα Ήρα να δω για εκπτώσεις.Τελικά εκπτώσεις είχε μόνο στα ρούχα αλλά στα mothercare είχε κάποιες προσφορές στα καρότσια.Μ άρεσε ένα πολύ των mothercare 439 ε κ μαζί με καθισματάκι αυτοκινήτου 495ε προσφορά μεχρι τις 11-2.

Τελικά δεν αγόρασα τίποτα ακόμη.Πάντως ρε κορίτσια εσεις νομίζετε πως χρειάζεται αυτο το καθισματάκι για τα νεογέννητα ή μπορούμε να βολευτούμε αν πάρουμε απ την αρχή το κανονικό καθισματάκι;;;;

Κ κάτι άλλο η καλαθούνα χρειάζεται;;;;;

atlantis σ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες αλλά εμένα με παρακολουθούν οι μαίες Στην Ευτοκία που συνεργάζονται μ ένα γιατρό που τον έχω γνωρίσει αλλά η μαία με είδε χθες κ μου πε να πάω σ ένα νηστειοθεραπευτή κ θα μου πει αυτός.Απο Δευτέρα θα πάρω τηλ.

Κατα τ άλλα δεν θυμάμαι αν σας είπα χθες οτι η μαία με ψηλάφισε κ το μωρό έχει ήδη πάρει θέση.Επίσης είπε στις γυναίκες που το μωρό δεν έχει ακόμη γυρίσει τι να κάνουν.όσες θέλετε να σας γράψω τι μας είπε.

Ακόμη έμαθα πως αν θέλουμε να κολυμπάμε δεν επιτρέπεται σε πισίνες με χλώριο αλλά με όζον.ξέρετε που υπάρχουν στον Πειραιά;;;

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

σε καταλαβαίνω μικρή μου,αλλά δε μπορεί,όλα θα πάνε καλά.κι αν κάτι δεν πάει κατ'ευχήν για όλα υπάρχει λύση,μην τρελένεσαι.

και σε μένα αυτός ο κίνδυνος υπάρχει,να μετακινηθεί κανένα κρυσταλλάκι&να σκαλώσει πουθενά,αλλά πλέον σταμάτησα να το σκέφτομαι.ο γιατρός μου μου είπε οτι έχουν χειρουργηθεί έγκυες για χολή,απλά δε γίνεται λαπαροσκοπικά,κάνουν ανοιχτό χειρουργείο και μένεις παραπάνω μέρες στο νοσοκομείο.από την ώρα που το άκουσα ψιλοηρέμησα,αν είναι να μου τύχει κι αυτό,ας είναι,όλα αντιμετωπίζονται!το ίδιο ισχύει φαντάζομαι και για το νεφρό.

με έστειλε ο γυν/γος σε γαστρεντερολόγο-ενδοσκόπο και επικοινώνησαν για τον τρόπο αντιμετώπισης.

νομίζω πως-αν δεν το έχεις κάνει ήδη-πρέπει να σε δεί ο γιατρός σου,να του αναφέρεις όλα όσα σε προβληματίζουν και να σου πεί αυτός τι πρέπει να κάνεις ακριβώς και σε ποιόν ειδικό να πάς.πάντα προέχει η δική του άποψη.

όσο για το σκωληκ/τη,αν μπορώ να σε βοηθήσω,στο νοσοκομείο που είχα πάει μια φορά με την υποψία λόγω τρελού πόνου,μου έκαναν εξέταση αίματος,ψηλάφηση από χειρούργο και μια άλλη εξέταση,που δεν είναι της παρούσης.ξέρω οτι έχεις κι άλλα συμπτώματα συνήθως,ναυτία,εμετούς,πυρετό κτλ.όπως και να έχει δες το γιατρό σου.

και ηρέμησε,δε μπορεί όλα να συμβούν σε σένα!

εσύ το είπες,θα τα καταφέρουμε!

Δηλαδή γλυκειά μου σου είπε να κινήσαι κανονικά κ να πίνεις πολύ νερό;;;ή να αποφεύγεις να κινείσαι;Δεν ξέρω έχω αγχοθεί γι αυτο σε πρήζω γλυκειά μου κ σ ευχαριστώ που με προσανατόλισες προς τα κει όταν είχα πει γι αυτόν τον πόνο.

ntesehjufpgrhgvn.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Στράτα μου μην στεναχωριέσαι, όλα θα πάνε κάλα!!

angel09 συνχαρητήρια για τον άγγελο σου! Και να σκέφτεσαι μόνο θετικά κουκλίτσα!

Ε΄γω τώρα θα κατέβω να δω πάλι για κουρτίνα και το απόγευμα θα πάμε jumbo για να ψωνίσουμε για την πεταλουδίτσα μας!!!

Σ ευχαριστώ καλή μου για τη συμπαράσταση.Ε'υχομαι να έκανες όμορφα ψώνια Κ ΝΑ ΣΑΙ ΧΑΡΟΎΜΕΝΗ...

ntesehjufpgrhgvn.png

κορίτσια τι κάνετε;Χαθήκατε όλες.Τελικά αγόρασα καινούριο καλώδιο για το lap top κ πήγα στα mothercare κ στα Ήρα να δω για εκπτώσεις.Τελικά εκπτώσεις είχε μόνο στα ρούχα αλλά στα mothercare είχε κάποιες προσφορές στα καρότσια.Μ άρεσε ένα πολύ των mothercare 439 ε κ μαζί με καθισματάκι αυτοκινήτου 495ε προσφορά μεχρι τις 11-2.

Τελικά δεν αγόρασα τίποτα ακόμη.Πάντως ρε κορίτσια εσεις νομίζετε πως χρειάζεται αυτο το καθισματάκι για τα νεογέννητα ή μπορούμε να βολευτούμε αν πάρουμε απ την αρχή το κανονικό καθισματάκι;;;;

Κ κάτι άλλο η καλαθούνα χρειάζεται;;;;;

atlantis σ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες αλλά εμένα με παρακολουθούν οι μαίες Στην Ευτοκία που συνεργάζονται μ ένα γιατρό που τον έχω γνωρίσει αλλά η μαία με είδε χθες κ μου πε να πάω σ ένα νηστειοθεραπευτή κ θα μου πει αυτός.Απο Δευτέρα θα πάρω τηλ.

Κατα τ άλλα δεν θυμάμαι αν σας είπα χθες οτι η μαία με ψηλάφισε κ το μωρό έχει ήδη πάρει θέση.Επίσης είπε στις γυναίκες που το μωρό δεν έχει ακόμη γυρίσει τι να κάνουν.όσες θέλετε να σας γράψω τι μας είπε.

Ακόμη έμαθα πως αν θέλουμε να κολυμπάμε δεν επιτρέπεται σε πισίνες με χλώριο αλλά με όζον.ξέρετε που υπάρχουν στον Πειραιά;;;

καλησπέρα strata....για το καθισματάκι του αυτοκινήτου που ρωτάς είναι απαραίτητο,νομίζω..είναι για τους 3 πρώτους μήνες αλλά είναι κατάλληλο λόγο του ότι μπορεί και ξαπλώνει το μωρό σε αντίθεση με τα άλλα.....ωστόσο υπάρχουν κάποια που είναι από νεογέννητα και τα κρατάς περισσότερο από 3 μήνες....δεν θυμάμαι ακριβώς για πόσο αλλά είναι και για μεγαλύτερα παιδάκια.ρώτησε στα καταστήματα να σε ενημερώσουν....

την καλαθούνα πάλι δεν την θεωρώ απαραίτητη γιατί αν το κοιμήσεις στην κούνια απ' την αρχή δε θα σου χρειαστεί καθόλου....ελπίζω να σε βοήθησα.....

δεν μας λές καλού κακού τι σας είπαν αν δεν έχει γυρίσει το μωρό τι κάνουμε;την Τρίτη θα μάθω για τη δική μου αλλά καλό είναι να γνωρίζουμε!!!!!:wink:

Grya.jpgGryap3.png

σε καταλαβαίνω μικρή μου,αλλά δε μπορεί,όλα θα πάνε καλά.κι αν κάτι δεν πάει κατ'ευχήν για όλα υπάρχει λύση,μην τρελένεσαι.

και σε μένα αυτός ο κίνδυνος υπάρχει,να μετακινηθεί κανένα κρυσταλλάκι&να σκαλώσει πουθενά,αλλά πλέον σταμάτησα να το σκέφτομαι.ο γιατρός μου μου είπε οτι έχουν χειρουργηθεί έγκυες για χολή,απλά δε γίνεται λαπαροσκοπικά,κάνουν ανοιχτό χειρουργείο και μένεις παραπάνω μέρες στο νοσοκομείο.από την ώρα που το άκουσα ψιλοηρέμησα,αν είναι να μου τύχει κι αυτό,ας είναι,όλα αντιμετωπίζονται!το ίδιο ισχύει φαντάζομαι και για το νεφρό.

με έστειλε ο γυν/γος σε γαστρεντερολόγο-ενδοσκόπο και επικοινώνησαν για τον τρόπο αντιμετώπισης.

νομίζω πως-αν δεν το έχεις κάνει ήδη-πρέπει να σε δεί ο γιατρός σου,να του αναφέρεις όλα όσα σε προβληματίζουν και να σου πεί αυτός τι πρέπει να κάνεις ακριβώς και σε ποιόν ειδικό να πάς.πάντα προέχει η δική του άποψη.

όσο για το σκωληκ/τη,αν μπορώ να σε βοηθήσω,στο νοσοκομείο που είχα πάει μια φορά με την υποψία λόγω τρελού πόνου,μου έκαναν εξέταση αίματος,ψηλάφηση από χειρούργο και μια άλλη εξέταση,που δεν είναι της παρούσης.ξέρω οτι έχεις κι άλλα συμπτώματα συνήθως,ναυτία,εμετούς,πυρετό κτλ.όπως και να έχει δες το γιατρό σου.

και ηρέμησε,δε μπορεί όλα να συμβούν σε σένα!

εσύ το είπες,θα τα καταφέρουμε!

έΧΕΙς ΔΊΚΙΟ καλή μου κ γω νομίζω πως στο σκωληκ/τη φαίνονται ανεβασμένα τα αιμοσφαίρια στην εξέταση αίματος...

ntesehjufpgrhgvn.png

Καλημέρα κοριτσάκια και καλό ΣΚ να'χουμε!

Strata μη στενοχωριέσαι βρε κοριτσάκι. Θα προσέχεις λίγο αυτά που θα σου πούνε στην διατροφή και όλα καλά. Δεν έχει νόημα να σκας και να στενοχωριέται και το μπεμπάκι σου.

Χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά. Ξύπναγα συνεχώς γιατί κλώτσαγε η μικρή. Δεν ξέρω τι γίνεται τα βράδυα, δεν βολεύεται το καημένο? Πάντως τρώω στα πλάγια κάτι κλωτσιές πολύ παράξενες. Πολύ γρήγορες, σαν σπασμωδικές θα τις χαρακτήριζα. Το παθαίνει καμμιά άλλη αυτό? Σαν να σκάνε 10 φούσκες η μια αμέσως μετά την άλλη. Εκτός κι αν είναι έντερο και δεν μπορώ να το καταλάβω. Τι να πω?

Ευχαριστώ Μαράκι απλά στεναχωρέθηκα κ αγχόθηκα...

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...