Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα nikole!

καλή δύναμη με το σίδερο!!όλες το ίδιο φαντάζομαι νιώθουμε όσο περνάει ο καιρός..σήμερα εγώ θα μαγείρευα κάτι σε κοτόπουλο ή ζυμαρικο.ένα κοτοπουλάκι με λαζάνια στο φούρνο ή πιο απλά σνίτσελ με σαλατούλα?ένα σουφλέ με πένες,μπόλικο τυράκι,μπέικον&κρέμα γάλακτος?ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!

καλημέρα κούκλα...χαίρομαι που είσαι καλά σήμερα......έτσι να σας ακούμε όλες!!!!πλησιάζει ο καιρός και θα δούμε τα μικρά μας....

και εγώ κάτι σε ζυμαρικό λέω.....θα δω!!!!!το σίδερο θα μου πάρει ώρα:confused::confused::-(

όσο για τα ψώνια μην σκάς...και ο δικός μου ακόμα δεν μπορεί να ξεχωρίσει το καροτσάκι απ'το port-bebe......έχει πολύ γέλιο:lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τωρα με κανατε και νιωθω αχρηστη. Ουτε εγω ξερω τι ειναι τα σελτεδακια κι οι λαβιδες κ το πορτ μπεμπε! Πρεπει επειγοντως να τελειωσουμε με το σπιτι να βγουμε για ψωνια οι αχρηστοι γονεις!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

...εγώ θα μαγείρευα κάτι σε κοτόπουλο ή ζυμαρικο.ένα κοτοπουλάκι με λαζάνια στο φούρνο ή πιο απλά σνίτσελ με σαλατούλα?ένα σουφλέ με πένες,μπόλικο τυράκι,μπέικον&κρέμα γάλακτος?ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!

τί ααα ???????:cool::cool:

Καλημέρα και καλή μας όρεξη κορίτσια!!!

Ε ρε πείνα που έχει να πέσει μετά την γέννα!!!!:rolleyes::rolleyes:

Λοιπόν Μαράκι, και εγώ τον ρώτησα για τις κλωτσιές αυτές τις λίγες γρήγορες (και σαν πανικόβλητες μου φαίνονται εμένα) και μου λέει δεν είναι τίποτα.

Σήμερα είναι η μέρα για ψώνια, είται αυτοπροσώπως ή δια αντιπροσώπου βλέπω!!! καλά να περάσετε μανούλες...

Εμείς έχουμε βαψίματα σήμερα και αύριο, να προλάβουμε πριν γίνει πάλι χάλια ο καιρός από Δευτέρα.

Πάω να βγάλω και εγώ τον κιμά από την κατάψυξη, θα κάνω μακαρόνια με κιμά... Ενα φλυτζάνι μακαρόνια και μία κουταλιά κιμά.......:mad::-x:-x

GaiGp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες κι από μένα και στα μεπμπάκια μας!

Αυτές τις γρήγορες κλωτσιές τις νιώθω κι εγώ και κυρίως το βράδυ όταν ξαπλώνω. Με αγχώνουν κι όλο αλλάζω θέση. Πάντως ο ύπνος έχει γίνει πολύ ζόρικος. Με πονάει κάθε φορά τόσο πολύ ο γοφός μου όταν κοιμάμαι. Μάλλον σήμερα θα πάρω το περιβόητο μαξιλάρι ύπνου-θηλασμού μπας και βολευτώ.

Angel09 μπράβο για το μικρούλη σου! Ολα καλά θα πάνε μην ανησυχείς.

Στράτα για καλό σου το είπε η μαία. Αν πας να δεις αυτό τον νηστειο...κάτι πες μας και μας τι σου είπε γιατί εμένα (όπως και της Angel_) ο γιατρός μας τη λέει αρκετά. Βέβαια κι εγώ δεν κάθμαι στα αυγά μου, στες όπως σας είπα τσάκισα ένα γαλακτομπούρεκο (αλλά ήταν κόλαση).

Σε λίγο θα φύγουμε να πάμε για ψώνια (προίκα για κούνια, κορτίνες, κουτιά παιδικά, ένα καδράκι παιδικό και μπορεί και καθισματάκι αυτοκινήτου).

Καλή μέρα να έχουμε λοιπόν! Φιλιά και τα λέμε αργότερα!

X4pTp3.png

καλημερα κουκλες με τις φουσκωτες κοιλιτσες κ καλο σ/κ!

αγορες βλεπω εχει το προγραμμα σας σημερα! τι καλα! εμεις κατεβηκαμε χθες το βραδυ στην αγορα κ πηρα ενα νυχτικακι ροζ κ μια ζεστη ρομπιτσα κ ακομα ενα φορμακι για το μωρακι μου :tongue: μετα πηγαμε να φαμε πιτσα αλλα το μετανιωσα γιατι το βραδυ ειχα καουρες κ σημερα ανακατευομαι. καλα τρωω τα γιαουρτακια μου καθε βραδυ, τι την ηθελα την πιτσα? :-(

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Ωραια πραγματα, ψωνια, βαψιματα, εμεις χτισιματα, προχωραμε προχωραμε!

Για τον υπνο, νομιζω σας το'χω ξαναπει, εμενα μ'εχει βολεψει ενα σφηνακι μικρο, νομιζω οτι υποτιθεται πως ειναι για την μεση, εγω το βαζω ομως κατω απ'την κοιλια οταν κοιμαμαι στο πλαϊ κ βοηθαει πολυ.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

τί ααα ???????:cool::cool:

αααα γιατί δεν μπορώ να φάω τίποτα από αυτά:mad::-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x

κι εκείνο το σουφλέ που ονειρεύτηκα πρωί πρωί μου έχει μείνει στο μυαλό!

maraki γέλασα τόσο πολύ!λεβέτες καλέ,όχι λαβίδες:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

έχεις απόλυτο δίκιο,από που να τα ξέρουμε όλα όσα χρειάζεται βρε παιδιά?λοιπόν,σημείωνε,για να μη μας λένε και άσχετες,όχι τίποτα άλλο:λαβέτες=τα πανάκια ρεψίματος. σελτεδάκια=οι πάνες δύο όψεων(πετσετέ/πλαστικο)πάνω στις οποίες αλλάζεις το μωρό. πορτ μπεμπέ=το καλαθάκι(όχι καλαθούνα,είναι πλαστικό,είναι στα τριπλά καρότσια)που μεταφέρεις το μωρο.

α!να σας πώ κι αυτό που μου είπαν μαμάδες που γέννησαν σε διαφορετικά μαιευτήρια και δεν το ήξερα(δεν ξέρω στα μεγάλα στην Αθήνα τι γίνεται):θα πρέπει όταν έρθει η ώρα να μπούμε στο χειρουργείο να δώσουμε στη μαία εκτός των άλλων(ρούχα,σεντόνια κτλ)και μια πετσέτα με την οποία καθαρίζουν το μωρό όταν γεννηθεί!

αλήθεια,η Χριστίνα γιατί να χάθηκε?εύχομαι να είναι όλα καλά...

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Kαλημερα πολυλογουδες μανουλιτσες!!!

παλι μπακλαβαδες λιγουρευοσασταν χθες!!!!!

αυτο με τις πολλες κλωτσιες το εχω κ εγω..ο γιατρος λεει οτι ειναι συνθετες κινησεις κουναει χερια ποδια μαζι!

οσο για τον υπνο...το χω κ εγω το μαξιλαρι αλλα παλι πονανε οι γοφοι!!!

αντε παω κ εγω στην αγορα με την μικρη μου ξαδερφη!σας φιλω προς το παρον!:P

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Χαχαχα! Ποσο άσχετη είμαι! Ευχαριστω για το μινι σεμινάριο ατλαντις! Κι οτι άλλο περέργο κορίτσια πείτε μου να μαθαίνω. Όχι ότι θα τα θυμάμαι μέχρι να πάμε να ψωνίσουμε σε κανα μήνα, αλλά πες πες θα μου μείνουν.

Καλά ψώνια και σε σένα Άννυ.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

σίδερο τέλος για την ώρα......είδα αστεράκια και σταμάτησα!!!!!:rolleyes: έφτιαξα λουκανοπιτάκια γιατί είχα αντιδράσεις απ'το κορίτσι μου:tongue:χαρά όταν τα έτρωγα...παίζει να αντιδράει έτσι στο φαϊ;και χθες το βράδυ έκανε τούμπες μέχρι που έφαγα και ηρέμησε....:!::!::!:

αννα και χριστινα εξαφανισμένες.....η αρχηγός ούτε καλημέρα σήμερα......γιατί μανούλα;;;;;;;;

τι ζητάνε οι μαίες όταν πάς να γεννήσεις;;;;αυτό δεν το έχω ακούσει αλλά θα ρωτήσω και θα σας πω....

όλες για ψώνια;;;;;;;;;;αααααααααααααααααααααααααααααααααα θέλω και εγώ!!!!!:-(

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Επιτέλους βρήκα κουρτίνα!!! Είναι σε καραβόπανο και έχει πάνω κυκλάκια λαχανί και φουξ, στα χρώματα και της προίκας μας!Πάει και αυτό ,αντέ να σχολάσει το αγοράκι μου να πάμε jumbo. Και για να το γιορτάσω χτύπησα 3 απίθανα κρουασανάκια με σοκολάτα!!!

Τώρα θα κάτσω να ταξινομήσω κάτι ρουχάκια που μου δώσανε για να δω τι χρειάζομαι ακόμη, η αλήθεια είναι ότι είναι πάρα πολλλα και α περισσότερα ακόμη με τα καρτελάκια.

Για σήμερα το μενού περιλαμβάνει αυγά και λουκάνικα, υγεινο φαγάκι ε???

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλή σας μέρα και καλό Σ/Κ!

Αngel 09 θέλω να ξέρεις οτι σε καταλαβαίνω απόλυτα,πραγματικά..χαίρομαι πολύ που είστε καλά εσύ και ο μπέμπης σου,ο άγγελός σου!σου εύχομαι να περάσει γρήγορα ο καιρός μέχρι να τον κρατήσεις στην αγκαλιά σου και είμαι σίγουρη οτι όταν έρθει εκείνη η ευλογημένη ώρα θα τα ξεχάσουμε όλα,κι εσύ κι εγώ και όλες όσες έχουνμε δυσκολευτεί.

strata ελπίζω να κοιμήθηκες καλά,να ηρέμησες και να τα βλέπεις πιο χαλαρά τα πράγματα σήμερα.σκέψου οτι είναι για το καλό το δικό σου και του μωρού και ακολούθησε πιστά τις οδηγίες που σου δίνουν,όσο δύσκολο κι αν είναι..κι όλα θα πάνε καλά.

maraki μου κι εμένα ρίχνει τέτοιες κλοτσίτες,μπορεί και 8-10 συνεχόμενες,πολύ γρήγορες,όταν είμαι γυρισμένη στο πλάι.μάλλον ποδαράκια είναι!όμως πλέον νιώθω κι εγώ πιο πολύ μετακινήσεις,παρά κλοτσιές.

κατά τα άλλα οι συσπάσεις συνεχίζονται μόνο όταν είμαι ξαπλωμένη,θα το επιβεβαιώσω σήμερα και θα πάρω π ά λ ι τηλ.το γιατρό.έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα,αλλά τι να κάνω η καημένη....ντρέπομαι να τον παίρνω,αλλά επιβάλλεται με όλα αυτά,αφού ο άνθρωπος μου λέει πια γιατί δε με πήρες τηλ?κι έχει γέλιο.στην αρχή δεν ήξερε ποια είμαι όταν του τηλ/σα,σε λίγο θα του λέω''έλα Κωστάκη,η Μαρία είμαι''και θα καταλαβαίνει!

απόψε έχω κοιμηθεί ελάχιστα,διάβαζα ένα μυθιστόρημα ως τις 4.00 και στις 7.20 ξύπνησα,πριν λίγο έφυγαν ο αντρούλης μου και η αδερφή μου για να ψωνίσουν ότι μας λείπει,δηλ.πολλά πράγματα για τη μπουμπού......εγώ δε μπορώ να πάω,ούτε μπορούμε να το αναβάλλουμε:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

κι έτσι θα περιμένω εδώ,να με ρωτάνε στο τηλ όσα δεν ξέρουν.1000 φορές τους έχω πει τι είναι η πάντα,οι λαβέτες,τα σελτεδάκια και δεν τα θυμούνται,ρωτάει ο ένας τον άλλο:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P!να δώ τι θα μου φέρουν!

πω,πω πολλά είπα για Σάββατο πρωί,sorry!

καλημέρα κορίτσια.Χ΄λασε μάλλον το καλώδιο που παίρνει ρεύμα το λαπτοπ κ δεν ξέρω που να βρω τώρα...atlantis εσένα τι σου έχουν πει για την π΄τρα στη χολή;;;κ σε ποιο γιατρό απευθύνθηκες;στο γυναικολόγο;ή σε παθολόγο να σου πει τι πρέπει κ τι δεν πρέπει;Γιατί τώρα πρέπει να κάνουμε περπάτημα για γυμναστική ώς έγκυες αλλά εγω ξέρω με το περπάτημα μετακινούνται οι πέτρες κ αυτό δεν το θέλουμε.

Εγω μ αυτά έχω αγχοθεί κ όχι με τη δίαιτα βρε κορίτσια.Με το νεφρό,με το τι να κάνω κ με κάτι ακόμη.τις τελευταίες μέρες εχω έναν επίμονο πόνο κάτω απ τη κοιλία στη δεξιά πλευρά κ μαζί μουδιάζει κ πονάει κ το δεξί πόδι.Κ ημαία προβληματίστηκε χθες για σκωληκοειδίτη!!!!!!!!!Κ λέει οτι τα κιλά επηρεάζουν σε διάφορα πράγματα.Στο μεταξύ για να το βρεις αν έχεις πρόβλημα στο σκωληκοειδίτη τι εξέταση κάνεις;Ξέχασα να τη ρωτήσω.

Κ έτσι έχασα το κέφι μου κ είπα ν αναβάλλω τα ψώνια μέχρι να δω τι γίνεται με όλ αυτά.

Στο μεταξύ το μάθημα στην Ευτοκία ήταν πολύ καλό.Ένα μέρος θεωρητικό κ ένα βιωματικό με γυμναστική,γιόγκα,αναπνοές.Χθες μας μίλησαν για τη διατροφή κ τις εξετάσεις.

atlantis κοριτσάκι μου συγνώμη αλλά με τόσες σελίδες που διαβάζω κάθε φορά που μπαίνω δεν θυμόμουνα για τις συσπάσεις σου.Να κάνεις θετικές σκέωεις κ όλα θα πανε καλά αγάπη μου.Θατα καταφέρουμε!!!

ntesehjufpgrhgvn.png

Καλημερα κι απο εμενα μανουλες!!!!!Τι μου κανετε???

nikole σιδερο πρωι πρωι ε????Αχχχ!!!

Εγω περιμενω εναν φιλο μας να ερθει με φορτηγακι για να βγαλουμε το κρεβατι που εχει μεσα το δωματιο του μπεμπη!Και ετσι μας μενει

μονο το γραφειο οπου λιγο πριν ερθουν τα πραγματακια του μωρου

θα το πεταξω!Και το pc οπου θα μεινει και αυτο μεχρι να ερθουν τα πραγματα!!Αχ βρε κοριτσια τι κολλημα αυτο που εχουν οι αντρες με τα pc??????????????Nα δω που θα το βαλω μετα:confused::confused::confused:

Και την αλλη εβδομαδα βαψιμο!!;););)

καλημέρα κορίτσια.Χ΄λασε μάλλον το καλώδιο που παίρνει ρεύμα το λαπτοπ κ δεν ξέρω που να βρω τώρα...atlantis εσένα τι σου έχουν πει για την π΄τρα στη χολή;;;κ σε ποιο γιατρό απευθύνθηκες;στο γυναικολόγο;ή σε παθολόγο να σου πει τι πρέπει κ τι δεν πρέπει;Γιατί τώρα πρέπει να κάνουμε περπάτημα για γυμναστική ώς έγκυες αλλά εγω ξέρω με το περπάτημα μετακινούνται οι πέτρες κ αυτό δεν το θέλουμε.

Εγω μ αυτά έχω αγχοθεί κ όχι με τη δίαιτα βρε κορίτσια.Με το νεφρό,με το τι να κάνω κ με κάτι ακόμη.τις τελευταίες μέρες εχω έναν επίμονο πόνο κάτω απ τη κοιλία στη δεξιά πλευρά κ μαζί μουδιάζει κ πονάει κ το δεξί πόδι.Κ ημαία προβληματίστηκε χθες για σκωληκοειδίτη!!!!!!!!!Κ λέει οτι τα κιλά επηρεάζουν σε διάφορα πράγματα.Στο μεταξύ για να το βρεις αν έχεις πρόβλημα στο σκωληκοειδίτη τι εξέταση κάνεις;Ξέχασα να τη ρωτήσω.

Κ έτσι έχασα το κέφι μου κ είπα ν αναβάλλω τα ψώνια μέχρι να δω τι γίνεται με όλ αυτά.

Στο μεταξύ το μάθημα στην Ευτοκία ήταν πολύ καλό.Ένα μέρος θεωρητικό κ ένα βιωματικό με γυμναστική,γιόγκα,αναπνοές.Χθες μας μίλησαν για τη διατροφή κ τις εξετάσεις.

atlantis κοριτσάκι μου συγνώμη αλλά με τόσες σελίδες που διαβάζω κάθε φορά που μπαίνω δεν θυμόμουνα για τις συσπάσεις σου.Να κάνεις θετικές σκέωεις κ όλα θα πανε καλά αγάπη μου.Θα τα καταφέρουμε!!!

σε καταλαβαίνω μικρή μου,αλλά δε μπορεί,όλα θα πάνε καλά.κι αν κάτι δεν πάει κατ'ευχήν για όλα υπάρχει λύση,μην τρελένεσαι.

και σε μένα αυτός ο κίνδυνος υπάρχει,να μετακινηθεί κανένα κρυσταλλάκι&να σκαλώσει πουθενά,αλλά πλέον σταμάτησα να το σκέφτομαι.ο γιατρός μου μου είπε οτι έχουν χειρουργηθεί έγκυες για χολή,απλά δε γίνεται λαπαροσκοπικά,κάνουν ανοιχτό χειρουργείο και μένεις παραπάνω μέρες στο νοσοκομείο.από την ώρα που το άκουσα ψιλοηρέμησα,αν είναι να μου τύχει κι αυτό,ας είναι,όλα αντιμετωπίζονται!το ίδιο ισχύει φαντάζομαι και για το νεφρό.

με έστειλε ο γυν/γος σε γαστρεντερολόγο-ενδοσκόπο και επικοινώνησαν για τον τρόπο αντιμετώπισης.

νομίζω πως-αν δεν το έχεις κάνει ήδη-πρέπει να σε δεί ο γιατρός σου,να του αναφέρεις όλα όσα σε προβληματίζουν και να σου πεί αυτός τι πρέπει να κάνεις ακριβώς και σε ποιόν ειδικό να πάς.πάντα προέχει η δική του άποψη.

όσο για το σκωληκ/τη,αν μπορώ να σε βοηθήσω,στο νοσοκομείο που είχα πάει μια φορά με την υποψία λόγω τρελού πόνου,μου έκαναν εξέταση αίματος,ψηλάφηση από χειρούργο και μια άλλη εξέταση,που δεν είναι της παρούσης.ξέρω οτι έχεις κι άλλα συμπτώματα συνήθως,ναυτία,εμετούς,πυρετό κτλ.όπως και να έχει δες το γιατρό σου.

και ηρέμησε,δε μπορεί όλα να συμβούν σε σένα!

εσύ το είπες,θα τα καταφέρουμε!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημερα και απο εμενα κοριτσια εστω και αργοπορημενη..Ολο το βραδυ δεν μπορεσα να κοιμηθω, δε βολευομουνα καθολου με αποτελεσμα απο το πρωι να σερνομαι σημερα.Το μονο που με ανησυχει ειναι η ορεξη μου για γλυκα και που δεν μπορω να την σταματησω.Η ζυγαρια ομως ανεβαινει και οπως λεει ο αντρας μου ειναι κριμα..ουφφ πρεπει νομιζω να αδειασω τα ντουλαπια απο οτιδηποτε ετοιματζιδικο, να εχω μονο φαγητο ημερας.Καλα δε σας λεω οτι μεσα σε 2 μερες εφαγα ενα κιλο χαλβα ( ξερετε τον μακεδονικο που λεμε)..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...