Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Απο τη μια ειναι καλο γιατι θα κρατησουμε τα μωρακια μας αγκαλια

και απο την αλλη ειναι αγχοτικο!!!!

Εχεις δικιο ειναι ωραια η εγκυμοσυνη!!!Τωρα τα σκαμπανεβασματα της

ψυχολιγιας ειναι μεσα στο πραγραμμα αλλα τι να κανουμε???

Κατσε να δουμε πως θα ειναι οταν γεννησουμε και αν ειναι καλυτερα τωρα

ξαναμενουμε εγκυες!!!!!!Οχι κατεθειαν οπως η αλλη που εμεινε πριν σαραντισει σε δυδιμα........πιο μετα!!!!!χιχιχιχιχιχιχι

βρε θηρίο ακόμα δεν ξεμπερδέψαμε με το πρώτο και έπιασες το δεύτερο? πωπωωωωωωωωωωωωω!!!!!!

Εγώ αν δεν αλλάξουν 2-3 πραγματάκια δραστικά, (παρότι το θέλω σαν τρελή να κάνω μέχρι και 4 παιδιά), δεν πρόκειται να κάνω άλλο δυστυχώς.

Ειδικά άμα δω να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια όλοι αυτοί που έλεγαν ότι θα βοηθήσουν αλί αλί και τρισαλί. Δεν πρόκειται να κάνω παιδιά για να τα μεγαλώνουν οι ξένες baby sitters

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε θηρίο ακόμα δεν ξεμπερδέψαμε με το πρώτο και έπιασες το δεύτερο? πωπωωωωωωωωωωωωω!!!!!!

Εγώ αν δεν αλλάξουν 2-3 πραγματάκια δραστικά, (παρότι το θέλω σαν τρελή να κάνω μέχρι και 4 παιδιά), δεν πρόκειται να κάνω άλλο δυστυχώς.

Ειδικά άμα δω να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια όλοι αυτοί που έλεγαν ότι θα βοηθήσουν αλί αλί και τρισαλί. Δεν πρόκειται να κάνω παιδιά για να τα μεγαλώνουν οι ξένες baby sitters

Καταλαβα!Σωστη εισαι συμφωνω απολυτα αν ειναι να το μεγαλωνουν baby

siter!!Ξερω πολλες που το κανουν αυτο!!Και οχι οτι δουλευουν-καθονται ολη μερα,πραγματικα δεν ξερω γιατι τα κανουν τα παιδια αυτες!Μαλλον για να λενε οτι φερανε και 1 παιδι στον κοσμο!!Αστα αστα!!!!

Καταλαβα!Σωστη εισαι συμφωνω απολυτα αν ειναι να το μεγαλωνουν baby

siter!!Ξερω πολλες που το κανουν αυτο!!Και οχι οτι δουλευουν-καθονται ολη μερα,πραγματικα δεν ξερω γιατι τα κανουν τα παιδια αυτες!Μαλλον για να λενε οτι φερανε και 1 παιδι στον κοσμο!!Αστα αστα!!!!

Βασικά είχε λυσσάξει η μητέρα μου κάνε και κάνε και μην ανησυχείς θα σε βοηθάω εγώ τα πρωινά δεν θα πάρεις νταντά για να δουλέψεις κλπ. Μετά το γύρισε να με πηγαινοφέρνεις κλπ, και μετά να το φέρνεις σπίτι μου εγώ δεν μπορώ να έρχομαι κλπ κλπ... και έπεται συνέχεια.... Γαργάρα θα την κάνω την μπέμπα στο τέλος....

GaiGp3.png

Βασικά είχε λυσσάξει η μητέρα μου κάνε και κάνε και μην ανησυχείς θα σε βοηθάω εγώ τα πρωινά δεν θα πάρεις νταντά για να δουλέψεις κλπ. Μετά το γύρισε να με πηγαινοφέρνεις κλπ, και μετά να το φέρνεις σπίτι μου εγώ δεν μπορώ να έρχομαι κλπ κλπ... και έπεται συνέχεια.... Γαργάρα θα την κάνω την μπέμπα στο τέλος....

Ενταξει θα δεις πως θα παει με την μπεμπα και αναλογα θα δεις τι

θα κανεις μετα;););)

Διαφημίσεις

πω πω βλέπω αυτό το έργο στο mega και κουτουλάω ...........

πάω και εγώ neraidoula να την πέσω σιγά σιγά....

Καληνύχτα μανούλα!!!! όνειρα γλυκά.

Και εγω θα αποσυρθω σιγα σιγα!!!Καληνυχτα φιλεναδα!!Τα λεμε αυριο

Φιλακια σε σενα και την μπεμπα σου!:P:p:p

μπήκα πριν μια ώρα κ ως τώρα σας διάβαζα!!!!Λείπω απ το απόγευμα,πήγα Μαρούσι στην Ευτοκία,έκανα το πρώτο μου μάθημα κ με είδε κ η μαία.Τα νεα με στεναχ.ωρησαν.Η μαία φώναζε με τα κιλά κ μου σύστησε έναν νηστειοθεραπευτή να μου δώσει δίαιτα κ συμβουλες για το νεφρό.Ψηλάφισε κ το μωρό κ μου πε πως έχει πάρει ήδη θέση,έχει γυρίσει προς τα κάτω.Επίσης είπε πως δεν θα φύγω κ θα μείνω εδώ ως τον τοκετό κ θα με παρακολουθεί κάθε βδομάδα.

Βασικά μπ΄κα να δω για τη συνάντηση αφού ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΈΛΝΑΤΕ ΜΕΙΛ.κρίμα που είναι άκυρο.Τα υπόλοιπα νέα αύριο.Ειμαι πολύ κουρασμήνη κ στεναχωρημένη.Καληνύχταααααααααααα

ntesehjufpgrhgvn.png

Καλημέρα κοριτσάκια και καλό ΣΚ να'χουμε!

Strata μη στενοχωριέσαι βρε κοριτσάκι. Θα προσέχεις λίγο αυτά που θα σου πούνε στην διατροφή και όλα καλά. Δεν έχει νόημα να σκας και να στενοχωριέται και το μπεμπάκι σου.

Χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά. Ξύπναγα συνεχώς γιατί κλώτσαγε η μικρή. Δεν ξέρω τι γίνεται τα βράδυα, δεν βολεύεται το καημένο? Πάντως τρώω στα πλάγια κάτι κλωτσιές πολύ παράξενες. Πολύ γρήγορες, σαν σπασμωδικές θα τις χαρακτήριζα. Το παθαίνει καμμιά άλλη αυτό? Σαν να σκάνε 10 φούσκες η μια αμέσως μετά την άλλη. Εκτός κι αν είναι έντερο και δεν μπορώ να το καταλάβω. Τι να πω?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια και καλό ΣΚ να'χουμε!

Strata μη στενοχωριέσαι βρε κοριτσάκι. Θα προσέχεις λίγο αυτά που θα σου πούνε στην διατροφή και όλα καλά. Δεν έχει νόημα να σκας και να στενοχωριέται και το μπεμπάκι σου.

Χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά. Ξύπναγα συνεχώς γιατί κλώτσαγε η μικρή. Δεν ξέρω τι γίνεται τα βράδυα, δεν βολεύεται το καημένο? Πάντως τρώω στα πλάγια κάτι κλωτσιές πολύ παράξενες. Πολύ γρήγορες, σαν σπασμωδικές θα τις χαρακτήριζα. Το παθαίνει καμμιά άλλη αυτό? Σαν να σκάνε 10 φούσκες η μια αμέσως μετά την άλλη. Εκτός κι αν είναι έντερο και δεν μπορώ να το καταλάβω. Τι να πω?

καλημέρα μανούλες:D:D

καλημέρα μαράκι......ούτε εσύ κοιμήθηκες καλά;και η δικιά μου τα ίδια κάνει....όσο για τις κλωτσιές τις τρώω και εγώ.....σήμερα προσπαθούσα να βρώ τρόπο να τις περιγράψω στο γιατρό την Τρίτη.....σαν φούσκες είναι,όπως το λές.....

Grya.jpgGryap3.png

Καλημερα μανουλες και μπεμπακια!!

Αυτο με τις φουσκες μου το κανει και εμενα!!! Πρεπει να ειναι απο γρηγορες κινησεις με τα ποδαρακια αλλα ξεχασα να ρωτησω τον γιατρο! Οσο για τον υπνο και τις κλωτσιες μαλλον θα πρεπει να το συνηθησουμε απο οτι καταλαβα!

opGup3.png

gKjZp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες και μπεμπακια!!

Αυτο με τις φουσκες μου το κανει και εμενα!!! Πρεπει να ειναι απο γρηγορες κινησεις με τα ποδαρακια αλλα ξεχασα να ρωτησω τον γιατρο! Οσο για τον υπνο και τις κλωτσιες μαλλον θα πρεπει να το συνηθησουμε απο οτι καταλαβα!

καλημέρα angel09...πώς κοιμήθηκες εσύ;;;;;τι μαγειρεύουν σήμερα;3 πλυντήρια σίδερο έχω,τις φώτο απλωμένες και άλλα πολλά....ουφ,όσο περνάει ο καιρός βαραίνω και δεν έχω διάθεση για τίποτα!!!!!!!!!!θ' αρχίσω να ουρλιάζω....

Grya.jpgGryap3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Στράτα μου μην στεναχωριέσαι, όλα θα πάνε κάλα!!

angel09 συνχαρητήρια για τον άγγελο σου! Και να σκέφτεσαι μόνο θετικά κουκλίτσα!

Ε΄γω τώρα θα κατέβω να δω πάλι για κουρτίνα και το απόγευμα θα πάμε jumbo για να ψωνίσουμε για την πεταλουδίτσα μας!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλή σας μέρα και καλό Σ/Κ!

Αngel 09 θέλω να ξέρεις οτι σε καταλαβαίνω απόλυτα,πραγματικά..χαίρομαι πολύ που είστε καλά εσύ και ο μπέμπης σου,ο άγγελός σου!σου εύχομαι να περάσει γρήγορα ο καιρός μέχρι να τον κρατήσεις στην αγκαλιά σου και είμαι σίγουρη οτι όταν έρθει εκείνη η ευλογημένη ώρα θα τα ξεχάσουμε όλα,κι εσύ κι εγώ και όλες όσες έχουνμε δυσκολευτεί.

strata ελπίζω να κοιμήθηκες καλά,να ηρέμησες και να τα βλέπεις πιο χαλαρά τα πράγματα σήμερα.σκέψου οτι είναι για το καλό το δικό σου και του μωρού και ακολούθησε πιστά τις οδηγίες που σου δίνουν,όσο δύσκολο κι αν είναι..κι όλα θα πάνε καλά.

maraki μου κι εμένα ρίχνει τέτοιες κλοτσίτες,μπορεί και 8-10 συνεχόμενες,πολύ γρήγορες,όταν είμαι γυρισμένη στο πλάι.μάλλον ποδαράκια είναι!όμως πλέον νιώθω κι εγώ πιο πολύ μετακινήσεις,παρά κλοτσιές.

κατά τα άλλα οι συσπάσεις συνεχίζονται μόνο όταν είμαι ξαπλωμένη,θα το επιβεβαιώσω σήμερα και θα πάρω π ά λ ι τηλ.το γιατρό.έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα,αλλά τι να κάνω η καημένη....ντρέπομαι να τον παίρνω,αλλά επιβάλλεται με όλα αυτά,αφού ο άνθρωπος μου λέει πια γιατί δε με πήρες τηλ?κι έχει γέλιο.στην αρχή δεν ήξερε ποια είμαι όταν του τηλ/σα,σε λίγο θα του λέω''έλα Κωστάκη,η Μαρία είμαι''και θα καταλαβαίνει!

απόψε έχω κοιμηθεί ελάχιστα,διάβαζα ένα μυθιστόρημα ως τις 4.00 και στις 7.20 ξύπνησα,πριν λίγο έφυγαν ο αντρούλης μου και η αδερφή μου για να ψωνίσουν ότι μας λείπει,δηλ.πολλά πράγματα για τη μπουμπού......εγώ δε μπορώ να πάω,ούτε μπορούμε να το αναβάλλουμε:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

κι έτσι θα περιμένω εδώ,να με ρωτάνε στο τηλ όσα δεν ξέρουν.1000 φορές τους έχω πει τι είναι η πάντα,οι λαβέτες,τα σελτεδάκια και δεν τα θυμούνται,ρωτάει ο ένας τον άλλο:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P!να δώ τι θα μου φέρουν!

πω,πω πολλά είπα για Σάββατο πρωί,sorry!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

καλημέρα angel09...πώς κοιμήθηκες εσύ;;;;;τι μαγειρεύουν σήμερα;3 πλυντήρια σίδερο έχω,τις φώτο απλωμένες και άλλα πολλά....ουφ,όσο περνάει ο καιρός βαραίνω και δεν έχω διάθεση για τίποτα!!!!!!!!!!θ' αρχίσω να ουρλιάζω....

καλημέρα nikole!

καλή δύναμη με το σίδερο!!όλες το ίδιο φαντάζομαι νιώθουμε όσο περνάει ο καιρός..σήμερα εγώ θα μαγείρευα κάτι σε κοτόπουλο ή ζυμαρικο.ένα κοτοπουλάκι με λαζάνια στο φούρνο ή πιο απλά σνίτσελ με σαλατούλα?ένα σουφλέ με πένες,μπόλικο τυράκι,μπέικον&κρέμα γάλακτος?ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...