Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Άκουσα μπακλαβά και ήρθα! :D:tongue:

Αυτό με την μετακίνηση όγκου το αισθάνομαι κι εγώ! Και συρσίματα χεριών-ποδιών (?) που τα νιώθω κι απ' έξω!

Βίκυ, να το χαίρεσαι το "παιδί"! Και ευτυχής χαζομπαμπάς σας εύχομαι!

Εμείς είδαμε το τελευταίο επεισόδιο του "grey's anatomy" -έφαγα και τα ποπ κορν μου, κάνω τώρα μια λίστα με κάτι ψώνια γιατί αύριο θα πάω κέντρο, θα κάνω κι ένα ντους και ύπνο!

Angel09, μπράβο για το αγοράκι σου! Με το καλό να έρθει -και στην ώρα του θα είναι, μην αγχώνεσαι!

Μπαμπουσκίτσες μου, καληνύχτα και όνειρα γλυκά!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Γεια σου angel εδω angel09!!! :)

Ευχαριστω για το θαρρος που μου δινετε! Και γω σκεφτομαι οτι ολα θα πανε καλα αλλωστε ολες οι ενδειξεις αυτο λενε απλα το σοκ ηταν πολυ μεγαλο και οσο δυνατη και να ειμαι η αγωνια υπαρχει!

Θα περασει ο καιρος που θα παει! Εχω και σας για παρεα μια χαρα :)

opGup3.png

gKjZp3.png

Άκουσα μπακλαβά και ήρθα! :D:tongue:

Αυτό με την μετακίνηση όγκου το αισθάνομαι κι εγώ! Και συρσίματα χεριών-ποδιών (?) που τα νιώθω κι απ' έξω!

Βίκυ, να το χαίρεσαι το "παιδί"! Και ευτυχής χαζομπαμπάς σας εύχομαι!

Εμείς είδαμε το τελευταίο επεισόδιο του "grey's anatomy" -έφαγα και τα ποπ κορν μου, κάνω τώρα μια λίστα με κάτι ψώνια γιατί αύριο θα πάω κέντρο, θα κάνω κι ένα ντους και ύπνο!

Angel09, μπράβο για το αγοράκι σου! Με το καλό να έρθει -και στην ώρα του θα είναι, μην αγχώνεσαι!

Μπαμπουσκίτσες μου, καληνύχτα και όνειρα γλυκά!

όταν λέω εγώ ότι το γλυκό μας φέρνει κοντά (κατά την παλιά διαφήμηση ο χρυσός μας φέρνει κοντά φακαντόρο......) :tongue::tongue::lol::lol:

Σε ευχαριστώ για τις ευχές κούκλα μου, και εσύ να χαίρεσαι όσους αγαπάς και σ'αγαπούν...

Να σου πω, τελικά τί κατάλαβες στο τέλος? ο mc dreamy τον "έδωσε " στο συμβούλιο τον διευθυντή? η δεν ήταν του συμβουλίου αυτοί έξω από το τζάμι του γραφείου του?

Αν δεν σε πρόλαβα.... όνειρα γλυκά και στους 2 ... σας...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου angel εδω angel09!!! :)

Ευχαριστω για το θαρρος που μου δινετε! Και γω σκεφτομαι οτι ολα θα πανε καλα αλλωστε ολες οι ενδειξεις αυτο λενε απλα το σοκ ηταν πολυ μεγαλο και οσο δυνατη και να ειμαι η αγωνια υπαρχει!

Θα περασει ο καιρος που θα παει! Εχω και σας για παρεα μια χαρα :)

Θα περασει δεν θα πει τιποτα!!!Και να δεις που οπως τωρα σε λιγους μηνες θα λεμε πως περασαμε την ημερα μας με το μωρακι μας(αν εχουμε κουραγιοχιχιχιχιχι!!)και θα λεμε πως περασε ο καιρος......ποτε ητανε που ημασταν εγκυουλες και καθομασταν και τα συζηταγαμε...............

Διαφημίσεις

λες να μας θύμωσε ή angie! ? μπα, δεν νομίζω.

Θα έχει πρόγραμμα αυτή , έξοδο για απόψε, δεν την φοβάμαι... Εγώ εδώ σκουριά... Κοιμάται το ... παιδί... και εγώ κρατάω το φρούριο.

GaiGp3.png

Κορίτσια βλέπω τις μανούλες που γέννησαν στο φόρουμ και μιλάνε για τα μωράκια τους που θηλάζουν κλαίνε χαμογελάνε και μου έρχεται να κλάψω από την συγκίνηση.

Υγεία να έχουνε και θα μας....ξετρελάνουν μόλις έρθουν.

Τότε θα λέμε μακάρι να προλαβαίναμε να κοιμηθούμε....

GaiGp3.png

όταν λέω εγώ ότι το γλυκό μας φέρνει κοντά (κατά την παλιά διαφήμηση ο χρυσός μας φέρνει κοντά φακαντόρο......) :tongue::tongue::lol::lol:

Σε ευχαριστώ για τις ευχές κούκλα μου, και εσύ να χαίρεσαι όσους αγαπάς και σ'αγαπούν...

Να σου πω, τελικά τί κατάλαβες στο τέλος? ο mc dreamy τον "έδωσε " στο συμβούλιο τον διευθυντή? η δεν ήταν του συμβουλίου αυτοί έξω από το τζάμι του γραφείου του?

Αν δεν σε πρόλαβα.... όνειρα γλυκά και στους 2 ... σας...

Ακόμη εδώ... Περιμένω να ζεσταθεί το νερό... Πώς κατάφερε το δικό μου "παιδί" και το τελείωσε όλο, δεν έχω καταλάβει...

Θεώρησα δεδομένο πως τον έδωσε! Ναι, αυτοί έξω ήταν του συμβουλίου... Την πάτησε ο τσηφ!

Σε λίγες μέρες αρχίζει και ο τελευταίος κύκλος των "χαμένων". Το βλέπεις;

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Για ξενυχτι σας βλεπω! Εγω λεω να πηγαινω για νανι αυριο παω για καφε με τον συζυγο πρωι, καθιερωθηκε πια! Τι να κανει και αυτος! :)

φιλακια κοριτσακια μου και στα μπεμπακια σας και ονειρα γλυκα!

opGup3.png

gKjZp3.png

λες να μας θύμωσε ή angie! ? μπα, δεν νομίζω.

Θα έχει πρόγραμμα αυτή , έξοδο για απόψε, δεν την φοβάμαι... Εγώ εδώ σκουριά... Κοιμάται το ... παιδί... και εγώ κρατάω το φρούριο.

Αχ πως την ζηλευω!!!Θελω και εγω εξοδο αλλα ειμαι κομματια!!!!

Τωρα διαβαζα για Μενεγακη-Λατσιο!!!Η αληθεια ειναι οτι επαθα σοκ!!!!

Τους ειχα στο μυαλο μου σαν το τελειο ζευγαρι, με τα παιδακια τους κτλ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...