Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας και παλι κοριτσακια μου!

Πηγαμε και ειδαμε τον μπεμπη ειναι 700γρ το παλληκαρι μου! Μια χαρα! Ο γιατρος μου εδειξε οτι ειναι ορθιος, εχει γυρισει γι' αυτο και τα 'γδαρσιματα' που νιωθω στον τραχηλο ειναι τα ποδαρακια του! Εφαγα και ματι μπουνιες στο πλαι και εδεσε!

Οσο για τις μικρες συσπασεις μου ειπε οτι ειναι οι φυσιολογικες δεν ανυσυχει μια και κανω τοκολυτικη αγωγη προληπτικα και ειμαι ξαπλα τις περισσοτερες ωρες τις ημερας οποτε τι να κανουμε περισσοτερο; Ο τραχηλος ειναι δεμενος και κλειστος οποτε ο μπεμπης δεν μπορει να μας την σκασει!!! Τι τραβαω η δολια μανα! Εγω περιμενω να γεννησω για να ξεκουραστω!!!

Σορρυ αν σας επρηξα! Σκεφτομαι και τις κοπελες που ειναι συνεχεια στο κρεβατι και τρελαινομαι! Τουλαχιστον παω και για καφε! Απλα το προσφατο μου παρελθον δεν με αφηνει να χαρω ουτε μια μερα της εγκυμοσυνης μου! Σκεφτομαι πια θετικα δεν μιζεριαζω προς θεου!! Απλα λεω μεσα μου να φτασω τις 30 εβδομαδες για να ειναι το μωρακι μου ασφαλες αν...

Ξερω θα μου πειτε οτι λεω βλακειες...

Τον μπεμπη θα τον βγαλουμε ΑΓΓΕΛΟ (ευαγγελο) στη χαρη της Παναγιας :)

opGup3.png

gKjZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

φυσικά και να στείλεις........εσύ το έφτιαξες;;;;;στείλε 2 κομμάτια ε,δύο είμαστε και φαγανές

το 85 καλό είναι αλλά μετά από πάρτυ γλυκών χαμηλό δεν είναι;

να χαίρεσαι το παιδί σου και με το καλό η κορούλα σας.....τουρτίτσα έμεινε;να σου αδειάσω το ψυγείο να μην μπαίνεις στον πειρασμό,όχι για κάτι άλλο:tongue::tongue::tongue::tongue:

Grya.jpgGryap3.png

μπλιάχχχχχ το λαχανόρυζο......

ένα ταψί μπακλαβά έχεις ε?

ώ ρε μάνα μου... μήπως να κάναμε μία συνάντηση στην κουζίνα σου τα δυό μας αύριο το πρωί?

angie! να ρε 'συ ιδέα!!! Τάξε κανένα ταψί μπακλαβά και θα δεις για πότε θα μαζευτούμε όλες....

Mεσα αλλα θα θελουμε κανενα ταψι η καθε μια;););)

Αχ αυτα τα γλυκα! Με ζυγισε αποψε και ειμαι στα +5 συνολικα αλλα τα ειχα τα κιλακια μου απο πριν. Αλλα μου ειπε να προσεχω να μην παρω πολλα! Καλα αν εβαζα 12 κιλα τι θα ελεγε; Ελεος! :)

opGup3.png

gKjZp3.png

Πηγαμε και ειδαμε τον μπεμπη ειναι 700γρ το παλληκαρι μου! Μια χαρα! Ο γιατρος μου εδειξε οτι ειναι ορθιος, εχει γυρισει γι' αυτο και τα 'γδαρσιματα' που νιωθω στον τραχηλο ειναι τα ποδαρακια του! Εφαγα και ματι μπουνιες στο πλαι και εδεσε!

Οσο για τις μικρες συσπασεις μου ειπε οτι ειναι οι φυσιολογικες δεν ανυσυχει μια και κανω τοκολυτικη αγωγη προληπτικα και ειμαι ξαπλα τις περισσοτερες ωρες τις ημερας οποτε τι να κανουμε περισσοτερο; Ο τραχηλος ειναι δεμενος και κλειστος οποτε ο μπεμπης δεν μπορει να μας την σκασει!!! Τι τραβαω η δολια μανα! Εγω περιμενω να γεννησω για να ξεκουραστω!!!

Σορρυ αν σας επρηξα! Σκεφτομαι και τις κοπελες που ειναι συνεχεια στο κρεβατι και τρελαινομαι! Τουλαχιστον παω και για καφε! Απλα το προσφατο μου παρελθον δεν με αφηνει να χαρω ουτε μια μερα της εγκυμοσυνης μου! Σκεφτομαι πια θετικα δεν μιζεριαζω προς θεου!! Απλα λεω μεσα μου να φτασω τις 30 εβδομαδες για να ειναι το μωρακι μου ασφαλες αν...

καλησπέρα.....δεν ξέρω το ιστορικό σου αλλά είσαι ήδη 25 εβδομάδων οπότε σκέψου θετικά και με λίγη προσοχή παραπάνω όλα θα πάνε καλά....ήδη το μωρούλι σου έφτασε 700 γρ.μπράβο κοπέλα μου....ότι καλύτερο να σου ευχηθώ....:D:D

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Αχ αυτα τα γλυκα! Με ζυγισε αποψε και ειμαι στα +5 συνολικα αλλα τα ειχα τα κιλακια μου απο πριν. Αλλα μου ειπε να προσεχω να μην παρω πολλα! Καλα αν εβαζα 12 κιλα τι θα ελεγε; Ελεος! :)

αν πάμε εγώ με τη Βίκυ θα μας πετάξει έξω δηλαδή;;;;:tongue::tongue:

Grya.jpgGryap3.png

φυσικά και να στείλεις........εσύ το έφτιαξες;;;;;στείλε 2 κομμάτια ε,δύο είμαστε και φαγανές

το 85 καλό είναι αλλά μετά από πάρτυ γλυκών χαμηλό δεν είναι;

να χαίρεσαι το παιδί σου και με το καλό η κορούλα σας.....τουρτίτσα έμεινε;να σου αδειάσω το ψυγείο να μην μπαίνεις στον πειρασμό,όχι για κάτι άλλο:tongue::tongue::tongue::tongue:

το παιδί μου ... είναι ο άντρας μου.... χιχιχιχι

τουρτίτσα πού να μείνει χρυσή μου με αυτόν τον άνθρωπο μέσα στο σπίτι.... σαν τον ΤΑΖ κάνει όταν δει γλυκό.

το 85 είναι μία χαρά, σημαίνει ότι ο οργανισμός σου μεταβολίζει την ζάχαρη μία χαρά!!

GaiGp3.png

Μπραβο angel!!!Tι ωραια τα νεα σου!!!!!Ορθιος ο αντρακλας ε??????

Και παρα πολυ ωραιο ονομα!!!!!

Ετσι να σκεφτεσαι θετικα και ολα γινονται κοριτσακι μου!!!!

Και δεν μας επρηξες καθολου!!!!!!!!

Nicole μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια! Οσο για τα κιλα ο μονος λογος που εβαλα μονο 5 μεχρι τωρα ειναι οτι ετρωγα σαν φιδι :) χωνευα το φαγητο μετα απο 6-7 ωρες! Δεν μου φτανει το αγχος μου ειχα και μια σκασιλα για τα κιλα... Ο Αγγελος να ναι καλα...

opGup3.png

gKjZp3.png

Διαφημίσεις

angel_ καλέι angel09 .......

καλησπέρα !!

700 γραμμάρια ο παίδαρός σου ε? Με το καλό κοριτσάρα μου!!!!! Σ'εχει τρελάνει στην κλωτσιά κάτω ε? υπομονή μανούλα.... και σε λιγότερες από 15 εβδομάδες θα έχεις τον παίδαρό σου αγκαλιά...

Και που'σαι, τίποτα δεν θα συμβεί, να το δεις, όλα καλά θα πάνε, και δεν θέλω αντιρρήσεις έτσι????

Φιλάκιαααααααααα

GaiGp3.png

το παιδί μου ... είναι ο άντρας μου.... χιχιχιχι

τουρτίτσα πού να μείνει χρυσή μου με αυτόν τον άνθρωπο μέσα στο σπίτι.... σαν τον ΤΑΖ κάνει όταν δει γλυκό.

το 85 είναι μία χαρά, σημαίνει ότι ο οργανισμός σου μεταβολίζει την ζάχαρη μία χαρά!!

κατάλαβα ποιό είναι το παιδί....ακόμα δεν το 'χω χάσει τελείως......:tongue::tongue:πάει η τουρτίτσα μπέμπα.....την έφαγε ο ταζ....:lol::lol::lol:

λέω να αποχωρήσω...πήρα τις φώτο απ' το γάμο και λέω να ξεκουραστώ λίγο μπάς και τις φτιάξω αύριο....τις άπλωσα η κυρία δεν κρατιέμαι...

Grya.jpgGryap3.png

κατάλαβα ποιό είναι το παιδί....ακόμα δεν το 'χω χάσει τελείως......:tongue::tongue:πάει η τουρτίτσα μπέμπα.....την έφαγε ο ταζ....:lol::lol::lol:

λέω να αποχωρήσω...πήρα τις φώτο απ' το γάμο και λέω να ξεκουραστώ λίγο μπάς και τις φτιάξω αύριο....τις άπλωσα η κυρία δεν κρατιέμαι...

Άντε να ξεκουραστείς κοριτσάρα!!!

Θα τα πούμε αύριο. Όνειρα γλυκά και φιλιά πολλά στο μπεμπε!!!!!

Καληνύχτα!!!

GaiGp3.png

Nicole μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια! Οσο για τα κιλα ο μονος λογος που εβαλα μονο 5 μεχρι τωρα ειναι οτι ετρωγα σαν φιδι :) χωνευα το φαγητο μετα απο 6-7 ωρες! Δεν μου φτανει το αγχος μου ειχα και μια σκασιλα για τα κιλα... Ο Αγγελος να ναι καλα...

ο Άγγελος μια χαρά θα είναι και εσείς επίσης να τον χαρείται....πλησιάζει ο καιρός να τον σφίξεις στην αγκαλιά σου......θετικές σκέψεις θέλω ε;:D:D

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...