Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

όχι ρε ΄συ Nikole,

να κάνουμε προαιρετική την ασφάλιση στο ΙΚΑ, και μετά ας φάνε ότι θέλουνε.

Δεν κατάλαβα δλδ, γιατί να δίνουμε 40 χρόνια τον οβολό μας, στους χαραμοφάηδες που κάθε εκλογές και κρίσεις αλλάζουν το ασφαλιστικό λές και αλλάζουν την διακόσμηση στο σαλόνι τους? Αφού πληρώνουμε έτσι δεν είναι? Αμα δίναμε αυτά τα χρήματα σε μία ιδιωτική ασφαλιστική τα ίδια δεν θα παίρναμε? Χάρη μας κάνουνε?

(πολύ όμορφη η φωτό στο fb, από τον γάμο έτσι? κουκλάρααααααααα)

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

όχι ρε ΄συ Nikole,

να κάνουμε προαιρετική την ασφάλιση στο ΙΚΑ, και μετά ας φάνε ότι θέλουνε.

Δεν κατάλαβα δλδ, γιατί να δίνουμε 40 χρόνια τον οβολό μας, στους χαραμοφάηδες που κάθε εκλογές και κρίσεις αλλάζουν το ασφαλιστικό λές και αλλάζουν την διακόσμηση στο σαλόνι τους? Αφού πληρώνουμε έτσι δεν είναι? Αμα δίναμε αυτά τα χρήματα σε μία ιδιωτική ασφαλιστική τα ίδια δεν θα παίρναμε? Χάρη μας κάνουνε?

(πολύ όμορφη η φωτό στο fb, από τον γάμο έτσι? κουκλάρααααααααα)

προσωπικά έχω ρίξει πολλά @!΄'@@@@@;;;!!!!!@ αλλά ποιός ακούει;στη γερμανία μου είπε μια γνωστή δίνουν ή 3000 ευρώ ή 6000 ευρώ,δεν θυμάμαι, για κάθε παιδί....εδώ τους δίνουμε......ο κλασσικός ο μ@λ@κ@ς ο έλληνας!!!!!!

απ'το γάμο.....σ'ευχαριστώ πολύ.....:wink::lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

Επιτέλους βρήκα λίγη ώρα χαλαρά....

Σήμερα είμαι ξεκούραστη, η μπέμπα έκανε πάρτυ για ώρες...

Ξέρεις τί παρατήρησα? Η μπέμπα δεν κλωτσάει ακριβώς όπως πριν, κάνει μετακινήσεις...όγκου. Μάλλον της τελειώνει ο πολύς ελεύθερος χώρος.. τί άλλο να υποθέσω?

GaiGp3.png

Επιτέλους βρήκα λίγη ώρα χαλαρά....

Σήμερα είμαι ξεκούραστη, η μπέμπα έκανε πάρτυ για ώρες...

Ξέρεις τί παρατήρησα? Η μπέμπα δεν κλωτσάει ακριβώς όπως πριν, κάνει μετακινήσεις...όγκου. Μάλλον της τελειώνει ο πολύς ελεύθερος χώρος.. τί άλλο να υποθέσω?

κάνει παρέα στη δική μου....μάλλον έχουν μεγαλώσει αρκετά και δεν την παλεύουν εκεί μέσα.....από χθές είχα πόνους χαμηλά,σήμερα είπε να ανέβει ψηλά.....στον 9ο τι θα κάνουμε;:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

κάνει παρέα στη δική μου....μάλλον έχουν μεγαλώσει αρκετά και δεν την παλεύουν εκεί μέσα.....από χθές είχα πόνους χαμηλά,σήμερα είπε να ανέβει ψηλά.....στον 9ο τι θα κάνουμε;:rolleyes:

στον 9ο θα τα κάνουμε γαργάρα....

εμένα η δικιά μου τσαντίζεται όταν σκύβω στο λαπτοπ (ξεχνιέμαι καμία φορά) και αρχίζει και κοπανάει στα πολύ χαμηλά και στα πολύ ψηλά, μέχρι να την πάρω χαμπάρι και να ισιώσω.....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

στον 9ο θα τα κάνουμε γαργάρα....

εμένα η δικιά μου τσαντίζεται όταν σκύβω στο λαπτοπ (ξεχνιέμαι καμία φορά) και αρχίζει και κοπανάει στα πολύ χαμηλά και στα πολύ ψηλά, μέχρι να την πάρω χαμπάρι και να ισιώσω.....

χαχαχαχαχα......χτυπάει την πόρτα να σου πει ότι ζορίζεται......εμ και εσύ μην το πιέζεις το κορίτσι....εγώ πάλι στα όπα όπα την έχω και μου κάνει κάτι εγερτηρια .......άσε που όταν πεινάει διαμαρτύρεται έντονα....πάει η κλοτσιά σύννεφο....

Grya.jpgGryap3.png

χαχαχαχαχα......χτυπάει την πόρτα να σου πει ότι ζορίζεται......εμ και εσύ μην το πιέζεις το κορίτσι....εγώ πάλι στα όπα όπα την έχω και μου κάνει κάτι εγερτηρια .......άσε που όταν πεινάει διαμαρτύρεται έντονα....πάει η κλοτσιά σύννεφο....

τώρα τί ζητάει?

η δικιά μου λέει θέλει μία μακαρονάδα με κιμά, μία σαλατούλα σεφ και 2 σόδες.

Μετά μία τιραμισού ........ και βλέπουμε.....

GaiGp3.png

Γεια σας και απο εμενα μανουλες!!Καταφερα επιτελους να καθησω λιγο!!

Τι εγινε βρε κοριτσακια ακυρωσατε τη συναντηση?Γιατι?????

Και 2-3 να μαζευοσασταν θα ητανε μια αρχη!

Τελος παντων!!Μολις εφαγα το φαγακι μου(ελεγα να μην φαω αλλα δεν αντεξα)!!!!Χτυπησα και το γλυκακι μου (μπακλαβα) και ειμαι κομπλε!!!

Τι εγινε βρε κοριτσια χωρισε η Μενεγακη???Πως που ποτε γιατι?????

Irev μας βλεπω μετακομιση ε????Μην κουραστεις πολυ κοριτσακι!!!Βρες κανενα φιλο-η να βοηθησουν;););)

τώρα τί ζητάει?

η δικιά μου λέει θέλει μία μακαρονάδα με κιμά, μία σαλατούλα σεφ και 2 σόδες.

Μετά μία τιραμισού ........ και βλέπουμε.....

μια πίτσα της έταξα και επειδή δεν πρόλαβα να τη φτιάξω μου κράταγε μούτρα.....της είπα αύριο και ηρέμησε λίγο....

με τα γλυκά έχω ένα θεματάκι....άμα δεν φάω σοκολάτα πέφτω ψυχολογικά.....το ζάχαρο μου φτάνει βαρυά τα 85.....είναι νορμάλ αυτό;

Grya.jpgGryap3.png

καλώς την neraidoula

καλή χώνευση μανούλα!!!! Τί καλό είχε το μενού?

Ναι , χώρισε τον Λάτσιο, να δούμε για ποιόν όμως............

Μπακλαβά έχει άλλο ή να παραγγείλω την τιραμισού?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμενα μανουλες!!Καταφερα επιτελους να καθησω λιγο!!

Τι εγινε βρε κοριτσακια ακυρωσατε τη συναντηση?Γιατι?????

Και 2-3 να μαζευοσασταν θα ητανε μια αρχη!

Τελος παντων!!Μολις εφαγα το φαγακι μου(ελεγα να μην φαω αλλα δεν αντεξα)!!!!Χτυπησα και το γλυκακι μου (μπακλαβα) και ειμαι κομπλε!!!

Τι εγινε βρε κοριτσια χωρισε η Μενεγακη???Πως που ποτε γιατι?????

Irev μας βλεπω μετακομιση ε????Μην κουραστεις πολυ κοριτσακι!!!Βρες κανενα φιλο-η να βοηθησουν;););)

καλώς το κορίτσι μας.....2 έχουμε απομείνει σήμερα και λέμε τον πόνο μας....χορτάτη ήρθες.....:lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

καλώς την neraidoula

καλή χώνευση μανούλα!!!! Τί καλό είχε το μενού?

Ναι , χώρισε τον Λάτσιο, να δούμε για ποιόν όμως............

Μπακλαβά έχει άλλο ή να παραγγείλω την τιραμισού?

Το φαι δεν ελεγε και πολλα λαχανορυζο ητανε!!

Το κακο φιλεναδα ειναι οτι εχω 1 ταψι μπακλαβα!!!!!Ποσα κομματια να σου

στειλω??????????

μια πίτσα της έταξα και επειδή δεν πρόλαβα να τη φτιάξω μου κράταγε μούτρα.....της είπα αύριο και ηρέμησε λίγο....

με τα γλυκά έχω ένα θεματάκι....άμα δεν φάω σοκολάτα πέφτω ψυχολογικά.....το ζάχαρο μου φτάνει βαρυά τα 85.....είναι νορμάλ αυτό;

ε, και σε εμένα να έταζες πίτσα και δεν μου την έφτιαχνες μούτρα θα σου κρατούσα..... :tongue::tongue:

Άσε με τα παλιογλυκά, τα μισά κιλά τα πήρα εξαιτίας τους. Έχει χόμπυ και ο δικός μου να φτιάχνει γλυκά και ιδού τα αποτελέσματα....Τώρα τα έκοψα μαχαίρι. Μόνο εχτές έφαγα 2 κουταλιές τούρτα... είχε γενέθλια ο μικρός μου τί να κάνω η γυναίκα? εγλω την παράγγειλα μα μην δοκιμάσω???????

Το 85 καλό είναι μου φάινεται. Εσένα σου φαίνεται χαμηλό η υψηλό?

GaiGp3.png

Το φαι δεν ελεγε και πολλα λαχανορυζο ητανε!!

Το κακο φιλεναδα ειναι οτι εχω 1 ταψι μπακλαβα!!!!!Ποσα κομματια να σου

στειλω??????????

μπλιάχχχχχ το λαχανόρυζο......

ένα ταψί μπακλαβά έχεις ε?

ώ ρε μάνα μου... μήπως να κάναμε μία συνάντηση στην κουζίνα σου τα δυό μας αύριο το πρωί?

angie! να ρε 'συ ιδέα!!! Τάξε κανένα ταψί μπακλαβά και θα δεις για πότε θα μαζευτούμε όλες....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...