Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

elisavet μου είμαστε λίγο άτυχες σ άυτό το θέμα,τι να κάνουμε?

ο γιατρός μου μου είπε οτι συμβαίνει σε ποσοστό 10% να πέφτει τόσο,

οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη μετάγγιση,αν χρειαστεί θα

με παραπέμψει σε αιματολόγο να γίνει,όχι γιατί επηρεάζεται το μωρό,

αλλά για εμάς.

μην αγχώνεσαι όμως,δεν είναι τοσο στο χέρι μας,αν είναι να πέσει,θα πέσει,εγω το έχω πάρει απόφαση,αν χρειαστεί θα το κάνω και αυτό.

think pink&τρώγε μοσχάρι,φυσικό χυμό πορτοκάλι κτλ.εγώ σήμερα άρχισα να τρώω και παντζάρια(θα σιχαθώ το φαγητό στο τέλος),αν δω φώς θα σε ενημερώσω.καλά αποτελέσματα να έχεις!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας εγκυούλες και χρόνια πολλά στις Μαρίες και Παναγιώτες!

dim_angel όλες τις ευχές και από μένα να πάνε όλα καλά με το μωράκι της φίλης σου και σύντομα να γυρίσουν πίσω. Ενημέρωσέ μας όταν μάθεις τίποτα νεώτερο.

Κορίτσια, τι άγχος είναι αυτό με όλα, την ακτινοβολία, τις ιώσεις, το σίδηρο. Σκεφτείτε αργότερα, το άγχος δε θα σταματήσει από εδώ και πέρα νομίζω. Εγώ τις τελευταίες μέρες έχω αγχωθεί ότι μπορεί το μωράκι να μην ακούει και έλεγα χθες του άντρα μου να παίξει πιάνο να δω αν θα ξυπνήσει. Μετά από 5 λεπτά άρχισε να κλωτσάει η μπουρμπουλήθρα άλλα μπορεί να ήταν τυχαίο. Δε ξέρω λόγω της δουλειάς που κάνω κουράζομαι τελευταία πολύ και έχω αγχωθεί ότι θα επηρεάσει το μωράκι.

Μαράκι, σχετικά με τους εμετούς εγώ εδώ και καμιά εβδομάδα είμαι πολύ καλύτερα, δηλαδή είδα βελτίωση σημαντική αφού έκλεισα τις 19 εβδομάδες. Αφού κάναμε και βραδυνή έξοδο για φαγητό κιόλας μετά από πολλούς μήνες. Ελπίζω να μην είναι παροδικό αλλά κάνε λίγη υπομονή τελικά νομίζω υπάρχει φως!

Kαλησπερα μανουλες κ απο μενα!εγω την εκανα σημερα την ''υπερβολη''..:lol::lol::lol::lol::lol:

εβαψα το παιδικο δωματιο!!!!(λαχανι--σαν γκαζον ειναι!)παρα πολυ ωραιο!!!:P:p:p.

κ εγω παντα ημουν στα ορια της αναιμιας και ξεκινησα την εγκυμοσυνη με 32 νομιζω.κ εγω δεν τα που συμπαθω τα κρεατα και να δουμε τι θα κανουμε....

Να προσεχετε ολες σας , να ειστε υγιεις!!!:D

σας φιλω!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Kαλησπερα μανουλες κ απο μενα!εγω την εκανα σημερα την ''υπερβολη''..:lol::lol::lol::lol::lol:

εβαψα το παιδικο δωματιο!!!!(λαχανι--σαν γκαζον ειναι!)παρα πολυ ωραιο!!!:P:p:p.

κ εγω παντα ημουν στα ορια της αναιμιας και ξεκινησα την εγκυμοσυνη με 32 νομιζω.κ εγω δεν τα που συμπαθω τα κρεατα και να δουμε τι θα κανουμε....

Να προσεχετε ολες σας , να ειστε υγιεις!!!:D

σας φιλω!

Aχ μιλάς για "υπερβολές".... Και εγώ έχω αδειάσει το δωμάτιο που θα μπει ο μικρός μου, πρώτα ο Θεός και λέμε μετά την Β-επιπέδου να το βάψουμε....

Εχω τις φοβίες μου βέβαια... αλλά είπαμε να κάνουμε αυτό το βήμα...

Καταλήξαμε τελικά να το βάψουμε φυστικί με μπλέ!!! Να χωρίσουμε τους τοίχους στο οριζόντιο στη μέση και κάτω να μπει φυστικί και πάνω μπλέ...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες !

Πως ειστε σημερα?

Εμεις τρεχαμε με το σπιτι το σπιτι ηταν τοσο βρωμικο που δεν μπορειτε να φανταστειτε.....2 εβδομαδες το καθαριζαμε κι ειχαμε παρει κι αλλη μια κοπελα να μασ βοηθαει,εγω δεν μπορουσα να κανω κι πολλα...με επιανε η μεση μου :-(:sad::-(

Μπορω να πω με μεγαλη μου χαρα πως το τελειωσαμε κι μενει μονο το μπανιο να καθαρισουμε κι ΤΕΛΟΣ επιτελους.

κι αρχιζουν τα αλλα βασανα επιπλα κι ολα ολα ολα τα υπολοιπα......

Πως ειστε εσεις κοριτσια?δεν προλαβενα να σας διαβασω κι πολυ αυτο το διαστημα κι τωρα θα μπορω επιτελους....γυρναγαμε στις 7 η ωρα το ραδυ απο τις 8 το πρωι πολυ κουραση ειχαμε :-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad:

Κοριτσια τι εξετασεις ερχονται τωρα?

Μπορει καποιος να μου πει?

εχω να μιλησω καιρο με την γιατρο μου κι θα κλεισω ραντεβου την επομενη εβδομαδα.....

Αν δεν σας κανει κοπο να μου τα πειτε λιγο :D

Χαιρετω για την ωρα κι θα τα πουμε μετα

Πολλες καλημερες.....!!!!!!!!!!!!!!

13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ......!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Καλημέρα κι από μένα!

Χτες κοιμήθηκα στις 2!!! γιατί ο γιος μου ήταν ανήσυχος και μαζί του και το νινί στην κοιλίτσα...όλο τούμπες έφερνε

Σήμερα ξυπνησα από τις 7!!!...πάλι λόγω του Στέλιου

και δυστυχώς θα είναι μια δύσκολη μέρα. Θα έρθει η αδερφή μου να βοηθήσει στις δουλιές, να τις κάνουμε κάπως καλύτερες...γιατί 2 μήνες τώρα κάναμε τα πολλά-πολλά με τον άντρα μου και το Σάββατο λέω να κάνω τη γιορτή του Στέλιου...καμιά 40αριά άτομα...

Annie και valia81

καλά κάνατε με τα δωμάτια. Αν αισθάνεστε ότι το θέλετε, γιατί όχι?

valia81 εσείς που το κάνατε μισό μισό θα μπορούσατε στη μέση να βάλετε οριζόντια αυτοκόλλητη λωρίδα (έτσι έωχ κάνει κι εγώ) για να μην εναλλάσσονται απότομα τα 2 χρώματα.

Εγώ λόγω δουλειας τις έφτιαξα μόνη μου και τις έδωσα για εκτύπωση, αλλά κυκλοφορούν πολύ ωραίες και στο εμπόριο.

Τι καλό θα φάτε αλήθεια?

QuW0p3.png

Καλημέρα κι από μένα!

Χτες κοιμήθηκα στις 2!!! γιατί ο γιος μου ήταν ανήσυχος και μαζί του και το νινί στην κοιλίτσα...όλο τούμπες έφερνε

Σήμερα ξυπνησα από τις 7!!!...πάλι λόγω του Στέλιου

και δυστυχώς θα είναι μια δύσκολη μέρα. Θα έρθει η αδερφή μου να βοηθήσει στις δουλιές, να τις κάνουμε κάπως καλύτερες...γιατί 2 μήνες τώρα κάναμε τα πολλά-πολλά με τον άντρα μου και το Σάββατο λέω να κάνω τη γιορτή του Στέλιου...καμιά 40αριά άτομα...

Annie και valia81

καλά κάνατε με τα δωμάτια. Αν αισθάνεστε ότι το θέλετε, γιατί όχι?

valia81 εσείς που το κάνατε μισό μισό θα μπορούσατε στη μέση να βάλετε οριζόντια αυτοκόλλητη λωρίδα (έτσι έωχ κάνει κι εγώ) για να μην εναλλάσσονται απότομα τα 2 χρώματα.

Εγώ λόγω δουλειας τις έφτιαξα μόνη μου και τις έδωσα για εκτύπωση, αλλά κυκλοφορούν πολύ ωραίες και στο εμπόριο.

Τι καλό θα φάτε αλήθεια?

Καλημέρα μανούλα!!! Καλό κουράγιο με τις δουλειές... αλλά μην ζοριστείς πολύ!!! Και εμείς χτες κάναμε μετακομίσεις στα επιπλα... Πήγαινε πάνω αυτό, φέρε κάτω το άλλο... Αστα... δεν σταματανε ποτέ οι δουλειές...

Θα βάλουμε μάλλον οριζόντια αυτοκόλλητη λωρίδα, απλά θέλω να το ψάξω!!!

Μην μου πεις ότι και εσύ είσαι γραφίστρια;;;

Καλή Κυριακή να έχουμε!!!

Αααα εμείς θα φάμε μπριζολίτσες στα κάρβουνα!!! ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα κι από μένα. Σήμερα είμαι λίγο πεσμένη. Ετσι χωρίς λόγο. Μάλλον αγχώνομαι επειδή δεν έχω ακούσει το μωράκι ακόμα. Νιώθω πονάκια αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι το μωρό.

X4pTp3.png

Καλημέρα κι από μένα. Σήμερα είμαι λίγο πεσμένη. Ετσι χωρίς λόγο. Μάλλον αγχώνομαι επειδή δεν έχω ακούσει το μωράκι ακόμα. Νιώθω πονάκια αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι το μωρό.

Κοριτσάκι μου θα το ακούσεις το μωράκι σου!!! Οπως είπα και προχτες παίζει ρόλο και αν ο πλακούντας είναι εμπρόσθιος ή οπίσθιος!!! Το μωράκι σου πλέον καταλαβαίνει ποτε η μανούλα του δεν είναι καλά...οπότε μην στενοχωριέσαι...γιατί το στεναχωρείς και αυτό...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημεα μανουλες κ απο μενα....

πολυ υπνος σημερα...την τελευταια βδομαδα δεν κοιμομουν καθολου καλα κ σημερα ελιωσααα:P:p

σημερα εχουμε σουπιτσα, βραστο!!μιαμμμμ!!!:tongue::tongue::tongue:

ελπιζω να στε ολεσ καλα κ μην αγχωνεστε αδικα!εγω αυριο θα παω στο ΙΚΑ να προσπαθησω να παρω κ αλλη αδεια...φιλακια!!!:P:p

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!!!!

Βλέπω οτι σιγα-σιγα κάποιες ετοιμάζεστε. Ελπίζω και εγώ την τρίτη που θα πάω στην γιατρό να δούμε επιτέλους το φύλο έτσι ώστε να ξέρω τουλάχιστον τι να κοιτάω. Πάντως καλό είναι που βάφεται από τώρα που έχει και καλό καιρό, κάπου έχω διαβάσει οτι πρέπει να έχει περάσει το λιγότερο ένας μήνας απο τη στιγμή που θα έρθει το μωρό. Εμάς μας βλέπω μέσα στο χειμώνα να κάνουμε τέτοιες δουλειες!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημέρα μανούλες,

ωραια μερα εχει σημερα εχω ανοιξει ολες τις πορτες και κανω δουλιτσες.

Σας ακουω φτιαχνετε τα δωμάτια και ζηλευω.Εχουμε αποφασησει να φτιαξουμε το δωματιο αφου ερθει το μωρο στο σπιτι.Τωρα εχει μεσα μια τεραστια βιβλιοθηκη γραφειο η/υ ειναι ο χωρος για σιδερομα και γενικα οτι περισεβει απο το υπολοιπο σπιτι. Το κακο ειναι οτι θελει πολυ χρονο τον οποιο δεν διαθετει κανεις για να αποθηκευτουν αλλου ολα αυτα και να βαφτει απο την αρχη.

Απ οτι σκεφτομουν το πρωτο εξαμηνο το μωρο θα ειναι στο δικο μας δωματιο οποτε και θα εχουμε ολο το χρονο να το φτιαξουμε καλοκαιρακι με την ισυχια μας.Αυτες ειναι τουλαχιστον οι πρωτες σκεψεις.

Καλη κυριακη να εχουμε και καλη ξεκουραση φτανουν οι δουλειες για σημερα.

dtMvp3.png

Joanna30 κάπως έτσι κι εγώ. Το δωμάτιο είναι ουσιαστικά γραφείο-γυμναστήριο-σιδερωτήριο :D Το μόνο καλό είναι ότι είναι βαμμένο κι έτσι μόνο η διακόσμηση του θα αλλάξει εν καιρώ.

X4pTp3.png

Κοριτσάκι μου θα το ακούσεις το μωράκι σου!!! Οπως είπα και προχτες παίζει ρόλο και αν ο πλακούντας είναι εμπρόσθιος ή οπίσθιος!!! Το μωράκι σου πλέον καταλαβαίνει ποτε η μανούλα του δεν είναι καλά...οπότε μην στενοχωριέσαι...γιατί το στεναχωρείς και αυτό...

Ευχαριστώ Βάλια μου. Ο άντρας μου πήρε την πίεση και έχω λίγη (η μικρή είναι 9). Μάλλον γι'αυτό αισθάνομαι δυσφορία.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...