Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το αλλο το νεο το ακουσατε μανουλες?

Μου ειπε η μαμα μου οτι θα μειωσουν 10% τα επιδοματα λοχειας, τοκετου...κλπ... και αμεσα μαλιστα------θα πιασει κι εμας δηλαδή

Απο το κακο στο χειροτερο μας βλέπω

ΤΊ ΛΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:-(:-(:-(

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!

Και σαν τι να κανουμε βρε καλο μου?????μηπως εχεις καμια ιδεα??????γιατι εμενα δεν μου ρχετε τιποτις!!!!:confused::tongue::tongue:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Γεια σας κοριτσάκια!

Atlantis περαστικούλια.

Βασ32 ελπίζω να είσαι καλύτερα.

Αντζι μην αγχώνεσαι και μη στενοχωριέσαι.

Εγώ αν και δεν είμαι στη λίστα ήθελα πολύ να σας δω κι από κοντά αν και νιώθω ότι σας ξέρω. Αλλά αύριο έχει επιτέλους ρεπό ο άντρας μου και θα πάμε Leroy Merlin να δούμε τα πραγματάκια που είχε πει η Βάλια ότι έχει και Jumbo που είναι δίπλα. Κι έτσι δε θα μπορέσω :(

Σε όσες είδαν τα μωράκια τους χαίρομαι πάρα πολύ που είναι όλα καλά! Είμαστε πολύ τυχερές. Εγώ έχω ραντεβού 26/02. Την τελευταία μέρα δουλειάς!!!!

Και θα εξομολογηθώ την αμαρτία μου τώρα. Τσάκισα ένα γαλακτομπούρεκο! :tongue: Τέλειο!!!! Την γλύκα του να έχετε.

Φιλιά!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

έχει ένα έργο στο star και έχω κολλήσει....όλες χαμένες σήμερα.δεν συντονιζόμαστε τελευταία νομίζω......:rolleyes::rolleyes:

και εγω αυτο βλεπω..στις διαφημισεις βαζω ΣΑΚΗΗΗΗΗ.κ μετα εχει ωραια ταινια ''τα στιγματα''.

ρε σεις τι επαθε η Αντζυ κ δεν μας μιλαει???:(:confused:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Εδώ είμαι κι εγώ!

Στήσαμε (για να ακριβολογώ, ο Στέλιος έστησε!) την κούνια του μπεμπάκου! Να ξεμυρίσει κιόλας! Έβαλα κι όλα τα πράγματα του επάνω (μιας και δεν έχουμε ακόμη στρώμα!) και μέσα στο Σ/Κ ακολουθεί κι η συρταριέρα!

Ορίστε, εγώ μέσα στη χαζοχαρουμενίαση είμαι παρόλο που πονάνε τα κόκαλα της λεκάνης μου και πηγαίνω σαν πάπια! Ελπίζω να σας κολλήσω λίγο! Χαζοχαρουμενίαση, όχι πόνους!

Ιrev, η μαμά σου πού το άκουσε αυτό με τα επιδόματα;

Κι αυτοί, άλλες κι άλλες σπατάλες δεν τις βλέπουν, από αυτά θα κόψουν... Και μετά ωρύονται "υπάρχει υπογεννητικότητα, κάντε παιδιά!"

Ε, με αυτή την αντιμετώπιση μην περιμένουν και πολλά! Και δεν είναι τα 100?!!! (τόσο υπολογίζω πως μειώνεται της λοχείας που δικαιούμαι εγώ!)

Είναι η αδιαφορία και το θράσος τους!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

ελα Αλέκοοοοοοοοοοοοοοοο

Επιτέλους!!!!

Από το πρωί είμαι στα τηλέφωνα, γιατί δεν συγχρόνιζε το ρούτερ και δεν είχα ίντερνετ. Επιτέλους !!!!!!!!!!!!! ΑΪντε και ας πούμε ότι το φτιάξαμε....

angie! μου τί έγινε? Εγώ κοριτσάρα μου σου είχα πει μέσα για την συνάντηση με ξέχασες βρε και με ψάχνεις? Ρίξε σύρμα και ήρθα.

elisavet πω πωωωωωωωω!!!! 2 κιλά!!!!!! Άντρακλας !!!! Να σας ζήσειιι!!!!!!!

irev ναι 140 ευρά για 15 μέρες αναρωτική, δεν είναι φανταστικό? Τώρα περιμένω την επιτροπή για τις υπόλοιπες 15. Με το καλό και το νέο σας σπιτικό, καλορίζικο!!!!

maraki όπως βλέπω προχωράει η υπόθεση χτίσιμο, μπράβο άντε με το καλό!!!

atlantis δεν ξεχνάμε κανέναν βρε ψυχή!!!! Τί θές? Να πηδηχτώ από το παράθυρο να με πιστέψεις? Κοριτσάκι μου παραπονιάρικοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υπομονή στις φίλες μας που είναι κλινήρης αλλά όλες μας από κάπου χάνουμε σε ευχαριστηση πιστέψτε με..... (και δεν εννοώ το σεξ ...κακά κορίτσια....).

Κάτσε να κάνω μία επανάληψη στην ανάγνωση γιατί τα διάβασα όλα μαζί και όλο και κάτι ξέχασααααα

Με το καλο... μια κουβεντα ειναι... γιατι στον τελευταιο υπερηχο τουλαχιστον κατι για μια μπεμπα μου ειπαν... δε θυμαμαι να μου ειπαν οτι θα γεννησω λεφτά.

Σ' ευχαριστω παντως!

Εδώ είμαι κι εγώ!

Στήσαμε (για να ακριβολογώ, ο Στέλιος έστησε!) την κούνια του μπεμπάκου! Να ξεμυρίσει κιόλας! Έβαλα κι όλα τα πράγματα του επάνω (μιας και δεν έχουμε ακόμη στρώμα!) και μέσα στο Σ/Κ ακολουθεί κι η συρταριέρα!

Ορίστε, εγώ μέσα στη χαζοχαρουμενίαση είμαι παρόλο που πονάνε τα κόκαλα της λεκάνης μου και πηγαίνω σαν πάπια! Ελπίζω να σας κολλήσω λίγο! Χαζοχαρουμενίαση, όχι πόνους!

Κι αυτοί, άλλες κι άλλες σπατάλες δεν τις βλέπουν, από αυτά θα κόψουν... Και μετά ωρύονται "υπάρχει υπογεννητικότητα, κάντε παιδιά!"

Ε, με αυτή την αντιμετώπιση μην περιμένουν και πολλά! Και δεν είναι τα 100?!!! (τόσο υπολογίζω πως μειώνεται της λοχείας που δικαιούμαι εγώ!)

Μπραβο Ιωαννακι! Μπαινετε σε σειρα κι εσεις...

Εχω την εντυπωση οτι το ακουσε σε κανεναν Παπαδακη, Αυτιά...τετοιο πρωιναδικο τελος παντων...

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι κι εγώ!

Μπράβο κοριτσάρα!! Με γειά η κούνια σας!! Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά, γιατί όλο κους κους είμαστε και από έργα τίποτις....:rolleyes::rolleyes:

Για στείλε λίγο από αυτό το χαζοχαρουμενίαση που έχεις, μην είσαι παρτάκια χρυσό μου!!!!

Πλάκα πλάκα, τώρα που κόβουν και αυτά τα 100 ευρά από το επίδομα, σκέφτομαι σοβαρά να μην γεννήσω. Ξέρετε τί είχα επενδύσει εγώ σε αυτό το επίδομα?

Όλο το μέλλον μας, η οικογένειά μας, φίλοι-γνωστοί , όλοι το περίμεναν για να δούμε μία ασπρη μέρα επιτέλους και αυτοί μας το κόβουν....

Μπουαααααααααααααααααααααααααααααααα

ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ????????

Να το πάρουν όλο το επίδομα και να το κάνουν μασούρι να μην πώ και πού να το ...τοποθετήσουν μετά.

Τρώνε απίστευτα εκατομμύρια δεξιά αριστερά και θα τους σώσει το κατοστάρικο του επιδόματος εγκυμοσύνης.

Πριν κανα-δυο εβδομάδες άκουγα σε μία βραδυνή συζήτηση στην TV ότι ο ΟΑΕΔ θέλει να καταργήσει το εξάμηνο βοήθημα που δίνει. Και θα σωθεί λέει έτσι γιατί δεν τον ρώτησαν πριν το δώσουν. Όπα ρε μεγάλε λέω, πάει και το πεντακοσάρικο που θα παίρναμε , μήπως να τους πλήρωνα κιόλας μόλις κάνω παιδί, γιατί θα χρησιμοποιώ τα ανύπαρκτα πεζοδρόμια της Αθήνας με το καρότσι του παιδιού μου μόλις γεννηθεί με το καλό?

Ουστ από εδώ τα παλιόσκυλααααααααα

GaiGp3.png

ΟΧΙ ΒΙΚΥ ΜΟΥ,ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

που είσαι αρχηγέ? Δεν πειράζει , next time!! Δεν χάθηκε και ο κόσμος, έχουμε ακόμα τουλάστιχον 2 μηνάκια στο νερό μέχρι να γεννήσουμε!!! Θα γίνει και η συνάντηση!!

GaiGp3.png

Μπράβο κοριτσάρα!! Με γειά η κούνια σας!! Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά, γιατί όλο κους κους είμαστε και από έργα τίποτις....:rolleyes::rolleyes:

Για στείλε λίγο από αυτό το χαζοχαρουμενίαση που έχεις, μην είσαι παρτάκια χρυσό μου!!!!

Πλάκα πλάκα, τώρα που κόβουν και αυτά τα 100 ευρά από το επίδομα, σκέφτομαι σοβαρά να μην γεννήσω. Ξέρετε τί είχα επενδύσει εγώ σε αυτό το επίδομα?

Όλο το μέλλον μας, η οικογένειά μας, φίλοι-γνωστοί , όλοι το περίμεναν για να δούμε μία ασπρη μέρα επιτέλους και αυτοί μας το κόβουν....

Μπουαααααααααααααααααααααααααααααααα

ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ????????

Να το πάρουν όλο το επίδομα και να το κάνουν μασούρι να μην πώ και πού να το ...τοποθετήσουν μετά.

Τρώνε απίστευτα εκατομμύρια δεξιά αριστερά και θα τους σώσει το κατοστάρικο του επιδόματος εγκυμοσύνης.

Πριν κανα-δυο εβδομάδες άκουγα σε μία βραδυνή συζήτηση στην TV ότι ο ΟΑΕΔ θέλει να καταργήσει το εξάμηνο βοήθημα που δίνει. Και θα σωθεί λέει έτσι γιατί δεν τον ρώτησαν πριν το δώσουν. Όπα ρε μεγάλε λέω, πάει και το πεντακοσάρικο που θα παίρναμε , μήπως να τους πλήρωνα κιόλας μόλις κάνω παιδί, γιατί θα χρησιμοποιώ τα ανύπαρκτα πεζοδρόμια της Αθήνας με το καρότσι του παιδιού μου μόλις γεννηθεί με το καλό?

Ουστ από εδώ τα παλιόσκυλααααααααα

Βικάκη όσο και να φωνάζουμε δεν ακούνε τίποτα.....οπότε άδικος κόπος!!!!αυτοί θα τρώνε και εμείς θα πληρώνουμε σαν μ@@@@@@κες....

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...