Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ Αντζούλα μου, δεν φταις εσύ κοριτσάκι μου. Εσύ είχες κάθε καλή διάθεση και πρόθεση. Εμείς φταίμε μικρή μου. Τελικά ούτε εσείς θα βρεθείτε? Γιατί και πού πονάς?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω παραιτουμαι απο την οργανωση της συναντησης,δε με παει..κι ειμαι και χαλια,ποναω και κανενας δεν ασχολειται μαζι μου

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

εγω παραιτουμαι απο την οργανωση της συναντησης,δε με παει..κι ειμαι και χαλια,ποναω και κανενας δεν ασχολειται μαζι μου

angie μου αν σε παρηγορεί πονάω και εγώ.....ψηλά όμως......και μην αγχωνεσαι με τη συνάντηση.....είμαστε όλοι σε μια φάση περίεργη.....χάλια το θέμα.....έτσι θα πάει από εδώ και πέρα;

Grya.jpgGryap3.png

τι έπαθες angie???

σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λογάκια,να είστε καλά!

λοιπόν,σας λέω όσα έμαθα από γιατρό και μαίες:

συσπάσεις είναι φυσιολογικό να συμβαίνουν και να τις νιώθουμε κυρίως μετά την 30η εβδομάδα,προετοιμάζουν τη μήτρα,οι γνωστές braxton hicks.

εγώ ένιωθα-είδατε,δε λέω νιώθω,έτσι για ψυχολογικούς λόγους-συσπάσεις κυρίως όταν ήμουν ξαπλωμένη ανάσκελα,σαν ένταση,σφίξιμο στην κοιλιά,η οποία σε μερικά δεπτερόλεπτα γινόταν σαν μπάλα.κρατούσε γύρω στα 30'' και η κοιλιά χαλάρωνε.

αν όμως τις νιώθει κανείς συχνά(ο γιατρός μου μου είχε πεί παραπάνω από μία το εικοσάλεπτο)και έντονα πρέπει να κάνει καρδιοτοκογράφο για να δουν τη συχνότητα και την έντασή τους.ειδικά αν συνοδεύονται από πόνο στη μέση ή πόνους περιόδου.σε μερικές περιπτώσεις(:mad::x:x)χρειάζεται αγωγή για να σταματήσουν.

despoina82 φοβερό!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από έμενα μανούλες!!!

angie τι έπαθες, που πονάς? Συναντηθείτε όσες μπορείτε ας είστε και μονάχα δύο-τρεις, να δεις που μετά θα ζηλέψουν και οι υπόλοιπες.

Οι υπόλοιπες τι κάνετε? Εγώ πάντως τις τελευταίες μέρες, παρόλο το κρύο, έχω ευχαριστηθεί βόλτες. Ειδήσεις είδατε, χώρισαν μενεγάκη-λάτσιος, συγκλονίστικα...

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλησπέρα και από έμενα μανούλες!!!

angie τι έπαθες, που πονάς? Συναντηθείτε όσες μπορείτε ας είστε και μονάχα δύο-τρεις, να δεις που μετά θα ζηλέψουν και οι υπόλοιπες.

Οι υπόλοιπες τι κάνετε? Εγώ πάντως τις τελευταίες μέρες, παρόλο το κρύο, έχω ευχαριστηθεί βόλτες. Ειδήσεις είδατε, χώρισαν μενεγάκη-λάτσιος, συγκλονίστικα...

Σώπα καλέ...δεν το εμαθα το συγκλονιστικό το νέο.....

Περιττο να σας πω οτι είμαι ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ

Απο τη δουλεια δεν μου εβαλαν ουτε 400ευρω καλα καλα........ τα νευρα μουυυυυυυυυυυυυυυ

Μια μολότοφ μου χρειαζεται!

QuW0p3.png

Το αλλο το νεο το ακουσατε μανουλες?

Μου ειπε η μαμα μου οτι θα μειωσουν 10% τα επιδοματα λοχειας, τοκετου...κλπ... και αμεσα μαλιστα------θα πιασει κι εμας δηλαδή

Απο το κακο στο χειροτερο μας βλέπω

QuW0p3.png

Τι να πω βρε Irev δύσκολα τα πράγματα, σε βρήκε και σε περίεργη φάση, τι να κάνουν τα 400 ευρώ... αλλά και πόσο υπομονή να κάνεις. Τουλάχιστον τώρα που έχεις αναρρωτική θα παίρνεις κάποια λεφτά από το ΙΚΑ.

rdESp2.png

οι μισές εδώ μέσα είμαστε να πέσουμε στα πατώματα........ωραιάάάάάάάάάάά......πάντως η μια είναι χάλια και παρηγορεί την άλλη που είναι χάλια.....πλάκα έχουμε.......annie πιάσε το χορό....να πηδηχτούμε όλες από το παράθυρο.......irev κουράγιο......όσο για την μενεγάκη τι πράμα και αυτό απαπαπαπαπαπα......

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Τι να πω βρε Irev δύσκολα τα πράγματα, σε βρήκε και σε περίεργη φάση, τι να κάνουν τα 400 ευρώ... αλλά και πόσο υπομονή να κάνεις. Τουλάχιστον τώρα που έχεις αναρρωτική θα παίρνεις κάποια λεφτά από το ΙΚΑ.

Ναι, θα τα κονομησω τι να σου πω

Πριν 10 μερες πληρωθηκα για 12 μερες αδειας απο το ΙΚΑ 133 Ευρω...θελει καμια να της δανεισω τιποτα?.......χαχαχα

QuW0p3.png

Ναι, θα τα κονομησω τι να σου πω

Πριν 10 μερες πληρωθηκα για 12 μερες αδειας απο το ΙΚΑ 133 Ευρω...θελει καμια να της δανεισω τιποτα?.......χαχαχα

Καλά δεν ξέρω από ΙΚΑ, αλλά λίγα δεν είναι? Με την κουμπάρα μου που το συζητούσα, που έχει και αυτή αναρρωτική λόγω εγκυμοσύνης, για εναμιση μήνα μου είπε οτι πηρε σχεδόν 900 ευρώ, εκτός αν δεν κατάλαβα καλά.

rdESp2.png

Μπορει να εχει φτασει στη φαση που ππληρωνεται πια μονο απο το ΙΚΑ και οχι απο τον εργοδοτη...δεν ξερω

και η angel αν θυμαμαι καλα για 15 μερες καπου στα 140 ειχε παρει

QuW0p3.png

Μπορει να εχει φτασει στη φαση που ππληρωνεται πια μονο απο το ΙΚΑ και οχι απο τον εργοδοτη...δεν ξερω

και η angel αν θυμαμαι καλα για 15 μερες καπου στα 140 ειχε παρει

για τις πρωτες 25 μερες αναρωτικη συμπληρωνει το ποσο ο εργοδοτης.μετα πλερωνεσαι μονο απο ΙΚΑ κ ειναι καπου στα 600-700 ευρω νομιζω.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ελα Αλέκοοοοοοοοοοοοοοοο

Επιτέλους!!!!

Από το πρωί είμαι στα τηλέφωνα, γιατί δεν συγχρόνιζε το ρούτερ και δεν είχα ίντερνετ. Επιτέλους !!!!!!!!!!!!! ΑΪντε και ας πούμε ότι το φτιάξαμε....

angie! μου τί έγινε? Εγώ κοριτσάρα μου σου είχα πει μέσα για την συνάντηση με ξέχασες βρε και με ψάχνεις? Ρίξε σύρμα και ήρθα.

elisavet πω πωωωωωωωω!!!! 2 κιλά!!!!!! Άντρακλας !!!! Να σας ζήσειιι!!!!!!!

irev ναι 140 ευρά για 15 μέρες αναρωτική, δεν είναι φανταστικό? Τώρα περιμένω την επιτροπή για τις υπόλοιπες 15. Με το καλό και το νέο σας σπιτικό, καλορίζικο!!!!

maraki όπως βλέπω προχωράει η υπόθεση χτίσιμο, μπράβο άντε με το καλό!!!

atlantis δεν ξεχνάμε κανέναν βρε ψυχή!!!! Τί θές? Να πηδηχτώ από το παράθυρο να με πιστέψεις? Κοριτσάκι μου παραπονιάρικοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υπομονή στις φίλες μας που είναι κλινήρης αλλά όλες μας από κάπου χάνουμε σε ευχαριστηση πιστέψτε με..... (και δεν εννοώ το σεξ ...κακά κορίτσια....).

Κάτσε να κάνω μία επανάληψη στην ανάγνωση γιατί τα διάβασα όλα μαζί και όλο και κάτι ξέχασααααα

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...