Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχαχαχα ωραίο το θεματάκι για την πεθερά...............δεν το τυπώνουμε;χαχαχαχαχαχαχα όσο για την πάπια φέρτε και μια από εδώ.....αν και εγώ έχω άλλο θέμα....αν βγαίνω δεν κατουριέμαι και όταν πλησιάζω σπίτι κοντεύω να τα κάνω πάνω μου.........στον 9ο τι θα κάνουμε;;;;;;;;;;;;;;:rolleyes::rolleyes::confused::confused::confused:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

να κάνω από τώρα;;;;;;;;δεν παλεύεται η κατάσταση......έλεοοοοοοοοοοοοος:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κοίταξε... Θεωρώ πως η λύση της πάπιας είναι προτιμότερη σε αυτή τη φάση και βεβαίως πιο σικ...

Αλλά όπως βολεύεται ο καθένας...!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Επέστρεψα κι εγώ μετά από λίγο ύπνο που αντί να βοηθήσει τον πονοκέφαλο τον χειροτέρεψε.

Angel09 αυτό με τον τράχηλο συμβαίνει και σε μένα και στην Άννυ, η οποία ρώτησε τον γιατρό της και της είπε ότι είναι εντάξει εφόσον δεν πονάει. Παρεπιπτόντως, Άννυ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Αυτό που νιώθουμε είναι άβολο, δεν θα το χαρακτήριζα σαν πόνο, ειναι όμως άβολο. Φαντάζομαι έτσι νιώθεις κι εσυ ε?

Άντζυ μου, τι έγινε? Δεν είχες άλλες απαντήσεις? Χαθήκαν όλες σήμερα?

Πάντως, αν το κανονίσετε, πείτε μου και ελπίζω να μπορέσω, έστω και με τον άντρα μου να περιμένει στο συτοκίνητο.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Επέστρεψα κι εγώ μετά από λίγο ύπνο που αντί να βοηθήσει τον πονοκέφαλο τον χειροτέρεψε.

Angel09 αυτό με τον τράχηλο συμβαίνει και σε μένα και στην Άννυ, η οποία ρώτησε τον γιατρό της και της είπε ότι είναι εντάξει εφόσον δεν πονάει. Παρεπιπτόντως, Άννυ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Αυτό που νιώθουμε είναι άβολο, δεν θα το χαρακτήριζα σαν πόνο, ειναι όμως άβολο. Φαντάζομαι έτσι νιώθεις κι εσυ ε?

Άντζυ μου, τι έγινε? Δεν είχες άλλες απαντήσεις? Χαθήκαν όλες σήμερα?

Πάντως, αν το κανονίσετε, πείτε μου και ελπίζω να μπορέσω, έστω και με τον άντρα μου να περιμένει στο συτοκίνητο.

ναι δεν ειναι πονος, αλλα ειναι ενοχλητικο κ αβολο...αφου να φανταστεις ψιλονευριαζω κιολας!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ναι δεν ειναι πονος, αλλα ειναι ενοχλητικο κ αβολο...αφου να φανταστεις ψιλονευριαζω κιολας!

Κι εγώ! Δεν το πίστευα αλλά πραγματικά νεριάζω όταν το κάνει!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κι εγώ! Δεν το πίστευα αλλά πραγματικά νεριάζω όταν το κάνει!

ωραια..ειναι λιγο παρηγοω που δεν ειμαι η μονη...να φανταστεις σηκωνομαι κ περπαταω για να σταματησει..ασε που δεν ηξερα πως να το περηγραψω στον γιατρο...οτι να ναι...

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Πηρα τον doctor για να κλεισω το επομενο ραντεβου γιατι χθες χαζεψα και ξεχασα να ρωτησω...

απο εδω κ περα θα μας βλεπει ανα 2 βδομαδες!!!!

κ τον τελευταιο μηνα ανα βδομαδα...ουιιιιι...πανε τα 50 αρικα!!!:rolleyes::idea::?:

pSC1p2.png

Α, μ'αρέσει αυτό το 2 βδομάδες! Εμένα η δικιά μου θα με ξαναδεί 22 Φεβρουαρίου! Πολύ μακρινό!

Κοριτσάκια, δυστυχώς έχουμε θεματάκι για την συνάντηση αύριο (αν τελικά γίνει). Μόλις κατέβηκε ο πεθερός μου και μας είπε ότι θα'ρθουν 2 καινούριοι μάστορες αύριο το πρωί, οπότε δεν θα μπορούμε να λείψουμε απ'το σπίτι μέχρι να φύγουν το απόγευμα. Λυπάμαι πολύ Αντζούλα. Ελπίζω εσείς τουλάχιστον να καταφέρετε να βρεθείτε και ελπίζω την επόμενη φορά να μπορέσω κι εγώ.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Α, κορίτσια, βρήκα αυτήν την ιστοσελίδα που έχει πολλά πράγματα για εγκυμοσύνη, τοκετό και μωρό, αλλά αυτο που μου αρέσει είναι ότι αν εγγραφείς ως μέλος σου στέλνουν κάθε εβδομάδα την εξέλιξη του μωρού για την βδομάδα που βρίσκεσαι. Εγω δεν συμπλήρωσα δ/νση, μόνο ονομα και ε-μαιλ και φυσικά ΠΗΤ ή τελευταία περίοδο. Αν σας ενδιαφέρει το λινκ ειναι¨

http://www.babybaby.gr/index.jsp?CMCCode=01&extLang=

ZYoVp3.png

60gdp3.png

εγω παραιτουμαι απο την οργανωση της συναντησης,δε με παει..κι ειμαι και χαλια,ποναω και κανενας δεν ασχολειται μαζι μου

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...