Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

1. ΑΝΤΖΥ-ΝΑΙ

2. ΜΑΡΑΚΙ-?

3. ΑΝΝΥ

4. ΤΑΤΤΙ

5. ΒΑΛΙΑ-ΝΑΙ

6. ΜΑΡΑΚΙΟΥΣ

7. ΤΟΝΙΑ

8. ΑΝΝΑ 22

9. ΒΙΚΑΚΙ

ΟΧΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ,....ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 9,ΜΠΟΡΟΥΝ Ο Λ Ε Σ?? ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ευχαριστώ μπουμπουκίτσες,να μου είστε καλα!

angie από τώρα υιοθετώ το στυλ κρεβάτι και ο Θεός βοηθός.

σουτιέν θηλάσμού πήρα κι εγώ,η πωλήτρια μου είπες οτι συνήθως τα παίρνουν στον 8ο μήνα,αλλά τελικά ισχύει αυτό που είπες,τα παίρνεις μεγαλύτερα και παίρνουν το σχήμα/μέγεθος του στήθους.

irev σε καταλαβαίνω απόλυτα,εμείς θα ,μετακομίσουμε 2 μήνες μετά τη γέννηση του μωρού,το φαντάζεσαι?οπότε καλύτερα τώρα!θέλει πολύ υπομονή,οργάνωση και όλα θα γίνουν.καλή δύναμη!

καλό μεσημέρι!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

καλά-

σας συγχωρώ-

έχε χάρη που είστε τόσο γλυκά κοριτσάκια!!και η μπέμπα μου λέει σας αγαπάει!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

λοιπόν,παίρνω pre-par,αύξησα τη δόση και είμαι κρεβάτι-καναπέ.εσένα μετά από πόσες μέρες που έπαιρνες αγωγή σου πέρασαν angie μου?ένιωθες και πόνο στη μέση?εγώ κάποιες φορές ένιωθα.άστα,ούτε στον χειρότερο εχθρό μου...από χθές είμαι λίγο καλύτερα,προσπαθώ να το πέρνω χαλαρά και παρακαλάω να σταματήσουν...

ΑΧ βρε Ατλαντις μου!!!

Τι να σου πω και γω! Η Παναγια μαζι μας! Πως νοιωθεις τις συσπασεις; Νιωθεις απλα να πετρωνει η μητρα; Πονας; Ποση ωρα κραταει; Αγχωνομαι και γω ξερεις το ιστορικο μου! Εγω παιρνω ενα τσουβαλι χαπια ημερησιως προληπτικα και ειμαι καναπε - κρεβατι και λιγο περπατημα απο την 12η βδομαδα προληπτικα!

Υπομονη σε ολες ειναι δυσκολες εγκυμοσυνες αλλα θα τα ξεχασουμε ολα με τα μπεμπε μας!

opGup3.png

gKjZp3.png

γεια σας κ παλι κοριτσακια! ο μπεμπης κ εγω μολις φαγαμε αρακα (μπλιαχ) κ μισο κιλο m n m's κ ηρθαμε να δουμε τι κανετε.

ELISAVET συγχαρητηρια για το μωρακι σας! μεγαλωσε πολυ!

atlantis μου σ'ευχαριστω για τα λογια σου. υπομονη χρειαζεται κ ολα θα πανε καλα. οταν κρατησουμε τα μωρακια μας αγκαλια ολα οσα περναμε τωρα θα τα ξεχασουμε αμεσως!

κοριτσια για τα νυχτικακια που θελετε να παρετε να προσεξετε να μην εχουν στενα μανικια σε περιπτωση που χρειαστει να μας βαλουν ορο κ χρειαστει να τα ανεβασουμε. μου το ειπε μια αλλη μανουλα κ πιστευω ειναι πολυ σωστο.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Αααα! Και η αλλη η συζητηση που ειχατε για το σεξ! Γελασα πολυ μπραβο ρε κοριτσια!!!

Ουτε ονειρο σεξουαλικου περιεχομενου δεν επιτρεπεται ποσο μαλλον η επαφη!!!

opGup3.png

gKjZp3.png

διαβαστε ενα mail που μου εστειλε μια φιλη μου!:tongue:

Τση πεθεράς μου εδάγκωσε τον πόδα ένα λιακόνι* και το… λιακόνι εψόφησε κι εκείνη ζει ακόμη! Την πεθερά μου έβαλα ψηλά στον Ψηλορείτη να τηνε βλέπουνε οι οχτροί να μην πατούν στην Κρήτη!

Άμε να πεις τση μάνα σου να κόψει τα κουμάντα… να πάει να δίνει διαταγές στο εδικό τση άντρα!

Θε μου μεγαλοδύναμε, πάρε την πεθερά μου… κι εγώ θα γράψω τση εκκλησιές ότι χω στʼ ονομά μου!

Την πεθερά μου οψές αργά στον ύπνο μου την είδα και θάρρουνα πως πάλευα με τη λερναία ύδρα!

Όταν κοντά στο σπίτι μου η πεθερά ζυγώνει, με πιάνει σοκ αλλεργικό και παίρνω… κορτιζόνη!

Κακό είναι συναπάντημα να δεις παπά μπροστά σου, μα πιο κακό είναι το πρωί να δεις την πεθερά σου!».

Εγώ είδα και τον Χάροντα, μα εμένα δεν με νοιάζει, το μόνο που κατάλαβα της πεθεράς μου μοιάζει!

· Για τους εκτός Κρήτης: λιακόνι = ενδημικό ερπετό, έχει χρυσό χρώμα, είναι αιμομιξία φιδιού-σαύρας & έχει πόδια.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

despoina82 πολύ καλό! Αν και δεν έχω κανένα παράπονο από την πεθερά μου-ευτυχώς-είχε πολύ πλάκα!

Κοριτσάκια, στα σεμινάρια που πάμε στην Φαιναρέτη μας έχουν πει για τις συσπάσεις ότι είναι απόλυτα φυσιολογικές. Πάντα τις είχαμε και πάντα θα τις έχουμε. Άλλοτε συνοδεύονται από κάποιο πόνο σαν περιόδου, άλλοτε απλώς νιώθουμε ένα σφίξιμο και πετρώνει η κοιλιά. Άλλοτε πάλι δεν το καταλαβαίνουμε καθόλου. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμβαίνει μέχρι 20 φορές την ημέρα. Αν το νιώθετε περισσότερες από τόσο καλό είναι να το λέμε στο γιατρό μας μήπως χρειάζεται κάποιο φάρμακο.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κορίτσια, μου την έχει δώσει στα νεύρα! Τρεις και λίγο τουαλέτα! Θέλω να βγω και το απόγευμα... Πώς θα γίνει!? Από τη μια σου λένε "μην κρατιέσαι" από την άλλη "μη μειώσεις την ποσότητα του νερού που καταναλώνεις"... Με βλέπω με την πάπια παραμάσχαλα...

Αντεεεε... Θα πηδηχτώ κι εγώ από κανα πράθυρο που θα βρεθεί να ησυχάσω...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας γλυκιές κοιλίτσες!!!

Τι μου κάνετε? αννυ και elisavet συνχαρητήρια για τα μωράκια σας! Πάντα τέτοια!!

irev υπομονή και οργάνωση χρειάζεται και φυσικά πολύ πολύ βοήθεια, εσύ προσεκτικά!!!Ελπίζω να σου δώσει ένα μεγάλο μέρος του ποσού το αφεντικό σου!!!

atlantis το ξέρεις ότι σ 'αγαπάμε:tongue: ξεκούραση και ηρεμία τώρα και όλα θα πάνε κάλα.

¨Οσο για την καταθλιψη που λέγατε, χαίρομαι που δεν είμαι μόνο εγώ που το σκέφτομαι οπότε κοριτσάκια αυτές οι σκέψεις οφείλονται σίγουρα στις τρελο ορμόνες και δεν θα πάθουμε τίποτα απολύτως!!!

angel χτες σε είδα στον ύπνο μου!!! ήρθε λέει η μέρα να γεννήσω και ήσουν μόνο εσύ μαζί μου, το καλύτερο είναι ότι δεν πήγα να γεννήσω σε μαιευτήριο αλλά σε έναν παιδικό σταθμό που δούλευα παλιά! Τελικά δεν γέννησα και θα πηγαίναμε πάλι την επόμενη όταν θα έκλεινε ο σταθμός. Πάντως σε ευχαριστώ για την συμπαράσταση χιχιχι. Λες να με εγκαταλείψουν όλοι όταν έρθει η ώρα μου να γεννήσω? Η μήπως θα το γεννήσω μες στο σταθμό μέχρι να πάρω αυτήν την άτιμη την άδεια? :) :)

Επεξεργάστηκαν by taniabell

5Kiep3.png

hAk2p3.png

despoina82 πολύ καλό! Αν και δεν έχω κανένα παράπονο από την πεθερά μου-ευτυχώς-είχε πολύ πλάκα!

Κοριτσάκια, στα σεμινάρια που πάμε στην Φαιναρέτη μας έχουν πει για τις συσπάσεις ότι είναι απόλυτα φυσιολογικές. Πάντα τις είχαμε και πάντα θα τις έχουμε. Άλλοτε συνοδεύονται από κάποιο πόνο σαν περιόδου, άλλοτε απλώς νιώθουμε ένα σφίξιμο και πετρώνει η κοιλιά. Άλλοτε πάλι δεν το καταλαβαίνουμε καθόλου. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμβαίνει μέχρι 20 φορές την ημέρα. Αν το νιώθετε περισσότερες από τόσο καλό είναι να το λέμε στο γιατρό μας μήπως χρειάζεται κάποιο φάρμακο.

Ευχαριστω μαρακι μου για τις διευκρινισεις! Το παθαινω καθε μερα να σφιγγει η κοιλια μου ξερω οτι ειναι φυσιολογικο αλλα λογω αγχους τρελαινομαι! Συνηθως κρατανε πιο λιγο απο 1 λεπτο. Εχω να παω και στο γιατρο αποψε οποτε θα τον τρελανω και αυτον! Ο καημενος θα παει στο Αγιον Ορος οταν τελειωσει μαζι μου!

Επισης μερικες φορες νιωθω οτι με γδερνει ο μπεμπης χαμηλα στον τραχηλο και κλωτσαει!! Το νιωθετε και σεις αυτο;

opGup3.png

gKjZp3.png

Κορίτσια, μου την έχει δώσει στα νεύρα! Τρεις και λίγο τουαλέτα! Θέλω να βγω και το απόγευμα... Πώς θα γίνει!? Από τη μια σου λένε "μην κρατιέσαι" από την άλλη "μη μειώσεις την ποσότητα του νερού που καταναλώνεις"... Με βλέπω με την πάπια παραμάσχαλα...

Αντεεεε... Θα πηδηχτώ κι εγώ από κανα πράθυρο που θα βρεθεί να ησυχάσω...

μαζι με τα αυτοκολλητα...αν πας κ για αγορα παππιας σφυρα με!!!!!:!:

ειναι φρικη!!!!ολη μερα..σαν γιαγιαδες!!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Κοριτσάκια σας χαιρετώ για λίγο. Πάω να ξαπλώσω γιατί έχω πονοκέφαλο. Τα λέμε αργότερα.

μαρακι μου..εσυ δεν ησουν που εχεις το ιδιο θεμα με εμενα κ τα μωρα μας?

που ειναι σαν να μας ξυνουν τον τραχηλο??το ειπα στον γιατρο..και μου ειπε μπορει να ειναι κ ετσι..μην ανυσηχεις αφου δεν πονας...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...