Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλά-

σας συγχωρώ-

έχε χάρη που είστε τόσο γλυκά κοριτσάκια!!και η μπέμπα μου λέει σας αγαπάει!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

λοιπόν,παίρνω pre-par,αύξησα τη δόση και είμαι κρεβάτι-καναπέ.εσένα μετά από πόσες μέρες που έπαιρνες αγωγή σου πέρασαν angie μου?ένιωθες και πόνο στη μέση?εγώ κάποιες φορές ένιωθα.άστα,ούτε στον χειρότερο εχθρό μου...από χθές είμαι λίγο καλύτερα,προσπαθώ να το πέρνω χαλαρά και παρακαλάω να σταματήσουν...

Άντε, μπαμπουσκίτσα, τώρα που αυξήθηκε η δόση του φαρμάκου να μη στενοχωριέσαι! Θα μείνεις για μερικές εβδομάδες ακόμη γεμιστή! :D

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανουλες

Εγω ειμαι σε διαφορα τρεχαματα...και σας διαβασα "στα πεταχτα"

Annie μου χαρηκα με τα νεα για την πριγκιπισσα σου!!!! με τα κολιε...

Marakious καλη ξεκουραση και μην ανησυχεις οαλ θα ειναι τελεια...υπομονη ως την Τεταρτη

Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!!!!!!!!!

Πήγα στη γιατρό που θα με ξεγεννήσει, είναι πάρα πολύ καλή και ήρεμη.

Είδαμε και το αγοράκι μας το οποίο έφτασε τα 2 κιλά παρακαλώ!!!!!!!!!!!!!!Είναι πολύ γλυκούλης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δόξα τω Θεό όλα καλά!!!!!!!!!!!!!!!

Θα τρελλαθωωωωωωω....... Εμενα γιατι ειναι τοσο μικρουλα?

atlantis μου δωσε μας "άφεση αμαρτιών" !!!....χιχιχι

Αφου το ξερεις βρε οτι σε νοιαζομαστε

1250 γρ. η μπεμπα?... άντε να παιρνω κουραγιο κ εγω...

QuW0p3.png

καλά-

σας συγχωρώ-

έχε χάρη που είστε τόσο γλυκά κοριτσάκια!!και η μπέμπα μου λέει σας αγαπάει!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

λοιπόν,παίρνω pre-par,αύξησα τη δόση και είμαι κρεβάτι-καναπέ.εσένα μετά από πόσες μέρες που έπαιρνες αγωγή σου πέρασαν angie μου?ένιωθες και πόνο στη μέση?εγώ κάποιες φορές ένιωθα.άστα,ούτε στον χειρότερο εχθρό μου...από χθές είμαι λίγο καλύτερα,προσπαθώ να το πέρνω χαλαρά και παρακαλάω να σταματήσουν...

ΤΕΛΕΙΑ!στειλτης και την αγαπη απο τη δικια μου μπεμπα!!

κι εγω ειχα αυξησει την δοση κι ημουν μόνο στο κρεβατι τις 4-5 μερες,μετα αρχισα κ τον καναπε!η μεση μου σκεψου οτι ακομα δε μου χει περασει ,ειναι ο λογος που δε μπορω να κοιμηθω το βραδυ..και η πλατη και η ουρα με πονανε.σε μια βδομαδα θα σαι περδικι!!αλλα προσεξε...ξαπλα συνεχεια κ μονο τουαλεττα κ για να φας να σηκωνεσαι λιγο!αλλιως θα κρατησει κι αλλο κ δεν το θελουμε αυτο!:-P

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Ααα να σας πω και τα νεα μου

Χτες μιλησα με το αφεντικο και υποτιθεται οτι σημερα θα μου βαλει οσα χρηματα μπορει...

Με πηρε και ο κυριος π@π@ρας για το σπιτι και μας το αφησε στα 500ευρώ... Αυριο θα παμε να το κλεισουμε κ να κανονισουμε τα διαδικαστικα οποτε δεν θα μπορεσω να ερθω στη συναντηση...κλαψ...κλαψ...

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ!!!!!!!!!!! ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!! Εχω πελαγωσει βρε κοριτσια...

QuW0p3.png

ΠΟΛΥΛΟΓΟΥΔΕΣΣΣΣΣ!!!!!!:P:tongue::tongue:

Δεν σας προλαβαινω!Ελισσαβετ μου συχαρητηρια για τον αγοραρο!!!2κιλα παιδι!!!:pAtlantis Μου χιλια συγνωμη αλλα οπως βλεπεις εχουμε ξεφυγει κ πηδιομαστε απο τα παραθυρα!!!:P

προχθες που δεν ειχα υπνο εκανα ηλιθιες σκεψεις του τυπου και αν γενησω προωρα κ δεν εχω βαλιτσα ετοιμη????αλλα την αλλη μερα το ξεπερασα..λεω κ εγω ομως σιγα σιγα να αγορασω καμια νυχτικια, καμια ρομπα, καμια παλτοφλα κανα βρακι κτλ..χαχαχα.....

οσο για τις νυχτικες...ρε σεις..μηπως φανταζεστε τις νυχτικες που φορανε οι γιαγιαδες κ κανετε ετσι?:confused:υπαρχουν πολυ ωραιες νυχτικες κοντες κ δεν χρειαζεται να ειναι ασπρες!εγω ειδα μια παρα πολυ ωραια στα τriumph μαζι με ρομπα.;)

πειναωω..παω να φαω κολοκυθακια γεμιστα!!!!:lol::lol:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

μανουλίτσες τι κάνετε;atlantis όλα θα πάνε καλά κοπέλα μου.....κ εγώ εχθές είχα πόνους χαμηλά και την άκουσα λίγο.....:rolleyes::rolleyes:όχι τίποτα άλλο αλλά δεν έχω αγοράσει και τίποτα......όλες στην ώρα μας....δεν θέλω απαισιοδοξία!!!!!σήμερα θα πάω να πάρω και τις φώτο του γάμου....όλα μαζί τα έχω!!!!!!!:rolleyes:οι εξετάσεις βγήκανε,μιας και την Δευτέρα είναι τοπική εορτή και είναι κλειστά,είπαν να με εξυπηρετήσουν......;):D....όλα καλάαααααα:Dάντε και την τρίτη θα δω και τη δικιά μου που έχω καιρό να τη δω:tongue::tongue::tongue:βρε angie σουτιέν θηλασμού από τώρα;τι νούμερο τα πήρες;;;;;θα πάω να δω και ένα καροτσάκι σήμερα!!!!!επιτέλους:tongue::tongue::tongue::tongue:

Grya.jpgGryap3.png

Χτες μιλησα με το αφεντικο και υποτιθεται οτι σημερα θα μου βαλει οσα χρηματα μπορει...

Με πηρε και ο κυριος π@π@ρας για το σπιτι και μας το αφησε στα 500ευρώ... Αυριο θα παμε να το κλεισουμε κ να κανονισουμε τα διαδικαστικα οποτε δεν θα μπορεσω να ερθω στη συναντηση...κλαψ...κλαψ...

οσα μπορεσει???προσεχε γιατι στην εταιρια που δουλευω παιρνουμε μια προκαταβολη 250 ευρω κ μετα απο 20 μερες την εξοφληση.και τωρα δωσανε μερος της προκαταβολης!!!μερος!!!!:confused::confused:

οι δουλειες ολες πανε απο το κακο στο χειροτερο!ας ελπισουμε ολες στα καλυτερα!

οπως επισης να προσεξετε κ τον κυριο π@π@ρα με το συμβολαιο μην σας κανει καμια μαμουνια!!!!

οσο για την μετακομιση...εχω κανει τοσες πολλες στην ζωη μου Irev που πραγματικα αν μεναμε κοντα θα ερχομουν να σε βοηθησω...υπομονη κοριτσι μου.ολα γινονται για καλο σκοπο..ετσι να σκεφτεσαι

pSC1p2.png

atlantis χαίρομαι πο όλα είναι καλά και που είδες το μωράκι σου. Υπομονή βέβαια ακόμα με τις συσπάσεις αλλά αφού σου έφτιαξε την δοσολογία πιστεύω πως όλα καλά θα πάνε. Α, και φυσικά δεν σε ξεχάσαμε, απλά, όπως πολύ σωστά το έθεσε η Ιωάννα μας, περιμέναμε νέα σου βρε καλή μου.

Λοιπόν, η υπόθεση της συνάντησης έχει ως εξής για μένα. Με τίποτα δεν μ'αφήνει να πάρω συγκοινωνία. Προσφέρθηκε να με φέρει και να με περιμένει να τελειώσω, αφού θέλω τόσο πολύ να έρθω, αλλά το σκέφτομαι γιατί απ'την μία θα είμαι με το άγχος που θα κάθεται στο αυτοκίνητο να με περιμένει και δεν θα το ευχαριστηθώ, κι απ'την άλλη αισθάνομαι άσχημα να τον τραβολογάω τόσο μακρυά. Επίσης μου είπε ότι προσφερεται να με πάει αλλά εξαρτάται κι απ'το που θα βρεθούμε. Οπότε, κανονίστε εσείς, Αντζούλα θα σου στείλω μηνυμα στο κινητο ωστε να έχεις τον αρθμό μου, και μόλις ορίσετε ωρα και σημείο συνάντησης μου τα στέλνεις και σου λέω αν θα έρθω ή όχι.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλε ολο απουσιες σημειωνω!!η ΑΝΝΥ που ειναι παλι????????η ΝΙΚΟΛ?Η ΒΑΛΙΑ?ΜΑ χαθηκατε?καλα η ΒΙΚΥ εξαφανιστηκε στανταρ!!

εδω ειμαι καλε!δεν με βλεπεις????οεο!!!1100 γρ ΚΟΡΙΤΣΙ!!!!!ΧΑΧΑΧΑ

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι!!! Εσύ βρε angie μου που χάνεσαι;;;

atlantis μου χίλια συγνώμη... εμείς σας αγαπάμε και σας σκεφτόμαστε και τις δυο σας και θα δεις που όλα θα είναι καλά μέχρι το τέλος!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

atlantis χαίρομαι πο όλα είναι καλά και που είδες το μωράκι σου. Υπομονή βέβαια ακόμα με τις συσπάσεις αλλά αφού σου έφτιαξε την δοσολογία πιστεύω πως όλα καλά θα πάνε. Α, και φυσικά δεν σε ξεχάσαμε, απλά, όπως πολύ σωστά το έθεσε η Ιωάννα μας, περιμέναμε νέα σου βρε καλή μου.

Λοιπόν, η υπόθεση της συνάντησης έχει ως εξής για μένα. Με τίποτα δεν μ'αφήνει να πάρω συγκοινωνία. Προσφέρθηκε να με φέρει και να με περιμένει να τελειώσω, αφού θέλω τόσο πολύ να έρθω, αλλά το σκέφτομαι γιατί απ'την μία θα είμαι με το άγχος που θα κάθεται στο αυτοκίνητο να με περιμένει και δεν θα το ευχαριστηθώ, κι απ'την άλλη αισθάνομαι άσχημα να τον τραβολογάω τόσο μακρυά. Επίσης μου είπε ότι προσφερεται να με πάει αλλά εξαρτάται κι απ'το που θα βρεθούμε. Οπότε, κανονίστε εσείς, Αντζούλα θα σου στείλω μηνυμα στο κινητο ωστε να έχεις τον αρθμό μου, και μόλις ορίσετε ωρα και σημείο συνάντησης μου τα στέλνεις και σου λέω αν θα έρθω ή όχι.

Πες του να παρει κ ενα φιλο του μαζι ωστε να πανε κ αυτοι για καφε κ να μην εισαι κ εσυ με το αγχος!:wink:

pSC1p2.png

οσο για τα σουτιεν θηλασμου,αν εχετε δει ειναι ελαστικοτατα!! τα πηρα 3 νουμερο,τωρα μου ναι σκεφτειτε γεματουτσικα,αλλα εχουν και περιθωριο πολυ!και την πωλητρια που ρωτησα ειπε οτι και 1 νουμερο κ 2 να μεγαλωσει το στηθος αυτα εχουν την ιδιοτητα να ανοιγουν κ να προσαρμοζονται,δεν ειναι σαν τα σουτιεν μας! και παλι,βλεπω ποσο περιπου θα παει το βυζι!!αντε κανα νουμερο ακομα δεν ειναι κ μεγαλο!!χα χα!αρα θα μου κανουν! ο\και ρομπακια κι εγω ειδα πολλα ωραια σε μαγαζακια με εσωρουχα απλα,και χρωματιστα σιγα μη βαλω σαν της γιαγιας μου! θα παρω 2 πυτζαμακια κ 2 νυχτικακια!

ειπαμε...αν χτυπα ξυλο κατι γινει κ γινει καισαρικη μονο νυχτικο σε αφηνουν να βαλεις.αρα ας ειμαστε πληρως προσετοιμασμενες!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Ωραία νέα! Ορίστε! Όλα τα καλά μαζί ήρθαν!

Καλό κουράγιο για τη μετακόμιση! Να φέρεις κόσμο να σε βοηθήσει, μην κάνεις την ηρωίδα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...