Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα nikole valia ........

αυτός ο γκαντέμης ο νεροχύτης δεν τελειώνει ποτέ ρε γμτ. Μία χώνω στο πλυντήριο μία πλένω τα χοντρά (πάγωσαν και τα χέρια μου) αει στο καλό βαρέθηκα...

Να ρωτήσω, η τσαπατσουλιά είναι προνόμιο του δικού μου καμαριού, ή είναι όλοι έτσι τελικά? Για να κάνει ένα καφέ το πρωί κάνει έναν πάγκο μέσα στην ζάχαρη και τον καφέ, το κουταλάκι που ανακατέυει συνήθως θέλει δύναμη για να ξεκολλήσει από τον πάγκο, και άμα πω και τίποτα κατεβάζει μούτρα. Πάντα παντού ψίχουλα και τρίμματα, ο καναπές και τα χαλιά πρέπει απαραιτήτως να φάνε ότι τρώει σε σνακ γιατί η εφεύρεση πιάτο δεν τον έχει αγγίξει. γγγγκκκκρρρρρρρρρ

Φτιάχνω γίγαντες πλακί κορίτσια σήμερα, να φυλάξω για καμία?

:P :p :P :p :P :p :P

Ευτυχώς ο δικός μου δεν πίνει καφέ!!!

Όχι, μωρέ μην τον αδικώ! Είναι προσεκτικός με τέτοια πράγματα! Καμιά φορά πιο προσεκτικός κι από μένα!

Andria, έχεις γιατρό σήμερα; Να απολαύσεις το μπεμπάκι σου και να του δώσεις χαιρετισμούς!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΕ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΗ????ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΕΙΞΑ,ΠΗΡΑ Κ 2 ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ Κ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΩ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΩ!!!!

Καλε γιατι εισαι τρελλη????Εγω δεν το κανω γιαττι θα την βλεπω και

θα αγχονομαι!Αν δεν σε πειραζει εσενα καλα εκανες!!!;);););)

Επέστρεψα! Βάλια φυσικά και θα πάμε μαζί! Εγώ δεν ξέρω για την ωρα (σίγουρα πρωι με βολεύει) απλά θα συννεννοηθώ με τον άντρα μου όταν γυρίσω σπίτι και θα σας ενημέρωσω (βλέπεις Σαββατο είναι μερα για ψώνια)! Εχω και τον γιατρό το βράδυ..

Ελισσαβετ μπράβο πολύ μεγάλο παιδάκι!!! Μακαρι κι ο δικος μου να έχει μεγαλώσει αρκετα!

Γιατί δεν μπορώ να σου στείλω pm;;;;;;;;;; :confused::confused:

Angie μου δεν είσαι τρελή... και εγώ λέω σιγά σιγά να την ψιλοετοιμάσω...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Στον 9ο;;; Και αν με το που μπεις στον 9ο γεννήσεις τι κάνεις τότε;;;

Καλέ μην αγχώνεσαι.Τόσοι άνθρωποι γύρω μας, κάποιος θα μας τη φτιάξει.

Ας έρθει εκείνη η ώρα με το καλό κι αυτό είναι το λιγότερο

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

Λες ε???Θα παρω ενα να υπαρχει και αν ειναι δω οτι χειαζετε ντε και καλα

νυχτικο θα στειλω τη μαμα μου να παρει 2-3 και να μου τα φερει.Απά

μου ειπε κοπελα που γεννησε τωρα κοντα να παρω και ρομπα γιατι

ειτε φυσιολογικα γεννησεις ειτε με καισαρικη θα φορας σερβιετα μετα η

οποια ειναι τεραστια και ειτε νυχτικο φορας ειτε πυτζαμες φαινετε πολυ

και ειναι αντιαισθητικο.Εγω λεω να παρω ενα σκουροχρωμο.Θα δουμε

βεβεαια αλλα λεμε τωρα!

καλημέρα.

ναι,ναι,ξερή καλημέρα κυρίες μου,γιατί ούτε μια δεν αναρωτήθηκε αν είμαι καλά,αν μου πέρασαν οι συσπάσεις,αν...αν..καθόλου δε σας αγαπάω!!!!!!!!!ούτε η μπέμπα μου!να μάθετε!

χθές πήγα πάλι εκτάκτως στο γιατρό γιατί δεν σταμάτησαν:-(:-(:-(:-( και είδα το κοριτσάκι μου,τη ζωούλα μου και είναι 1250 γρ.!!ο γιατρός είπε είναι μια χαρά,τέλεια,γιατί βλέπω οτι παίζουν πολύ τα βάρη των μωρών μεταξύ μας,ε?γι'αυτό irev μου μην αγχώνεσαι,μια χαρά είναι η μπέμπα σου!και μετά πήγαμε mothercare και κούκου για 4-5 πολύ βασικά πράγματα για μένα και το μωρό,γιατί εγώ κι αν πρέπει να ετοιμάσω βαλιτσούλα..........

έχει εκπτώσεις και στα δύο,όσες πιστές προσέλθετε!έχει πάρει καμμιά σας κούνια από mothercare?εμείς μάλλον εκεί θα καταλήξουμε,έχουν και 20% έκπτωση.στρώμα cocomat,είναι εντάξει,έ?θέλαμε να πάρουμε media strom ,αλλά φοβάμαι μήπως δεν ταιριάξει απόλυτα στις διαστάσεις της κούνιας.και μπαίνει και πάνω στρώμα αλλαξιέρας για όσες δεν έχετε χώρο όπως εμείς.

strata μου,υπομονή κοριτσάκι μου,τουλάχιστον τώρα ξέρεις από που προέρχεται ο πόνος και πώς θα τον χειριστείς.άντε,εσύ στα νεφρά,εγώ στη χολή,μήπως να μείνουμε ακίνητες μέχρι να γεννήσουμε,για να μην μετακινηθούν?????μου άρεσε πολύ το μήνυμά σου,είσαι κι εσύ αγωνίστρια κια πολύ σε χαίρομαι!σου εύχομαι όλα να σου έρθουν όπως τα ονειρεύεσαι!!

despoina 82 λυπάμαι πολύ για την απώλειά σου,θεωρώ πολύ δυνατές τις γυναίκες που σηκώνουν το κεφάλι μετά από κάτι τέτοιο και κάνουν μια νέα αρχή.σου εύχομαι και σένα πραγματικά οτι καλύτερο!

maraki υπομονή με τα χτισίματα και τους εργάτες,έχεις κάθε δίκιο,κρίμα τοσος χρόνος και χρήμα,αλλά συμβαίνουν και αυτά,δυστυχώς..

και σας ξαναθυμίζω,δε σας αγαπάωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

ΕΛΑ ΒΡΕ ATLANTIS ΜΑΣ!!!!!!!! ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΑΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΕ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ!!! ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ Ή ΑΠΛΑ ΞΑΠΛΑ?? Α,ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΩΡΑΚΙ Ε!ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΚΟΜΑ :-(

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

elisavet, μπράβοοοο! 2 κιλά κανόνικό ανθρωπάκι! Αχ, τί καλά!

Δέσποινα, περαστικά σου! Ελπίζω να μην σε ταλαιπωρήσει το κρύωμα!

Μαράκι, υπομονή και κουράγιο! Αν μπλέξεις με μερικούς ανθρώπους δεν ξεμπλέκεις ανώδυνα... Εύχομαι από εδώ και πέρα να πάνε καλά τα πράγματα!

Άννη, τη γλίτωσες με τα μαστορέματα ε;! Ευτυχώς!

Νικόλ, καλά αποτελέσματα!

Μικρές μπάμπουσκες, γιατί δεν απλοποιείτε τα πράγματα αλλάζοντας μήνα την ημέρα του μήνα που είναι να γεννήσετε;! Η ΠΗΤ σας είναι 13 Απρίλη; Κάθε 13 μπαίνετε στον επόμενο μήνα!

Όσο για βαλίτσα, νιώθω πως είναι ακόμη νωρίς αλλά μπαίνοντας στον 8ο καλό είναι να έχουμε αγοράσει όλα τα πράγματα που θα χρειαστούμε στην κλινική -με εξαίρεση ίσως τα σουτιέν θηλασμού που μπορεί να τα χρειαστούμε σε μεγαλύτερο μέγεθος αν μεγαλώσει το στήθος μας τον τελευταίο μήνα. Δεν ξέρω όμως... Άντζη, εσύ τί έκανες; Σε τί νούμερο τα πήρες;- Στη μέση του 8ου δεν πρέπει να την έχουμε έτοιμη τη βαλίτσα για κάθε ενδεχόμενο; :confused: Και για ψυχολογικούς λόγους!!!

Βίκυ μου, αν δεν αισθάνεσαι καλά με το γιατρό σου άλλαξέ τον! Ποτέ δεν είναι αργά!

Να σας πω και μια ιστορία τοκετού που μου μετέφερε ο άντρας μου σήμερα μιλώντας με τον μπαμπά του μωρου; Να δείτε πόσο σημαντική είναι η επιλογή του γιατρού!

Η κοπέλα είχε πολύ εύκολο τοκετό και ο γιατρός δεν είχε φανεί, αντίθετα με το κεφάλι του μωρού! Η μαία μιλάει μαζί του στο τηλέφωνο και δεν αφήνει την κοπέλα να σπρώξει εχοντας το χέρι της στο κεφάλι (μην αγανακτήσει το μωρό και βγει από μόνο του τελικά;) Με το που φτάνει φουριόζος ο γιατρός της λέει να σπρώξει και το μωρό βγήκε αμέσως!

Ειδικός δεν είμαι, ούτε πολλές λεπτομέρεις γνωρίζω αλλά μου φάνηκε πως ο γιατρός δεν ήθελε να χάσει την αμοιβή του... Αν δεν παραβρισκόταν, δεν θα πληρωνόταν! Θέλω βέβαια να ρωτήσω τις μαίες για το περιστατικό, μήπως αγνοώ κάτι σημαντικό και τον αδικώ... Αλλά δεν νομίζω πως ήταν η περίπτωση "μην σπρώχνεις τώρα, περίμενε τη σύσπαση!"

Στον συγκεκριμένο είχα πάει μια φορά, πριν παντρευτώ ακόμη, και δεν ξαναπάτησα το πόδι μου λόγω της συμπεριφοράς του! Είναι από τους μεγαλογιατρούς της Θεσσαλονίκης και στο ιατρείο του περιμένεις με τις ώρες! Και δεν μου έκαναν εντύπωση τα όσα άκουσα σήμερα!

Ο γιατρός πρέπει να εξυπηρετεί το συμφέρον το δικό μας και του μωρού μας! Το δικό του δεν μας αφορά!

Αϊ στο καλό συγχήστηκα πάλι! Και είχα ξεκινήσει τόσο καλά!

καλημέρα.

ναι,ναι,ξερή καλημέρα κυρίες μου,γιατί ούτε μια δεν αναρωτήθηκε αν είμαι καλά,αν μου πέρασαν οι συσπάσεις,αν...αν..καθόλου δε σας αγαπάω!!!!!!!!!ούτε η μπέμπα μου!να μάθετε!

χθές πήγα πάλι εκτάκτως στο γιατρό γιατί δεν σταμάτησαν:-(:-(:-(:-( και είδα το κοριτσάκι μου,τη ζωούλα μου και είναι 1250 γρ.!!ο γιατρός είπε είναι μια χαρά,τέλεια,γιατί βλέπω οτι παίζουν πολύ τα βάρη των μωρών μεταξύ μας,ε?γι'αυτό irev μου μην αγχώνεσαι,μια χαρά είναι η μπέμπα σου!και μετά πήγαμε mothercare και κούκου για 4-5 πολύ βασικά πράγματα για μένα και το μωρό,γιατί εγώ κι αν πρέπει να ετοιμάσω βαλιτσούλα..........

έχει εκπτώσεις και στα δύο,όσες πιστές προσέλθετε!έχει πάρει καμμιά σας κούνια από mothercare?εμείς μάλλον εκεί θα καταλήξουμε,έχουν και 20% έκπτωση.στρώμα cocomat,είναι εντάξει,έ?θέλαμε να πάρουμε media strom ,αλλά φοβάμαι μήπως δεν ταιριάξει απόλυτα στις διαστάσεις της κούνιας.και μπαίνει και πάνω στρώμα αλλαξιέρας για όσες δεν έχετε χώρο όπως εμείς.

strata μου,υπομονή κοριτσάκι μου,τουλάχιστον τώρα ξέρεις από που προέρχεται ο πόνος και πώς θα τον χειριστείς.άντε,εσύ στα νεφρά,εγώ στη χολή,μήπως να μείνουμε ακίνητες μέχρι να γεννήσουμε,για να μην μετακινηθούν?????μου άρεσε πολύ το μήνυμά σου,είσαι κι εσύ αγωνίστρια κια πολύ σε χαίρομαι!σου εύχομαι όλα να σου έρθουν όπως τα ονειρεύεσαι!!

despoina 82 λυπάμαι πολύ για την απώλειά σου,θεωρώ πολύ δυνατές τις γυναίκες που σηκώνουν το κεφάλι μετά από κάτι τέτοιο και κάνουν μια νέα αρχή.σου εύχομαι και σένα πραγματικά οτι καλύτερο!

maraki υπομονή με τα χτισίματα και τους εργάτες,έχεις κάθε δίκιο,κρίμα τοσος χρόνος και χρήμα,αλλά συμβαίνουν και αυτά,δυστυχώς..

και σας ξαναθυμίζω,δε σας αγαπάωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

Έλα βρε Atlantis, μη θυμώνεις! Το ότι δεν γράψαμε δεν σημαίνει ότι δε σε σκεφτόμασταν κιόλας!!! Αλλά τί να κάναμε να ρωτούσε η μια την άλλη; Αφού δεν έχουμε πληροφοριές αν δεν γράψει κάποιος!

Χαίρομαι που η μπεμπούλα είναι μια χαρά και ελπίζω οι συσπάσεις να περάσουν! Σου άλλαξε τα φάρμακα ή τη δοσολογία;

Να μην ετοιμάσεις βαλίτσα γιατί δε θα τη χρειαστείς από τώρα! Άντε, δε θέλω να ακούω τέτοια!

Κούνια mothercare έχουμε κι εμείς (1.40 x 0.70) και της media ta βρεφικά βγαίνουν σε αυτή την διάσταση που κοιτάξαμε. Αλλά ακόμη κι η κούνια σας είναι σε άλλη διάσταση δέχονται παραγγελίες!

καλά-

σας συγχωρώ-

έχε χάρη που είστε τόσο γλυκά κοριτσάκια!!και η μπέμπα μου λέει σας αγαπάει!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

λοιπόν,παίρνω pre-par,αύξησα τη δόση και είμαι κρεβάτι-καναπέ.εσένα μετά από πόσες μέρες που έπαιρνες αγωγή σου πέρασαν angie μου?ένιωθες και πόνο στη μέση?εγώ κάποιες φορές ένιωθα.άστα,ούτε στον χειρότερο εχθρό μου...από χθές είμαι λίγο καλύτερα,προσπαθώ να το πέρνω χαλαρά και παρακαλάω να σταματήσουν...

''εσείς κι εγώ...

Κούνια mothercare έχουμε κι εμείς (1.40 x 0.70) και της media ta βρεφικά βγαίνουν σε αυτή την διάσταση που κοιτάξαμε. Αλλά ακόμη κι η κούνια σας είναι σε άλλη διάσταση δέχονται παραγγελίες!

σ' ευχαριστώ iwanna,θα στείλω τον αντρούλη μου να το ψάξει καλύτερα!

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...