Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βικάκι μου, είναι τόσο μικρός ο χώρος που πραγματικά δεν αξίζει να πάρουμε εργολάβο. Μιλάμε για τρεισιμιση επι εναμιση μέτρο. Κι εγώ θα μπορούσα να το χτίσω! Τέλος πάντων.

Εν τω μεταξύ κι ο πατέρας μου έχει έναν πολύ καλό μάστορα και εργολάβο αλλά επειδή είναι του πεθερού μου το σπίτι δεν θέλω να τον ανακατέψω ακόμα. Ξέρεις πως είναι αυτά.

Όσο για τη γυμναστική, συμφωνω ότι είναι πολύ καλή ιδέα. Θα μας κάνει πολύ καλό, έστω κι αυτό το λίγο.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερουδια μανουλες!να 'στε ολες καλα κ να χαιρεστε τα μπουμπουκια σας!δεν θελω να στεναχωριεστε!

ηρθε ο υδραυλικος τελικα κ ευτυχως δεν ειναι διαροη απο μενα μεσα απο το σπιτι..πρεπει να ειναι η υδροροη απο την ταρατσα (μιας κ ειμαι στο ρετιρε ολα εγω τα ακουω!)οποτε ευτυχως δεν θα σκαψουν μεσα στο σπιτι μου!!

ηθελα να παω στο super να ψωνισω τωρα αλλα χαλασε κ το ανσανσερ κ το φτιαχνουν!!!5 ορορφους με τα ποδια δεν ανεβαινω!!!!

παω παλι να διαβασω τι λετε οι πρωινες μανουλες

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημερα και απο εμενα κοριτσια, επιστροφη στη δουλεια σημερα, ηδη εχω τσακισει ενα κουλουρι και μια σοκοφρετα, αλλα δε βαριεσαι αφου ειναι Παρασκευη ολα επιτρεπονται!!!Το απογευμα λεω να κανω καμια βολτα να παρω κανενα φανελακι για το παιδι, το αφηνω το αφηνω και εγω ολο να δουμε ποτε θα τα παρω.Παντως ανεβηκε η θερμοκρασια..

καλημερα συνονοματη! να ξερεις Ο Ναρλης εχει 50% εκπτωση στα φορμακια, αν θελεις να παρεις κ εχει πολυ ωραια σχεδιακια. καλες αγορες!

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

τελικα την τσαπατσουλια την εχουν οι περισσοτεροι στο αιμα τους!!!

κ εμενα καφε κανει (τον οποιο τον βγαζει μηχανη espresso)δηλ δεν βαζει κ πολυ τα χερακια του κ παλι χαμος γινεται!!!!!

οσο για τα ψιχουλα αλλο πραγμα!χθες που ηταν στο σπιτι το βραδυ ανοιξε ολο το pc εβαλε εβγαλε πραγματα απο μεσα κ τα χει παρατησει ετσι γιατι σημερα εφυγε στην δουλεια!κ ειναι μεσα στο σαλονι το pc!γκρρρ!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλημέρα κορίτσια! διαβάζω πόσο έχουν μεγαλώσει τα μωράκια σας! κάποιες άλλες πάλι υπολογίζετε την ανάπτυξη τους και έχει πολύ πλάκα! άντε με το καλό όλες να γεννήσουμε υγιή παιδάκια!

εμένα με πιάνουν τώρα τελευταία κάτι πόνοι χαμηλά, λες και αλλάζει θέση το μωρό και βαραίνει όλη η κοιλιά. μου περνάει βέβαια αλλά είναι καθημερινό φαινόμενο. καλά έχω και μεγάλο κορίτσι εγώ! θυμάστε 1800 γρμ στις 29 εβδ!

Τεσπα, άλλο θέλω να σας πω. Ανυπομονείτε όλες για τη γέννα και τη λευτεριά όπως λέμε; Εγώ έχω βολευτεί με την εγκυμοσύνη. Μια χαρά περνάω. Με αγχώνει πολύ το μετά. Καμιά φορά σκέφτομαι όταν είμαι αραχτή πόσο τέλεια είναι και ότι μετά ούτε να πάω τουαλέτα δε θα προλαβαίνω! Δεν είμαι αναίσθητη, ούτε σκληρή γυναίκα γενικά αλλά δεν έχω νιώσει ακόμα τη λαχτάρα, την αγάπη, το ότι θα είμαι μάνα ρε παιδί μου και ότι το μωρό μου θα είναι η πολυτιμότερη ύπαρξη στη ζωή μου. Στεναχωριέμαι μήπως και τα διαισθάνεται αυτά το μωράκι μου. Δε θελω να νιώθει ανεπιθύμητο. Κάθε άλλο!

Αυτά. Φιλιά σε όλες!

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα touki μου! εμενα χθες με επιασε ενας ξαφνικος φοβος για τη γεννα κ αν ολα θα πανε καλα μεχρι τοτε. εγω θελω πολυ να περασει ο καιρος γρηγορα κ να ρθει στον κοσμο το μωρακι μου κ ας τρεχω ολη μερα. τωρα που πιανομαι στον υπνο μου κ δεν μπορω να κανω τις δουλειες του σπιτιου οταν κ οπως θελω μου τη δινει μερικες φορες αλλα προσπαθω να μην τα θελω κ ολα τελεια. για τη λαχταρα κ την αγαπη προς το μωρο πιστευω πως θα ερθει σαν τον ερωτα, κεραυνοβολα, με την πρωτη ματια! οχι πως κ τωρα δεν το αγαπω αλλα μετα θα ειναι διαφορετικα.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

KAΛΗΜΕΡΑ μανουλινια!!βλεπω ΑΝΤ1 που κανουν μπανιο στην πισινα τα μωρακια 3 μηνων!!!τι ωραια!!λοιπον,δε θα σχολιασω τιποτα απο τα προηγουμενα γιατι εχω φλεγοντα ζητηματα,οπως καθαριοτητα του χαους που εχω στο σπιτι μου και συννενόηση για την συνάντηση μας πια!

αυριο ειπαμε μπορουμε 10 μανουλες,ετσι?αλλαξε κατι?υπαρχει καμια που να ΜΗΝ μπορει?οσες μπορουμε με σιγουρια πια στειλτε μηνυμα στο facebook με τηλεφωνα και προτεινομενη ωρα συναντησης που μπορειτε.δηλ.εγω λεω ΑΘΗΝΑ πρωι,δεν εχω δεσμευση με την ωρα αρα θα προσαρμοστω στα δικα σας!

περιμενωωωωωωω!!!:P

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημερα κοριτσια:)

Τερμα η δουλεια απο σημερα,επιτελους θα ξεκουραστω ΣΚ και μετα λεω να ξεκινησω να κοιταω για επιπλακια.

Strata μου περαστικα σου ολα θα πανε μια χαρα.

Φιλιαααααααααααα:)

Πωπω τι κοριτσαρες ειναι αυτες βρε κοριτσια,αντε και εγω την Τεταρτη εχω ραντεβου με τον γιατρο παλι ,ελπιζω να ειναι ολα καλα

k30rm7.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια:)

Τερμα η δουλεια απο σημερα,επιτελους θα ξεκουραστω ΣΚ και μετα λεω να ξεκινησω να κοιταω για επιπλακια.

Strata μου περαστικα σου ολα θα πανε μια χαρα.

Φιλιαααααααααααα:)

Πωπω τι κοριτσαρες ειναι αυτες βρε κοριτσια,αντε και εγω την Τεταρτη εχω ραντεβου με τον γιατρο παλι ,ελπιζω να ειναι ολα καλα

ΜΑΡΑΚΙΟΥΣ εσυ εισαι μεσα τελικα για τη συναντηση αυριο??:D:lol:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

1. ΑΝΤΖΥ

2. ΜΑΡΑΚΙ

3. ΑΝΝΥ

4. ΤΑΤΤΙ

5. ΒΑΛΙΑ

6. ΒΑΣΩ

7. ΜΑΡΑΚΙΟΥΣ

8. ΤΟΝΙΑ

9. ΑΝΝΑ 22

10. ΒΙΚΑΚΙ

Δεν έχω fb στην δουλειά και δεν ξέρω αν θα καταφέρω να μπω από το σπίτι σήμερα... Mπορείς angie μου να γράψεις το κινητό μου εσύ;;;

andria27 αν θες να συννενοηθούμε μέσω pm για αύριο...

Ax... ενημερώστε και εμένα το καημένο... :-(:-(:-(

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

1. ΑΝΤΖΥ

2. ΜΑΡΑΚΙ

3. ΑΝΝΥ

4. ΤΑΤΤΙ

5. ΒΑΛΙΑ

6. ΒΑΣΩ

7. ΜΑΡΑΚΙΟΥΣ

8. ΤΟΝΙΑ

9. ΑΝΝΑ 22

10. ΒΙΚΑΚΙ

Καλημερα μανουλιτσες!!!!!

Εγω δεν θα μπορεσω να ερθω ρε γ@μ#τ γιατι θα ερθει ενα ςφιλος μας απο Σαλαμινα με φορτηγακι για να μεταφερουμε το κρεβατι που εχει μεσα το δωματιο του μπεμπη:-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(

Στεναχωρεθηκα τωρα!Ηθελα πολυ να σας δω:-(:sad::-(:sad:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...