Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

strata, είμαι και δεν είμαι εδώ! :D Ερευνώ στο parents για βιολογικά βρεφικά αφρόλουτρα που να μην έχουν τα κακά χημικά που ακούμε κατά καιρούς...

Ταλαιπωρείσαι βλέπω με την πέτρα στο νεφρό... Εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν και να μην δημιουργήσει πρόβλημα ως το τέλος... Αν το σκεφτείς δεν έμεινε και πολύς καιρός! Όλα καλά θα πάνε! :D;)

Μπράβο σου πάντως, που παρόλες τις δυσκολίες, κρατάς μια θετική και υγιή στάση απέναντι στα πράγματα! Το ότι έχεις αντιμετωπίσει δυσκολίες και τις έχεις ξεπεράσει δείχνει πόσο δυνατή είσαι! Οπότε μη φοβάσαι τπτ!

Άντε, τώρα που ανέβηκες Αθήνα θα κάνεις και τα απαραίτητα ψώνια για το μωράκι σου!

Καλή ξεκούραση και καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα σε όλες τις μανούλες......είμαι ξύπνια από τις 04:40.....η μπέμπα είχε κέφια .......:tongue::tongue::tongue:σε λίγο πάω στο ικα για εξετάσεις....:rolleyes:!!!!!

strata μου περαστικούλια με την πέτρα....να πίνεις νερό......όσο περισσότερο μπορείς.....θα ψωνίσεις και για το μπεμπάκι σου.....:P

ποιά έχει γιατρό σήμερα;η χριστίνα πρέπει να είχε εχθές....άντε περιμένουμε νέα της.....καλημέρααααααααααααααααααααααα:D:D:D:D

Grya.jpgGryap3.png

καλημέρα μανούλες!!!

........... δε είναι λίγο κρύο πράγμα να αλλάζεις γιατρό, να τα λες όλα από την αρχή.............

Όχι, μια χαρά είναι να αλλάζεις γιατρό ακόμα και την τελευταία εβδομάδα.

Εγώ για να είμαι ειλικρινής κάπως στράβωσα στην τελευταία επίσκεψη έτσι που έκανε με το βάρος και το έλεγε και το ξανάλεγε....

Σήμερα το πρωί μου 'ρθε να τον πάρω τηλ. και να τον βρίσω. Ύστερα από 3 ημέρες λαχανο-μπροκολο-γαλοπούλα ψητή κλπ και ελάχιστη γυμναστική επίσης κατάφερα ... να πάρω μισό κιλό. Για πείτε μου τί θα πει την επόμενη φορά? και εμένα ποιός θα με πιστέψει?

Να ρωτήσω πονανε καθόλου τα δαχτυλα των χεριών σας??? Εμένα μ' εχουν πεθανει εδώ και μια εβδομάδα, Φυσικά έβγαλα βερα και δαχτυλίδια γιατι έχουν πρηστεί τα δαχτυλά μου και δεν μου κάνουν...

Περιμένω πως και πως να πάω αύριο στον γιατρό να μου πει ποσο έχει γίνει ο γιος μου! Ακούω στοιχήματα... Πριν 4 εβδομάδες ήταν 920γρ.

Και πονάνε και σαν λουκάνικα φρανφούρτης γίνανε ξαφνικά. Έβγαλα την βέρα μην σφηνώσει και έχουμε άλλα μετά.

Αμα ο άντρας ήταν 920 γρ , να υποθέσω ότι θα έχει φτάσει τα 1700 τουλάστιχον ε? Με το καλό να τον δεις να τον ευχαριστηθείς σήμερα!!!!

καλησπέρα μανουλίνια.......είχα μια πολύ ευχάριστη έκπληξη πρίν κάτι ώρες....ήρθαν κάτι φίλοι από αθήνα να μας δούν και το χάρηκα πάρα πολύ.......τα ξαφνικά είναι τα καλύτερα τελικά........

βρε angel είναι φυσιολογικός ο πόνος αυτός;;;;;δεν τον είχα ως τώρα.....αντέχεται και δεν έχω πάρει τίποτα....από τι προέρχεται;;;;;;:-(αχ τι τραβάω...........μια περνάει,μια επιστρέφει.....

ωραίες είναι οι ευχάριστες εκπλήξεις, καλώς τους δέχτηκες!!!

Πώς είναι ακριβώς ο πόνος? Σου πέρασε?

Μανουλινια!!!ηρθα..εφαγα κ την σουπιτσα μου γιατι ειχα λυσσαξει απο την πεινα....λοιπον!η μπουμπου ειναι 1100γρ!!!!

ειναι με το κεφαλι κατω κ εχει περασμενο τον ομφαλιο λωρο σαν κολιε!!!!χαχα!ψωναρα σαν την μανα της λεει ο γιατρος!!!

μας ανοιγε συνεχεια το στομα λες κ ηθελε να μας μιλησει!!!κ μετα το ανοιξε τοσο πολυ λες κ χασμουριοταν!!!ηταν τελειο!νομιζα οτι μου μιλουσε!!!!!παει..αποτρελαθηκα!!!!!επισης μας ειπε ο γιατρουλης μας οτι σαν να ειδε μαλλακια(δηλ χνουδι)!!!απο τωρα!!

παω να διαβασω τι λετε κ ξαναρχομαι......

Μπράβο annie μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κούκλα και βεντέτα η μπέμπα σου!!!! Βρε δεν χασμουριόταν, σου έλεγε μαμά χαιρετίσματα και φιλιά στις άλλες μπέμπες και μπέμπηδες!!!!!!:tongue::tongue:

Με το καλό γλυκιά μου να την καμαρώσεις!!!

καλημέρα σε όλες τις μανούλες......είμαι ξύπνια από τις 04:40.....η μπέμπα είχε κέφια .......:tongue::tongue::tongue:σε λίγο πάω στο ικα για εξετάσεις....:rolleyes:!!!!!

strata μου περαστικούλια με την πέτρα....να πίνεις νερό......όσο περισσότερο μπορείς.....θα ψωνίσεις και για το μπεμπάκι σου.....:P

ποιά έχει γιατρό σήμερα;η χριστίνα πρέπει να είχε εχθές....άντε περιμένουμε νέα της.....καλημέρααααααααααααααααααααααα:D:D:D:D

Καλημέρα nikole!!!!

Γύρισες από το ΙΚΑ?

GaiGp3.png

Καλημέρα κουκλιτσες μανουλίτσες!!! Τι κάνετε;;;

Καταρχήν συγχαρητήρια στην annie για την μπουμπού της!! 1100gr ολόκληρη κοπέλα!!!

strata μου περαστικά σου και όσο μπορείς πίνε πολύ νερό!!!

andria27 μου καλή επιτυχία στον υπέρηχο σήμερα!!! Αντε, θα δεις τον γιοκα σου που θα έχει γίνει μεγάλο αντράκι!!! Εγώ τον υπολογίζω γύρω στα 1700gr!!! Να συννενοηθούμε και για αύριο να βρεθούμε αν τελικά θα γίνει η συνάντηση!!!

nikole μου εντάξει με το αιματάκι;

angel_ μου καλημέρα και σε εσένα και στην μπουμπού σου!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Τι κάνετε??? Εγώ τρέχω... Εχουμε παράδοση παραλαβη πελατών λογω του οτι φεύγω και είμαι συνεχεια στο τρέξιμο.. Χθες είχα πάει στη Βουλή, σήμερα στον ΕΛΟΤ... Δράμα!

Το απόγευμα όμως θα δω τον μπέμπη μου!

Valia θα γίνει η συνάντηση τελικά???

Angel μην σκας με τον βλάκα με τα κιλά.. Αν με εκνευρίζει ένα πράγμα αυτό είναι η αγένεια και μάλιστα σε μια τέτοια φάση!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλημέρα nikole valia ........

αυτός ο γκαντέμης ο νεροχύτης δεν τελειώνει ποτέ ρε γμτ. Μία χώνω στο πλυντήριο μία πλένω τα χοντρά (πάγωσαν και τα χέρια μου) αει στο καλό βαρέθηκα...

Να ρωτήσω, η τσαπατσουλιά είναι προνόμιο του δικού μου καμαριού, ή είναι όλοι έτσι τελικά? Για να κάνει ένα καφέ το πρωί κάνει έναν πάγκο μέσα στην ζάχαρη και τον καφέ, το κουταλάκι που ανακατέυει συνήθως θέλει δύναμη για να ξεκολλήσει από τον πάγκο, και άμα πω και τίποτα κατεβάζει μούτρα. Πάντα παντού ψίχουλα και τρίμματα, ο καναπές και τα χαλιά πρέπει απαραιτήτως να φάνε ότι τρώει σε σνακ γιατί η εφεύρεση πιάτο δεν τον έχει αγγίξει. γγγγκκκκρρρρρρρρρ

Φτιάχνω γίγαντες πλακί κορίτσια σήμερα, να φυλάξω για καμία?

GaiGp3.png

Καλημέρα. Ήρθα κι εγώ αφου διάβασα όλα τα χθεσινά μιας κι έλειπα χθες όλη μερα.

Ιωαννα, κι εγω εχω ακούσει αυτό που λες για το μαλακτικό. Και νομίζω πως το Αρκάδι είναι πράγματι το πιο αγνό σαπούνι για τα ρουχαλάκια.

Βασ32, μην ξαναπεις οτι δεν κάνεις τίποτα, γιατί αυτό που κάνεις κι εσύ και όλες μας είναι το πιο σημαντικό και δύσκολο έργο απ'όλα. Φέρνουμε στον κόσμο μια ζωή! Υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από αυτό? Το σώμα μας εργάζεται 24 ώρες το 24ωρο για να φέρει εις πέρας αυτό το τεράστιο έργο. Οπότε δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα άλλο. Μόνο, όπως σου είπαν τα κορίτσια, πάρε κανά βιβλίο να διαβάζεις, να μαθαίνεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν είτε τώρα είτε όταν με το καλό έρθει το μωράκι σου και να περνάει η ώρα σου πιο ευχάριστα. Όμορφες και θετικές σκέψεις μόνο, και όλα θα πάνε τέλεια.

στρατα υπομονή και ακολούθα τις οδηγίες του γιατρού και όλα θα πάνε καλά κοριτσάκι. Περαστικά!

Άννυ συγχαρητήρια για την μπεμπάρα σου!

Νικολ καλά αποτελέσματα.

Ανδρια με το καλό να δεις τον μπεμπάκο σου.

Βικάκι πως είσαι σήμερα μετά την γυμναστικούλα. Νιώθεις κανα πιάσιμο. Εμένα η πλάτη μου προς το παρόν και νομίζω πως αύριο θα'ναι και τα πόδια μου. Πολύ αγυμνασιά!

Χθές όλη μέρα λείπαμε απ'το σπίτι. Γυρίσαμε στις 12¨30 τα μεσάνυχτα και έπεσα ξερή. Με ένα μόνο διάλλειμα για τουαλέτα, σηκώθηκα στις 7¨45 το πρωι περιμένοντας να'ρθει ο εργάτης ο οποιος δεν εμφανίστηκε γιατί έκανε μια τεράστια βλακεία χθες και τον ξαπόστειλε ο πεθερός μου. Φανταστείτε ότι ο τοίχος που έχτιζε τόσες μέρες πρέπει όλος να γκρεμιστεί και να γίνει απ'την αρχή γιατι ράγισε κιόλας και πήρε κλίση! Φτού κι απ'την αρχή λοιπόν, με καινούριο εργάτη και άντε ξανά να αγοράζουμε τούβλα και τσιμέντα και άμμους κλπ! Τόσος χαμένος χρόνος και χρήμα-λες και μας περισσεύουν στην φάση που είμαστε! Τέλος πάντων, υπομονή και όλα θα γίνουν.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα κουκλιτσες μανουλίτσες!!! Τι κάνετε;;;

angel_ μου καλημέρα και σε εσένα και στην μπουμπού σου!!!

Ξέχασα, και η μπουμπού μου σας στέλνει τος αγωνιστικές της ...κλωτσιές...;):lol:

καλημέρα βάλια μου,εντάξει με το αίμα......σκέφτομαι να βάλω μια βάνα,έτσι όπως πάμε θα μας χρειαστεί:tongue::tongue:νύσταξα.....απ τις 5 παρά ξύπνια τι να κάνω;

Γιατί δεν κάνεις ένα δίωρο υπνάκο να τονωθείς? Δεν είν' κακό.....

Καλημέρα! Τι κάνετε???

Το απόγευμα όμως θα δω τον μπέμπη μου!

Angel μην σκας με τον βλάκα με τα κιλά.. Αν με εκνευρίζει ένα πράγμα αυτό είναι η αγένεια και μάλιστα σε μια τέτοια φάση!

Καλημέρα andria!!! Ντούρασελ σε βλέπω....

Με το καλό να δεις τον μπέμπη σου το απόγευμα, να του δώσεις φιλιά από όλες τις μπουμπούδες του φόρουμ!!!!

Με τον γιατρό πράγματι ύστερα από 3 μέρες σκέψης (καίω και κάρβουνο) αποφάσισα ότι την επόμενη φορά θα κοπεί η ευγένεια. Και το εννοώ. Όχι παίζουμε.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα nikole valia ........

αυτός ο γκαντέμης ο νεροχύτης δεν τελειώνει ποτέ ρε γμτ. Μία χώνω στο πλυντήριο μία πλένω τα χοντρά (πάγωσαν και τα χέρια μου) αει στο καλό βαρέθηκα...

Να ρωτήσω, η τσαπατσουλιά είναι προνόμιο του δικού μου καμαριού, ή είναι όλοι έτσι τελικά? Για να κάνει ένα καφέ το πρωί κάνει έναν πάγκο μέσα στην ζάχαρη και τον καφέ, το κουταλάκι που ανακατέυει συνήθως θέλει δύναμη για να ξεκολλήσει από τον πάγκο, και άμα πω και τίποτα κατεβάζει μούτρα. Πάντα παντού ψίχουλα και τρίμματα, ο καναπές και τα χαλιά πρέπει απαραιτήτως να φάνε ότι τρώει σε σνακ γιατί η εφεύρεση πιάτο δεν τον έχει αγγίξει. γγγγκκκκρρρρρρρρρ

Φτιάχνω γίγαντες πλακί κορίτσια σήμερα, να φυλάξω για καμία?

έχω κ εγώ νεροχύτη αλλά δεν ασχολούμαι,νυστάζωωωωωωωωωωωωωω.............

όσο για το καμάρι σου.......τι να πω!!!!!εγώ τον πείρα από μικρό και τον έχω στρώσει......κύριος!!!!!βάλε καμια φωνή να στρώσει.....

ααααααααααααααχ,γίγαντες!!!!!!κράτα 3 μερίδες:tongue::tongue:

Grya.jpgGryap3.png

nikole μια βάνα δεν είναι κακή ιδέα... χαχαχα

Αnnie (andria27) (Πως να σε φωνάζουμε;;;) μου δεν ξέρω καθόλου αν θα γίνει η συνάντηση... Βλέπεις η αρχηγός μας το έχει ρίξει στις βολτούλες τώρα που έγινε και κουκλίτσα!!! χιχιχι... Ελπίζω να ενημερωθούμε!!!

angel_ μου η τσαπατσουλιά δεν είναι προνόμιο μόνο του δικού σου καμαριού...

Ενα καφέ φτιάχνει και ο δικός μου και ο πάγκος γίνεται σκ@τ@..., ασε δε τα ψύχουλα γενικότερα... Βέβαια δεν μπορώ να πω... όταν τον πιασει με βοηθάει...

Σήμερα το πρωί εκνευρίστικα όμως... Κάθε πρωί του φτιάχνω τα τοστάκια του για να τα πέρνει στην δουλειά και σήμερα δεν πρόλαβα και δεν μπηκε καν στον κόπο να τα κάνει μόνος του... Και δεν είναι και η πρώτη φορά... 'Η αν δεν είμαι σπίτι το απόγευμα μπορεί και να μην βάλει να φάει... Τα νεύρα μου... και δεν κοιμήθηκα ούτε κι εγώ καλά σήμερα...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα Μαράκι μου!!!

Μαζί γράφαμε....

Η γυμναστική τελικά πολύ καλή, πολύ καλή η ιδέα σου, ξεσκούριασα και χαλάρωσε και ο πόνος που είχα από το τράβηγμα. Δεν έχω πιαστεί πουθενά, αλλά το ευχαριστήθηκα πολύ ειλικρινά.... Άντε να έρθει η Δευτέρα να ξαναπάμε!!! (μήπως παχαίνει ρε 'συ όμως? εγώ πήρα μισό κιλό....)....

Διαβάζω ότι κοιμήθηκες σαν πουλάκι ε? Θα νιώθεις υπέροχα σήμερα!!! Και εγώ , με πήρε ο ύπνος πριν τελειώσει το ράδιο αρβύλα και ξύπνησα στις 8.30 το πρωί. Ήθελα από τις 4 να πάω προς πιπι ρουμ αλλά έκανε κρύο εκτός παπλώματος και το ανέβαλα.....

Φοβερός ο εργάτης ε? Να τον φωνάξουμε να σηκώσει πολυκατοικία...

Να σου πώ από την εμπειρία μου, καλύτερα βρείτε έναν μικρό εργολάβο με 5-6 εργάτες, θα στο τελειώσει μπαμ μπάμ γιατί αυτόι πάντα βιάζονται να πάνε στην επόμενη οικοδομή, και στα λεφτά σχεδόν το ίδιο θα σου πάει, και επίσης αυτοί είναι γκαραντί δεν παίζουν στο κατασκευαστικό κομμάτι γιατί αλλιώς δεν θα ξαναπάνε πουθενα για δουλειά. Υπομονή κοριτσάρα!!

Αμα δυσκολευτείτε στην ανεύρεση, πες μου να ρωτήσω τον πατέρα της κουμπάρας μου που είναι εργολάβος .

GaiGp3.png

καλημερα μανουλες!

annie συγχαρητηρια για τη μπεμπουλα σου!

andria με το καλο να δεις κ εσυ σημερα το μπεμπακι σου!

εγω εχω λιγο βουλωμενη μυτουλα :-( λεω να κανω πλυσεις με φυσ.ορο κ ας ελπισουμε να μην αρρωστησω!

χθες ο αντρουλης μου εβαψε το δωματιακι του μπεμπη! εγινε πολυ ωραιο. την Κυριακη θα κολλησουμε κ την ταινια που εχουμε κ μετα θα σας το δειξω.

καλη μερα να εχετε ολες! φιλακια :P

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλημερα και απο εμενα κοριτσια, επιστροφη στη δουλεια σημερα, ηδη εχω τσακισει ενα κουλουρι και μια σοκοφρετα, αλλα δε βαριεσαι αφου ειναι Παρασκευη ολα επιτρεπονται!!!Το απογευμα λεω να κανω καμια βολτα να παρω κανενα φανελακι για το παιδι, το αφηνω το αφηνω και εγω ολο να δουμε ποτε θα τα παρω.Παντως ανεβηκε η θερμοκρασια..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...