Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε σήμερα εγω πολύ δουλειά αλλά ξεκλέβω και λίγο χρόνο για να σας διαβάσω.

dim angel θα κάνω και γω με την σειρά μου προσευχή για το αγγελούδι τους και πιστευώ ότι με την βοήθεια του θεού και της Παναγίας όλα να πάνε κάλα...κουράγιο και υπομονή στους γονείς.

elisavet μου καλησπέρα, με αυτό που άκουσαμε σήμερα για το μωράκι μου νομίζω ότι ο καθρέπτης σου είναι για: αστον να πάει στο καλό....μην μου κακιώσεις αλλά υπάρχουν τόσα σοβαρά πράγματα που πιστευω ότι ήρθε η ώρα να απαλαγείς απο προκαταλήψεις (αν τυχον έχεις) σε φιλώ!!!

Ιωαννίτσα, Βασ32, τι κάνεται κοριτσάκια???

Annie ευχομαι και αυτή την φορά να τα καταφέρεις με την άδεια!!!

ωχ με καλεί το καθήκον δουλειά τώρα ....τα λέμε σε λιγο. Φιλάκια και χαιρετισμους σε όλες σας!!!

Χριστινακι σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και ρωτάς. Λέω να προσπαθώ να mhn μπαινω τοσο συχνά στο ιντερνετ γιατι φοβάμαι και την ακτινοβολία που παιρνουμε. Το έχετε σκεφτει αυτο ?? Μήπως κάνουμε κακο στα μωρά μας με την ακτινιβολία το pc??? ;Φιλιά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χριστινακι σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και ρωτάς. Λέω να προσπαθώ να mhn μπαινω τοσο συχνά στο ιντερνετ γιατι φοβάμαι και την ακτινοβολία που παιρνουμε. Το έχετε σκεφτει αυτο ?? Μήπως κάνουμε κακο στα μωρά μας με την ακτινιβολία το pc??? ;Φιλιά

Αρχικά σ' ευχαριστώ για την συμπαράσταση... Δεν φτάνει που πονούσε η μέση και η πλάτη

έχω και τον γοφό από την τούμπα τώρα...

Όσον αφορά την ακτινοβολία σίγουρα είναι ότι χειρότερο το pc, αλλά τι να κάνουμε που πρώτα από όλα κάποιες από εμάς είναι και η δουλειά μας αυτή...

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου είχε φέρει μια λίστα ο άντρας μου που έλεγε ακόμα και για την ενδο-επικοινωνία που βάζουμε για να ακούμε τα αγγελούδια μας (πρέπει να τη βάζουμε τουλάχιστον 2 μέτρα μακριά). Δεν βρήκα τη λίστα αλλά βρήκα κάτι παρόμοιο... για κάποιες πολύ συνηθισμένες συσκευές!

http://www.alopsis.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=1308

QuW0p3.png

irev, περαστικά! Ευτυχώς δεν έπαθες τπτ χειρότερο... Από εδώ και πέρα προσοχή!

annie, μπααα... Μην πάρεις άδικα τριαντάφυλλο! Δεν φτάνει ως εκεί η χάρη μου!

βασ32, είναι καλό το βιβλίο δλδ; Για πες κάτι που σου έκανε εντύπωση να πάρουμε μια ιδέα...

Και τα της επίσκεψης για να δούμε τον μπεμπάκο!

Είναι 11.7 εκ. και 350 γρ.! Μέτρησε το οστό από το μπουτάκι του και το υπολόγισε!

Εκείνος μας κουνούσε το χεράκι του και καταλάβαινα και τις κλωτσιες που φαίνονταν στην οθόνη! Εντάξει, όχι όλες!

Μια χαρά είναι όλα και για τον αιματοκρίτη μού είπε θα μπορούσε να είναι καλύτερα αλλά ευτυχώς δεν έπεσε κιόλας!

Για β' επιπέδου θα πάμε 10/12 και μετά από ένα μήνα θα ξαναπάμε για επίσκεψη στη γιατρό, με τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχάρου... Οπότε από τη νέα χρονιά θα την κάνω.

Αυτά!

Φιλάκια σε όλες και καλό Σαβ/κο!!! :D

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

irev περαστικα και να προσεχεις! Το αρθρο για τις ακτινοβολιες πολυ καλο. Εμεις ηδη σταματησαμε το ασυρματο ιντερνετ, εχουμε μονο με καλωδιο, στην κρεβατοκαμαρα δεν εχουμε ασυρματα τηλεφωνα και παντα κλεινουμε το κινητο το βραδυ. Δεχομαστε τοσα πολλα καθε μερα που τουλαχιστον αυτα που μπορουμε να αποφυγουμε, καλο ειναι να το κανουμε. Καλο βραδυ σε ολες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα μανουλές. Τι κάνετε? Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε όλες και να ξεκουραστούμε αν και λίγο δύσκολο, αφού οι δουλειές του σπιτιού δεν τελειώνουν ποτέ :(. Η πεταλουδίτσα μου κάνει πια καθημερινή την παρουσία της ειδικά το βραδυ μόλις ξαπλώσω. :P:p:p Ανυπομονώ να έρθει η Παρασκευή για να πάμε στο γιατρό για να δουμε τημ μικρή μας. Και υπομονή μέχρι φύσικά να φτάσει ο καιρός για Β' υπέρηχο, για να μου φύγει το άγχος. Υπομονή μέχρι τις 7/12:tongue::tongue::tongue::tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια κ καλο σαβ/κο! χθες πηγαμε στο γιατρο κ ειδαμε το μωρακι μας που αυτη τη φορα δεν ηταν ντροπαλο κ μας επιβεβαιωσε οτι ειναι αγορακι!:-P ολα καλα, μεγαλωσε πολυ! ο γιατρος ειπε πως ειναι ενταξει κ τα χειλακια του(για λαγοχειλο) ειδε κ τα ρουθουνακια του! θελει βεβαια λιγη φαντασια για να τα καταλαβουμε εμεις αλλα αυτος ξερει καλυτερα! τωρα περιμενουμε τη β'επιπεδου στις 7/12.μου εγραψε να κανω κ εξετασεις αιματος κ ουρων στα μεσα Δεκεμβριου.αυτα τα νεα μου. φιλακια σε ολες :D

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

καλημέρα και καλό σαβ/κο!

Ιωάννα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ,ελπίζω να πετύχει!

irev περαστικά,φαντάζομαι πόσο θα φοβήθηκες τη στιγμή που έπεσες.

Iωάννα και valia προσπαθείστε να ανεβάσετε τον αιματοκρίτη με τη διατροφή.

εγώ έχω στίγμα,πάντα είχα χαμηλό αιματοκρίτη,ξεκίνησα όμως την εγκυμοσύνη με 34(που ποτέ δεν είχα τόσο) και ήμουν αισιόδοξη οτι δε θα πέσει τρελά.δυστυχώς έφτασε 26.4&αιμοσφαιρίνη 8.8(τους 3,5+ μήνες λόγω απίστευτης ναυτίας και εμετών έτρωγα μόνο τοστ&κρακεράκια) και ο γιατρός μου είπε οτι αν πέσει κατω από 8.2 θα κάναμε μετάγγιση...ξεκίνησα λοιπόν να τρώω μοσχάρι μεσημέρι&βράδυ:-( σε όλες τις μορφές,ποτέ μαζί με τυροκομικά:mad:και ανέβηκε 8.9,τουλάχιστον δεν έπεσε..θα το ελέγχω συνέχεια.δεν τα λέω για να σας φοβήσω,ειλικρινά,φροντίστε όμως να μη σας πέσει πολύ γιατί δεν ανεβαίνει εύκολα και δε θέλω να περάσετε τα ίδια.

φιλιά

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Ιωάννα σε ευχαριστώ πάααααααααααααααααρα πολύ,

να είσαι καλά κοριτσάκι μου,κι εσύ και το μωράκι σου!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

βασ32 είχα κάνει εξέταση για το τοξόπλασμα πριν μείνω έγκυος και όταν έμεινα και τώρα έκανα επαναληπτική. Κανονικά στην εγκυμοσύνη σου λένε να την κάνεις και ας μην έχεις.

Κορίτσια όλα καλά;;; Ιwanna & despoina82 όλα καλά με τα μπουμπουκάκια σας!!! Μπράβο!!! Εμένα δεν με πολύκλωτσάει σήμερα και έχω σκάσει... Εύχομαι να είναι καλά...

Καλό Σαββατοκύριακο κορίτσια!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Μύνημα προς τα κορίτσια

Τώρα πια που γνωριζόμαστε αρκετα αντι για βασ32 μπορειτε να με λέτε απλά Βασιλική που ειανι και το κανονικό μου όνομα

Αν υπάρχει καμιά Μαρία που Γιορτάζει σήμερα Χρονια Πολλά

φιλιά

Μύνημα προς τα κορίτσια

Τώρα πια που γνωριζόμαστε αρκετα αντι για βασ32 μπορειτε να με λέτε απλά Βασιλική που ειανι και το κανονικό μου όνομα

Αν υπάρχει καμιά Μαρία που Γιορτάζει σήμερα Χρονια Πολλά

φιλιά

Είμαστε συνονόματες απλά εμένα με φωνάζουν Βάλια!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Iωάννα και valia προσπαθείστε να ανεβάσετε τον αιματοκρίτη με τη διατροφή.

εγώ έχω στίγμα,πάντα είχα χαμηλό αιματοκρίτη,ξεκίνησα όμως την εγκυμοσύνη με 34(που ποτέ δεν είχα τόσο) και ήμουν αισιόδοξη οτι δε θα πέσει τρελά.δυστυχώς έφτασε 26.4&αιμοσφαιρίνη 8.8(τους 3,5+ μήνες λόγω απίστευτης ναυτίας και εμετών έτρωγα μόνο τοστ&κρακεράκια) και ο γιατρός μου είπε οτι αν πέσει κατω από 8.2 θα κάναμε μετάγγιση...ξεκίνησα λοιπόν να τρώω μοσχάρι μεσημέρι&βράδυ:-( σε όλες τις μορφές,ποτέ μαζί με τυροκομικά:mad:και ανέβηκε 8.9,τουλάχιστον δεν έπεσε..θα το ελέγχω συνέχεια.δεν τα λέω για να σας φοβήσω,ειλικρινά,φροντίστε όμως να μη σας πέσει πολύ γιατί δεν ανεβαίνει εύκολα και δε θέλω να περάσετε τα ίδια.

φιλιά

Γεια σας κορίτσια.

atlantis μου κι εγώ τα ίδια. Έχω στίγμα και στις τελευταίες εξετάσεις είχα αιματοκρίτη 27 και αιμοσφαιρίνη 8.9. Κι εμένα μου είπε για μετάγγιση αν πέσει κι άλλο , αλλά νομίζω πως μου το είπε για να με φοβίσει και να φάω μοσχάρι, φρούτα και λαχανικά. Τη Δευτέρα θα πάω για εξετάσεις πάλι.Λες να είναι κάτι τόσο σοβαρό και να επηρεάζει τα μωρά;;;;

Valia μην αγχώνεσαι.Τα μικρούλια κινούνται και όταν εμείς κοιμόμαστε και δεν το καταλαβαίνουμε.Κι εγώ τώρα που τον άκουσα, άλλες μέρες είναι πιο έντονο κι άλλες λιγότερο.

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

ELISAVET μου τρώγε όσο πιο πολύ μοσχάρι μπορείς!!!

Προσπαθώ να μην αγχώνομαι... Ξέρω ότι κάθε μέρα δεν είναι ίδια... αλλά όταν δεν τον ακούω και πολύ συχνά ανησυχώ λιγάκι...

Τελικά με ένα άγχος θα είμαστε συνέχεια!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...