Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

εσύ νομίζεις ότι θα πάθεις κατάθλιψη;;;;;εγώ έχω βρεί και παρέα να πάω σε ψυχολόγο....:D:Dμακάρι να είναι όλα στην ιδέα μας αλλά και εγώ την ίδια εντύπωση έχω πως την καταθλιψάρα την έχω στο τσεπάκι μου.....:!::!:

Ναι ρε γ@μ&τ ελπιζω και εγω να ειναι μονο στη φαντασια μας και να μην χασουμε τις καλυτερες στιγμες της ζωης μας που θα εχουμε τα bebe μας!!!

Μακαρι να πανε ολα καλα!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μανουλινια!!!ηρθα..εφαγα κ την σουπιτσα μου γιατι ειχα λυσσαξει απο την πεινα....λοιπον!η μπουμπου ειναι 1100γρ!!!!

ειναι με το κεφαλι κατω κ εχει περασμενο τον ομφαλιο λωρο σαν κολιε!!!!χαχα!ψωναρα σαν την μανα της λεει ο γιατρος!!!

μας ανοιγε συνεχεια το στομα λες κ ηθελε να μας μιλησει!!!κ μετα το ανοιξε τοσο πολυ λες κ χασμουριοταν!!!ηταν τελειο!νομιζα οτι μου μιλουσε!!!!!παει..αποτρελαθηκα!!!!!επισης μας ειπε ο γιατρουλης μας οτι σαν να ειδε μαλλακια(δηλ χνουδι)!!!απο τωρα!!

παω να διαβασω τι λετε κ ξαναρχομαι......

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Κι εγώ εδώ είμαι! Παρούσα! Αλλάζαμε νερό στο ενυδρείο μας...

Πατατάκια κι εγώ θέλω αλλά ο αντρούλης μου που κατέβηκε δεν μου πήρε... :-(

Έχει αρχίσει να με δουλεύει κιόλας που δήλωσα πως δε ζυγίζομαι! :rolleyes:

Καλά όλες οι καταθλιπτικές εδώ μαζευτήκαμε; Κι εγώ πολύ το φοβάμαι αλλά έχω την ελπίδα ότι θα κάνω την ανατροπή και δεν το πολυσκέφτομαι! Αν το έχουμε προεξοφλήσει τότε σίγουρα θα την πάθουμε! Και να σας πω κάτι; Ας την πάθουμε! Μετά από λίγες μέρες θα την ξεπεράσουμε! Αγχωνόμαστε από τώρα και βλακεία κάνουμε...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Μανουλινια!!!ηρθα..εφαγα κ την σουπιτσα μου γιατι ειχα λυσσαξει απο την πεινα....λοιπον!η μπουμπου ειναι 1100γρ!!!!

ειναι με το κεφαλι κατω κ εχει περασμενο τον ομφαλιο λωρο σαν κολιε!!!!χαχα!ψωναρα σαν την μανα της λεει ο γιατρος!!!

μας ανοιγε συνεχεια το στομα λες κ ηθελε να μας μιλησει!!!κ μετα το ανοιξε τοσο πολυ λες κ χασμουριοταν!!!ηταν τελειο!νομιζα οτι μου μιλουσε!!!!!παει..αποτρελαθηκα!!!!!επισης μας ειπε ο γιατρουλης μας οτι σαν να ειδε μαλλακια(δηλ χνουδι)!!!απο τωρα!!

Μπραβο annie μας!!!Τι ωραια!!!!!!Βρε την μπουμπουκιτσα 1100γρ εεε?????

Ωραια ωραια!!!Εχει μπολικο μαλλακι η μπουμπου ε????Θα αρχισουμε τις περμαναντ μολις γεννηθει με το καλο!!!!χιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!:P:p

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!!!!

Άντε πάντα τέτοια! Καλέ, μιλούσε δεν ήταν ιδέα σου! Σου έλεγε να ανταποδώσεις τους χαιρετισμούς στον Μπεμπάκο! :tongue::D

Καλή συνέχεια Άννη μου!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

κοπελάρα και η δικιά σου.......άντε μπράβο το κορίτσι......χαζομαμά τρελάθηκες και εσύ;;;;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

Grya.jpgGryap3.png

Καλά όλες οι καταθλιπτικές εδώ μαζευτήκαμε; Κι εγώ πολύ το φοβάμαι αλλά έχω την ελπίδα ότι θα κάνω την ανατροπή και δεν το πολυσκέφτομαι! Αν το έχουμε προεξοφλήσει τότε σίγουρα θα την πάθουμε! Και να σας πω κάτι; Ας την πάθουμε! Μετά από λίγες μέρες θα την ξεπεράσουμε! Αγχωνόμαστε από τώρα και βλακεία κάνουμε...

Γεια σου Iwannitsa!!!!Δεν το συζηταμε μακαρι να ειναι απλα η ιδεα μας να μας εχουν πειραξει και οι ορμονες της εγκυμοσυνης

και να πανε ολα καλα!!!

Κι εγώ εδώ είμαι! Παρούσα! Αλλάζαμε νερό στο ενυδρείο μας...

Πατατάκια κι εγώ θέλω αλλά ο αντρούλης μου που κατέβηκε δεν μου πήρε... :-(

Έχει αρχίσει να με δουλεύει κιόλας που δήλωσα πως δε ζυγίζομαι! :rolleyes:

προσωπικά αν δε μου τα σπάσουν καλά θα είμαι...........με την μπουμπούκα μου....:tongue::tongue::tongue:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα και απο εμένα, τι ησυχία είναι αυτή σήμερα?

annie όλα καλά με την κούκλα σου ε? Το περάσατε και το κιλό, τέλεια, άρα και η δικιά μας κάπου τόσο θα είναι τώρα. Σου είπε να κάνεις καμπύλη ζαχάρου. Τώρα θα πηγαίνεις πιο συχνά ή σε ένα μήνα ξανά?

iwanna πήγες στην Chicco τελικά? Εμένα δεν με πήρανε τηλέφωνο πάντως.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

βρε μανουλινια σταματηστε με τα ψυχολογικα..κ εγω τετοια ειμαι ...αλλα δεν θελω να το σκεφτομαι.Δοξα τον Θεο ειμαστε ολες μας μια χαρα κ θα συνεχισουμε να ειμαστε!!

αα..δεν σας ειπα...μου εδωσε ο γιατρος ενα χαρτι που γραφει τις μερες της βδομαδας κ τις ωρες απο τις 9-21:00 κ μου ειπε να σημειωνω σε ενα χαρτακι προχειρο καθε μερα καθε φορα που κλωτσαει το μωρο μια γραμμη και οταν αυτες οι γραμμες γινουν 10 θα μαυριζω ενα κουτακι στον πινακα που μου δωσε!

αυτο το κανουμε λεει για να εχουμε ενα πλανο οτι το μωρο μεχρι καποια ωρα (που θα την παρακολουθησουμε)ειναι ενεργητικο κ αν καποια μερα δεν εχω γραμμουλες να τον ειδοποιησω γιατι κατι δεν θα πηγαινει καλα.βεβαια μου ειπε αν με αγχωνει η διαδικασια να μην το κανω.....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

η άννα έχει μπεί καθόλου σήμερα;που πήγε αυτό το κορίτσι;;;;;;;;και την χριστίνα δεν είδα σήμερα νομίζω,ε;;;;;;βρε που είναι όλες σήμερα;η angel ήπιε το τσαγάκι μόνη της και την έκανε....και η angie έγινε μια κούκλα και άρχισε να γυρνάει....... ;);)

Grya.jpgGryap3.png

βρε μανουλινια σταματηστε με τα ψυχολογικα..κ εγω τετοια ειμαι ...αλλα δεν θελω να το σκεφτομαι.Δοξα τον Θεο ειμαστε ολες μας μια χαρα κ θα συνεχισουμε να ειμαστε!!

αα..δεν σας ειπα...μου εδωσε ο γιατρος ενα χαρτι που γραφει τις μερες της βδομαδας κ τις ωρες απο τις 9-21:00 κ μου ειπε να σημειωνω σε ενα χαρτακι προχειρο καθε μερα καθε φορα που κλωτσαει το μωρο μια γραμμη και οταν αυτες οι γραμμες γινουν 10 θα μαυριζω ενα κουτακι στον πινακα που μου δωσε!

αυτο το κανουμε λεει για να εχουμε ενα πλανο οτι το μωρο μεχρι καποια ωρα (που θα την παρακολουθησουμε)ειναι ενεργητικο κ αν καποια μερα δεν εχω γραμμουλες να τον ειδοποιησω γιατι κατι δεν θα πηγαινει καλα.βεβαια μου ειπε αν με αγχωνει η διαδικασια να μην το κανω.....

Χμμμ ναι εχω διαβασει και σε ενα βιβλιο περι εγκυμοσυνης που εχω οτι τωρα θα πρεπει να ακουμε τα μωρακια μας καθε μερα;)

ο κάθε γιατρός τα δικά του......τι γραμμούλες μωρέ......αγκαλιά με το χαρτί και το στηλό θα είσαι;;;;;;πόσες γραμμούλες θέλει να έχεις δηλαδή ή είναι ελεύθερο όσες να 'ναι;

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...